- 1 Şubat 2020
- 1.506
- 3.041
- 133
Kaç gr yükleme yapıldı sonuçlar kaç çıktı acabaNur topu gibi benimde gebelik sekerim oldu
Tatli duskunu degilim
Hamuriside pek yeemem
Okdr cok meyve yedimki sanirim ondqn yükseldi
Bu ara o kadar cok canim tatli istiyorki anlatamam aklimda hep cikolata baklava pasta geciyorNur topu gibi benimde gebelik sekerim oldu
Tatli duskunu degilim
Hamuriside pek yeemem
A hadi ya bende meyve seviyorum vay arkadas millet nuthella kasikliyor 50 kilo aliyor tık yok kesin benimde cikicak.gebelik sonrasi geciyormuş.Nur topu gibi benimde gebelik sekerim oldu
Tatli duskunu degilim
Hamuriside pek yeemem
Haftaya şeker yüklemem var çok korkuyorum bu hafta ekstra dikkat ediyorum o yüzdenNur topu gibi benimde gebelik sekerim oldu
Tatli duskunu degilim
Hamuriside pek yeemem
Benim oyle tatlim kafa sol kasik tarafinda ayaklar sag tarafta yukarda hele yan uzandimmi sinirlenip iki yerden vuruyorKizlar benim bebis iki yerden hareket ediyor bunu yasayaniniz var mi? Bir sag belimden bir sol gobek altimdan ayni anda ne oluyo acaba
Bende meyvee yedimm cok maaleseff cooktw severdimmHaftaya şeker yüklemem var çok korkuyorum bu hafta ekstra dikkat ediyorum o yüzden
Deveci armudu hem bebeğin suyu İçin hem de tatlı niyetine çok önerilmiş ben alıyorum şap şap yiyorum tavsiye ederim. Hem ferahlatıyor hem tatlı isteğini alıyor.
75lik yukleme yapildiKaç gr yükleme yapıldı sonuçlar kaç çıktı acaba
Tut canimm sonrasi istemesende stres oluyor maaleseffBu ara o kadar cok canim tatli istiyorki anlatamam aklimda hep cikolata baklava pasta geciyor
Nutella kasiklamamak icin kendimi zor tutuyorum
Sizleri okuyunca da korkuyorum
Ebett benimm aram yoktur pek yani nadir yedim surecteeA hadi ya bende meyve seviyorum vay arkadas millet nuthella kasikliyor 50 kilo aliyor tık yok kesin benimde cikicak.gebelik sonrasi geciyormuş.
Benim de öyle, hiç durmuyor elleri ve ayakları diye düşünüyorumKizlar benim bebis iki yerden hareket ediyor bunu yasayaniniz var mi? Bir sag belimden bir sol gobek altimdan ayni anda ne oluyo acaba
Haftaya şeker yüklemem var ben de o yüzden gidip bir tahlil vermek istedim açlık şekerim 69 çıktı bir tık düşük dedi doktor.Aile hekimliğinden geliyorum, doktorum açlık ve tokluk 1.saat şeker, hga1c, insülin, insülin direnci vs. istemişti. Şeker yüklemesinden önce bu testleri yaptırıl sonuca göre şeker yüklemesi yaptırmayan oldu mu aramızda onu merak ettim.
Benim de gebelik öncesi açlık 70 çıkıyordu yükleme yaptırmıştım tokluk da 71 di. Fakat gebelikle birlikte 78/80 çıkıyor şimdi açlık bakalım bugün nasıl çıkacakGün
Haftaya şeker yüklemem var ben de o yüzden gidip bir tahlil vermek istedim açlık şekerim 69 çıktı bir tık düşük dedi doktor.
Şeker yüklemesi öncesinde yine doktorumla bi fikir alış verişinde bulunacağım.
Cok zor sekersiz bir yasam bu aralar biraktim ama bende de cikmisyi duzelmisken birakmayim kan vercem haftaya bakalimBende meyvee yedimm cok maaleseff cooktw severdimm
Yinede ölcülü tüketinn
75lik yukleme yapildi
Aclik.87
İlk tokluk 120
İkinci tokluk 175 cikti maalesef
Tut canimm sonrasi istemesende stres oluyor maaleseff
Ebett benimm aram yoktur pek yani nadir yedim surectee
Ahhhh tatlisimmm maşallah
Daha hiç biseye bakamadık ya erken zaten ama anne yani beşik düşündün mü canim varmı öncesinden
Ohh ohh iyi yapmışsın lalacim o vesile ile bebişini görmüş olursun yarım saat kadar inceliyor hiç bitmesin istiyorsungüzelliklerle gel
İlk bebekte oluyor öyle seuler canim ama ikincisi öyle olmuyor nedensebenim de cuma hunu normal randevum var güzel haberlerle gelelim inşallah
Oyyy dilosummm yakışıklı oglana masallah nasıl keyifler yerinde mi
Belirsizlik çok kötü ya bişey almak istiyorsun alamıyorsun disairdan soruyorlar net bişey diyemiyorsn erkektir heralde randevu ne zaman
Ayyyy canısı olur mu oylr şey yeter ki sen ve bebislerin iyi olsun yeter ki ilk gebelik böyle nasıl bişey olduğunu yeni yeni tattigimiz için
Maşallah Allah bağışlasın canim ne mutlu birbirlerine dağ gibi destek olacak üç güçlü kadın yetiştireceksin sağlıkla kucağına al sağlıkla güzellikle büyüt kızlarını canim
Ahhhh tatlisimmm maşallah
Daha hiç biseye bakamadık ya erken zaten ama anne yani beşik düşündün mü canim varmı öncesinden
Ohh ohh iyi yapmışsın lalacim o vesile ile bebişini görmüş olursun yarım saat kadar inceliyor hiç bitmesin istiyorsungüzelliklerle gel
İlk bebekte oluyor öyle seuler canim ama ikincisi öyle olmuyor nedensebenim de cuma hunu normal randevum var güzel haberlerle gelelim inşallah
Oyyy dilosummm yakışıklı oglana masallah nasıl keyifler yerinde mi
Belirsizlik çok kötü ya bişey almak istiyorsun alamıyorsun disairdan soruyorlar net bişey diyemiyorsn erkektir heralde randevu ne zaman
Ayyyy canısı olur mu oylr şey yeter ki sen ve bebislerin iyi olsun yeter ki ilk gebelik böyle nasıl bişey olduğunu yeni yeni tattigimiz için
Maşallah Allah bağışlasın canim ne mutlu birbirlerine dağ gibi destek olacak üç güçlü kadın yetiştireceksin sağlıkla kucağına al sağlıkla güzellikle büyüt kızlarını canim
2. saat yüksek sanırım75lik yukleme yapildi
Aclik.87
İlk tokluk 120
Benim doktorum aç karna gel önce açlık şekerine bakıcam duruma göre yüklemeyi yaparız dedi. Açlık ve tokluk ikisine de aynı gün de mi bakılıyor. Haftaya benimde randevum var nasıl olacağını bilmiyorum hiç75lik yukleme yapildi
Aclik.87
İlk tokluk 120
Aynı gün oluyor hepsi. Önce açlık için kan veriyorsun. Sonra yükleme yapılıyor(genelde 75lik glikoz) 1.saat tekrar kan,2.saat tekrar kan, bazı doktorlar 3.saatte alabiliyor.Benim doktorum aç karna gel önce açlık şekerine bakıcam duruma göre yüklemeyi yaparız dedi. Açlık ve tokluk ikisine de aynı gün de mi bakılıyor. Haftaya benimde randevum var nasıl olacağını bilmiyorum hiç
Teşekkür ederim kafamda bir türlü oturtamamıştım şimdi oldu sağolunAynı gün oluyor hepsi. Önce açlık için kan veriyorsun. Sonra yükleme yapılıyor(genelde 75lik glikoz) 1.saat tekrar kan,2.saat tekrar kan, bazı doktorlar 3.saatte alabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?