2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bende de sık acıkma başladı. Genelde iki üç saatte bir gibi , o yüzden bişey yerken bir sonrakini düşünüyorum. Günlerimiz yakın bence normal bir durum, ben de 7.kiloya yol alıyorum 6'yı geçtim
Ayyy aramızda 1 gün var yakından da öte :)) neyse yalnız değilmişim, valla ben de tartılalı 1 aya yakın oldu o yüzden 7 olmuş olabilir benim de, tabiki hareketsiz yatak modu olması da etken bu durumda, işteyken az yiyordum şimdi evde olunca işler karıştı

Aynen öyle malesef, kilo elbet verilir de hep sağlıklı da tüketilmiyor ne yazık ki

24+2 deyim 4 kilo aldim
bugun ebeyle randevum vardi
Hamilelikte en fazla yedi kilo suanlik iyisin dedi
20 gun sonra doktoru gorcem bakalim ne diyecek bir kac gun sonra da kan testi var

Bende en başından beri iştahım hiç durmadı. Evden cıktığımda bile acıkırsam ne yiyeceğim çünkü acıkınca duramıyorum midem ekşiyor bayılcak gibi oluyorum dayanamıyorum. Kahvaltı yaparken öğlen ne yesem diye düşünüyorum aralarda da boş durmuyorum erik kabak çekirdeği bisküvi kurabiye falan anlamadım ben
3 buçuk kilo aldım bu arada.

Benm iştahım 2 aydır açık 9 kilo almışım şimdiden korkutmak istemem ama cokk yersen şişiyosun söylim

Kızlar merhaba, şuan çok güzel bir şey oldu hemen sizinle paylaşmak istiyorum. Evde yalnızım ayaklarımı uzatıp dinleniyordum bir yandan da bilgisayardan da bir şeyler bakıyordum. Sonra buraya bakayım dedim neler yazmışsınız diye. Tam o sırada karnımdaki hareketleri gördüm ve şuan hala görmeye devam ediyorum. Kıpırtılar sürekli oluyor da dışarıdan ilk defa gördüm. Kıpırtı olurken karnıma dikkatli baktım çok net göründü. Belki önceden de hep olmuştur ben dikkat etmemişimdir. Çok heyecanlıyım şuanda. :)

Valla bende battı balık yan gider modundayjm

Ben bu seker olcum cihazini kullaniyorum annemde bunu kullanıyor.sabah olçtum 93 cikti iyi mi sizde 2 hafta sonra seker yüklemem var.

Canım şekerinde baktırdın mı kan şekerin düşüyor olabilir eğer sürekli bir şeyler yeme ihtiyacı duyuyorsan. Kilon gayet iyi
O his çok güzel. Ben de dün yine açtım göbeğimi bekledim nasıl oynadığına inanamadım, her geçen gün biraz daha büyüyüp kuvvetleniyorlar çünkü. O yüzden de dışardan çok net gözüküyor artık. Eşimin elini de koyduk hatta bir anda irkildi, korkuyorum diyor onlar hissetmediği için tabi duyguları da daha farklı sanırım. Bundan sonra akşamları açık göbeğinizi bekleyin hareket edecektir.

Bende 3 saatte hatta 2 saatte acikiyorum 4,5 saatts acikirdim kalori ihtiyaci cikiyor

Eki Görüntüle 3076660
Ben bu seker olcum cihazini kullaniyorum annemde bunu kullanıyor.sabah olçtum 93 cikti iyi mi sizde 2 hafta sonra seker yüklemem var.
Bu değer sabahki açlık değeri mi yoksa tokluk mu?

Sabah açlik degeri

Sabah açlik degeri
Gayet iyi gibi, benim 70 civarı çıktığı İçin hep.
Ben doktoruma evde ölçüm yapıyorum deyince evde ölçüyorsan şeker yüklemesine gerek yok demişti, yarınki randevumda yüz yüze daha detaylı konuşacağım.
Siz de yüklemeden önce değerlerinizi doktorunuza gösterin muhakkak.

Sabah açlik degeri
Merhaba bende seker cıktı aynı cihazla ölçüm yapiyorum açlık 60_90 arası normal tokluk için ilk lokmayi yedikten tam bir saat sonra ölçülüyor 140 in altinda olmasi lazım ona göre takip edersiniz 3 gün ana öğünlerde aclik ve tokluk bakip not ederseniz doktorunuza onu goturebilirsiniz

1 saat sonra 143 cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…