2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228

Eklentiler

• Screenshot_2022-05-26-14-40-58-373_com.pozitron.hepsiburada.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 79
Merhaba benim Dr.um açlık şekeri 92 den yukarı çıkarsa gebelik şekeri olarak kabul etmek daha sağlıklı ve güvenli dedi. Benim 97 çıktı . Yarın kontrol de bakalım ne diyecek ne gibi önlemler alıcaz

Ben de kontrolden çıktım, 604 gram olmuş 1 hafta önde 24+1 gözüküyor. Her şey yolunda şükürler olsun
Ne güzel bir haber canım şeker yüklemesi yaptıracak mısın şimdi açlığın düşük gelmiş bana sorarsan hiç glikoz yüklettirme vücuduna. Yaa bazı doktorlar iki dilim baklava ile şeker testi yapıyormuş ne kadar güzel hem glikoz gibi çok etkilemez normalde de yediğimiz bir şey. Keşke benimde öyle yapsaydı eşimle hep ikilemdeydik yükleme konusunda ama doktor yapalım diyince yaptırdık.

Kendi doktorumla hiç konuşmadım canım. Haftaya girerken bu sonuçları da yanımda götüreyim diyorum ona göre netleştiririz hem, ama ben Kağan Kocatepe’de izlemiştim vücuda bir zararı yok demişti. Ben genelde onu referans alıyorum kendime hep.

Yükleme yaptır derse de ona güvenmek öyle ilerlemek durumundayım.

Keşke hep görsek bebeklerimizi ya, tam güzel bir görüntü alamadık ama ekleyeyim eli ağzında

Eklentiler

• 25CE3184-0EAA-4A4A-861A-376C85461698.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 91
Benim kadın doğum doktorumda bana oncetbu testleri istedi.Bunlarin hepsi sağlık ocağinda yapılıyor mu ? Sadece 1.saat yokluktan emin değilim

Kizlar banada tahminlerinizi yazarmisiniz 7 haftaligim Suan da ama cinsiyet belli degil ultrason kağıtlarının 3 farklı biri 6 haftalık ve 13 haftalık diğeri 16+4 çatlayacağım meraktan cevap verecekler olanlara simdi den teşekkür ediyorum

Eklentiler

• 20220526_120302.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 84
  • 20220509_153706.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 48
  • 20220509_153651.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 49
  • 20220405_154821.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 45
  • 20220405_154819.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 46
Bende doktoruma güvendim yaptırdım sadece yüksek çıktığı için biraz vicdan azabı duyuyorum ekstra bebeğe şeker yüklettiğim için. Ayy maşallah bu eller hepsinde böyle galiba zaten

Akıntım fazla geldiği için doktorum gyno-lomexın 600 mg fitil yazdı. Hiç daha önce fitil yerleştirmedim. Hiç kullanmasam büyük sorun olur mu? Bir de bazı yerlerde yorumları okudum bazı yan etkileri varmış kullanınca gebeliğe zararı olur mu? Bu ve buna benzer ilaç kullanan varsa bilgi verebilir mi?

Ben iki kez kullandım aynı fitili, şikayetlerime iyi geldi, çoğu hamileye de reçete edildiğini gördüm. Şikayetinizin yoğunluğunu, kullanmazsanız enfeksiyonun şiddetini ve sebep olabilecekleri biz anlayamayız malesef, bu cekincenizi doktorunuzla paylaşırsanız daha iyi olur. Kaldı ki yesil akıntı varlığında klamidya enfeksiyonu gibi ciddi bir rahatsızlık için de bu ilaç kullaniliyor.O yüzden sormanizda fayda var diye düşünüyorum. Geçmiş olsun

Son düzenleme:
Okuduğunuza değil doktorunuza güvenin derim. Geçen hafta kullandım bende akıntımın dışında kaşıntı ve döküntülerim vardı geçti kullanınca. Akıntı bitecek sanıyordum o hamilelik sürecinde devam dedi doktorum diğer şikayetler geçtiyse sıkıntı olmadığını söyledi. Parmağınızı ıslatın sonra fitili ittirin daha kolay olur.

Zararlı olsa doktorunuz vermezdi fitili. Enfeksiyonun zararlı olduğunu okudum hep buralardan. Onu engellemek için vermiştir

Aclik bakti sonra glikoz iciyorsun elmali gazoz tadinda
1.saat geciyor 1.tokluk kani aliyorlar
2.saat sonunda 2.tokluk kani aliyorlar
Bana bu sekilde oldu en azindan belki size hic yapmazlar

2. saat yüksek sanırım
Evett onemli olan 2.saatmis maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…