2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benim kullandığım One Call Plus, yedek test çubukları uygun olan bir model aramıştım. Ölçüm cihazı da gayet iyi çalışıyor.

Eğer sakıncası yoksa diyet listeni bizimle de paylaşır mısın?

Canım doktoruna güven ben de perşembe günü sorup ona göre bir yol izleyeceğim.600 gram

Bundan sonra hem bebek hem biz daha çok kilo alacağız muhtemelen.
Hayır, basenlere hiç almadım. Top gibi göbek yaptım
Yaaa o ne güzel hamile göbeğiiii

Canım doktoruna güven ben de perşembe günü sorup ona göre bir yol izleyeceğim.600 gram

Bundan sonra hem bebek hem biz daha çok kilo alacağız muhtemelen.

Yaaa o ne güzel hamile göbeğiiii
Evet canım bundan sonra hızlı kg alacağız bebekler iyi olsun da sağlık olsun yeter ki biraz önce tokluk ölçtüm 89 cikti şeker olsa yüksek çıkmaz mı ben hala kararsizim yaptırmakta kendi doktoruma da danışmak istiyorum bakalim

Benim cihazım da geldi açlık 69 çıkmıştı sağlık ocağında bakalım ev ölçümleri ne çıkacak yazarım sana.

Ben gebelikten önce yaptırdım. Hastane civarındaki tüm eczanelerde vardı içecek

Bebeğin iyi olmasına sevindim canım sırayla çoğumuzda çıktı bu şeker sıkıntısı ya hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza alsak rahatlayacağım resmen. 75lik içeceği mi soruyorsun hastane kendisi veriyor canım onu.

Muz baya besliyormuş. Bebeğin kilosu geride kalıp muzla ilerleten vardı baya okuduğum kadarıyla
Harika ya hergun bir tane yeyim o zaman Cok tesekkur ederim
Kasari nasil istedigimiz gibi yiyoruz demi

Bir hafta kadar öndeydi benim ölçüler, +/- değerler de olunca normal kısmına giriyor bence. Bı sorun olsa doktorunuz saklamaz inanın, sorun olan bı duruma hiç bı doktor normal demez
Anladım yok ztn sorun herşey yolunda dedi de millet in ağzı durmuyo karnım da çok yok iç karnım genişmis ckmiyo fzla herkes başıma doktor kesildi

Saol canım teşekkür ederim doktoruma güveniyorum iyi dediyse iyidir cnku benim pimpirikli olduğumu çok iyi biliyo saklamzdi

Kızlar merhaba 25 haftalığım geceden beri ara ara kasık ve bel ağrım oluyor yaşayan var mı aranızda

Kizlar gunde kac kahve veya cay iciyorsunuz Birde
Çay denk gelirse içiyorum eskiden ne çok severdim ama artık alıştım galiba aramıyorum.

Günlük bir bardak yarıya kadar süt yarıya kadar su üstüne de çok az nescafe koyup içiyorum. Aslında zararlı ama koyduğum nescafe süt ve suyun rengini değiştirecek kadar oluyor ondan zarar gelmez. Bu benim akşam göbek açıp bekleme rutinime eşlikçi oldu. Bir defasına öyle çok hareket etmişti alıştım galiba

Resimlerden anlamak cok zor benin erkejk karnim kendini one dogru (16. Haftalarda) atti ilk 3 ay bulantim sadece aksamlari vardi.kizlarda daha siddetli oluyor diyorlar bulanti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…