2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bana genetik testte kiz dediler ayrintilida erkek.pembeden maviye gectim.ilerde kizim olursa ona giydiricem artik.

Kizlar benim bebis iki yerden hareket ediyor bunu yasayaniniz var mi? Bir sag belimden bir sol gobek altimdan ayni anda ne oluyo acaba
Muhtemelen suan çok büyük olmadıkları ve alanları geniş olduğu için yayıla yayıla takılıyordur, benim oğlum bütün alana yayılmış resmen ultrasonda doktorum bile söyledi, rahatına düşkün minik adam yayılmış diye endişe etmeyin

aynen travel pismanliktir asla almaaa kabin tipi muthisss ama bebek sana dönmüyor burda hep lodos var ruzgara karsi suremem cocugu hasta olur o yuzden olmadi standart bsy alcam
Rüzgara karşı korumalıklardan alabilirsiniz, yağmur ve rüzgar geçirmeyen. Hatta ilk zamanlar için fonksiyonel olarak satılan emzirme ve puset örtüleri var onlardan kullanın, bebek arabasına da geciriliyor, rüzgara vs karsı koruma sağlar

Kizlar dun bebekler o kadar cok yer degistirdiki karnim sertlesti acidi iste sonra bugun hareket yok ama seymis zayif insanlarda cok hissediliyormus hareketleri o yuzden bu aci sanirim
Simdi ebe gelecek eve tansiyonum icin ona da sorcam bugun daha sakinler bebekler cikolata yeyip dinlemek istedim ama ebeyi bekleyim Ilk once demi
Ay siz beni atin topiktzn benim derdim bitmez

Biliyorum canim diger oglumunda vardi ama yinede bana dönen model alacağım zaten onlar iclerinde dahil satılıyor

Aynen bende masallah 18haftdan sonra hissettim kilolu dglm cok kiloda almadim ondn hissedilirmis

Aynen bende masallah 18haftdan sonra hissettim kilolu dglm cok kiloda almadim ondn hissedilirmis
doktor gecenlerde ultrasonda da soylemisti zayif oldugun icin sende bebekleri gormek daha kolay diye ilk kez ise yaradi bu durum
Ama dun cok hareketliyfiler noluyor bunlara da bir duraksiyorlar

Dün ultrasonda izledik bebeğimi, o kadar çok hareketliydi ki gördük ama ben onları hiç karnımda hissetmedim.Ama normalde hareketlerini 16.haftadan beri hissediyorum.Yani onlar her hareket ettiğinde biz hissetmiyoruz bunu bilin :))

Sanirim bu ben onlari hep hissediyorum saniyorum bir an hissetmesem kalpten gidiyorum

doktor gecenlerde ultrasonda da soylemisti zayif oldugun icin sende bebekleri gormek daha kolay diye ilk kez ise yaradi bu durum
Ama dun cok hareketliyfiler noluyor bunlara da bir duraksiyorlar
Kac haftaliksiniz siz görünmüyor da ondan bazen inanilmaz hareketlenip bazen sakin bi gun gecirebiliyorum bende .ama sukur varliklarina Allahimmm

Kizlar benim bebis iki yerden hareket ediyor bunu yasayaniniz var mi? Bir sag belimden bir sol gobek altimdan ayni anda ne oluyo acaba
Biri başı biri ayakları olabilir. Bende hep tek yerden hissediyordum o gün doktor kontrolüm vardı ayakları farklı yerdeydi meğerse başıyla vuruyormuş

Yok canım almamıştım iyi kide almamışım 3 tane kızım olacak. Şuan 3 tane aynı elbise arayışına girdim
Yaş araliklari nedir ya çok tatlı Rabbim bizlere de nasip etsin kız evlat

Canım benim serklaj yok. Günde 2 kez alıyorum fitil birde prulton iğne
Ben anladım seni de, kendi öykümü anlattım. Serklaja rağmen alıyorum fitil ve enfeksiyondan korkma dedi, doktorum , diye anlattım. Çıkarım yaparsın diye

Yani tavsiyeleri iyi olmamız için. Elini güzelce yıkadığın sürece, fitili atana kadar sağa sola dokunmadığın sürece de bence korkma.

Serkljlı olsun olmasın, kullanın diyorlar bunu risk varsa zaten. Hepimize şifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…