- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
Kız bi kere de bi günde kendini dinlemeKizlar merhaba bugun bir agrim olustu ama siddetli degildi sonra bebekler donerken sanirim bir sertlesti karnim hala sert tekmelerini dinliyorum ama korktum ya
Neden sertlesirki karin ?
Ya varya cok cok tesekkur ederimKız bi kere de bi günde kendini dinlemehergun bisey buluyon kendine dert edecek. Sertlesebilir olabilir gayet normal agro6 da olabilir. Poposunu dönüyo o yüzden sert oluyo. Doktor bekliyorum uzandım bi önceki muayenede öyle bi sertleşti ki karnım taş gibi. Dedim şimdi doktor bo sorun var dicek kötü bisey dicek diye düşünüyorum. Baya sert elimi değdirince aciyo öyle. Geldi doktor ultrason cihazıyla iki üç vurdu hareket ettirdi bebeği sonra yumuşadı bebeğin duruşundan dolayıdır düşünme canım düşünmemeye çalış. Gerçekten ne kadar düşünürsen sanki öyleymiş gibi hissediyo öyle olmuş gibi insan. Endişelenme.
Ay bilmiyorum valla ben eşini merak ediyorumYa varya cok cok tesekkur ederimbana yazacak en guzel ornegi yazmissin
Bir basim dondu sonra bu olunca dedim eyvah bisey oldu tekmeleri de hissettim ama korkuyu atamadim uzerimdennapcam ben kendimle hic bilmiyorum
Jajajjajja esim ilk korkuyor tabi Noldu felan diye eli ayagina tutusuyor sonra kiziyor bana niye bu kadar stres yapiyorsun diye ama valla degisik seyler olunca elimde degil napacagimi bilmiyorumAy bilmiyorum valla ben eşini merak ediyorumnapiyo ne diyo senin bu hallerine bende düşünüyorum tabi ki mesela 2 gündür yumuşak sertleşmiyo acaba kanala mi girdi bebek acaba doğum mu olacak diye ama sonra dert etmiyorum unutuyorum düşünmemeye çalışıyorum. Kendini üzme sıkıntıya sokma. Bizde bi tane sende iki tane var. Ona göre sadece dikkat et kendine yeter. Inşallah hayırlısıyla 30. Haftamıza ulaşalım da gerisi gelir.
Bende de ayni her bes dakika da tuvalete kosuyorum gece de uyanamadigim icin sabah bir agri oluyor anlatamamKizlar sanki bebek idrar torbama baski yapiyor ve cok fazla sık idrara cikiyorum ya
Sizdede bu durum devammi
Rahatla sakinleş. Yolun yarısi bitti çok şükür. Vakti zamanında sağlıkla alalim inşallah kucağımiza.Jajajjajja esim ilk korkuyor tabi Noldu felan diye eli ayagina tutusuyor sonra kiziyor bana niye bu kadar stres yapiyorsun diye ama valla degisik seyler olunca elimde degil napacagimi bilmiyorum
Sertlesse dert sertlesmese
Oyy insallah hayirlisiyla 30-36.ya kadar gorseydik sonra dogursakta olur
Insallah Allah razi olsunRahatla sakinleş. Yolun yarısi bitti çok şükür. Vakti zamanında sağlıkla alalim inşallah kucağımiza.
Insallah Allah razi olsunAh ikizlerin tekmeleri var ama Birde hangisi tekmeliyot anlamayinca ona dahi insan stres oluyor 23. Haftada bunlar normal diye okudum netten ama karin sertlesmesi hakkinda bisey yoktu ordan vurdu beni sanirim
Biraz daha iyim cok tesekkur ederim zzy valla iyiki varsin
Doktordan doktora degisiyor demekkiyaa varya buluyosun kendine dert edecek bisey şimdide acaba hangisi vurdu sen korkma annesi hele bi doğsunlar o zaman baya bi tekme de yücelsin tokat da yiceksin bu sertleşme işinden bende rahatsızdım hep ilk hamilelikte bi doktor yatırmıştı beni bu yüzden. Sonra başka bi doktor normal demişti. Geçen ki muayenede doktor o kadar sertliğe rağmen hiç bisey dememişti o zaman rahat ettim çünkü baya sertti. Ona normal geldi. Belki almanyadaki doktorlar genel olarak rahat oldukları içindir ama 2. Gebelikte de baya sertlesirdi ama 40. Haftamda doğum yapmıştım. Ben adet sancısı gibi sancı yaşamadıkça pek sıkıntı etmemeye çalışıyorum normaldir herhakde diye.
Maşallah anneneAnnem ördü bunu fikir olsun diye size de atıyorumtravel sistem yoyko aldık biz inşallah zorlanmam gözüm korktu fıtık oldum diyenlerden sonra
Girdim ben canım detaylıya buda gelinin eylül sare cok şükür iyiyizİyiyiz canım şükür yarın detaylı var allahin izniyle sen girdin mi mesajları okuyamadım iyisinizdir insallahh
Teşekkür ederim. Umarım benimde uzun sürmez. Toplam 4 iğnem var.Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun, ben 1 hafta kullandım progestanı, iğne de 1 kere yapıldı. Sonrasında perinatolog detaylı ultrason sırasında ölçüm yaptı gerek görmedi herhangi bir operasyona.
Park yatak en kullanışlı olanı bence.6 ve 7 yasında iki cocugum var ikisini de onla büyüttüm.dogumdan itibaren 3 sene kullandım.istediğin her yere tasınıyor.internette fiyatlar magazalara göre cok daha uygun o sekilde bakabilirsiniz.Kizlae besik alanlar veya alacak olanlar nasıl.besik tercih ettiniz
İlk bebeğim olucak özel bir odası yok kiraciyim
Nasil birsey alayim
Zahmet olmazsa herkes alacağı beşiginin resmini atabilirmi
Oglumdan kalan mobilya besik var bide cingene besigi diye satilan hamak besikten alcam ben herkes tavsiye ediyobesik alanlar veya alacak olanlar nasıl.besik tercih ettiniz
İlk bebeğim olucak özel bir odası yok kiraciyim
Nasil birsey alayim
Zahmet olmazsa herkes alacağı beşiginin resmini atabilirmi
aynen travel pismanliktir asla almaaa kabin tipi muthisss ama bebek sana dönmüyor burda hep lodos var ruzgara karsi suremem cocugu hasta olur o yuzden olmadi standart bsy alcamTravel mağduru bir kişi daha bende surda bekleyim bakalım normal bı bebek arabası almak istiyorum bu sefer
Aynen o zaman oyle deneyin bakin uc gundur hapi kullanmayi unutuyorum yogunum diye ve bulantim hakikaten yokKesinlikle demir hapından diye düşünüyorum. Kullanmayınca iyiyim kullanınca başlıyor bulantı yine. Akşam içmeyi deneyeceğimbiri gece uyanınca içiyorum yazmış o da mantıklı ben de her gece muhakkak kalkıyorum tuvalet için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?