2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben makrome anahtarlıklardan düşünüyorum arkadaşım kızının doğum gününde yaptırmıştı çok şeker duruyor.

Eklentiler

• Screenshot_20220524_104853.webp
    59 KB · Görüntüleme: 62
Benim bebeğimin de kalbinde minik bir delik varmış ben de detaylıda öğrendim. Hem perinatolog hem de kendi doktorum bi sorun oluşturmayacağını büyük ihtimal kendiliğinden kapanacağını söyledi. Ama benim de içim hiç rahat değil. Umarım sağlıkla alırız kucağımıza

Aslında bu listeye hepimiz uymalıyız, kızartma, hamur işi, beyaz ekmek vs kısıtlı olmalı zaten faydalı değiller ve kontrolsüz kilo alımına sebep oluyorlar.

Sipariş verdim canım çok da uygunmuş fiyatı, teşekkür ederim.
Evet uygun baya hatta biz babannemin başka marka cihazıyla karşılaştırma yaptık ikiside aynı sonuç veriyor mu diye birebir aynı çıktı
Aslında bu listeye hepimiz uymalıyız, kızartma, hamur işi, beyaz ekmek vs kısıtlı olmalı zaten faydalı değiller ve kontrolsüz kilo alımına sebep oluyorlar.
Evet günlük hayattada aslında bize zararlı olan şey hepsi malesef.

Sağlık ocağından geldim şimdi kan sayımı vs için aradılar gittim kan verdim gitmişken 1.saate ayarladım şekerime bakılsın diye. Doktorun bana dediği glikoz içip gelmen lazım Bende her hafta glikoz mu içeceğim kahvaltı yapıp geldim dedim. Bu sağlık ocağı doktorlarını anlayamıyorum bazen.

Kizlar merhaba henuz corap bile almadim ama listemi hazirlayip fiyat araştırmaya başladım nasipse..bir konu hakkinda fikrinize ihtiyacim var.bebek arabasi oglumda travel kullanmistim ve asla almayacagim onun yuzunden bel fitigi oldum..simdi hem hafif hem kolay katlanan hemde bana dönen bir bebek arabasi arıyorum..ablam kabin tipini onerdi arastirdim bayildimmm ama tek yönlü maalesef çift yönlü hafif ve kolay katlanan model duyan var mi

Ben bunu kullanıyorum o da bulantı yapıyor maalesef. Bulantılarım bitmesine rağmen ne zaman kullansam yine başlıyor
Al benden de o kadar üç buçuk ay bulantilardan bittim eridim tam duzeldim oh dedim iki haftadir yine bulantilar var.demir hapindanmi acaba dedim gece yatmadn kullanmaya basladim bi nebze iyi geldi ama tamamen bitmedi

75lik şeker yüklemesi yaptırdım bugün.
Açlık 88
1. Saat 160
2. Saat 123
Doktorum gayet iyi olduğunu söyledi. Bu arada insülin direncim var.

Valla bende hicbirsey almadım 7.aya girmeden bisey alma diyip duruyorlar

Kizlae besik alanlar veya alacak olanlar nasıl.besik tercih ettiniz
İlk bebeğim olucak özel bir odası yok kiraciyim
Nasil birsey alayim
Zahmet olmazsa herkes alacağı beşiginin resmini atabilirmi
Ben aldım büyük eşyaları Türkiyeden, fotolarını atayım.

Eklentiler

• Screenshot_20220524-150354_Gallery.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 102
  • Screenshot_20220524-150243_Instagram.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_20220519-142423_WhatsApp.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…