iyi yapıyorsun süt yoğurt alımına da dikkat et çok iyi gelir. bebişlerin kemikler dişler gelişiyooorBenimkide öyle canım kalsiyum magnezyum diye alıyorum. Arkasına baktımda yetişkinler için günde 1 tavsiye edilir yazıyor ben zaten günde 2 kullanıyorum. Her gün magnezyumlu soda içiyorum artık
Doğru diyorsun iki kişiyiz sonuçta bizdeiyi yapıyorsun süt yoğurt alımına da dikkat et çok iyi gelir. bebişlerin kemikler dişler gelişiyooor
bir de o ref. değerler normal birey için gebelikte günlük ihtiyaç artıyor. yüksek doz olur diye endişelenme hiç.
Göğüs altında ağrı gaz durumunda artıyor bende, genelde bu dönem vajina ağrısı yaşıyorum
Benmde 23+3de 590 gramdı canımİyi geceler hanımlarÇarşamba günü hastaneye gittim kontrolum vardı bebeğimin kilosu 633 gram boyu da 30 cm doktorum norml dedi şuan 24+2 olduk sizinkiler kaç acaba norml mi sizcede ?
Tek noktada değil gibi ama sağ taraf ağırlıklı diyebilirim. Ben de dün duphalac içmiştim bugün fena karnım ağrıyor, gaz gibi hazımsızlık gibi. Takip et istersen genelde bağırsaklardan kaynaklanabiliyor o civardaki ağrılar.gaz çok mantıklı , hep bu pislik Demir hapı yüzünden. Bir gün içiyorum bir gün içmiyorum tam düzeliyorum , yeniden alınca ilacı aynı döngü tekrar ediyor. Organlara da baskı yapıyor tabii rahim. Davul gibi göğüsten altı. Sanki bir bebek de orda var
Yaa ben de iç kasık ağrısı hissediyorum sık sık, bacağın iç bağlantı yerinde , karında değil, böyle tek bir noktada , öyle bir şey mi?
Aşağısı da uyum sağlıyormuş, kemikler …. Ondan diye okudum bir yerde.
inşallah böyle devam eder canım iyi geliyordur tabi gelmez mi.Ben her gün cacık yiyorum ve süt içiyorum kuzular acaba o mu iyi geliyor bilmiyorum ama ekstra magnezyum kullanmıyorum hiç.
iç iç. soğuk iç, içine meyve kat çırptır öyle iç, kahveye kat iç. düz süt de bayıyor zaten :))Doğru diyorsun iki kişiyiz sonuçta bizdebu aralar sütü azalttım ya çok güzel içiyordum bir ara tekrar başlasam iyi olacak. Sıcaklardan yumurtayıda her gün yiyemiyorum artık
Asla yiyemediğim tek şey galiba avokado. Kaç kere denedim benlik değil malesefinşallah böyle devam eder canım iyi geliyordur tabi gelmez mi.
genel olarak beslenmen çok iyiyse sorun olmaz herhalde.
ben yeterli beslenemiyorum. :)
iç iç. soğuk iç, içine meyve kat çırptır öyle iç, kahveye kat iç. düz süt de bayıyor zaten :))
ben de yumurta yemek istemedim ve avokado ile tanıştım bugün güzel oluyormuş. bebeyi de besliyormuş, omega filan da varmış içinde. yeyin gari :)))
ben de yiyememiştim ama yazan tariflerden soslayıp kızarmış ekmek üstü mısırla denedim efsane olduAsla yiyemediğim tek şey galiba avokado. Kaç kere denedim benlik değil malesef
Bol limon, karabiber, tuz ile ezip kızarmış ekmek üzerine sürüp, üzerine de poşe yumurta (bizler için iyi pişmiş olmalı) denemediyseniz ben en çok bu halini seviyorumAsla yiyemediğim tek şey galiba avokado. Kaç kere denedim benlik değil malesef
Gece yatarken balli sut iciyorum Ay yok boyle bir lezzetinşallah böyle devam eder canım iyi geliyordur tabi gelmez mi.
genel olarak beslenmen çok iyiyse sorun olmaz herhalde.
ben yeterli beslenemiyorum. :)
iç iç. soğuk iç, içine meyve kat çırptır öyle iç, kahveye kat iç. düz süt de bayıyor zaten :))
ben de yumurta yemek istemedim ve avokado ile tanıştım bugün güzel oluyormuş. bebeyi de besliyormuş, omega filan da varmış içinde. yeyin gari :)))
Bende hamilelikte tiksindim yiyemiyorum aslaAsla yiyemediğim tek şey galiba avokado. Kaç kere denedim benlik değil malesef
ben de yiyememiştim ama yazan tariflerden soslayıp kızarmış ekmek üstü mısırla denedim efsane oldu
bu şekilde denemediysen bi dene şans ver yeniden bence
Tarif için teşekkürler kızlar soslu falan denedim ama yiyemedim nedense psikolojik galiba bir kere tiksindim ya o yüzden olabilir.Bol limon, karabiber, tuz ile ezip kızarmış ekmek üzerine sürüp, üzerine de poşe yumurta (bizler için iyi pişmiş olmalı) denemediyseniz ben en çok bu halini seviyorum
Bence tek bir çeşit yerine düzenli beslenmek yeterince kg aldırır diye düşünüyorum. Et,süt,yumurta,kuruyemiş,baklagiller vs.Bende hamilelikte tiksindim yiyemiyorum asla
Bebekler icin kilo aldiracak tek avokadomu var aceba kuruyemisten baska neler var
şifa olsun inşallahGece yatarken balli sut iciyorum Ay yok boyle bir lezzettavsiye ederim
öyle tabi ki :) sağlıklı alternatifler bulmak güzel oluyor :)Tarif için teşekkürler kızlar soslu falan denedim ama yiyemedim nedense psikolojik galiba bir kere tiksindim ya o yüzden olabilir.
Bence tek bir çeşit yerine düzenli beslenmek yeterince kg aldırır diye düşünüyorum. Et,süt,yumurta,kuruyemiş,baklagiller vs.
Sabah aç karna gittim ben önce açlık değeri için kan alındı. Sonra 75 gr glukoz içeren bir içecek içtim. 1 saat bekleyip kan verdim. Sonra 1 saat daha bekleyip tekrar kan verdim. Ama bu değişebilir doktorunuz söyler zaten. Benim bebeğimin de gelişimi 10 gün önde ama bende şeker çıkmadı çok şükür. Umarım sizde de çıkmaz.Kızlar doktordan geliyorum 28 haftalık çıktı ölçümlerde doktor şeker geçmişi var mı dedi ailede baba tarafımda anne tarafımda full şeker hastalığı var yarın şeker yüklemesi yapılacak 1032 gram olduğu için acaba normal gelişim mi şekerden mi onu anlayacağız yaptıran var mı şeker yüklemesini nasıl oluyor?
Ay evet benim de 10 gün ilerden gidiyor gelişimi içime su serptiniz inşallah şeker çıkmazSabah aç karna gittim ben önce açlık değeri için kan alındı. Sonra 75 gr glukoz içeren bir içecek içtim. 1 saat bekleyip kan verdim. Sonra 1 saat daha bekleyip tekrar kan verdim. Ama bu değişebilir doktorunuz söyler zaten. Benim bebeğimin de gelişimi 10 gün önde ama bende şeker çıkmadı çok şükür. Umarım sizde de çıkmaz.
Öyleymiş güzelimKızlar bebeğin suyu fazla olması şekere mi işaretti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?