Ben makrome anahtarlıklardan düşünüyorum arkadaşım kızının doğum gününde yaptırmıştı çok şeker duruyor.Merhaba kızlar uzun zamandır giremedim herkes iyidir umarımBen bugün gördüm miniğimi her şey yolundaydı şükür. Hazırlıklar nasıl gidiyor T temmuzekim kapı süsü çok sevimliymiş ben de sipariş vereceğim modeli seçtim. Kızlar bi de hediyelik ne düşünüyorsunuz? Kolonya, magnet, mum vs karar verdiniz mi? Kapı süsünü ekliyorum kız bebek bekleyenlere fikir olsun
Benim bebeğimin de kalbinde minik bir delik varmış ben de detaylıda öğrendim. Hem perinatolog hem de kendi doktorum bi sorun oluşturmayacağını büyük ihtimal kendiliğinden kapanacağını söyledi. Ama benim de içim hiç rahat değil. Umarım sağlıkla alırız kucağımızaKizlar bugun detayli ultrasona girdim Doktor 2 saat uğraştı bebeğin pozisyonundan dolayı biraz bizi zorladı herseyi güzelmiş sadece kalbinde ufak bir delik var dedi doğuma kadar kapanabilir yada doğumdan sonrada kapanabilir kapanmazsads bir sıkıntı olusturmadikca operasyon yapılmıyor dedi biraz sıkıntılandim ama doktor çok.kafaya takılmak birsey değil.dedi gel de takma simdi
Evet uzun zaman oldu giremedim memleketteydim kızım olucak inşallahCinsiyet belli oldu mu acaba
Evet güzelmiş benimde aklımda bulunsunBen makrome anahtarlıklardan düşünüyorum arkadaşım kızının doğum gününde yaptırmıştı çok şeker duruyor.
Sipariş verdim canım çok da uygunmuş fiyatı, teşekkür ederim.Canım markası optima. Bitkinlik bendede aşırı var özellikle yemeklerden sonra gözlerim falan kararıyor tansiyon mu şeker mi bilemiyorum. Tansiyonumda düşük gidiyor çünkü
Kesinlikle öyle canim neyse sağlıkla doğsun bebisler kilo dediğin verilirEvet canım İlk gebelikle bir olmuyor vücudumuz açıldı artık daha kolay sisiyoruz
Sağlıkla gelsin kızın canim isim belli miEvet uzun zaman oldu giremedim memleketteydim kızım olucak inşallah
Aslında bu listeye hepimiz uymalıyız, kızartma, hamur işi, beyaz ekmek vs kısıtlı olmalı zaten faydalı değiller ve kontrolsüz kilo alımına sebep oluyorlar.Bugün tvde canan karatayda anlatmış annem dinlemiş. Şeker yüklemesi yaptırmayın insülin direnci baktırın zaten direnciniz varsa şekeriniz var demektir diye. Ben yaptırmış bulundum doktorum önerdi diye ama çoğu doktor önermiyor bir ikilem hep. Benim yasaklı listesini ekliyorum canım işine yarar umarım. Bu arada her yediğimde test ediyorum en çok şekeri çıkaran kesinlikle pirinç. Birde bu yasaklara uyunca kg almamızda durur herhalde her şey yasak çünkü
Evet uygun baya hatta biz babannemin başka marka cihazıyla karşılaştırma yaptık ikiside aynı sonuç veriyor mu diye birebir aynı çıktıSipariş verdim canım çok da uygunmuş fiyatı, teşekkür ederim.
Evet günlük hayattada aslında bize zararlı olan şey hepsi malesef.Aslında bu listeye hepimiz uymalıyız, kızartma, hamur işi, beyaz ekmek vs kısıtlı olmalı zaten faydalı değiller ve kontrolsüz kilo alımına sebep oluyorlar.
On call plusŞeker takibi yapan arkadaşlarım bana şeker ölçüm cihazı önerebilir mi?
Bu arada T temmuzekim yasaklı ve yenebilir yiyecekler listeni kaydettim, buna göre dikkat edeceğim ben de yüklemeye kadar.
Bu sıralar pek giremedim canım geldimDilos6342 nerelerdesin canım hiç yazmıyorsun
Al benden de o kadar üç buçuk ay bulantilardan bittim eridim tam duzeldim oh dedim iki haftadir yine bulantilar var.demir hapindanmi acaba dedim gece yatmadn kullanmaya basladim bi nebze iyi geldi ama tamamen bitmediBen bunu kullanıyorum o da bulantı yapıyor maalesef. Bulantılarım bitmesine rağmen ne zaman kullansam yine başlıyor
Hoşgeldin canm nasılsınız bebiş nasıllBu sıralar pek giremedim canım geldim
İyiyiz canım şükür yarın detaylı var allahin izniyle sen girdin mi mesajları okuyamadım iyisinizdir insallahhHoşgeldin canm nasılsınız bebiş nasıll
Valla bende hicbirsey almadım 7.aya girmeden bisey alma diyip duruyorlarKizlar merhaba henuz corap bile almadim ama listemi hazirlayip fiyat araştırmaya başladım nasipse..bir konu hakkinda fikrinize ihtiyacim var.bebek arabasioglumda travel kullanmistim ve asla almayacagim onun yuzunden bel fitigi oldum..simdi hem hafif hem kolay katlanan hemde bana dönen bir bebek arabasi arıyorum..ablam kabin tipini onerdi arastirdim bayildimmm ama tek yönlü maalesef çift yönlü hafif ve kolay katlanan model duyan var mi
Ben aldım büyük eşyaları Türkiyeden, fotolarını atayım.Kizlae besik alanlar veya alacak olanlar nasıl.besik tercih ettiniz
İlk bebeğim olucak özel bir odası yok kiraciyim
Nasil birsey alayim
Zahmet olmazsa herkes alacağı beşiginin resmini atabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?