2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Girdim ben canım detaylıya buda gelinin eylül sare cok şükür iyiyiz güzel haberlerle gell Allahın izniyle foto istiyorum
Ahhhh tatlisimmm maşallah
aynen travel pismanliktir asla almaaa kabin tipi muthisss ama bebek sana dönmüyor burda hep lodos var ruzgara karsi suremem cocugu hasta olur o yuzden olmadi standart bsy alcam
Daha hiç biseye bakamadık ya erken zaten ama anne yani beşik düşündün mü canim varmı öncesinden
Ohh ohh iyi yapmışsın lalacim o vesile ile bebişini görmüş olursun yarım saat kadar inceliyor hiç bitmesin istiyorsun güzelliklerle gel
İlk bebekte oluyor öyle seuler canim ama ikincisi öyle olmuyor nedense benim de cuma hunu normal randevum var güzel haberlerle gelelim inşallah
Oyyy yavru kuşumm tatliga bakk
Çıktım ben canım hersey normal şükür bu da teslim olda bekleyen minik oğlan
Oyyy dilosummm yakışıklı oglana masallah nasıl keyifler yerinde mi
Belirsizlik çok kötü ya bişey almak istiyorsun alamıyorsun disairdan soruyorlar net bişey diyemiyorsn erkektir heralde randevu ne zaman
Ayyyy canısı olur mu oylr şey yeter ki sen ve bebislerin iyi olsun yeter ki ilk gebelik böyle nasıl bişey olduğunu yeni yeni tattigimiz için
5 yaş 3 yaş canım. Büyüğü çok sevinecek. Ben ona balon patlatcam bide pembeler dökülünce çok sevinir o şimdi
Maşallah Allah bağışlasın canim ne mutlu birbirlerine dağ gibi destek olacak üç güçlü kadın yetiştireceksin sağlıkla kucağına al sağlıkla güzellikle büyüt kızlarını canim

Kac haftaliksiniz siz görünmüyor da ondan bazen inanilmaz hareketlenip bazen sakin bi gun gecirebiliyorum bende .ama sukur varliklarina Allahimmm
23+3 olduk hamdolsun
Evet varya bazen cok hareketlilet bazen degil insan stres oluyor
Hamdolsun ya insallah sag salim kucagimiza aliriz

Ay ilk hamilelik cidden zormus hic birsey de bilmiyorum ya inanilmaz stres yapiyor
Simdi ebe geldi tansiyonuma bakti
Kalplerini dinletti rahatladim hamdolsun
Bas donmesi de tansiyondan degil kansizliktanmis
Demir hapimi icmiyordum onuda icim bari

Ay ilk hamilelik cidden zormus hic birsey de bilmiyorum ya inanilmaz stres yapiyor
Simdi ebe geldi tansiyonuma bakti
Kalplerini dinletti rahatladim hamdolsun
Bas donmesi de tansiyondan degil kansizliktanmis
Demir hapimi icmiyordum onuda icim bari
Dikkat et canım bir değil iki can taşıyorsun sonuçta ahhhh çok tatlı iki bebiş birden

Dikkat et canım bir değil iki can taşıyorsun sonuçta ahhhh çok tatlı iki bebiş birden
Dikkat etmeye calisiyorum mavisim ama bas donmesi beni zorladi bayilcam saniyorum demekki cok kansizim ilac oyle aciki varya icmeye korkuyorum
Insallah hepimizde kucagimiza aliriz ya hep gun saymakla geciyor

Kızlar kan testlerinde crp kaç çıkıyor? Benimki 8.27 çıkmış. Biraz yüksek ama gebelikte normal olabilir mi ki? Yarın doktorumla da görüşeceğim

Yerinde canim benim şükür bi sıkıntı da çıkmadı 5 haftadır görmemenin acısını çıkarttım bugün sizler nasılsınız pek bakamadım bu aralar hiç

Canim benim mobilya besigim vardi depoda onu kuracagim yatakodasina .korkulugunu cikarip yataga yapistircam birlesik olcak bide ablam inanilmaz tavsiye etti cingene besigi diger adi hamak beşik hem odalara goturursun hem sallarsin oturdugun yerden innilmaz rahat dedi bide onu alirsam yeter galiba

Magnezyum minnoşlar düzenli içince kabızlık filan kalmıyoo ama hemen öyle kullandım düzelmedi diye bırakmayın 2 hafta verin sonra düzene giriyo
Demir hapını gece içiyorum kabızlık sıkıntım sanki yok artık demek demir hapindan değilmiş magnezymda kasık ağrım.olmustu doktor vermişti ozamandan beri içiyorum hergun yine istiyorum doktordan

Kızlar ben dün devlet Hastanesi'ne gidip perinatolog için yeşil alan açtırmak istedim doktor riskli gebeleri oraya gönderiyoruz dedi radyolojiye yönlendirdi bide ne kalp atisi dinletti ne elime ultrason kağıdı verdi neyse radyolojiye bana 21 temmuza gün verdi bende sinirlenip bütün evrakları yırtıp attım 21 temmuzda 31 haftalık olacağım el insaf Allah devlet Hastanesi'ne düşürmesin kalp atışı için ertesi gün kardiyolojiye gidip sıra bekleyecekmisim söylene söylene çıktım.hastaneden detaylı da yalan oldu bedava yaptırırım diye düşünmüştüm,

Selam kızlar ben solgarın demir hapını kullanıyorum ve hiç bir şikayetim yok çok şükür öneriyorum :) şeker cihazı da accu check instant kullanıyorum, internette araştırdım en çok accu check önerilmiş ondan aldım, bana da doktorum 1. Saat 140 geçerse mutlaka haberim olsun dedi, patates kızartması, pirinç, beyaz unla yapılmış şeyler yükseltiyor benim şekerimi, diyetisyene yönlendirdi doktorum listeyi de ekliyorum bu şekilde beslenince benim suan artmadı ama asıl 24 ten sonra artıyormuş, şeker yüklemesi de yaptırmadım dikkat ediyorum, diyetisyen de listenin dışına kesinlikle çıkmamalısın dedi, 4 ay sonra istediğimizi yiyebileceğiz bu süreçte hiç riske atmayalım bence :)

Eklentiler

• 037F31A4-D964-4B5B-A9CD-3B01BD3DF09C.webp
    73,9 KB · Görüntüleme: 92
  • 919BFBA9-5331-4036-AB02-F3E8EA3955F5.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 95
  • D7628BD6-1CFA-42AB-A349-C446DA816DF8.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 92
Nur topu gibi benimde gebelik sekerim oldu
Tatli duskunu degilim
Hamuriside pek yeemem
Okdr cok meyve yedimki sanirim ondqn yükseldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…