2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benim açlık şekerim 98 çıktı bugün diyetisyene gittim hamilelik sonuna kadar 3 kilo alabilirsin dedi liste verdi bütün kış karpuz yicem diye beklemistim ama şekerli yasak dedi en doğru şekeri bayer ölçüyormuş onu almamı istediler. diyetle düzene girmezse insülin başlamamız gerekir dediler çok mutsuzum tam yaz gelmisken dondurma meyve yok

Ya kızlar ben nerdeyse haftalık iki kilo alıyorum şuan 24 haftalık 15 kilo aldım yanı öyle aşırı da yemiyorm oksapar 0,6 kullanıyorum iğne olarak ama niye böyle alıyorum bilmiyorum şekerde yok Bebek de çok kilolu değil haftasıyla uyumlu kafayı yiycem boyumda kısa çok kötü oldm görenler hayret ediyor

Ben de aynı durumdayım canım. Hatta Dr a gitmeden eşime yaş pasta diye tutturmuştum. Almamak için zorluyordum kendimi. Dr a gittik onu yeme şunu yeme ikiz gebelik için toplamda 10 kilo almamı istedi ben ki 7 kilo aldım bile e böyle olunca bütün hayaller suya düştü ( hala aklım pastada )

Gebelik diyetisyeni ile mi gorusseniz, kendi doktorunuz ne diyor peki bu duruma, tahlil, öneri vs.

herkes bişi diyo valla ya ne tuhaflar

Bende dut bekliyordum öyle çıksın diye dut dedim yasak dedi ben en başından dikkat ediyordum zaten 2 kilo almistim bildigin kibrik kutusu peynir diyeti verdi 5 zeytin 6 kaşık sebze yemeği bu yaz cok zor geçecek bize

Doktorum çok ilgili değil kilo hakkında
Yerinizde olsam başka bı doktor görüşü alırdım, ya aile hekimligine gidip şeker testlerini yaptırırdım, bir de varsa eğer beslenmenizde glisemik indeksi yüksek gıdalar onlari en az bir hafta keser, test ederdim. Çünkü kontrolsüz kilo alımının en büyük sebebi kandaki şekerin dalgalanmasıdır diye biliyorum.

Bazen gazoz iciyirum nadiren suyla karistirip meyveli soda iciyorum bazende cok sukur bir sorun yok.kola hic icmedim.
Ben bi kaç kere dışardayken kola içmiştim ama vicdan yaptım içmiyorum bi sorun olmadı şükür. Artık içersem gazoz ya da meyve suyu onu da sık içmemeye çalışıyorum

Kızlar maşallah çok iradelisiniz. Ben ne bulursam yiyorum cips çay kahve çikolata tatlı ne varsa dondurma. Kola falan.

Sağlığın yerindeyse çok takılma bence bazıları çok alıyor bünye meselesi birazda. Bende 8kg aldım çevremdekiler hep ayy ben 6.aya kadar hiç kg almadım vs diyince bende mi bir gariplik var diyordum. Sonra amaaan dedim benim bünyem bu demekki. Yemekte yiyiyorum eskisine göre karnım doymuyor açıkcası. Birde 3 ay hep iğne,fitil kullandım hormonlarında etkisi olduğunu düşünüyorum.

Aslında haklısınız Sağlıgim yerinde sadece kan pıhtılaşmasi var onun içinde iğne kullanıyorum acaba dedim omu aldırıyor yok galiba bünyeyle alakalı inşallah emzirirken verrim

Kızlar hazırlıklara başladiniz mi ben temmuzda ailemin yanina gidecem dönünce 35 haftalik oluyorum o yüzden şimdiden yikama ütüleme olaylarına başladım ütü çok uzun sürüyor ve çok zorluyor iyice agirlasmadan yapmak daha mantıklı geldi bana sizce ana kucağı ve bebek arabasını silmek mi yikamak mi gerekir nasil temizleyeceğime karar veremedim

Yanı şekerde yok aslında sadece oksapar iğne kullanıyorum ondanmi mi diye düşündüm

Aslında haklısınız Sağlıgim yerinde sadece kan pıhtılaşmasi var onun içinde iğne kullanıyorum acaba dedim omu aldırıyor yok galiba bünyeyle alakalı inşallah emzirirken verrim
Benim şeker yüksek çıktı mesela ama değerleriniz yerindeyse yapısal olma ihtimali çok yüksek. Benimde tek temennim o inşallah emzirirken gider hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…