2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benimkide öyle canım kalsiyum magnezyum diye alıyorum. Arkasına baktımda yetişkinler için günde 1 tavsiye edilir yazıyor ben zaten günde 2 kullanıyorum. Her gün magnezyumlu soda içiyorum artık
iyi yapıyorsun süt yoğurt alımına da dikkat et çok iyi gelir. bebişlerin kemikler dişler gelişiyooor
bir de o ref. değerler normal birey için gebelikte günlük ihtiyaç artıyor. yüksek doz olur diye endişelenme hiç.

Ben her gün cacık yiyorum ve süt içiyorum kuzular acaba o mu iyi geliyor bilmiyorum ama ekstra magnezyum kullanmıyorum hiç.

Doğru diyorsun iki kişiyiz sonuçta bizde bu aralar sütü azalttım ya çok güzel içiyordum bir ara tekrar başlasam iyi olacak. Sıcaklardan yumurtayıda her gün yiyemiyorum artık

Göğüs altında ağrı gaz durumunda artıyor bende, genelde bu dönem vajina ağrısı yaşıyorum

gaz çok mantıklı , hep bu pislik Demir hapı yüzünden. Bir gün içiyorum bir gün içmiyorum tam düzeliyorum , yeniden alınca ilacı aynı döngü tekrar ediyor. Organlara da baskı yapıyor tabii rahim. Davul gibi göğüsten altı. Sanki bir bebek de orda var

Yaa ben de iç kasık ağrısı hissediyorum sık sık, bacağın iç bağlantı yerinde , karında değil, böyle tek bir noktada , öyle bir şey mi?

Aşağısı da uyum sağlıyormuş, kemikler …. Ondan diye okudum bir yerde.

Kızlar doktordan geliyorum 28 haftalık çıktı ölçümlerde doktor şeker geçmişi var mı dedi ailede baba tarafımda anne tarafımda full şeker hastalığı var yarın şeker yüklemesi yapılacak 1032 gram olduğu için acaba normal gelişim mi şekerden mi onu anlayacağız yaptıran var mı şeker yüklemesini nasıl oluyor?

Tek noktada değil gibi ama sağ taraf ağırlıklı diyebilirim. Ben de dün duphalac içmiştim bugün fena karnım ağrıyor, gaz gibi hazımsızlık gibi. Takip et istersen genelde bağırsaklardan kaynaklanabiliyor o civardaki ağrılar.

Ben her gün cacık yiyorum ve süt içiyorum kuzular acaba o mu iyi geliyor bilmiyorum ama ekstra magnezyum kullanmıyorum hiç.
inşallah böyle devam eder canım iyi geliyordur tabi gelmez mi.
genel olarak beslenmen çok iyiyse sorun olmaz herhalde.
ben yeterli beslenemiyorum. :)
Doğru diyorsun iki kişiyiz sonuçta bizde bu aralar sütü azalttım ya çok güzel içiyordum bir ara tekrar başlasam iyi olacak. Sıcaklardan yumurtayıda her gün yiyemiyorum artık
iç iç. soğuk iç, içine meyve kat çırptır öyle iç, kahveye kat iç. düz süt de bayıyor zaten :))
ben de yumurta yemek istemedim ve avokado ile tanıştım bugün güzel oluyormuş. bebeyi de besliyormuş, omega filan da varmış içinde. yeyin gari :)))

Asla yiyemediğim tek şey galiba avokado. Kaç kere denedim benlik değil malesef

Asla yiyemediğim tek şey galiba avokado. Kaç kere denedim benlik değil malesef
ben de yiyememiştim ama yazan tariflerden soslayıp kızarmış ekmek üstü mısırla denedim efsane oldu
bu şekilde denemediysen bi dene şans ver yeniden bence

Gece yatarken balli sut iciyorum Ay yok boyle bir lezzet tavsiye ederim

ben de yiyememiştim ama yazan tariflerden soslayıp kızarmış ekmek üstü mısırla denedim efsane oldu
bu şekilde denemediysen bi dene şans ver yeniden bence

Bol limon, karabiber, tuz ile ezip kızarmış ekmek üzerine sürüp, üzerine de poşe yumurta (bizler için iyi pişmiş olmalı) denemediyseniz ben en çok bu halini seviyorum
Tarif için teşekkürler kızlar soslu falan denedim ama yiyemedim nedense psikolojik galiba bir kere tiksindim ya o yüzden olabilir.
Bende hamilelikte tiksindim yiyemiyorum asla
Bebekler icin kilo aldiracak tek avokadomu var aceba kuruyemisten baska neler var
Bence tek bir çeşit yerine düzenli beslenmek yeterince kg aldırır diye düşünüyorum. Et,süt,yumurta,kuruyemiş,baklagiller vs.

Gece yatarken balli sut iciyorum Ay yok boyle bir lezzet tavsiye ederim
şifa olsun inşallah
öyle tabi ki :) sağlıklı alternatifler bulmak güzel oluyor :)

Sabah aç karna gittim ben önce açlık değeri için kan alındı. Sonra 75 gr glukoz içeren bir içecek içtim. 1 saat bekleyip kan verdim. Sonra 1 saat daha bekleyip tekrar kan verdim. Ama bu değişebilir doktorunuz söyler zaten. Benim bebeğimin de gelişimi 10 gün önde ama bende şeker çıkmadı çok şükür. Umarım sizde de çıkmaz.

Ay evet benim de 10 gün ilerden gidiyor gelişimi içime su serptiniz inşallah şeker çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…