Benim açlık şekerim 98 çıktı bugün diyetisyene gittim hamilelik sonuna kadar 3 kilo alabilirsin dediBenim kullandığım One Call Plus, yedek test çubukları uygun olan bir model aramıştım. Ölçüm cihazı da gayet iyi çalışıyor.
Eğer sakıncası yoksa diyet listeni bizimle de paylaşır mısın?
Ben de aynı durumdayım canım. Hatta Dr a gitmeden eşime yaş pasta diye tutturmuştum. Almamak için zorluyordum kendimi. Dr a gittik onu yeme şunu yeme ikiz gebelik için toplamda 10 kilo almamı istediBenim açlık şekerim 98 çıktı bugün diyetisyene gittim hamilelik sonuna kadar 3 kilo alabilirsin dediliste verdi bütün kış karpuz yicem diye beklemistim ama şekerli yasak dedi en doğru şekeri bayer ölçüyormuş onu almamı istediler. diyetle düzene girmezse insülin başlamamız gerekir dediler çok mutsuzum tam yaz gelmisken dondurma meyve yok
Gebelik diyetisyeni ile mi gorusseniz, kendi doktorunuz ne diyor peki bu duruma, tahlil, öneri vs.Ya kızlar ben nerdeyse haftalık iki kilo alıyorum şuan 24 haftalık 15 kilo aldımyanı öyle aşırı da yemiyorm oksapar 0,6 kullanıyorum iğne olarak ama niye böyle alıyorum bilmiyorum şekerde yok Bebek de çok kilolu değil haftasıyla uyumlu kafayı yiycem boyumda kısa çok kötü oldm görenler hayret ediyor
Benim karın yokki doğru düzgün 45 kilyola hamile kaldimResimlerden anlamak cok zor benin erkejk karnim kendini one dogru (16. Haftalarda) atti ilk 3 ay bulantim sadece aksamlari vardi.kizlarda daha siddetli oluyor diyorlar bulanti.
Allahım ne kadar patavatsız düşüncesiz insanlar var sinir bozuyolarMillet de laf söylemek için tetikte bekliyor resmen bana gelen temizlikçi kadın da abla senin göbeğin düşmüş yakında doğurursun dedi moralim bozulmuştu
herkes bişi diyo valla ya ne tuhaflarBen sürekli istirahat halindeyim, gebe halimi hiç bir akrabam görmedi. Buna rağmen de burnun şişti mi, kaç kilo aldın, 6 deyince de ayy hiç bişey yemiyo musun ben 20 kilo aldım hamileliğimde diyerek telefonda bile yetisiyorlar. Bı de görseler neler duyarım kim bilir
Doktorum çok ilgili değil kilo hakkındaGebelik diyetisyeni ile mi gorusseniz, kendi doktorunuz ne diyor peki bu duruma, tahlil, öneri vs.
Bende dut bekliyordum öyle çıksın diye dut dedim yasak dediBen de aynı durumdayım canım. Hatta Dr a gitmeden eşime yaş pasta diye tutturmuştum. Almamak için zorluyordum kendimi. Dr a gittik onu yeme şunu yeme ikiz gebelik için toplamda 10 kilo almamı istediben ki 7 kilo aldım bile e böyle olunca bütün hayaller suya düştü ( hala aklım pastada )
Yerinizde olsam başka bı doktor görüşü alırdım, ya aile hekimligine gidip şeker testlerini yaptırırdım, bir de varsa eğer beslenmenizde glisemik indeksi yüksek gıdalar onlari en az bir hafta keser, test ederdim. Çünkü kontrolsüz kilo alımının en büyük sebebi kandaki şekerin dalgalanmasıdır diye biliyorum.Doktorum çok ilgili değil kilo hakkında
Ben bi kaç kere dışardayken kola içmiştim ama vicdan yaptım içmiyorum bi sorun olmadı şükür. Artık içersem gazoz ya da meyve suyu onu da sık içmemeye çalışıyorumBazen gazoz iciyirum nadiren suyla karistirip meyveli soda iciyorum bazende cok sukur bir sorun yok.kola hic icmedim.
Ya kola en kötüsü diye ben bari gazoz ya da meyve suyu içiyorum arada.Bende çok korkuyordum koladan falandoktor kağan Kocatepenin videosunu izledim tavsiye ederim korkulacak bişey olmadığını söylüyor mide zaten kendi asitli olduğunu anlatıyor
Bana da tok olacaksın mutlaka dediler. Neden farklılar bilmiyorumBana da yemek yiyebilirsin dediler, tok karnına şeker yükleticem inşallah bisey olmaz
Sağlığın yerindeyse çok takılma bence bazıları çok alıyor bünye meselesi birazda. Bende 8kg aldımYa kızlar ben nerdeyse haftalık iki kilo alıyorum şuan 24 haftalık 15 kilo aldımyanı öyle aşırı da yemiyorm oksapar 0,6 kullanıyorum iğne olarak ama niye böyle alıyorum bilmiyorum şekerde yok Bebek de çok kilolu değil haftasıyla uyumlu kafayı yiycem boyumda kısa çok kötü oldm görenler hayret ediyor
Aslında haklısınız Sağlıgim yerinde sadece kan pıhtılaşmasi var onun içinde iğne kullanıyorum acaba dedim omu aldırıyor yok galiba bünyeyle alakalı inşallah emzirirken verrimSağlığın yerindeyse çok takılma bence bazıları çok alıyor bünye meselesi birazda. Bende 8kg aldımçevremdekiler hep ayy ben 6.aya kadar hiç kg almadım vs diyince bende mi bir gariplik var diyordum. Sonra amaaan dedim benim bünyem bu demekki. Yemekte yiyiyorum eskisine göre karnım doymuyor açıkcası. Birde 3 ay hep iğne,fitil kullandım hormonlarında etkisi olduğunu düşünüyorum.
Yanı şekerde yok aslında sadece oksapar iğne kullanıyorum ondanmi mi diye düşündümYerinizde olsam başka bı doktor görüşü alırdım, ya aile hekimligine gidip şeker testlerini yaptırırdım, bir de varsa eğer beslenmenizde glisemik indeksi yüksek gıdalar onlari en az bir hafta keser, test ederdim. Çünkü kontrolsüz kilo alımının en büyük sebebi kandaki şekerin dalgalanmasıdır diye biliyorum.
Benim şeker yüksek çıktı mesela ama değerleriniz yerindeyse yapısal olma ihtimali çok yüksek. Benimde tek temennim o inşallah emzirirken gider hepsiAslında haklısınız Sağlıgim yerinde sadece kan pıhtılaşmasi var onun içinde iğne kullanıyorum acaba dedim omu aldırıyor yok galiba bünyeyle alakalı inşallah emzirirken verrim
Teşekkür ederimYa sen çok enerjiksin hep böyle misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?