Ve T temmuzekim teşekkürler kızlar ben de içmeden gideyim, yarın bi konuşacağım doktorumla.Bana doktorum sabahki ilaclarimi icmeden aç gel dedi seker yuklemesi icin.
Teşekkürler otobüsle gideceğim için 1.5 saat sürüyor yol inşallah aç gidince dayanabilirim. O yüzden emin olamammıştım tok mu gitsem diyeAç gidiliyor önce açlık sonra glikoz içip 1.2.saat bakılıyor başka bir şey yiyip içmiyorsunuz o sürede. Bazı doktorlar 3.saatte istiyor ona göre erken gitmekte fayda var saatlerce bekliyorsunuz çünkü.
Bende öyleyim canım normal dedi doktorummKizlar oturup kalkarken yürürken kalcam acayip.sizliyor sanki kemikler birbirine batıyor normal mi bu böyle olanınız varmi
Rica ederim canım. Sor bakalım seninki ne diyecekVe T temmuzekim teşekkürler kızlar ben de içmeden gideyim, yarın bi konuşacağım doktorumla.
Rica ederim. Kolaylıklar dilerim gerçekten benim midem bulanmaz pek ama glikoz etkiliyor yanınızda birisiyle gitmeniz daha iyi olurTeşekkürler otobüsle gideceğim için 1.5 saat sürüyor yol inşallah aç gidince dayanabilirim. O yüzden emin olamammıştım tok mu gitsem diye
Gerçekten mi ? tek ben değilmişim ya çok mutlu oldum bu yorumu görünceBen iciyorum valla 2 kahve 3-5 çay gibi.
Annemler hep içmiş yaw
Gözün aydın canımGünaydın kızlarsonunda kavuşmacalı bir gün yaşadım dün eşim geldi. Cumayı iple çekiyorum görüş günümüz var babasıyla tanışacak miniğim
çok güzel geçsin inşallah, güzel pozlar versin bebeğin sanabugün detaylı ultrasonumu var 11 buçukta çok heyecanlıyım çok merak ediyorum tek dileğim hiçbi sorun çıkmaması
Ben de park yatağı ve aldığımda arabayı silmeyi düşünüyordum ama sade suyla silmek içime sinmiyor kimyasal da vicdanım izin vermiyor nasıl silebiliriz bilemedimKızlar hazırlıklara başladiniz mi ben temmuzda ailemin yanina gidecem dönünce 35 haftalik oluyorum o yüzden şimdiden yikama ütüleme olaylarına başladım ütü çok uzun sürüyor ve çok zorluyor iyice agirlasmadan yapmak daha mantıklı geldi bana sizce ana kucağı ve bebek arabasını silmek mi yikamak mi gerekir nasil temizleyeceğime karar veremedim
O kadar meyveler baklavalar köfte bile gmiş yorumda hiçbirini istemeyip bebe aspirinini canımın çekmesiMerhaba doktorum banada aspirin verdi detaylı ultrasondan sonra ma bebek asprini gibi tm olarak niye verdiğini anlayamadım açıkcası o an başka bi şeydeydi aklım ama kan sulandırıcı sonuçta kötü bi yan etkisi olmaz diye düşünüyorum
Kuzum bende bu sabah gittim kan verdim değerlerine bakalım demişti ama şeker yüklemesi yaptırmadım ctesi kendi doktorum a gideceğim bide onun görüşünü almak istedimGözün aydın canım
İlk kez görecek dimi eşin? Çok heyecanlı ve çok duygusal.
çok güzel geçsin inşallah, güzel pozlar versin bebeğin sana
Kızlar bu arada şeker yüklemesi ile ilgili son durum;
Doktoruma yazdım sağlık ocağında yaptırdığım testte açlık 69 çıktı diye bir de 3 aylık şeker ölçümünü gösteren HBA1C değeri varmış dün forumda bir arkadaşımız yardımcı oldu o da normal çıkmış benim onu da attım doktora.
Eğer evde cihazla takip ediyorsan şeker yüklemesi yaptırmana gerek yok ded.
Perşembe rutin kontrolüme gidicem. O esnada ölçümlerim tekrar gösterir yüz yüze de konuşurum ama bu durumda yükleme yapılmayacak gibi.
Değerlerin çıkınca bi konuşalım mı canım, ben de sağlık ocağındaki değerlerden sonra konuştum doktorumla evde takip edersen gerek yok yüklemeye dedi. Boşu boşuna yaptırmamış oluruz .Kuzum bende bu sabah gittim kan verdim değerlerine bakalım demişti ama şeker yüklemesi yaptırmadım ctesi kendi doktorum a gideceğim bide onun görüşünü almak istedim
Çok güzel poz yakalamışsınız maşallahdetaylı ultrasından çıktık kendi doktorumda kalbinde iki parlak nokta görmüştü bu da aynısını dedi başka hiç bi sorunu yokmuş çok şükür.kendi doktorum kalbinde delik yoksa yüksek ihtimal kendiliğinden geçer demişti umarım öyle olur.22+2 de kilosuda 485 gr.birde poz verdi teyzoşları
doktor bi tane daha çekecekti sırtını döndü o anda utangaç kızım benimÇok güzel poz yakalamışsınız maşallah
Son yazsigimdan sonra siteye gidemedim canim genel biseydi galiba değerlerin bir kısmı çıkmış atarım sanaDeğerlerin çıkınca bi konuşalım mı canım, ben de sağlık ocağındaki değerlerden sonra konuştum doktorumla evde takip edersen gerek yok yüklemeye dedi. Boşu boşuna yaptırmamış oluruz .
Sitede çalışma varmış canım ondan giremedik:)Son yazsigimdan sonra siteye gidemedim canim genel biseydi galiba değerlerin bir kısmı çıkmış atarım sana
Gözün aydın canım
Doktoruma yazdım sağlık ocağında yaptırdığım testte açlık 69 çıktı diye bir de 3 aylık şeker ölçümünü gösteren HBA1C değeri varmış dün forumda bir arkadaşımız yardımcı oldu o da normal çıkmış benim onu da attım doktora.
Perşembe rutin kontrolüme gidicem. O esnada ölçümlerim tekrar gösterir yüz yüze de konuşurum ama bu durumda
Gözün aydın canım
Perşembe rutin kontrolüme gidicem. O esnada ölçümlerim tekrar gösterir yüz
Sağ ol canım kısmetse ilk buluşma olacakGözün aydın canım
Perşembe rutin kontrolüme gidicem. O esnada ölçümlerim tekrar gösterir yüz yüze de konuşurum ama bu durumda yükleme yapılmayacak gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?