2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benim de bicak saplanir gibi zor yürüyorum. Nedir bu acaba? Neden oluyor? Fikrin var mi
Kemiklerimiz genişliyor herhalde bebekten dolayı açılmalar başlamış olabilir.Birkaç hafta öncede kuyruk sokumum çok ağrıyordu oturup kalkamıyordum şimdi o geçti bu başladı. Sağ tarafımda var şimdilik sadece. Takviyeleride çok düzenli kullanıyorum aslında ama büyüdükçe normal bence bu ağrılar. Doktorum öyle söylemişti sorduğumda kasık ağrılarında artar dedi ama bende genelde bel kalça tarafları ağrıyor. Birde kürek kemiklerimin altı ağrıyor yaslanıp oturmayınca yastık koyuyorum hep sırtıma.

İlk oglumda hicbsy yiyemiyodum bulantidan.caniniz cekmesin karpuz ekmek arada agzina atiyosam bide peynir o kdr..doguma bi ay kala doktor azcik kilo alsa bebek dedi arastirdim muz ve kaşar dediler gunde bi muz yedim bide bikac dilim kaşar yedim oglum hemen toparladi 3kg dogdu..ne et ne tavuk ne sut ne yumurta ne yogurt ne kuruyemis ne avokado su bile icemiyordum o yuzden cok kafaya takmayin siz yiyebildiginiz seyleri tuketin eger alabiliyosniz muz ve kaşar aralara koyun yeterli

Hayır, basenlere hiç almadım. Top gibi göbek yaptım
Yaaa maşallah çok tatlı duruyor muhtemelen aldığımız kilolardan kaynaklı ağrılar canim soy aylar daha fena oluyor ödemle birleşince hepsi geçecek Allah'ın izniyle

Yok ben takılmıyorum hiç sağlıklı olsunda kg alınır bir şekilde diye düşünüyorum. Mümkün olduğunca her şeyden yiyiyorum zaten

Canım idrarda mı enfeksiyon çıktı, ne verdi doktor ne dedi enfeksiyon için?
Evet aslında 2 gün önce yine kasıklarımda adet olacakmışım gibi sancı vardı dün de artık düzenli ritmik bir sancıya dönüştü rahimden yukarı doğruydu. İdrar tahlili ve kültürü için tahlil verdim ilki 1 saate çıktı kültür içinse pazartesi çıkar sonuca göre gerekirse başka ilaç veririm dedi . Bir tane saşe verdi onu dün gece kullandım. 1 sabah 1 akşam kullanmak içim aksef isimli 500 mg lık tablet ilaç verdi

Geçmiş olsun ilk basamak tedaviyi vermiş, umarım şifa olur.

Umarım inşallah çözüm olur böbreğime de vurmaya başladı nasıl olacak bilmiyorum
Bol su için en az dört litre gibi, antibiyotik de kullaniyor olsak, mesaneyi bu şekilde bol su icerek temiz tutmak gerekiyor, kahve, asitli içecek tüketmeyip, hijyene dikkat etmek gerekiyor. Ben bu hafta donuk kızılcık siparişi verdim, kaynatıp suyunu konserve gibi kavanozladim günde bı bardak içiyorum. Haplar yeni bitmesine rağmen yanma vardı, iki günde hafifledi, aslında kapsülü de var kızılcığın ama ilk önce kendisini denemek istedim. Literatürde yer alıyor faydası araştırabilirsiniz. Bildiklerim bunlar şimdilik, inşallah kültürde üreme olur da doğru tedaviye ulaştırır, ya da bu ilaç şifa olur benim üreme de olmuyor malesef..

Ne kadar teşekkür etsem bilemiyorum gerçekten çok çok teşekkür ederim bende araştırıyordum neler yapılabilir diye mutlaka denicem çok teşekkür ederim umarım size de bir an önce şifa olur dertlerinizdrb kurtulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…