- 11 Ocak 2022
- 269
- 222
- 33
- 31
Çok geçmiş olsun. Ateş durumu varsa parol kullanmayı geciktirme olur mu? Allah kimseye yaşatmasın gerçekten zor bı ağrı. En kısa sürede şifa diliyorumMerhabalar herkese ben acilden geldim. Sağ böbrek ağrısı şikayetiyle gitmiştim 2 böbreğimde de genişleme varmış üroloji takibi altında olmam gerekiyormuş. Doktor ağrı kesici olarak parol kullanabilirsin dedi ama kendi doktoruma sormadan bir şey yapmayacağım umarım hiç birinizin başına gelmez bu durum. Bu ağrı çok zormuş
Kesinlikle 30 haftayı fazla geçirmeden hazırlık yapmak lazım. Sonra çok zor. Ana kucağı bebek arabasının kılıfları çıkıyorsa yıkayabilirsiniz. Yeni aldıysanız silmenizde yeterli olur.Kızlar hazırlıklara başladiniz mi ben temmuzda ailemin yanina gidecem dönünce 35 haftalik oluyorum o yüzden şimdiden yikama ütüleme olaylarına başladım ütü çok uzun sürüyor ve çok zorluyor iyice agirlasmadan yapmak daha mantıklı geldi bana sizce ana kucağı ve bebek arabasını silmek mi yikamak mi gerekir nasil temizleyeceğime karar veremedim
Ben henüz yaptırmadım ama doktorum gelirken aç olman gerek demişti.Merhaba şeker yüklemesi yaptıran varmı. Aç mı tok mu gitmek gerekiyordu.
Aç gideceksiniz sonra yükleme yapılıyor hastanedeMerhaba şeker yüklemesi yaptıran varmı. Aç mı tok mu gitmek gerekiyordu.
Benimde hepsi duruyor bende ağustos başı yaparım diye düşündün kısmetse. Ana kucağı için kılıfı yıkanıyor dedi aldığım yer. Ama bebek arabasını silin dedi mesela.Kızlar hazırlıklara başladiniz mi ben temmuzda ailemin yanina gidecem dönünce 35 haftalik oluyorum o yüzden şimdiden yikama ütüleme olaylarına başladım ütü çok uzun sürüyor ve çok zorluyor iyice agirlasmadan yapmak daha mantıklı geldi bana sizce ana kucağı ve bebek arabasını silmek mi yikamak mi gerekir nasil temizleyeceğime karar veremedim
Kullandığın vitaminlerin falan etkisi olabilir mi iştah açıyor onlar canimYa kızlar ben nerdeyse haftalık iki kilo alıyorum şuan 24 haftalık 15 kilo aldımyanı öyle aşırı da yemiyorm oksapar 0,6 kullanıyorum iğne olarak ama niye böyle alıyorum bilmiyorum şekerde yok Bebek de çok kilolu değil haftasıyla uyumlu kafayı yiycem boyumda kısa çok kötü oldm görenler hayret ediyor
Çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyi olursunuz inşallahMerhabalar herkese ben acilden geldim. Sağ böbrek ağrısı şikayetiyle gitmiştim 2 böbreğimde de genişleme varmış üroloji takibi altında olmam gerekiyormuş. Doktor ağrı kesici olarak parol kullanabilirsin dedi ama kendi doktoruma sormadan bir şey yapmayacağım umarım hiç birinizin başına gelmez bu durum. Bu ağrı çok zormuş
Benim erken doğum riskim var ve ne yapsam bilemedigim dönemdeyim. Bence 35 zorlayıcı olur. Kılıf varsa yıkamak, yoksa da silmek yeterli olur diye düşünüyorum.Kızlar hazırlıklara başladiniz mi ben temmuzda ailemin yanina gidecem dönünce 35 haftalik oluyorum o yüzden şimdiden yikama ütüleme olaylarına başladım ütü çok uzun sürüyor ve çok zorluyor iyice agirlasmadan yapmak daha mantıklı geldi bana sizce ana kucağı ve bebek arabasını silmek mi yikamak mi gerekir nasil temizleyeceğime karar veremedim
Bu olayı o kadar merak ediyorum ki?Kızlar açlık şekerim 80 çıkmış, insülin direnci vs de yok gözüküyor, tokluk şekerim de normal çıkarsa sanırım yükleme yaptırmak gerekmeyecek
1 Haziran'da kendi doktoruma randevum var, yükleme ile ilgili bir şey söylemeden bu testleri yaptır demişti. Ben de kendimce yükleme gerekli mi değil mi diye karar vermesi için istediğini düşündüm. Herşey normalse istemeyen doktorlar var, şu an 25+1 deyim, isterse randevu alır yaptırırım ama çok da istemiyorum açıkçası, daha önce yaptırdığımda zorlanmıştim.Bu olayı o kadar merak ediyorum ki?
Sizin yükleme zamanınız ne zaman, ben de şimdi kendi kendime evde ölçüm yapıyorum. Perşembe günü randevum var doktorumun görüşünü yazacağım hemen.
Ben de az evvel ölçtüm açlık 68 çıktı, benim aksine düşük çıkıyor. Dün akşam tokluk ölçtüğümde de 84 civarı çıkmıştı.1 Haziran'da kendi doktoruma randevum var, yükleme ile ilgili bir şey söylemeden bu testleri yaptır demişti. Ben de kendimce yükleme gerekli mi değil mi diye karar vermesi için istediğini düşündüm. Herşey normalse istemeyen doktorlar var, şu an 25+1 deyim, isterse randevu alır yaptırırım ama çok da istemiyorum açıkçası, daha önce yaptırdığımda zorlanmıştim.
Genel görüş zarar olmadığı yönünde isterse mecbur ben de yaptırırım. Herkese yapılmasi yanlış diye düşünenler de var. Benim de gebelik öncesi değerlerim hipoglisemi sınırlarindaydi. Düşüklük için de yapmanız gerekenler oluyor, onu da doktorunuza sorun derimBen de az evvel ölçtüm açlık 68 çıktı, benim aksine düşük çıkıyor. Dün akşam tokluk ölçtüğümde de 84 civarı çıkmıştı.
Ben de onu danışacağım. Normal değerlerim bir tık altında çünkü. İnsülin direncim de vardı, gebeliğin en başında yaptırdığım testlerde doktor teşhis koymuştu.
12. Haftaya kadar da ilaç kullandım ama kafam karışık bu şeker mevzuunda.
Kapan Kocatepe dahil zararlı olmadığını söyleyen doktorlar da var, aynı şekilde kendi doktorum da öyle demişti son kontrolde.
Doktorum ne derse o şekilde bir yol izleyeceğim ben de.
Allah razı olsun inşallah bir mucize olur ve geçerÇok geçmiş olsun. Ateş durumu varsa parol kullanmayı geciktirme olur mu? Allah kimseye yaşatmasın gerçekten zor bı ağrı. En kısa sürede şifa diliyorum
Parol hamilelikte kullanılabilir mi bu konuda bilgim olmadığı için öyle söylemiştim bilmiyordum kullanılabileceğini. Şehir hastanesinde ki doktor öyle söyleyince sanki kullanılmıyor ama mecbur olunca çare yok der gibiydi. Çok iyi oldu söylediğiniz araştırmaya fırsatım olmadı dün gecedenÇok geçmiş olsun en kısa zamanda iyi olursunuz inşallahparolu hamilelere sık veriyorlar doktorunuza danışın tabii ama şu durumda ağrı çekmeyin birde bebekte stres olmasın ben olsam kullanırdım.
Kullanılıyor ama yinede doktorunuzla iletişime geçip öyle kullanın sizParol hamilelikte kullanılabilir mi bu konuda bilgim olmadığı için öyle söylemiştim bilmiyordum kullanılabileceğini. Şehir hastanesinde ki doktor öyle söyleyince sanki kullanılmıyor ama mecbur olunca çare yok der gibiydi. Çok iyi oldu söylediğiniz araştırmaya fırsatım olmadı dün geceden
Tabii pazartesi kültür sonucumda çıkacak o zaman söyleyeceğimKullanılıyor ama yinede doktorunuzla iletişime geçip öyle kullanın siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?