2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
3 kilo mu asıl bundan sonra kilo alımı baslamiyor mu valla 64 ile hamile.kaldim 72 olmuşum 80 i bulmadan bitirebilirsem sukredicem
Bende küçük çaplı bir şok yaşadım ama bişey diyemedim bakalim 3 kiloyla nasil bitirecem sanirim ben zayiflayacam bebek kilo alacak başka türlü olmaz

Merhaba doktorum banada aspirin verdi detaylı ultrasondan sonra ma bebek asprini gibi tm olarak niye verdiğini anlayamadım açıkcası o an başka bi şeydeydi aklım ama kan sulandırıcı sonuçta kötü bi yan etkisi olmaz diye düşünüyorum

Ben çok birsey yemiyorum ama ilk 4ay yerimden bile kalkmak yasakti düşük tehlikem.var simdi de evin içinde dolanma ma izin verdi doktor dışarı sadece doktor kontrolüne cikiyorum
Ya Evet bu olabilir ben cok hareket ediyorum o yuzden sanirim
Herkesin bünyesi farklı sonuçta
Valla sizlere bakinca bebekler de bende zayifmisim gibi hissediyorum korkuyorum

Merhabalar gebeliğimin 6.ayında kasık fıtığı oluştuğunu öğrendim var mı başına gelen hanımlar doktor gebelikte olabilir sonra gerileyedebilir dedi ancak ayakta durma,ıkınma,öksürme gibi talimatlarda bulundu nasıl gececek bu üç ay bilmiyorum.Rabbim sağlıkla kavuşturSun hepimizi inşallah.Demir ilacı kullanırken kabız olmamak imkansız gibi birşey canım çok sıkıldı.Forumlarda aradım ama pek başına gelen göremedim

Bana , kimseye sormadan 34. Haftada bırak , da dedi. Sanırım doğum artık her an olabilir diye.

Gecmis olsun canım

Rutinde kullandığımız ilaçları da içmemek mi gerekir acaba sabah 6.30’dan 11’e kadar ilaç mesaim var :) tiroid, Demir ilacı, corasprin ve d vitamini.
Bana doktor tiroid ilacıyla demiri aynı anda kullanma sakın dedi. Sende bi sor derim doktoruna. Aç karnına sabah tiroid ilacı sonea öğlen acıkınca demir ilacı alıyorum ben

Bana doktor tiroid ilacıyla demiri aynı anda kullanma sakın dedi. Sende bi sor derim doktoruna. Aç karnına sabah tiroid ilacı sonea öğlen acıkınca demir ilacı alıyorum ben
Ben de arada bi 2 saatlik zaman dilimi bırakıyorum, tiroid ilacını sabah 6:30’da Demir ilacını 8:30’dan sonra alıyorum ama not alayım sormak İçin, teşekkürler

Rutinde kullandığımız ilaçları da içmemek mi gerekir acaba sabah 6.30’dan 11’e kadar ilaç mesaim var :) tiroid, Demir ilacı, corasprin ve d vitamini.
Bu benim için de soru işaretiydi, yükleme olmadigi için, sabah erken saatte içmeden gitmiştim hiç bir ilacı.. TSH harici diğerlerini gün içinde rutinden başka bir saate kaydırabilirsiniz (demiri gece yatmadan almak gibi) ama tsh ilacı konusunu sormak gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…