- 18 Ocak 2020
- 534
- 733
- 103
- 30
Hem sepet beşik aldım, hem bebek odası takımı, araba olarakta travel denemek istedim.Ben aldım büyük eşyaları Türkiyeden, fotolarını atayım.
Kesinlikle demir hapından diye düşünüyorum. Kullanmayınca iyiyim kullanınca başlıyor bulantı yine. Akşam içmeyi deneyeceğimAl benden de o kadar üç buçuk ay bulantilardan bittim eridim tam duzeldim oh dedim iki haftadir yine bulantilar var.demir hapindanmi acaba dedim gece yatmadn kullanmaya basladim bi nebze iyi geldi ama tamamen bitmedi
Yoyko park yatak aldım yatak odası için içinede işbir yataktan aldım. Odasına da montessori yatak alacağım 1 yaşından sonra oraya geçirmeyi düşünüyorum.Kizlae besik alanlar veya alacak olanlar nasıl.besik tercih ettiniz
İlk bebeğim olucak özel bir odası yok kiraciyim
Nasil birsey alayim
Zahmet olmazsa herkes alacağı beşiginin resmini atabilirmi
Bende travel sistem aldım arabasını. Çevremde kullanan herkes çok memnun burdaki bazı yorumlarda çok ağır kullanışsız diyenler çoğunlukta. Bakalım deneyip göreceğiz artık :)Hem sepet beşik aldım, hem bebek odası takımı, araba olarakta travel denemek istedim.
Bende kiraciyim besik almadım. Nerdeyse 3 yaşına kadar park yatak yeterli oluyor zaten ilk iki sene senin odanda uyuyacak. Sonra kendi odasına geçeceği zaman odaya uygun bir yatak alırsın. Dolap alacaksan mutlaka büyük boy al bebek odası dolapları 2_3 yaşında yetmemeye başlıyor. Ben ikeadan dolap ve sifonyer aldim. Evlenene kadar bile yeter benim dolabimdan daha geniş valla galiba dolabın fiyatı 3 bin liraydıKizlae besik alanlar veya alacak olanlar nasıl.besik tercih ettiniz
Nasil birsey alayim
Bende 60 a 120 beşik almıştım ilk kızım da 3 yaşına gelene kadar yatmıştı. Sonra kardeşi doğunca bi yatak almıştık. Hep beraber yatak odasında yatıyordukKizlae besik alanlar veya alacak olanlar nasıl.besik tercih ettiniz
Nasil birsey alayim
Park yatak bende düşündüm ama ilk etapta bebek için derin olur anne yani bir besik al deyip.durdular 1 yaşından sonra parti yatağa geçersin diyolarYoyko park yatak aldım yatak odası için içinede işbir yataktan aldım. Odasına da montessori yatak alacağım 1 yaşından sonra oraya geçirmeyi düşünüyorum.
Travel sistem için herkes ağırlığından şikayet etmişBende travel sistem aldım arabasını. Çevremde kullanan herkes çok memnun burdaki bazı yorumlarda çok ağır kullanışsız diyenler çoğunlukta. Bakalım deneyip göreceğiz artık :)
Bende böyle bir beşik aldım boyutları 60/120 cm böyle resimdeki takım halinde satılıyordu içi dışı her şeyi ile 3400 e aldımKizlae besik alanlar veya alacak olanlar nasıl.besik tercih ettiniz
Nasil birsey alayim
Travel mağduru bir kişi daha bende surda bekleyim bakalım normal bı bebek arabası almak istiyorum bu seferKizlar merhaba henuz corap bile almadim ama listemi hazirlayip fiyat araştırmaya başladım nasipse..bir konu hakkinda fikrinize ihtiyacim var.bebek arabasioglumda travel kullanmistim ve asla almayacagim onun yuzunden bel fitigi oldum..simdi hem hafif hem kolay katlanan hemde bana dönen bir bebek arabasi arıyorum..ablam kabin tipini onerdi arastirdim bayildimmm ama tek yönlü maalesef çift yönlü hafif ve kolay katlanan model duyan var mi
İlk gebeliğim tecrübem yok ama travel sistemlere ağır diyenlerin sözlerini dinledik biz vallahi, güz bebeği olacağı için muhtemelen gerekmedikçe evden çıkmıycağımızı düşündük ben 2.el temiz bir puset buldum aldım hem ilk aşamada oto koltuğu olarak da kullanabilmek için. kabin boy da arabasını aldım hem hafif hem kullanışlı tek dezavantajı tek yönlü oluşuTravel sistem için herkes ağırlığından şikayet etmiş
Puset gerekli birsey mi karar veremedim eğer gereksiz ise kabin boy bebek arabasi alayim diyorum
Ara katı var benim aldığımın yoksa zaten yenidoğanda zor olur aşağı yatır kaldır.Park yatak bende düşündüm ama ilk etapta bebek için derin olur anne yani bir besik al deyip.durdular 1 yaşından sonra parti yatağa geçersin diyolar
Bilemiyorum ki. Yenidoğan uyumlu kabin boy varsa alınabilir tabii. Ben direk travel istediğim için hiç araştırmadım açıkcası kabin boy arabaların özelliklerini. Ama puset arabada da çok iş görür bence.Travel sistem için herkes ağırlığından şikayet etmiş
Puset gerekli birsey mi karar veremedim eğer gereksiz ise kabin boy bebek arabasi alayim diyorum
Merhabalar. Ne kadar sürede sonuç aldınız. Bende aynı durumdayım hekimim progestan 200 mg günde iki defa ve iğne verdi 5 günde bir. Ama progestan enfeksiyon yapar diyorlar çekiniyorum açıkçası. 14. Haftada 25mm düşmüş bir gün hastanede yattım 32 oldu ama hala risk varSeni çok ama çok iyi anlıyorum, benzer süreçlerden geçiyoruz. Allahın izniyle herşey yoluna girecek. Ben de progestan kapsül ve proluton iğne tedavisi yatak istirahiyle işe yaradı. Şimdilik serklaja gerek kalmadı hatta değerim normale yaklaşmıştı. bol bol dua et, iyi şeyler düşün, asla ama asla kalkma yerinden ne olursa olsun bebeğin sana tutunacak buna yürekten inan ve o minik meleğe onu asla bırakmayacağını söyle onunla konuş, elinle dokun seni ve sevgini hissetsin. İnşallah güzel haberleriniz gelir, hepimiz yavrularımıza sağlıkla ve zamanında kavuşuruz, dualarım seninle..
Doğuma kadar kullanacağıma eminim sanki. Acaba iyilestimmi diye ilaçsız bir gün geçirip denemeye cesaretim yok ..Sanırım 9 . Aya kadar sürecek bizde şanslı geebelerden olsaydık ne vardı
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun, ben 1 hafta kullandım progestanı, iğne de 1 kere yapıldı. Sonrasında perinatolog detaylı ultrason sırasında ölçüm yaptı gerek görmedi herhangi bir operasyona.Merhabalar. Ne kadar sürede sonuç aldınız. Bende aynı durumdayım hekimim progestan 200 mg günde iki defa ve iğne verdi 5 günde bir. Ama progestan enfeksiyon yapar diyorlar çekiniyorum açıkçası. 14. Haftada 25mm düşmüş bir gün hastanede yattım 32 oldu ama hala risk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?