2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Canım sen bugün şeker cihazı için beni ekim anneleri grubuna etiketlemişsin bende oraya cevap vermişim diyorum bu gruba nerden yazdım ben L Lalalala1

Kizlar merhaba bugun bir agrim olustu ama siddetli degildi sonra bebekler donerken sanirim bir sertlesti karnim hala sert tekmelerini dinliyorum ama korktum ya
Neden sertlesirki karin ?
Kız bi kere de bi günde kendini dinleme hergun bisey buluyon kendine dert edecek. Sertlesebilir olabilir gayet normal agro6 da olabilir. Poposunu dönüyo o yüzden sert oluyo. Doktor bekliyorum uzandım bi önceki muayenede öyle bi sertleşti ki karnım taş gibi. Dedim şimdi doktor bo sorun var dicek kötü bisey dicek diye düşünüyorum. Baya sert elimi değdirince aciyo öyle. Geldi doktor ultrason cihazıyla iki üç vurdu hareket ettirdi bebeği sonra yumuşadı bebeğin duruşundan dolayıdır düşünme canım düşünmemeye çalış. Gerçekten ne kadar düşünürsen sanki öyleymiş gibi hissediyo öyle olmuş gibi insan. Endişelenme.

Ya varya cok cok tesekkur ederim bana yazacak en guzel ornegi yazmissin
Bir basim dondu sonra bu olunca dedim eyvah bisey oldu tekmeleri de hissettim ama korkuyu atamadim uzerimden napcam ben kendimle hic bilmiyorum

Ya varya cok cok tesekkur ederim bana yazacak en guzel ornegi yazmissin
Bir basim dondu sonra bu olunca dedim eyvah bisey oldu tekmeleri de hissettim ama korkuyu atamadim uzerimden napcam ben kendimle hic bilmiyorum
Ay bilmiyorum valla ben eşini merak ediyorum napiyo ne diyo senin bu hallerine bende düşünüyorum tabi ki mesela 2 gündür yumuşak sertleşmiyo acaba kanala mi girdi bebek acaba doğum mu olacak diye ama sonra dert etmiyorum unutuyorum düşünmemeye çalışıyorum. Kendini üzme sıkıntıya sokma. Bizde bi tane sende iki tane var. Ona göre sadece dikkat et kendine yeter. Inşallah hayırlısıyla 30. Haftamıza ulaşalım da gerisi gelir.

Jajajjajja esim ilk korkuyor tabi Noldu felan diye eli ayagina tutusuyor sonra kiziyor bana niye bu kadar stres yapiyorsun diye ama valla degisik seyler olunca elimde degil napacagimi bilmiyorum
Sertlesse dert sertlesmese
Oyy insallah hayirlisiyla 30-36.ya kadar gorseydik sonra dogursakta olur

Ben oğlumda kabin boy bebek arabası aldım civilden çok rahat ve kullanışlı oğlum şimdi Beş yaşına girecek hala biniyor yıkayıp benide kullanacam artık bayb maxdi bakmak isterseniz

Rahatla sakinleş. Yolun yarısi bitti çok şükür. Vakti zamanında sağlıkla alalim inşallah kucağımiza.

Rahatla sakinleş. Yolun yarısi bitti çok şükür. Vakti zamanında sağlıkla alalim inşallah kucağımiza.
Insallah Allah razi olsun Ah ikizlerin tekmeleri var ama Birde hangisi tekmeliyot anlamayinca ona dahi insan stres oluyor 23. Haftada bunlar normal diye okudum netten ama karin sertlesmesi hakkinda bisey yoktu ordan vurdu beni sanirim
Biraz daha iyim cok tesekkur ederim zzy valla iyiki varsin

yaa varya buluyosun kendine dert edecek bisey şimdide acaba hangisi vurdu sen korkma annesi hele bi doğsunlar o zaman baya bi tekme de yücelsin tokat da yiceksin bu sertleşme işinden bende rahatsızdım hep ilk hamilelikte bi doktor yatırmıştı beni bu yüzden. Sonra başka bi doktor normal demişti. Geçen ki muayenede doktor o kadar sertliğe rağmen hiç bisey dememişti o zaman rahat ettim çünkü baya sertti. Ona normal geldi. Belki almanyadaki doktorlar genel olarak rahat oldukları içindir ama 2. Gebelikte de baya sertlesirdi ama 40. Haftamda doğum yapmıştım. Ben adet sancısı gibi sancı yaşamadıkça pek sıkıntı etmemeye çalışıyorum normaldir herhakde diye.

Doktordan doktora degisiyor demekki
Kendi doktoruma da sormadim hic en son ultrasonda boyle sertlesmisti cok zorlamaktan sanirim haklisin bisey olsa derlerdi zaten
Hep diyorlar ya kasilma sertlesme olursa korkun ama isye dunyaya gelecek olan gene geliyor sakinlesmeyi ogrenmem lazim

Reactions: Zzy
İyiyiz canım şükür yarın detaylı var allahin izniyle sen girdin mi mesajları okuyamadım iyisinizdir insallahh
Girdim ben canım detaylıya buda gelinin eylül sare cok şükür iyiyiz güzel haberlerle gell Allahın izniyle foto istiyorum

Eklentiler

• IMG_20220519_112627.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 72
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun, ben 1 hafta kullandım progestanı, iğne de 1 kere yapıldı. Sonrasında perinatolog detaylı ultrason sırasında ölçüm yaptı gerek görmedi herhangi bir operasyona.
Teşekkür ederim. Umarım benimde uzun sürmez. Toplam 4 iğnem var.

Kizlae besik alanlar veya alacak olanlar nasıl.besik tercih ettiniz
İlk bebeğim olucak özel bir odası yok kiraciyim
Nasil birsey alayim
Zahmet olmazsa herkes alacağı beşiginin resmini atabilirmi
Park yatak en kullanışlı olanı bence.6 ve 7 yasında iki cocugum var ikisini de onla büyüttüm.dogumdan itibaren 3 sene kullandım.istediğin her yere tasınıyor.internette fiyatlar magazalara göre cok daha uygun o sekilde bakabilirsiniz.

besik alanlar veya alacak olanlar nasıl.besik tercih ettiniz
İlk bebeğim olucak özel bir odası yok kiraciyim
Nasil birsey alayim
Zahmet olmazsa herkes alacağı beşiginin resmini atabilirmi
Oglumdan kalan mobilya besik var bide cingene besigi diye satilan hamak besikten alcam ben herkes tavsiye ediyo

Travel mağduru bir kişi daha bende surda bekleyim bakalım normal bı bebek arabası almak istiyorum bu sefer
aynen travel pismanliktir asla almaaa kabin tipi muthisss ama bebek sana dönmüyor burda hep lodos var ruzgara karsi suremem cocugu hasta olur o yuzden olmadi standart bsy alcam

Aynen o zaman oyle deneyin bakin uc gundur hapi kullanmayi unutuyorum yogunum diye ve bulantim hakikaten yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…