Kizlar benim bebis iki yerden hareket ediyor bunu yasayaniniz var mi? Bir sag belimden bir sol gobek altimdan ayni anda ne oluyo acaba
Ahhhh tatlisimmm maşallahGirdim ben canım detaylıya buda gelinin eylül sare cok şükür iyiyizgüzel haberlerle gell Allahın izniyle foto istiyorum
Daha hiç biseye bakamadık ya erken zaten ama anne yani beşik düşündün mü canim varmı öncesindenaynen travel pismanliktir asla almaaa kabin tipi muthisss ama bebek sana dönmüyor burda hep lodos var ruzgara karsi suremem cocugu hasta olur o yuzden olmadi standart bsy alcam
Ohh ohh iyi yapmışsın lalacim o vesile ile bebişini görmüş olursun yarım saat kadar inceliyor hiç bitmesin istiyorsunKızlar yarın perinatolog randevusu aldım, benim detaylımı da kendi doktorum yapmıştı o yüzden ikinci bir göz baksın istedim. Ben ikili üçlü tarama testlerini de yaptırmamıştım çünkü.
Bi gidip göreyim
İlk bebekte oluyor öyle seuler canim ama ikincisi öyle olmuyor nedenseSelamlaaar...biz de cuma günü ayrıntılı ultrasona giricez oglumla... inşallah bir sıkıntı yoktur beş haftadir gormedim baya gerginim nedense....esimle aramizda espri yapiorz bide kız diormus doktor diemeger gerçekten de yasaniormus. Biz henüz hiçbir şey almadik ama kayinvalidem baya heyecanlı birşeyler hazirliormus ama göremedik daha. İki ailenin de ilk torunu üstümde bir baskı kendimi taşıyıcı anne gibi hissediyorum.
Oyyy dilosummm yakışıklı oglana masallah nasıl keyifler yerinde miOyyy yavru kuşumm tatliga bakk
Çıktım ben canım hersey normal şükür bu da teslim olda bekleyen minik oğlan
Belirsizlik çok kötü ya bişey almak istiyorsun alamıyorsun disairdan soruyorlar net bişey diyemiyorsn erkektir heralde randevu ne zamanBana da özelde kendi doktorum 15 de erkek dedi.devlet hastanesine tahlil için 17 de gittim kız dedi ordaki doktor.kendi doktor um 22 de erkek dedi.şimdi 25 haftalığım hala bişey almadım.acaba mı diyorum.yanılmaları duydukca
Ayyyy canısı olur mu oylr şey yeter ki sen ve bebislerin iyi olsun yeter ki ilk gebelik böyle nasıl bişey olduğunu yeni yeni tattigimiz içinKizlar dun bebekler o kadar cok yer degistirdiki karnim sertlesti acidi iste sonra bugun hareket yok ama seymis zayif insanlarda cok hissediliyormus hareketleri o yuzden bu aci sanirim
Simdi ebe gelecek eve tansiyonum icin ona da sorcam bugun daha sakinler bebekler cikolata yeyip dinlemek istedim ama ebeyi bekleyim Ilk once demi
Ay siz beni atin topiktzn benim derdim bitmez
Maşallah Allah bağışlasın canim ne mutlu birbirlerine dağ gibi destek olacak üç güçlü kadın yetiştireceksin sağlıkla kucağına al sağlıkla güzellikle büyüt kızlarını canim5 yaş 3 yaş canım. Büyüğü çok sevinecek. Ben ona balon patlatcam bide pembeler dökülünce çok sevinir o şimdi
23+3 olduk hamdolsunKac haftaliksiniz siz görünmüyor da ondanbazen inanilmaz hareketlenip bazen sakin bi gun gecirebiliyorum bende .ama sukur varliklarina Allahimmm
Ay ilk hamilelik cidden zormus hic birsey de bilmiyorum ya inanilmaz stres yapiyorAhhhh tatlisimmm maşallah
Daha hiç biseye bakamadık ya erken zaten ama anne yani beşik düşündün mü canim varmı öncesinden
Ohh ohh iyi yapmışsın lalacim o vesile ile bebişini görmüş olursun yarım saat kadar inceliyor hiç bitmesin istiyorsungüzelliklerle gel
İlk bebekte oluyor öyle seuler canim ama ikincisi öyle olmuyor nedensebenim de cuma hunu normal randevum var güzel haberlerle gelelim inşallah
Oyyy dilosummm yakışıklı oglana masallah nasıl keyifler yerinde mi
Belirsizlik çok kötü ya bişey almak istiyorsun alamıyorsun disairdan soruyorlar net bişey diyemiyorsn erkektir heralde randevu ne zaman
Ayyyy canısı olur mu oylr şey yeter ki sen ve bebislerin iyi olsun yeter ki ilk gebelik böyle nasıl bişey olduğunu yeni yeni tattigimiz için
Maşallah Allah bağışlasın canim ne mutlu birbirlerine dağ gibi destek olacak üç güçlü kadın yetiştireceksin sağlıkla kucağına al sağlıkla güzellikle büyüt kızlarını canim
Dikkat et canım bir değil iki can taşıyorsun sonuçta ahhhh çok tatlı iki bebiş birdenAy ilk hamilelik cidden zormus hic birsey de bilmiyorum ya inanilmaz stres yapiyor
Simdi ebe geldi tansiyonuma bakti
Kalplerini dinletti rahatladim hamdolsun
Bas donmesi de tansiyondan degil kansizliktanmis
Demir hapimi icmiyordum onuda icim bari
Dikkat etmeye calisiyorum mavisim ama bas donmesi beni zorladi bayilcam saniyorum demekki cok kansizim ilac oyle aciki varya icmeye korkuyorumDikkat et canım bir değil iki can taşıyorsun sonuçta ahhhh çok tatlı iki bebiş birden
Sor bakalım buraya da yaz, benim en son 9 çıkmıştı, doktorum normal dedi ama yine de tedirginim.Kızlar kan testlerinde crp kaç çıkıyor? Benimki 8.27 çıkmış. Biraz yüksek ama gebelikte normal olabilir mi ki? Yarın doktorumla da görüşeceğim
Yerinde canim benim şükür bi sıkıntı da çıkmadı 5 haftadır görmemenin acısını çıkarttım bugünAhhhh tatlisimmm maşallah
Daha hiç biseye bakamadık ya erken zaten ama anne yani beşik düşündün mü canim varmı öncesinden
Ohh ohh iyi yapmışsın lalacim o vesile ile bebişini görmüş olursun yarım saat kadar inceliyor hiç bitmesin istiyorsungüzelliklerle gel
İlk bebekte oluyor öyle seuler canim ama ikincisi öyle olmuyor nedensebenim de cuma hunu normal randevum var güzel haberlerle gelelim inşallah
Belirsizlik çok kötü ya bişey almak istiyorsun alamıyorsun disairdan soruyorlar net bişey diyemiyorsn erkektir heralde randevu ne zaman
Ayyyy canısı olur mu oylr şey yeter ki sen ve bebislerin iyi olsun yeter ki ilk gebelik böyle nasıl bişey olduğunu yeni yeni tattigimiz için
Maşallah Allah bağışlasın canim ne mutlu birbirlerine dağ gibi destek olacak üç güçlü kadın yetiştireceksin sağlıkla kucağına al sağlıkla güzellikle büyüt kızlarını canim
Oy masallah sag salim alalım insallah aminn23+3 olduk hamdolsun
Evet varya bazen cok hareketlilet bazen degil insan stres oluyor
Hamdolsun ya insallah sag salim kucagimiza aliriz
Canim benim mobilya besigim vardi depoda onu kuracagim yatakodasina .korkulugunu cikarip yataga yapistircam birlesik olcak bide ablam inanilmaz tavsiye etti cingene besigi diger adi hamak beşik hem odalara goturursun hem sallarsin oturdugun yerden innilmaz rahat dedi bide onu alirsam yeter galibaAhhhh tatlisimmm maşallah
Oy masallah sag salim alalım insallah aminn
Maşallah çok şükürOyyy yavru kuşumm tatliga bakk
Çıktım ben canım hersey normal şükür bu da teslim olda bekleyen minik oğlan
Magnezyum minnoşlar düzenli içince kabızlık filan kalmıyoo ama hemen öyle kullandım düzelmedi diye bırakmayın 2 hafta verin sonra düzene giriyoBende gece içeyim artık bu kabızlığı napicaz
Demir hapını gece içiyorum kabızlık sıkıntım sanki yok artık demek demir hapindan değilmiş magnezymda kasık ağrım.olmustu doktor vermişti ozamandan beri içiyorum hergun yine istiyorum doktordanMagnezyum minnoşlar düzenli içince kabızlık filan kalmıyoo ama hemen öyle kullandım düzelmedi diye bırakmayın 2 hafta verin sonra düzene giriyo
Fındık burunlu dedi doktorY
Maşallah çok şükürşu burunlarını ıssırasom geliyor benm ya
Fındık burunlu dedi doktor
Masum melekler işte allahim sağlıklı şekilde kucağımıza almak nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?