Benim kullandığım One Call Plus, yedek test çubukları uygun olan bir model aramıştım. Ölçüm cihazı da gayet iyi çalışıyor.Merhaba hanımlar
Bugün Dr kontrolü vardı. Bebişler iyiymiş çok şükürBende açlık şekeri 97 çıkınca Dr yükleme yapmana gerek yok bu durumu gebelik şekeri olarak değerlendricez diyetisyen den yardım alman lazım dedi. Doğuma kadar en fazla10 kilo almalıymışım. İkiz olması ve yaştan dolayı riskliymişim. İkizde 10 kilo bana saçma ve abartılı geldi 73 kilo ile hamile kaldım şimdi 80 im. Canım da sıkıldı. Şu yaşıma kadar hiç diyet yapan biri de olmadım . Dr dan sonra diyetisyen e gittim oda liste verdi ki evlere şenlik daha da gerildim.
Liste olmadan dikkat etsem olmuyor mu siz nasıl beslendiniz. Bir de daha önce ki yazışmalarda şeker ölçüm cihazı adı verilmişti bulamadım tekrar adını hatırlayan varsa iletebilir mi?
Sevgililer
Bana da coaspirin kullan dedi , onlem olarak bunun icin.43 yaşındayım gebelik zehirlenmesi için önlem alıyor sanırım risklisin dedi
Evet soracağım sağolunBencede ama yinede son aylarda sıkıntı olmasın ağırlaştıkça yinede bir sorun derim
Canım doktoruna güven ben de perşembe günü sorup ona göre bir yol izleyeceğim.600 gramÇıktım canim herşeyi normal dedi 600 gram olmuş boyunu söylemedi bende unuttum sormayı en son 4 hafta önce falan 21 cm di onun dışında her bebeğin gelişimi farklıdır başkalarına bakarak kendini üzme bebeğinin değerleri gayet güzel bence
Yaaa o ne güzel hamile göbeğiiiiHayır, basenlere hiç almadım. Top gibi göbek yaptım
Evet canım bundan sonra hızlı kg alacağız bebekler iyi olsun da sağlık olsun yeter ki biraz önce tokluk ölçtüm 89 cikti şeker olsa yüksek çıkmaz mı ben hala kararsizim yaptırmakta kendi doktoruma da danışmak istiyorum bakalimCanım doktoruna güven ben de perşembe günü sorup ona göre bir yol izleyeceğim.600 gram
Bundan sonra hem bebek hem biz daha çok kilo alacağız muhtemelen.
Yaaa o ne güzel hamile göbeğiiii
Gebelik ten itibaren kullanıyorum hatta ikiz diye ecopirin 150 mg olarak devam ediyorumBana da coaspirin kullan dedi , onlem olarak bunun icin.
Bugün doktoruma sordum normal olduğunu hissedildiği zaman dinlenilmesi gerektiğini söyledi korkulcak bişi yokmuşMERHABA CANIM DOKTORA SORDUĞUNDA BANA DA YAZAR MISIN NE DEDİĞİNİ. AYNI HİS BENDE DE VAR
Benim cihazım da geldi açlık 69 çıkmıştı sağlık ocağında bakalım ev ölçümleri ne çıkacak yazarım sana.Evet canım bundan sonra hızlı kg alacağız bebekler iyi olsun da sağlık olsun yeter ki biraz önce tokluk ölçtüm 89 cikti şeker olsa yüksek çıkmaz mı ben hala kararsizim yaptırmakta kendi doktoruma da danışmak istiyorum bakalim
Muz baya besliyormuş. Bebeğin kilosu geride kalıp muzla ilerleten vardı baya okuduğum kadarıylaBende hamilelikte tiksindim yiyemiyorum asla
Bebekler icin kilo aldiracak tek avokadomu var aceba kuruyemisten baska neler var
Ben gebelikten önce yaptırdım. Hastane civarındaki tüm eczanelerde vardı içecekÇıktım canim 600 gram olmuş bebeğin herşeyi yolunda bir sıkıntı yok suyun fazla gibi dedi ailede şekeri sordu babam da var deyince pazartesi yükleme yapalım dedi 50 lik aç yok fark etmiyor kesin sonuç olsun istersen 75 lik yapalım dedi şekerli şeylerden kizartma vs türlerinden uzak duruyosun dedi biraz morallerm bozuldu tabiki ama yaptıracağım ptesi sabah yükleme için kutuyu medikaller de bulabilirsin dedi nerden bulucam hiç bir fikrim yok canim yaptıran arkadaşlar varsa dönüş yapabilir mi
Bebeğin iyi olmasına sevindim canımÇıktım canim 600 gram olmuş bebeğin herşeyi yolunda bir sıkıntı yok suyun fazla gibi dedi ailede şekeri sordu babam da var deyince pazartesi yükleme yapalım dedi 50 lik aç yok fark etmiyor kesin sonuç olsun istersen 75 lik yapalım dedi şekerli şeylerden kizartma vs türlerinden uzak duruyosun dedi biraz morallerm bozuldu tabiki ama yaptıracağım ptesi sabah yükleme için kutuyu medikaller de bulabilirsin dedi nerden bulucam hiç bir fikrim yok canim yaptıran arkadaşlar varsa dönüş yapabilir mi
Harika ya hergun bir tane yeyim o zamanMuz baya besliyormuş. Bebeğin kilosu geride kalıp muzla ilerleten vardı baya okuduğum kadarıyla
Kasari nasil istedigimiz gibi yiyoruz demiİlk oglumda hicbsy yiyemiyodum bulantidan.caniniz cekmesin karpuz ekmek arada agzina atiyosam bide peynir o kdr..doguma bi ay kala doktor azcik kilo alsa bebek dedi arastirdim muz ve kaşar dediler gunde bi muz yedim bide bikac dilim kaşar yedim oglum hemen toparladi 3kg dogdu..ne et ne tavuk ne sut ne yumurta ne yogurt ne kuruyemis ne avokado su bile icemiyordum o yuzden cok kafaya takmayin siz yiyebildiginiz seyleri tuketin eger alabiliyosniz muz ve kaşar aralara koyun yeterli
Ben kullanmiyorumBana da coaspirin kullan dedi , onlem olarak bunun icin.
Anladım yok ztn sorun herşey yolunda dedi de millet in ağzı durmuyo karnım da çok yok iç karnım genişmis ckmiyo fzla herkes başıma doktor kesildiBir hafta kadar öndeydi benim ölçüler, +/- değerler de olunca normal kısmına giriyor bence. Bı sorun olsa doktorunuz saklamaz inanın, sorun olan bı duruma hiç bı doktor normal demez
Saol canım teşekkür ederimÇıktım canim herşeyi normal dedi 600 gram olmuş boyunu söylemedi bende unuttum sormayı en son 4 hafta önce falan 21 cm di onun dışında her bebeğin gelişimi farklıdır başkalarına bakarak kendini üzme bebeğinin değerleri gayet güzel bence
Sen gençsindir benden zatenBen kullanmiyorum
Çay denk gelirse içiyorum eskiden ne çok severdim ama artık alıştım galiba aramıyorum.Kizlar gunde kac kahve veya cay iciyorsunuz Birde
Resimlerden anlamak cok zor benin erkejk karnim kendini one dogru (16. Haftalarda) atti ilk 3 ay bulantim sadece aksamlari vardi.kizlarda daha siddetli oluyor diyorlar bulanti.Kizlar banada tahminlerinizi yazarmisiniz 7 haftaligim Suan da ama cinsiyet belli degil ultrason kağıtlarının 3 farklı biri 6 haftalık ve 13 haftalık diğeri 16+4 çatlayacağım meraktancevap verecekler olanlara simdi den teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?