2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
T temmuzekim böyle bir değer çıktı hiç anlamadım canım ben? Mmol olarak ölçmüş onun bir ayarı mı var acaba?

Eklentiler

• 43740EBC-A069-42BA-A03A-6CE58A97778D.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 59
Ortadaki tuşa basınca değişiyor mu canım acaba benimde babamın ya direk öyle hazır takıyorum ölçüyor hiç ayar yapmadım
Şöyle bir tablo buldum. Bu durumda 80 küsür gibi bi şey heralde. E bir TM ci nerden bilsin mol gram vs

Eklentiler

• A0063037-65FA-4274-AA32-B1E9A088C217.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar ben şeker yüklemesinde fenalaştım doktora sordum iptal ettik böyle bir etkisi olduğunu bilseydim hiç yaptırmazdım bayıldım bir anda ne oldu anlamadım

Kızlar ben şeker yüklemesinde fenalaştım doktora sordum iptal ettik böyle bir etkisi olduğunu bilseydim hiç yaptırmazdım bayıldım bir anda ne oldu anlamadım
Geçmiş olsun canım. Evet varmış böyle bayilanlar. Daha iyisindir ınslalah. Almanya da aç karnına ölçmuyorlar galiba. Bana üstüne basa basa kahvaltını yapacaksın dedilerdi

Geçmiş olsun canım. Evet varmış böyle bayilanlar. Daha iyisindir ınslalah. Almanya da aç karnına ölçmuyorlar galiba. Bana üstüne basa basa kahvaltını yapacaksın dedilerdi
Ben herkesinki hoş geçiyor sanmıştım neden böyle oldu ki

Sen gençsindir benden zaten
35 yaşındayım. Aynı doktor bana da kullan dedi ama kendi doktorum kullanma dedi.
Ben sedef hastasıyım asprin iyi gelmiyor.
Zaten doktor yaşa göre herkese veriyor asprini, herhangi bir kıstası yok.
Sen 40 yaşında mısın?

Oh Sen karistirmissin ne zarar kalir onda bence harika
Bende turk kahvesi icip bekleme seansi yapiyorum

Daha önce idrar enfeksiyonu yaşayan arkadaşlara bi sorum var bayanlardün gece tek kullanımlık suda eritme ilacımı içtim yattım gece wcye kalktığımda bir sey yoktu ama bu sabah tekrar kalktığımda pis kokulu sarımsı bi akıntı geldiğini gördüm acaba bu akıntı enfeksiyonun kalıntısı mıdır? Doktoru aramama gerek var mı sizce? Daha önce de sarımsı renkte akıntım oluyordu ama pis kokulu olmuyordu

Ben kullandım ama koku hatırlamıyorum, koku enfeksiyon belirtisidir, içtiğiniz ilacın antiseptik özelliği bir hafta on gün daha devam eder, şikayetlerinizi azalarak kaybolması gerekir. Fakat kokunun, şikayetlerin devamı halinde ilaç yeterli gelmemis demektir, doktorunuza bilgi vermelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…