2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Oh baya az valla harikasiniz
cay ben iciyorum gunluk ama kahve iki uc gunde bir bende de
Ben daha cok kahve bagimlisiydim.cayla zaten pek aram yoktu.ilk 3 ay hic kahve icmedim.simdi az az basladim Allahtan yaz geldi sicaklarda pek canim istemiyor.cay ve kahve vucuttan cok su atiyor az icmemin bir sebebide bu

ayy çok sevindim eşimin kuzenin karısı var en sonçok çıktı karnın baya genişledin demişti moralim bozulmuştu biraz iyi geldi
Millet de laf söylemek için tetikte bekliyor resmen bana gelen temizlikçi kadın da abla senin göbeğin düşmüş yakında doğurursun dedi moralim bozulmuştu

ayy çok sevindim eşimin kuzenin karısı var en sonçok çıktı karnın baya genişledin demişti moralim bozulmuştu biraz iyi geldi
Ben sürekli istirahat halindeyim, gebe halimi hiç bir akrabam görmedi. Buna rağmen de burnun şişti mi, kaç kilo aldın, 6 deyince de ayy hiç bişey yemiyo musun ben 20 kilo aldım hamileliğimde diyerek telefonda bile yetisiyorlar. Bı de görseler neler duyarım kim bilir

Hani bir yere gidersin zayıflamışsınıdır da herkes ‘ mutsuz musun eşinle bir problem mi var?’ der ve ima eder ya o misal hamilelikte de fazla kilo almak makbul sayılıyor.

Halbuki bebek sağlıklı olduktan sonra kilo vererek doğuma giden biliyorum, en yakınımda da teyzem.

Ben de 4 kilo aldım ve doktorum çok iyi dedi, kendimi de iyi hissediyorum şimdilik. Ama bundan sonra saha çabuk kilo alacağız galiba karnım birden büyüdü.

Galiba öyleymiş, kendilerinde olmayan bir şeyi normal karşılamıyorlar sanırım, kaldı ki şükür bebegimin kilosu, gelişimi çok iyi, ayrıca benim bı de miyom da var 7 cm civarı o da baya gram ediyor Ben de hep son aylarda daha çok kilo alınıyor diye duyduğum için şu an kendimi normal görüyorum

Bende günde genelde 2 bardak maksimum 3 ama kahveyle aram yok hiç içmem. Birde bazı ekmek arası tarzı bir şey yediğimde gazoz içiyorum arada ama asitli diye de korkuyorumSizler asitliyi tamamen bıraktınız mı ara sıra içiyor musunuz

Ben daha cok kahve bagimlisiydim.cayla zaten pek aram yoktu.ilk 3 ay hic kahve icmedim.simdi az az basladim Allahtan yaz geldi sicaklarda pek canim istemiyor.cay ve kahve vucuttan cok su atiyor az icmemin bir sebebide bu
Ay zaten suyu az iciyorum buda kotu bir sebepmis
Birde ben normalde kahve sevmezdim
Simdi turk kahvesi icin yanip bitiyorum kendimi zor tutuyorum gunde bir bardak icin

Kizlar biliyorsunuz coconatt arkadasimizi
Oda bizimle ayni haftalarda ikizlere
Ama acillik olmus erken dogum riski varmis insallah iyi olur ya
Suan onun ve baska bir arkadasimiz icin dua okuyoruz
Okumak isterseniz onun icin

Asitli olarak içtiğim tek şey soda

Ama hamilelikle alakası yok eskiden de hiç içmezdim kola Famta gazoz tarzı şeyler.

Bı an önce şifa bulurlar insallah Dua edicem

Benimde şimdi akşam yemeği 1.saat 149 çıktı yine düşemedim 140 altına
Ben de akşam ölçtüm 83 civarı çıktı o mol hesaplama olayını hala ayarlayamadım detaylı bakacağım. Bir de yarın saatlere dikkat edip ölçeceğim bugün dışarda olduğumdan meraktan gelince ölçtüm.

Ne yemiştin mesela akşam?

Sen sarma yedim çok yüksek çıktı deyince bugün sarmayı geri çevirdim pirinç yasaklı gıdaymış.

Asitli olarak içtiğim tek şey soda

Ama hamilelikle alakası yok eskiden de hiç içmezdim kola Famta gazoz tarzı şeyler.
Ay ne güzel bir alışkanlık ya bende aşırı içen biri değilim ama hamilelikten beri soğuk şeyler içim istediği için yazda gelince böyle bardak bardak kola fanta gazoz canım istiyor bi doğurayım 2,5 litre alıp içeceğim diyorum o derece

Ayy sen ye bu şekerle bir şey olmaz canım . Ben ana yemek fırında salçalı köfte yapmıştım söylemesi ayıp

Geçmiş olsun canım. Evet varmış böyle bayilanlar. Daha iyisindir ınslalah. Almanya da aç karnına ölçmuyorlar galiba. Bana üstüne basa basa kahvaltını yapacaksın dedilerdi
Bana da yemek yiyebilirsin dediler, tok karnına şeker yükleticem inşallah bisey olmaz

Reactions: Zzy
Bazen gazoz iciyirum nadiren suyla karistirip meyveli soda iciyorum bazende cok sukur bir sorun yok.kola hic icmedim.

Soguk suya limon sıkıp iç o da güzel oluyor.

Bende çok korkuyordum koladan falan doktor kağan Kocatepenin videosunu izledim tavsiye ederim korkulacak bişey olmadığını söylüyor mide zaten kendi asitli olduğunu anlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…