20 den beri bel ağrısı hep var zaten artık sırtımı üst kısımlarına da vuruyor bi ağrı nedendir bilmiyorumKızlar merhaba 25 haftalığım geceden beri ara ara kasık ve bel ağrım oluyor yaşayan var mı aranızda
kuzu kullanma kılavuzunda birimlerin nasıl değiştirildiği yazar
youtube da video çeken bile vardır
Ahahah evet ortalama 80-85 arasıbulamadın mı canım değiştirmeyi
A arash doğru söylüyor ben alttaki değere bakmışım üsttekiler bakışlarla resmen 63 falan çıkmış ne kadar düşükBuna göre 63 değil
mi sizin değer
Aşırı düşük değil canım yinede yüksek olmasından iyidir. Tabii çok düşerse mutlaka doktoruna bildir. 1.saat ölçümlerin kaç çıkıyor
Aynen bende kafama gore yiyorumHarika ya hergun bir tane yeyim o zamanCok tesekkur ederim
Kasari nasil istedigimiz gibi yiyoruz demi
Aslında hiç yanma sık ve az tuvalete çıkma gibi şikayetim yoktu rutin tahlilde öğrendim enfeksiyon olduğunu. Öyleyse doktoru aramakta fayda var çok tesekkur ederimBen kullandım ama koku hatırlamıyorum, koku enfeksiyon belirtisidir, içtiğiniz ilacın antiseptik özelliği bir hafta on gün daha devam eder, şikayetlerinizi azalarak kaybolması gerekir. Fakat kokunun, şikayetlerin devamı halinde ilaç yeterli gelmemis demektir, doktorunuza bilgi vermelisiniz.
Asemptomatik idrar yolu enfeksiyonu gebelikte sık rastlaniyormus, bende başıma geldikve araştırırken öğrendim. İşin kötü tarafı belirti olmadığı için farkedilmesi gecikip böbrek iltihabı gibi ciddi sonuçlara sebep olabiliyor. Bu yüzden rutin olarak tahlil yapılması gerekiyor. Geçmiş olsun, rica ederimAslında hiç yanma sık ve az tuvalete çıkma gibi şikayetim yoktu rutin tahlilde öğrendim enfeksiyon olduğunu. Öyleyse doktoru aramakta fayda var çok tesekkur ederim
Evet gençsin maşallah.35 yaşındayım. Aynı doktor bana da kullan dedi ama kendi doktorum kullanma dedi.
Ben sedef hastasıyım asprin iyi gelmiyor.
Zaten doktor yaşa göre herkese veriyor asprini, herhangi bir kıstası yok.
Sen 40 yaşında mısın?
Ben de ağustos doğumluyum, anne olduğumda 36 bitmiş olacak aslındaEvet gençsin maşallah.
Ben de ilk bebeğimi 35 yaşında doğurdum. Hatta 35 yaş 3 ay
Bana ne aspirin , ne şeker yüklemesi , ne Nipt ( O zaman Fetal DNA populer değildi ) söylendi. O zaman bile araştırıp kendim yaptırmıştım.
Rahat bir gebelikmiş bununla kıyaslayınca. Hatta peri masalı gibi geçmiş de farketmemişim. Karnım burnumda seyahatler … Bu gebelikte, markete bile gidesim yok.
Şimdi nasip olursa 41 yaşını doldurmuş bir şekilde doğurmuş olacağım
Yaşımı duyanın ( doktorun ) verdiği tepkiyi say say bitiremem. Her kanama olduğunda , düşer bu demeleri … Zaten riskli sınıfındayım. Serklajlıyım. En son muayeneye gittiğimde , serklajı yapanın , aaa seni iyi gördüğüme sevindim , umutlu değildim , demesi de tuz biber oldu.
Covid geçirenler kan sulandırıcı olarak kullanıyormuş zaten Coaspirin, olur da yakalanırsam önden bir önlem gibi de geldi.
Oğlan bize okuldan bi şey taşıdı, hep beraber yatıyoruz evde.
Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum elimden geldiğince tüm bu gelişmelere rağmen :)
İmza: Dertli İzmirli
Anlatsana ne kadar zoor normal doğum?C charlottes ( Alıntı yapamamışım)
Eheheh, onu ben de düşünürdüm , her yere seninle geliyor, sınırlardan geçiyor, pasaport vize derdi yok, kimse bussiness or pleasure, demiyor Ne yersen , tadiyor. Cok kiymetli zamanlar
Sana kolayliklar diliyorum, gebe kadinin hali zor , calisan gebenin daha zor , sicaklarda gidip gelenin daha da zor . İzmir gercekten cok sicak.
Ben normal yapmistim doğumu , kim bilir bu kez sartlar nasil ilerleyecek. Hayırlısı herkes için
Anlatsana ne kadar zoor normal doğum?
Bu tokluk ölçümümdü canım.Aşırı düşük değil canım yinede yüksek olmasından iyidir. Tabii çok düşerse mutlaka doktoruna bildir. 1.saat ölçümlerin kaç çıkıyor
Ya sen çok enerjiksin hep böyle misinBen de ağustos doğumluyum, anne olduğumda 36 bitmiş olacak aslında
Senin asprin kullanman iyi olmus, dediğim gibi benim sedefim var. Yüzdesi düsük bir ihtimal için sedeflerim alevlenmesin dedim.
Dayan artık neredeyse sonuna geldik. Gerçi şu sicak izmir yazında nasıl geçecek bilmiyorum.
Bir de ben çalışıyorum
Top gibi de şiştim
Gerçi hamileliği şu ana kadar sevdim daha devam edebilir. Bebeğim var ama ağlaması filan yok, nereye gitsem benimle geliyor çok iyi
Senin bir önceki doğum nasıldı? Sezaryen? Normal?
Maşallah ufacık bir hamile göbeği en sevdiğim22+0 dan merhaba teyzoşlar
ayy çok sevindimMaşallah ufacık bir hamile göbeği en sevdiğim
Ben her gün kahve iciyorum nerdeyse, arada iki kupa içtiğim bile oluyor. Şekersiz ve az sütlü içiyorum. Çayı da sabahları içiyorum, iki veya üç bardak. Kahve ve çay olayına takılmıyorum pek hamilelikten önceki gibi devamKizlar gunde kac kahve veya cay iciyorsunuz Birde
Netten baktigimda cay veya kahve toplam gunluk dort bardak yaziyordu onu dahi dort icmeyeye calisiyorum bazen o yuzden sormak istedim sukur yalniz degilmisimBen her gün kahve iciyorum nerdeyse, arada iki kupa içtiğim bile oluyor. Şekersiz ve az sütlü içiyorum. Çayı da sabahları içiyorum, iki veya üç bardak. Kahve ve çay olayına takılmıyorum pek hamilelikten önceki gibi devamdoktorum da bir şey demedi sorun olacağını düşünmüyorum…
2 gunde bir cay iciyorum acik ve limonlu kahvaltida,kafeinsiz kahve iciyorum migrosta ve kahve dunyasinda var hm 2 ,3 gunde birde kahveKizlar gunde kac kahve veya cay iciyorsunuz Birde
Oh baya az valla harikasiniz2 gunde bir cay iciyorum acik ve limonlu kahvaltida,kafeinsiz kahve iciyorum migrosta ve kahve dunyasinda var hm 2 ,3 gunde birde kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?