2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Selam kızlar bugün randevum vardı. 16. Haftamda doktorun pipi diye verdiği neydi acaba bebeğim kızmış
Ay şaka mıııı?

Ben de sabah sağlık ocağına gittim kızlar tsh için, diğer değerlere de bakılsın diye 4 tüp kan aldılar.
Bebeğimin kalp atışlarını da dinlemek istediğimi söyledim hemşire cihazı dayadı ben pek anlamadım ama duydum hatta 145-146 çıktı nabız falan dedi. O bile yetti dün hareket etmedi diye endişe etmiştim ama olabiliyor demek ki

Reactions: Zzy
Selamlaaar...biz de cuma günü ayrıntılı ultrasona giricez oglumla... inşallah bir sıkıntı yoktur beş haftadir gormedim baya gerginim nedense....esimle aramizda espri yapiorz bide kız diormus doktor diemeger gerçekten de yasaniormus. Biz henüz hiçbir şey almadik ama kayinvalidem baya heyecanlı birşeyler hazirliormus ama göremedik daha. İki ailenin de ilk torunu üstümde bir baskı kendimi taşıyıcı anne gibi hissediyorum.

Bir günleri diğerini tutmuyor canım ya. Benimde pzt gündüz gece aşırı hareketliydi. Dün evde temizlik vardı ben yapmasamda dolandım ettim hiç hareket etmedi gecede birkaç defa etti mesela

Benim de yarın sabah 8 buçukta detaylı rendavum var. Çok korkuyorum inşallah doktor iyi şeyler söyler. Son zamanda çevremde detaylısı kötü geçen biri vardı ondan çok etkilendim. Detaylı deyince elim ayağım titriyor. Bir an önce sabah olsun gidip geleyim, her şey normal desin başka bir şey istemiyorum

Kizlae besik alanlar veya alacak olanlar nasıl.besik tercih ettiniz
İlk bebeğim olucak özel bir odası yok kiraciyim
Nasil birsey alayim
Zahmet olmazsa herkes alacağı beşiginin resmini atabilirmi
Ben bunu aldım ve çok beğendim. Bikaç hafta önce 1620 ye almıştım şimdi biraz artmış sanırım. Katlanabiiyor sonradan çok yerde kaplamaz diye düşündüm. Anne yanı da alıyor gece benim için rahat olur. Tavsiye ederim

Eklentiler

• elele-madre-anne-yani-park-yatak-oyun--7e-884.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 91
Park yatak bende düşündüm ama ilk etapta bebek için derin olur anne yani bir besik al deyip.durdular 1 yaşından sonra parti yatağa geçersin diyolar

Selam kızlar bugün randevum vardı. 16. Haftamda doktorun pipi diye verdiği neydi acaba bebeğim kızmış
Artık şaşırmıyorum ama nasıl anlasılmaz diyorum.abimin 9 ay boyunca kız dediler tüm hazırlıklar kıza göre yapıldı.ama bi dogdu erkek.pembe pembe giyindi baya uzun süre mecburen.teknoloji cihazlar gelişti ama hala yanılma oluyo

Girdim ben canım detaylıya buda gelinin eylül sare cok şükür iyiyiz güzel haberlerle gell Allahın izniyle foto istiyorum
Oyyy yavru kuşumm tatliga bakk
Çıktım ben canım hersey normal şükür bu da teslim olda bekleyen minik oğlan

Eklentiler

• 20220525_123250.webp
    18 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…