Bana da özelde kendi doktorum 15 de erkek dedi.devlet hastanesine tahlil için 17 de gittim kız dedi ordaki doktor.kendi doktor um 22 de erkek dedi.şimdi 25 haftalığım hala bişey almadım.acaba mı diyorum.yanılmaları duydukca
Muhtemelen suan çok büyük olmadıkları ve alanları geniş olduğu için yayıla yayıla takılıyordur, benim oğlum bütün alana yayılmış resmen ultrasonda doktorum bile söyledi, rahatına düşkün minik adam yayılmış diye endişe etmeyin
aynen travel pismanliktir asla almaaa kabin tipi muthisss ama bebek sana dönmüyor burda hep lodos var ruzgara karsi suremem cocugu hasta olur o yuzden olmadi standart bsy alcam
Rüzgara karşı korumalıklardan alabilirsiniz, yağmur ve rüzgar geçirmeyen. Hatta ilk zamanlar için fonksiyonel olarak satılan emzirme ve puset örtüleri var onlardan kullanın, bebek arabasına da geciriliyor, rüzgara vs karsı koruma sağlar
Kizlar dun bebekler o kadar cok yer degistirdiki karnim sertlesti acidi iste sonra bugun hareket yok ama seymis zayif insanlarda cok hissediliyormus hareketleri o yuzden bu aci sanirim
Simdi ebe gelecek eve tansiyonum icin ona da sorcam bugun daha sakinler bebekler cikolata yeyip dinlemek istedim ama ebeyi bekleyim Ilk once demi
Ay siz beni atin topiktzn benim derdim bitmez
Rüzgara karşı korumalıklardan alabilirsiniz, yağmur ve rüzgar geçirmeyen. Hatta ilk zamanlar için fonksiyonel olarak satılan emzirme ve puset örtüleri var onlardan kullanın, bebek arabasına da geciriliyor, rüzgara vs karsı koruma sağlar
Kizlar dun bebekler o kadar cok yer degistirdiki karnim sertlesti acidi iste sonra bugun hareket yok ama seymis zayif insanlarda cok hissediliyormus hareketleri o yuzden bu aci sanirim
Simdi ebe gelecek eve tansiyonum icin ona da sorcam bugun daha sakinler bebekler cikolata yeyip dinlemek istedim ama ebeyi bekleyim Ilk once demi
doktor gecenlerde ultrasonda da soylemisti zayif oldugun icin sende bebekleri gormek daha kolay diye ilk kez ise yaradi bu durum
Ama dun cok hareketliyfiler noluyor bunlara da bir duraksiyorlar
Dün ultrasonda izledik bebeğimi, o kadar çok hareketliydi ki gördük ama ben onları hiç karnımda hissetmedim.Ama normalde hareketlerini 16.haftadan beri hissediyorum.Yani onlar her hareket ettiğinde biz hissetmiyoruz bunu bilin :))
Dün ultrasonda izledik bebeğimi, o kadar çok hareketliydi ki gördük ama ben onları hiç karnımda hissetmedim.Ama normalde hareketlerini 16.haftadan beri hissediyorum.Yani onlar her hareket ettiğinde biz hissetmiyoruz bunu bilin :))
doktor gecenlerde ultrasonda da soylemisti zayif oldugun icin sende bebekleri gormek daha kolay diye ilk kez ise yaradi bu durum
Ama dun cok hareketliyfiler noluyor bunlara da bir duraksiyorlar
Ben anladım seni de, kendi öykümü anlattım. Serklaja rağmen alıyorum fitil ve enfeksiyondan korkma dedi, doktorum , diye anlattım. Çıkarım yaparsın diye
Yani tavsiyeleri iyi olmamız için. Elini güzelce yıkadığın sürece, fitili atana kadar sağa sola dokunmadığın sürece de bence korkma.
Serkljlı olsun olmasın, kullanın diyorlar bunu risk varsa zaten. Hepimize şifa olsun