2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Merhaba hanımlar lohusa takımımı satıyorum düşünen olursa 200 TL, lohusa terliği ve özel dikim türbanı hediye edicem

Eklentiler

• IMG_20220531_073214.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_20220531_073146.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_20220531_073105.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20220531_073035.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 111
Sitede çalışma varmış canım ondan giremedik:)
Evet canım değişmiş biseyler :) sonuçları bırakıyorum buraya pembe olanlar ne onu anlamadim biseyler düşük çıkmış galiba

Eklentiler

• IMG_20220530_203505.webp
    35 KB · Görüntüleme: 122
Evet canım değişmiş biseyler :) sonuçları bırakıyorum buraya pembe olanlar ne onu anlamadim biseyler düşük çıkmış galiba
Kuzum HGB olan hemoglobin, kan değerim güzel gayet referans değer dışında gibi gözüküyor ya ondan kırmızı ama çok az bir fark var kafaya takılacak bir şey değil.

tsh benim de 1.31 gibi bir değer çıktı seninle hemen hemen aynı, 50 mg’lik ilaç kullanıyorum ben, seninkinin dozu kaç?

Şeker değerlerinde referans değer arasında çıkmış, ben evde ölçüyorum 3 gündür ona göre dikkat ediyorum mesela yediklerime. İlk etapta çok düşük çıkan değerler oldu açlık şekerinde ama doktor eğer evde takip yapıyorsan yüklemeye gerek yok dedi bana. Şimdi perşembe randevum var tekrar yüzyüze konuşacağım doktorlar. Sanki sana da yüklemeye gerek yok der gibi bu değerlerle, ne zaman görüşeceksin doktorunla?

Bende cumartesi gideceğim canim kendi doktoruma TSH için ilaç demişsin sanırım, hiç bı doktor ilaç başlatmadi canim kullandığım ilaçlar kan ilacı, decavit bir de d vitamini damla canim

Bende cumartesi gideceğim canim kendi doktoruma TSH için ilaç demişsin sanırım, hiç bı doktor ilaç başlatmadi canim kullandığım ilaçlar kan ilacı, decavit bir de d vitamini damla canim
Senin tsh en başından beri normal çıktıysa ondan başlamamışlardır canım, benim çok yükselt ilk etapta.

Akıntı gibi bazen ıslanıyor avuç içi kadar. Kontörle gideceğim perşembe günü ama merak ettim aynı durumda olan varmı

Eklentiler

• Screenshot_2022-05-31-19-48-45-279_trendyol.com.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar benim bu hafta başından beri iştahımda bir artış başladı, kendimi sürekli bişeyler yemeyi düşünürken ya da yerken buluyorum. Genelde sağlıklı besleniyorum ama bazen de sağlıksız şeyler tüketiyorum itiraf edeyim. Korkular sardı çok kilo alırsam, şişersem çok diye var mı aranızda benim gibi iştah açılması yaşayan

Merhaba arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Akıntınız oluyor mu? Bu normal mi acaba yoksa amniyon mı nasıl anlarız?
Benim ara ara sulu akıntım geliyor. En son çok aklıma takıldı Cuma günü doktoruma gittin idrar kaçağı mı amniyon sıvısı mı ultrasonla anlayamam tek yol amnisure testi dedi. Amnisure testi yaptırdım özelde 202 TL ydi. Negatif çıktı. Yapan kadın kesin sonuç değil yine de takip et ultrasonda sıvıda azalma var mı diye idrar kaçağı ya da fizyolojik akıntı olabilirmiş ama korkma dedi.

Bende de sık acıkma başladı. Genelde iki üç saatte bir gibi , o yüzden bişey yerken bir sonrakini düşünüyorum. Günlerimiz yakın bence normal bir durum, ben de 7.kiloya yol alıyorum 6'yı geçtim

Demekki herkeste oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…