2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Su fazlaliginda sekerden supheleniyorlar direk ztnn

İyi geceler hanımlar Çarşamba günü hastaneye gittim kontrolum vardı bebeğimin kilosu 633 gram boyu da 30 cm doktorum norml dedi şuan 24+2 olduk sizinkiler kaç acaba norml mi sizcede ?

İyi geceler hanımlar Çarşamba günü hastaneye gittim kontrolum vardı bebeğimin kilosu 633 gram boyu da 30 cm doktorum norml dedi şuan 24+2 olduk sizinkiler kaç acaba norml mi sizcede ?
Günaydın dün ağrı ile acilen doktora gittim enfeksiyon çıktı. O sırada ölçtü 23+0 su ve 552 Gr çok iyi dedi. Bence sizinki de iyidir maşallah diyeyim de

Günaydın dün ağrı ile acilen doktora gittim enfeksiyon çıktı. O sırada ölçtü 23+0 su ve 552 Gr çok iyi dedi. Bence sizinki de iyidir maşallah diyeyim de
Günaydın , ben de göğüs altında ağrı hissediyorum bu sabah. Kasıkta falan değil de , kaburga bitiminde. Baskı yapıyordur yukarı doğru diyeceğim ama çok rahatsız edici , bunu yaşayan var mı acaba?

Bende bugün gideceğim doktora 23+6 ym çıkınca haber veririm canim ama gayet güzel bence

Ben de ne ararsanız var ahaha ağlanacak halime güler oldum. 2 sene önce kaburgam kırılmıştı ve 2 hafta önce şişmişti aynı yer. Meğer bebek baskı yapıyormuş göğüs altı kısmına. Doktorum kaburgan önceden kırılmasaydı da ağrın olabilirdi çünkü bebej baskı yapar kaburgalar bu çok normaldir demişti hatta YouTube de kağan Kocatepe nin videosuda var bu konu ile ilgili

Kaburga da yaşamıyorum canim vajina da baskı ağrı hissediyorum bende hatta zorla yürüyorum şiddetli olunca anlam veremedim son ayda yaşayacağımız agrilari şimdiden yaşıyoruz

Bebişim parmağını mi emiyor bana mı öyle geliyor çok güzel maşallah sübhanallah Rabbim kucagimiz da görmeyi de nasip etsin sağlıkla inşallah saatlerce izlesen bikmazsin dimi öyle geliyor insana

Göğüs altında ağrı gaz durumunda artıyor bende, genelde bu dönem vajina ağrısı yaşıyorum

Kızlar benimde 3 gündür sağ kalçam ağrıyor her adım attığımda bıçak gibi saplıyor. Otururken kalkınca ilk birkaç adım topallıyorum ağrıdan. Bu gidişle benim magnezyum günde 3’e çıkacak galiba

-Sunshine kuzum sen kullanıcı adını mı degistirdin
evet canım benim :)
ben bazen 3 alıyorum.
arkasında kaç tablet kullanımda günlük ihtiyacın nekadarını karşılıyor yazıyor zaten. 2 tablet anca %50 sini karşılıyor.
etkisini bariz farkediyorum. bendekinin içerisinde kalsiyum da var.

Benimkide öyle canım kalsiyum magnezyum diye alıyorum. Arkasına baktımda yetişkinler için günde 1 tavsiye edilir yazıyor ben zaten günde 2 kullanıyorum. Her gün magnezyumlu soda içiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…