2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar merhaba 25 haftalığım geceden beri ara ara kasık ve bel ağrım oluyor yaşayan var mı aranızda
20 den beri bel ağrısı hep var zaten artık sırtımı üst kısımlarına da vuruyor bi ağrı nedendir bilmiyorum

kuzu kullanma kılavuzunda birimlerin nasıl değiştirildiği yazar
youtube da video çeken bile vardır

Ahahah evet ortalama 80-85 arası bulamadın mı canım değiştirmeyi

Buna göre 63 değil

mi sizin değer
A arash doğru söylüyor ben alttaki değere bakmışım üsttekiler bakışlarla resmen 63 falan çıkmış ne kadar düşük

Yüksek çıkacak diye endişe ediyorum derken hu sefer de fazla düşük çıktı. Bir kaç gün takip edeyim bakalım kızlar, ilk ölçümde böyle çıktı bakalım devamında da düşük çıkacak mı.

Aşırı düşük değil canım yinede yüksek olmasından iyidir. Tabii çok düşerse mutlaka doktoruna bildir. 1.saat ölçümlerin kaç çıkıyor

Aslında hiç yanma sık ve az tuvalete çıkma gibi şikayetim yoktu rutin tahlilde öğrendim enfeksiyon olduğunu. Öyleyse doktoru aramakta fayda var çok tesekkur ederim

Aslında hiç yanma sık ve az tuvalete çıkma gibi şikayetim yoktu rutin tahlilde öğrendim enfeksiyon olduğunu. Öyleyse doktoru aramakta fayda var çok tesekkur ederim
Asemptomatik idrar yolu enfeksiyonu gebelikte sık rastlaniyormus, bende başıma geldikve araştırırken öğrendim. İşin kötü tarafı belirti olmadığı için farkedilmesi gecikip böbrek iltihabı gibi ciddi sonuçlara sebep olabiliyor. Bu yüzden rutin olarak tahlil yapılması gerekiyor. Geçmiş olsun, rica ederim

Evet gençsin maşallah.
Ben de ilk bebeğimi 35 yaşında doğurdum. Hatta 35 yaş 3 ay
Bana ne aspirin , ne şeker yüklemesi , ne Nipt ( O zaman Fetal DNA populer değildi ) söylendi. O zaman bile araştırıp kendim yaptırmıştım.
Rahat bir gebelikmiş bununla kıyaslayınca. Hatta peri masalı gibi geçmiş de farketmemişim. Karnım burnumda seyahatler … Bu gebelikte, markete bile gidesim yok.

Şimdi nasip olursa 41 yaşını doldurmuş bir şekilde doğurmuş olacağım
Yaşımı duyanın ( doktorun ) verdiği tepkiyi say say bitiremem. Her kanama olduğunda , düşer bu demeleri … Zaten riskli sınıfındayım. Serklajlıyım. En son muayeneye gittiğimde , serklajı yapanın , aaa seni iyi gördüğüme sevindim , umutlu değildim , demesi de tuz biber oldu.

Covid geçirenler kan sulandırıcı olarak kullanıyormuş zaten Coaspirin, olur da yakalanırsam önden bir önlem gibi de geldi.

Oğlan bize okuldan bi şey taşıdı, hep beraber yatıyoruz evde.

Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum elimden geldiğince tüm bu gelişmelere rağmen :)

İmza: Dertli İzmirli

Ben de ağustos doğumluyum, anne olduğumda 36 bitmiş olacak aslında
Senin asprin kullanman iyi olmus, dediğim gibi benim sedefim var. Yüzdesi düsük bir ihtimal için sedeflerim alevlenmesin dedim.
Dayan artık neredeyse sonuna geldik. Gerçi şu sicak izmir yazında nasıl geçecek bilmiyorum.
Bir de ben çalışıyorum
Top gibi de şiştim
Gerçi hamileliği şu ana kadar sevdim daha devam edebilir. Bebeğim var ama ağlaması filan yok, nereye gitsem benimle geliyor çok iyi
Senin bir önceki doğum nasıldı? Sezaryen? Normal?

C charlottes ( Alıntı yapamamışım)

Eheheh , onu ben de düşünürdüm , her yere seninle geliyor, sınırlardan geçiyor, pasaport vize derdi yok, kimse bussiness or pleasure, demiyor Ne yersen , tadiyor. Cok kiymetli zamanlar

Sana kolayliklar diliyorum, gebe kadinin hali zor , calisan gebenin daha zor , sicaklarda gidip gelenin daha da zor . İzmir gercekten cok sicak.

Ben normal yapmistim doğumu , kim bilir bu kez sartlar nasil ilerleyecek. Hayırlısı herkes için

Anlatsana ne kadar zoor normal doğum?

Anlatsana ne kadar zoor normal doğum?

Benim deneyimime göre,

Epidural alana kadar
Ağrı- sancı - "çıkarın içimdeeeen " seviyesi 10 üzerinden 9 ( Nefesimi kontrol edemiyordum)

Epidural sonrası doğuma kadar tam açılma beklerken
Ağrı ve sancı seviyesi 10 üzerinden 2, hadi 3 olsun.

Doğum yaklaştığında tuvaletin var ve tutamıyorsun hissi.

Belli aralıklarla dalgalanmalar geliyor (Sanırım dinleniyor vücut)
o his geldiğinde üç kez it diyorlar.

Epidural acıyı baskıladığından, kontrolün azalıyor, o bilinçle itmek gerekiyor.

Video çekmiş eşim, çocuğun kafası çıkmış artık. Ikınayım mi, diyorum,
bir, hayııırrrr, deyişleri var

İyi yapılmış bir epidural gerçekten nimet, ama işte kontrol zayıflıyor. O kadar da olsun.

Aşırı düşük değil canım yinede yüksek olmasından iyidir. Tabii çok düşerse mutlaka doktoruna bildir. 1.saat ölçümlerin kaç çıkıyor
Bu tokluk ölçümümdü canım.
Ya sen çok enerjiksin hep böyle misin

Kizlar gunde kac kahve veya cay iciyorsunuz Birde
Ben her gün kahve iciyorum nerdeyse, arada iki kupa içtiğim bile oluyor. Şekersiz ve az sütlü içiyorum. Çayı da sabahları içiyorum, iki veya üç bardak. Kahve ve çay olayına takılmıyorum pek hamilelikten önceki gibi devam doktorum da bir şey demedi sorun olacağını düşünmüyorum…

Kızlar a101 deki müslin battaniyeyle pikeyi kaçırmayın derimm bn aldim daha önce geldiginde kalite güzel

Eklentiler

• IMG_20220528_151434.webp
    79,1 KB · Görüntüleme: 96
Netten baktigimda cay veya kahve toplam gunluk dort bardak yaziyordu onu dahi dort icmeyeye calisiyorum bazen o yuzden sormak istedim sukur yalniz degilmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…