2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Doğru diyorsun iki kişiyiz sonuçta bizde bu aralar sütü azalttım ya çok güzel içiyordum bir ara tekrar başlasam iyi olacak. Sıcaklardan yumurtayıda her gün yiyemiyorum artık
Bende hiç magnezyum kullanmıyorum bir ay önce falan kalça ağrım topallama olmuştu sonra kendi kendine geçti. Sadece omega kullanıyorum şuan iyiyim yürüyorum rahat şekilde. Süt hiç içmiyorum diyebilirim. Sadece Yoğurdu yemeklerle sık sık yerim sarımsaklı falan ve sebze yemekleri sık sık tüketirim onlar fayda eder mi bilmiyorum Birde kahvaltılarda tereyağlı kaşarlı omlet 2-3 güne bir yiyorum

Selam kızlar,
Ben geçen hafta gitmiştim, 24+4 dü. Doktor 725 gram ve 30 cm demişti. Gayet normal dedi. Ama internette de 600 civarı normal yazıyor. Zayıf veya kilolu olsaydı doktor mutlaka söylerdi kötü düşünmeyin

Yaa maşallah bünyenizde yeterli miktarda var demekki. Benim kullanmadığım takviye yok resmen

Merhaba hanımlar
Bugün Dr kontrolü vardı. Bebişler iyiymiş çok şükür Bende açlık şekeri 97 çıkınca Dr yükleme yapmana gerek yok bu durumu gebelik şekeri olarak değerlendricez diyetisyen den yardım alman lazım dedi. Doğuma kadar en fazla10 kilo almalıymışım. İkiz olması ve yaştan dolayı riskliymişim. İkizde 10 kilo bana saçma ve abartılı geldi 73 kilo ile hamile kaldım şimdi 80 im. Canım da sıkıldı. Şu yaşıma kadar hiç diyet yapan biri de olmadım . Dr dan sonra diyetisyen e gittim oda liste verdi ki evlere şenlik daha da gerildim.
Liste olmadan dikkat etsem olmuyor mu siz nasıl beslendiniz. Bir de daha önce ki yazışmalarda şeker ölçüm cihazı adı verilmişti bulamadım tekrar adını hatırlayan varsa iletebilir mi?
Sevgililer

Çıktım canim 600 gram olmuş bebeğin herşeyi yolunda bir sıkıntı yok suyun fazla gibi dedi ailede şekeri sordu babam da var deyince pazartesi yükleme yapalım dedi 50 lik aç yok fark etmiyor kesin sonuç olsun istersen 75 lik yapalım dedi şekerli şeylerden kizartma vs türlerinden uzak duruyosun dedi biraz morallerm bozuldu tabiki ama yaptıracağım ptesi sabah yükleme için kutuyu medikaller de bulabilirsin dedi nerden bulucam hiç bir fikrim yok canim yaptıran arkadaşlar varsa dönüş yapabilir mi

Off bunlarin cogunu az yiyorum ya yumurtadan tiksindim
Bir sut et kuruyemis
Biraz altingunu turu yapip baklagillerle bari
Ay bana da cok sacma geldi bu dedikleri ikiz gebelikte
Daha 10 kilo almamissin bile ne diye diyet felan kattiki

Kizlar ben 22 haftalikta gittigim de 470 gr ve 459 gramdo bebeklerim doktor iyi demisti
Simdi siz Bana gore doktora cok gittiginiz icin 600-700 okuyunca korktum cokmu kucuklet aceba
Ama benim randevuma daha 28 gun var

Sağolun umarım öyledir doktora sormadım kullanacak mıyım diye o da kullanmalısın diye bir şey demedi bir sorunum olmadığına göre bir şey olmaz inş ‍♀
Bencede ama yinede son aylarda sıkıntı olmasın ağırlaştıkça yinede bir sorun derim

Off bunlarin cogunu az yiyorum ya yumurtadan tiksindim
Bir sut et kuruyemis
Biraz altingunu turu yapip baklagillerle bari

Ay bana da cok sacma geldi bu dedikleri ikiz gebelikte
Daha 10 kilo almamissin bile ne diye diyet felan kattiki
Bilsem de söylesem. Tedbirli olmak için herhalde. Başka bir Dr dan da görüş alsam mı ki bilemedim.

Ne dedi canım doktor?
Çıktım canim herşeyi normal dedi 600 gram olmuş boyunu söylemedi bende unuttum sormayı en son 4 hafta önce falan 21 cm di onun dışında her bebeğin gelişimi farklıdır başkalarına bakarak kendini üzme bebeğinin değerleri gayet güzel bence

Kızlar bence boy kilo olaylarına çok takılmayın doktorunuz aksi bir şey söylemediği sürece. Çünkü herkesin genetik yapısı farklı kimisi daha zayıf kimisi kilolu ee bebekte birilerine çekecek sonuçta değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…