2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Aç gidiliyor önce açlık sonra glikoz içip 1.2.saat bakılıyor başka bir şey yiyip içmiyorsunuz o sürede. Bazı doktorlar 3.saatte istiyor ona göre erken gitmekte fayda var saatlerce bekliyorsunuz çünkü.
Teşekkürler otobüsle gideceğim için 1.5 saat sürüyor yol inşallah aç gidince dayanabilirim. O yüzden emin olamammıştım tok mu gitsem diye

Kizlar oturup kalkarken yürürken kalcam acayip.sizliyor sanki kemikler birbirine batıyor normal mi bu böyle olanınız varmi

Teşekkürler otobüsle gideceğim için 1.5 saat sürüyor yol inşallah aç gidince dayanabilirim. O yüzden emin olamammıştım tok mu gitsem diye
Rica ederim. Kolaylıklar dilerim gerçekten benim midem bulanmaz pek ama glikoz etkiliyor yanınızda birisiyle gitmeniz daha iyi olur

Ben iciyorum valla 2 kahve 3-5 çay gibi.
Annemler hep içmiş yaw
Gerçekten mi ? tek ben değilmişim ya çok mutlu oldum bu yorumu görünce Eskiden hiç çay içmezdim ve sevmezdim şimdi çaysız yaşayamıyorum resmen, özellikle çay sipariş ediyorum kaçak çay, seylan çayı falan onlar hoşuma gidiyor

Günaydın kızlar sonunda kavuşmacalı bir gün yaşadım dün eşim geldi. Cumayı iple çekiyorum görüş günümüz var babasıyla tanışacak miniğim
Gözün aydın canım

İlk kez görecek dimi eşin? Çok heyecanlı ve çok duygusal.
bugün detaylı ultrasonumu var 11 buçukta çok heyecanlıyım çok merak ediyorum tek dileğim hiçbi sorun çıkmaması
çok güzel geçsin inşallah, güzel pozlar versin bebeğin sana

Kızlar bu arada şeker yüklemesi ile ilgili son durum;

Doktoruma yazdım sağlık ocağında yaptırdığım testte açlık 69 çıktı diye bir de 3 aylık şeker ölçümünü gösteren HBA1C değeri varmış dün forumda bir arkadaşımız yardımcı oldu o da normal çıkmış benim onu da attım doktora.
Eğer evde cihazla takip ediyorsan şeker yüklemesi yaptırmana gerek yok ded.

Perşembe rutin kontrolüme gidicem. O esnada ölçümlerim tekrar gösterir yüz yüze de konuşurum ama bu durumda yükleme yapılmayacak gibi.

Ben de park yatağı ve aldığımda arabayı silmeyi düşünüyordum ama sade suyla silmek içime sinmiyor kimyasal da vicdanım izin vermiyor nasıl silebiliriz bilemedim
O kadar meyveler baklavalar köfte bile gmiş yorumda hiçbirini istemeyip bebe aspirinini canımın çekmesi

detaylı ultrasından çıktık kendi doktorumda kalbinde iki parlak nokta görmüştü bu da aynısını dedi başka hiç bi sorunu yokmuş çok şükür.kendi doktorum kalbinde delik yoksa yüksek ihtimal kendiliğinden geçer demişti umarım öyle olur.22+2 de kilosuda 485 gr.birde poz verdi teyzoşları

Eklentiler

• 20220530_122455.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 141
  • 20220530_122455.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 136
Kuzum bende bu sabah gittim kan verdim değerlerine bakalım demişti ama şeker yüklemesi yaptırmadım ctesi kendi doktorum a gideceğim bide onun görüşünü almak istedim

Kuzum bende bu sabah gittim kan verdim değerlerine bakalım demişti ama şeker yüklemesi yaptırmadım ctesi kendi doktorum a gideceğim bide onun görüşünü almak istedim
Değerlerin çıkınca bi konuşalım mı canım, ben de sağlık ocağındaki değerlerden sonra konuştum doktorumla evde takip edersen gerek yok yüklemeye dedi. Boşu boşuna yaptırmamış oluruz .

Çok güzel poz yakalamışsınız maşallah

Değerlerin çıkınca bi konuşalım mı canım, ben de sağlık ocağındaki değerlerden sonra konuştum doktorumla evde takip edersen gerek yok yüklemeye dedi. Boşu boşuna yaptırmamış oluruz .
Son yazsigimdan sonra siteye gidemedim canim genel biseydi galiba değerlerin bir kısmı çıkmış atarım sana

Sağ ol canım kısmetse ilk buluşma olacak şeker yüklemesi yapmayacak olması çok iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…