Neeeeeeee bir şok dahaSelam kızlar bugün randevum vardı. 16. Haftamda doktorun pipi diye verdiği neydi acababebeğim kızmış
Bilmiyorum ki. Ama ona da doktor göstermemiş mi peki bana gösterdi cinsel organını şöyle böyle diye. 16. Hafta da gösterdi bugünde gösterdi. 16. Hafta da erkek diye bugün kız diye.Artık şaşırmıyorum ama nasıl anlasılmaz diyorum.abimin 9 ay boyunca kız dediler tüm hazırlıklar kıza göre yapıldı.ama bi dogdu erkek.pembe pembe giyindi baya uzun süre mecburen.teknoloji cihazlar gelişti ama hala yanılma oluyo
Çok geçmiş olsun öncelikle,Merhabalar. Ne kadar sürede sonuç aldınız. Bende aynı durumdayım hekimim progestan 200 mg günde iki defa ve iğne verdi 5 günde bir. Ama progestan enfeksiyon yapar diyorlar çekiniyorum açıkçası. 14. Haftada 25mm düşmüş bir gün hastanede yattım 32 oldu ama hala risk var
Yok canım almamıştım iyi kide almamışımNeeeeeeee bir şok dahaRabbim hayielisini nasip etsin diyelim su şoku bir ben yaşamadım hahahah almış mıydın bari biseyler
Her kontrol de kız dediler onlara.gösterip göstermediğini tam hatırlamıyorum.ama hani bi kere kız demiş bi daha bişey söylememiş değil.her seferinde kız denildi.ama bi dogdu erkek.normal dogum olup bebeği kucaga hemen almasa bi karışıklık mı oldu acaba diye düşüneceğiz.isim bile kıza göre düşünüldü.Bilmiyorum ki. Ama ona da doktor göstermemiş mi peki bana gösterdi cinsel organını şöyle böyle diye. 16. Hafta da gösterdi bugünde gösterdi. 16. Hafta da erkek diye bugün kız diye.
Ay ne büyük şok.Her kontrol de kız dediler onlara.gösterip göstermediğini tam hatırlamıyorum.ama hani bi kere kız demiş bi daha bişey söylememiş değil.her seferinde kız denildi.ama bi dogdu erkek.normal dogum olup bebeği kucaga hemen almasa bi karışıklık mı oldu acaba diye düşüneceğiz.isim bile kıza göre düşünüldü.
Ya nasıl yani. Çok karışık her an herşey olabilir herhalde. Devletteki gösterdi miydi. Özemdeki göstermiştir sanırım bu polisi diyeBana da özelde kendi doktorum 15 de erkek dedi.devlet hastanesine tahlil için 17 de gittim kız dedi ordaki doktor.kendi doktor um 22 de erkek dedi.şimdi 25 haftalığım hala bişey almadım.acaba mı diyorum.yanılmaları duydukca
Ah isim felan da hazirmiydi yuh ya nasil anlamamis 16. Hafta da kucuk degilmis16. Hafta da erkek dedi pipi resmi verdi. Sonraki kontrolde görünmedi göremedi. Bu sefer kız dedi kesin gösterdi
Detaylı yapmadı doktor. Bilmem neden hiç bahsetmedi de. Genel olarak almanya da mi yapılmıyo yoksa benim ki mi gerek görmedi bilmiyorum. Buarada bebek yan yatiyo ağrı kasılma fslan olursa gayet normal dediAh isim felan da hazirmiydi yuh ya nasil anlamamis 16. Hafta da kucuk degilmis
Peki detayli ultrasondami kiz dedi
Ayy hic bisey anlamadim almanyanin saglik sisteminden cidden cok ilginc simdi kac haftaliksin 26mi tam ?Detaylı yapmadı doktor. Bilmem neden hiç bahsetmedi de. Genel olarak almanya da mi yapılmıyo yoksa benim ki mi gerek görmedi bilmiyorum. Buarada bebek yan yatiyo ağrı kasılma fslan olursa gayet normal dedi
Devlette pek ilgilenmedi.sadece bebek kız dedi.muayene zaten devlette cok kısa sürüyo.özeldeki kesin erkek dedi.gösterdi bu pipi diye ama ben bişey anlamadım gösterdiğinden.Ya nasıl yani. Çok karışık her an herşey olabilir herhalde. Devletteki gösterdi miydi. Özemdeki göstermiştir sanırım bu polisi diye
Yok. Canım 25 deyim. Beni yönlendirmedi detayliya.Ayy hic bisey anlamadim almanyanin saglik sisteminden cidden cok ilginc simdi kac haftaliksin 26mi tam ?
Oyledir o zaman gösterdiyse canım sağlıkla al kucağına. Abinler gibi şok yaşama daDevlette pek ilgilenmedi.sadece bebek kız dedi.muayene zaten devlette cok kısa sürüyo.özeldeki kesin erkek dedi.gösterdi bu pipi diye ama ben bişey anlamadım gösterdiğinden.
Insallah bundan sonra tekrar degistirmez nerdeyse 10 hafta sonra valla sokYok. Canım 25 deyim. Beni yönlendirmedi detayliya.
Ay canım detayliya mi girdin hayırlısı olsun insallahhSelam kızlar bugün randevum vardı. 16. Haftamda doktorun pipi diye verdiği neydi acababebeğim kızmış
Aaa valla hayrettSelam kızlar bugün randevum vardı. 16. Haftamda doktorun pipi diye verdiği neydi acababebeğim kızmış
Ben en son gittiğimde detaylı ultrasona soktu beni doktor, ben bisey demeden. Senin doktor neden detaylıya bakmadı anlamadım. Ayın 9 unda da şeker yüklemesi yapacakmış bana, o gün şekerli şeyler yeme içme ama yemek yiyebilirsin dedi. Bence sen doktoruna sor.Detaylı yapmadı doktor. Bilmem neden hiç bahsetmedi de. Genel olarak almanya da mi yapılmıyo yoksa benim ki mi gerek görmedi bilmiyorum. Buarada bebek yan yatiyo ağrı kasılma fslan olursa gayet normal dedi
Canım benim serklaj yok. Günde 2 kez alıyorum fitil birde prulton iğneÇok geçmiş olsun öncelikle,
Serklajı yapan doktor bana iğneyi,
detaylı ultrason yapan da, fitil önerdi daha etkili diyerek.
Ben de dedim, enfeksiyon riski olabilir, orda dikiş var sonuçta,şeklinde konuştu diğer doktor, diye sordum.
O da cevap olarak, ne alaka, ip varsa var, dedi. Bi şey olmaz.
Birbirinden ne kadar farklı görüşler.
Ben iki hafta iğne oldum. ( Dikişim de iyileşti o süreçte) işte sonra, detaylı ultrason günü, diğer perinatolog çok emin konuşunca, progestan a devam ettim. İki haftadır. Her gece bir tane.
Henüz enfeksiyona bağlayan bir durumla karşılaşmadım. Sadece akıntı oluyor o da normal.
Kesin herhakde gösterdi anlattı falan olmayan biseyi öyle anlatmaz herhaldeBen en son gittiğimde detaylı ultrasona soktu beni doktor, ben bisey demeden. Senin doktor neden detaylıya bakmadı anlamadım. Ayın 9 unda da şeker yüklemesi yapacakmış bana, o gün şekerli şeyler yeme içme ama yemek yiyebilirsin dedi. Bence sen doktoruna sor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?