Ben ictim canim 3 tane parol 10 haftalikken atesim cok cikmisti 39,40 a cikmasin diye doktor soyledi.yinede cok agrin sızin yoksa icmemeye caliş tabi.1 gun 2 adet diger gun 1 adet ictim 12 saat arayla.cok sukur bebiste sorun olmadi.Parol hamilelikte kullanılabilir mi bu konuda bilgim olmadığı için öyle söylemiştim bilmiyordum kullanılabileceğini. Şehir hastanesinde ki doktor öyle söyleyince sanki kullanılmıyor ama mecbur olunca çare yok der gibiydi. Çok iyi oldu söylediğiniz araştırmaya fırsatım olmadı dün geceden
Ablamdan aldim o yüzden çıkıyorsa yikamam lazım sanirim ben hatta kiyafetlerin %90 ini ablamdan aldim bende nerdeyse 1 senelik kiyafet var yikanacak kiyafet cok birazda bu yüzden erkenden başladım tum kiyafetleri ay ay ayirip duzenledik dolabina öyle yerlestirecez yikadikcaKesinlikle 30 haftayı fazla geçirmeden hazırlık yapmak lazım. Sonra çok zor. Ana kucağı bebek arabasının kılıfları çıkıyorsa yıkayabilirsiniz. Yeni aldıysanız silmenizde yeterli olur.
Erken doğum riski varsa bence sende parça parca yapmaya baslayabilirsin bir anda cok yorulmak iyi gelmez hele sicaklarda hic cekilmez ütü yapmakBenim erken doğum riskim var ve ne yapsam bilemedigim dönemdeyim. Bence 35 zorlayıcı olur. Kılıf varsa yıkamak, yoksa da silmek yeterli olur diye düşünüyorum.
Keşke bana da böyle bakılsaydı dün şeker yüklemesinin yarım saat sonrasında baygınlık geçirdim… sonuç açlık 86, 75 gram yükleme sonrası 1. Saat 110Kızlar açlık şekerim 80 çıkmış, insülin direnci vs de yok gözüküyor, tokluk şekerim de normal çıkarsa sanırım yükleme yaptırmak gerekmeyecek
Sanırım benim risk faktörlerim fazla diye, yatak istirahati sürecini de sekteye uğratmamak için belki de bu yönteme gitmis olabilir. Gebelik öncesi yükleme yaptirdigim gün ağlayarak çalışmıştım. Tüm gün o bulantı ve baygınlık hissi devam etmişti bende de kesinlikle iki dilim baklavaya eşdeğer değil, saf olarak glukoz alınıyor ve bu vücut için hiç normal değil, tolerans da kişiye göre değişiyor malesef. Size de gelmiş geçmiş olsunKeşke bana da böyle bakılsaydı dün şeker yüklemesinin yarım saat sonrasında baygınlık geçirdim… sonuç açlık 86, 75 gram yükleme sonrası 1. Saat 110
Aynen o zaman mutlaka önden bi yıkama temizliğine ihtiyacınız olacak bende başlıcam.Anca yetişirAblamdan aldim o yüzden çıkıyorsa yikamam lazım sanirim ben hatta kiyafetlerin %90 ini ablamdan aldim bende nerdeyse 1 senelik kiyafet var yikanacak kiyafet cok birazda bu yüzden erkenden başladım tum kiyafetleri ay ay ayirip duzenledik dolabina öyle yerlestirecez yikadikca
Teşekkür ederim geçen İnstagram’da bir gebe gördüm 2 dilim baklava yiyerek şeker yüklemesi yaptıran bir doktoru vardı 2 saat sonrasına kan alıyorlar keşke tüm doktorlar böyle olsa…Sanırım benim risk faktörlerim fazla diye, yatak istirahati sürecini de sekteye uğratmamak için belki de bu yönteme gitmis olabilir. Gebelik öncesi yükleme yaptirdigim gün ağlayarak çalışmıştım. Tüm gün o bulantı ve baygınlık hissi devam etmişti bende de kesinlikle iki dilim baklavaya eşdeğer değil, saf olarak glukoz alınıyor ve bu vücut için hiç normal değil, tolerans da kişiye göre değişiyor malesef. Size de gelmiş geçmiş olsun
Ben bi an tok gidiliyor diye aklımda kalmış emin olamadım. Öyleyse aç gideyim bendeAç gideceksiniz sonra yükleme yapılıyor hastanede
O konuyu bilemiyorum doğruluk payını malesef..Teşekkür ederim geçen İnstagram’da bir gebe gördüm 2 dilim baklava yiyerek şeker yüklemesi yaptıran bir doktoru vardı 2 saat sonrasına kan alıyorlar keşke tüm doktorlar böyle olsa…
Banada karnın hiç büyümemiş bebeğin kilosu nasıl deyip.beni vesveselendiriyorlar doktor iyi.dedi diyorum kimseyi ikna edemiyorum en yakınlarım böyle gerisini soylemiyorum bileBen sürekli istirahat halindeyim, gebe halimi hiç bir akrabam görmedi. Buna rağmen de burnun şişti mi, kaç kilo aldın, 6 deyince de ayy hiç bişey yemiyo musun ben 20 kilo aldım hamileliğimde diyerek telefonda bile yetisiyorlar. Bı de görseler neler duyarım kim bilir
Aç gidiliyor önce açlık sonra glikoz içip 1.2.saat bakılıyor başka bir şey yiyip içmiyorsunuz o sürede. Bazı doktorlar 3.saatte istiyor ona göre erken gitmekte fayda var saatlerce bekliyorsunuz çünkü.Ben bi an tok gidiliyor diye aklımda kalmış emin olamadım. Öyleyse aç gideyim bende
Ara sıra içiyorum ama 2 yudum yada yarım.bardagi geçmez asitli birseye ihtiyacım olduğunda meyveli soda ile geçiştiriyorumBende günde genelde 2 bardak maksimum 3 ama kahveyle aram yok hiç içmem. Birde bazı ekmek arası tarzı bir şey yediğimde gazoz içiyorum arada ama asitli diye de korkuyorumSizler asitliyi tamamen bıraktınız mı ara sıra içiyor musunuz
3 kilo mu asıl bundan sonra kilo alımı baslamiyor mu valla 64 ile hamile.kaldim 72 olmuşum 80 i bulmadan bitirebilirsem sukredicemBenim açlık şekerim 98 çıktı bugün diyetisyene gittim hamilelik sonuna kadar 3 kilo alabilirsin dediliste verdi bütün kış karpuz yicem diye beklemistim ama şekerli yasak dedi en doğru şekeri bayer ölçüyormuş onu almamı istediler. diyetle düzene girmezse insülin başlamamız gerekir dediler çok mutsuzum tam yaz gelmisken dondurma meyve yok
Ay ben sabah kendime kahvaltı hazırlayana kadar bayılacak gibi oluyorum bazen yedikten sonra kendime geliyorum 2 3 saat aç durabileceğimi hiç sanmıyorum ne zormuş bu işlerAç gidiliyor önce açlık sonra glikoz içip 1.2.saat bakılıyor başka bir şey yiyip içmiyorsunuz o sürede. Bazı doktorlar 3.saatte istiyor ona göre erken gitmekte fayda var saatlerce bekliyorsunuz çünkü.
Canim nede bayginlik gecirdin sebebi neydi tansiyon seker aclik bir sey soylediler miKeşke bana da böyle bakılsaydı dün şeker yüklemesinin yarım saat sonrasında baygınlık geçirdim… sonuç açlık 86, 75 gram yükleme sonrası 1. Saat 110
Besigi ve bebek arabasini kacinci ayda almak mantikli ?Ablamdan aldim o yüzden çıkıyorsa yikamam lazım sanirim ben hatta kiyafetlerin %90 ini ablamdan aldim bende nerdeyse 1 senelik kiyafet var yikanacak kiyafet cok birazda bu yüzden erkenden başladım tum kiyafetleri ay ay ayirip duzenledik dolabina öyle yerlestirecez yikadikca
Bilmiyorum müdahale etmediler hastanedeyim ölsem kalsam umurlarında değil sadece doktorunuza sorun öyle iptal edebiliriz dediler aradım doktorumu 1 saat dolunca kan verdim açlıkla ve 1. Saat değerimle şekerin yok dedi 2. Saat ölçümü yapılmadı ben fenalaştığım içinCanim nede bayginlik gecirdin sebebi neydi tansiyon seker aclik bir sey soylediler mi
Malesef benimde öyle sabah erken ilk randevuyu alıp gittim öğlene kadar anca bitiyor amaAy ben sabah kendime kahvaltı hazırlayana kadar bayılacak gibi oluyorum bazen yedikten sonra kendime geliyorum 2 3 saat aç durabileceğimi hiç sanmıyorum ne zormuş bu işler
Zor olacakMalesef benimde öyle sabah erken ilk randevuyu alıp gittim öğlene kadar anca bitiyor ama
Benim şeker yüksek çıktı mesela ama değerleriniz yerindeyse yapısal olma ihtimali çok yüksek. Benimde tek temennim o inşallah emzirirken gider hepsi
[/QUODekavit vardı onuda bıraktım hiç ilaç kullanmıyorum iğne yapıyorm koraspirin kullanıyorum onlar yapar mı bilmiyorum ki canmKullandığın vitaminlerin falan etkisi olabilir mi iştah açıyor onlar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?