Değeriniz sınırda, risk almamak için doktorunuz yükleme tavsiye edebilir.1 saat sonra 143 cikti
Evet yaptirocam 2.saat 111 ciktiDeğeriniz sınırda, risk almamak için doktorunuz yükleme tavsiye edebilir.
Ozaman 2dilim peynir 6 zeytin dünyasina hosgeldin1 saat sonra 143 cikti
Yok canım ya şeker yüklemesi yapılcak haziranın 10-15 arası gidilecek ozaman mı bakar ki hiç şeker bakılacak diye bişiy demedilerCanım şekerinde baktırdın mı kan şekerin düşüyor olabilir eğer sürekli bir şeyler yeme ihtiyacı duyuyorsan. Kilon gayet iyi
Ayaklar zor taşıyor bu yükü şimdiden başladı agrılarZayıflar daha çok kilo alıyor sanki arkadaşım 50 kilo ile hamile kaldı 75 kilo ile doğuma girdi şimdi yine 50 kilo
Aybi haftdayiz ayni durumdayiz elime ne gecerse yiyorum yemekten bi kalkiyorum 5dk sonra yine açımKızlar benim bu hafta başından beri iştahımda bir artış başladı, kendimi sürekli bişeyler yemeyi düşünürken ya da yerken buluyorum. Genelde sağlıklı besleniyorum ama bazen de sağlıksız şeyler tüketiyorum itiraf edeyim. Korkular sardı çok kilo alırsam, şişersem çok diyevar mı aranızda benim gibi iştah açılması yaşayan
26hafta 1gunlugum 4kilo almışım ben.oglumda 7kg almistm snirim bunda daha cok alacagmKaçıncı haftalardasınız ve kaç kg aldınız
Ben de öyleyim afedersiniz az önce duşa girmeden geri çıktım başım döner gibi oldu doktor demir haricinde değerlerin normal dedi(bir türlü artmıyor) daha çok dinlenmeye ihtiyacın olabilir dedi ama evden çıkmıyorum bile her fırsatta yatıştayım zaten hareketsizliğe bağlıyorum hamlık olacaktır illaki ama biraz rahatsız edici olmaya başladıYok canım ya şeker yüklemesi yapılcak haziranın 10-15 arası gidilecek ozaman mı bakar ki hiç şeker bakılacak diye bişiy demedilerbirde gün içinde halsizlik sık sık oluyor bi kahvaltı hazırlıyorum sonra toplamadan yatıp dinlenip öyle topluyorum ayakta beklemek yoruyor beni. Yemekte oturararak doğrayıp hazır ediyorum. Sonra pişirirken biraz karıştırıp bakıp beş dk otur kalk öyle pişiriyorum. Böyle olanvar mı bilmiyorum normal mi?
Ben sürekli istirahat halindeyim, benim de demirin pek yükseldiği yok, o kadar da dikkat ediyorum, çay kahve süt ürünleri ve diğer ilaçlarla arasına zaman koyuyorum ama malesef yani istirahatin de pek gözle görülür etkisi yokBen de öyleyim afedersiniz az önce duşa girmeden geri çıktım başım döner gibi oldu doktor demir haricinde değerlerin normal dedi(bir türlü artmıyor) daha çok dinlenmeye ihtiyacın olabilir dedi ama evden çıkmıyorum bile her fırsatta yatıştayım zaten hareketsizliğe bağlıyorum hamlık olacaktır illaki ama biraz rahatsız edici olmaya başladı
Ailede şeker olan birey varsa yaptırılması öneriliyor. Kağan Kocatepe'nin konu hakkındaki videosu :Kızlar açlık şekeri;89
1.saat tokluk; 137
2.saat tokluk;120 çıktı sanırım üst sınırda arastırdığım kadarıyla. Aslında beyaz şeker beyaz ekmek yemiyorum arada bikaç parça çikolata, demir için pekmez ve meyve yiyorum. Babam şeker hastası o yüzden yüksek olabilir mi doktor görüşü öncesi bi görüşünüzü almak istedim bilgisi olan yazabilir mi
Bu normal kahvaltiyla çıkan degerler glikoz yüklemesinde muhtemelen cok daha yuksek cıkacak şeker yüklemesi yaptirip ona göre tedaviye başlamaniz gerekir benceKızlar açlık şekeri;89
1.saat tokluk; 137
2.saat tokluk;120 çıktı sanırım üst sınırda arastırdığım kadarıyla. Aslında beyaz şeker beyaz ekmek yemiyorum arada bikaç parça çikolata, demir için pekmez ve meyve yiyorum. Babam şeker hastası o yüzden yüksek olabilir mi doktor görüşü öncesi bi görüşünüzü almak istedim bilgisi olan yazabilir mi
Bana test şart gibi görünüyor o halde..hızlı da kilo aldım 24+1im 7kilo almışım hiç farkında olmadan. Cok tesekkur ederim bakacağız bir çaresine bebeklerimiz için tabii ki insallahAilede şeker olan birey varsa yaptırılması öneriliyor. Kağan Kocatepe'nin konu hakkındaki videosu :
Öyle mi dersiniz 24+1im bu hafta yaptırayım öyleyse geç olmadan tesekkur ederimBu normal kahvaltiyla çıkan degerler glikoz yüklemesinde muhtemelen cok daha yuksek cıkacak şeker yüklemesi yaptirip ona göre tedaviye başlamaniz gerekir bence
Hamileliği çiçek gibi geçenlerden değiliz maalesef galibaBen sürekli istirahat halindeyim, benim de demirin pek yükseldiği yok, o kadar da dikkat ediyorum, çay kahve süt ürünleri ve diğer ilaçlarla arasına zaman koyuyorum ama malesef yani istirahatin de pek gözle görülür etkisi yok
Bende şu anda şeker var kabul ediliyor.seker takibi ve diyet yapıyorum.Öyle mi dersiniz 24+1im bu hafta yaptırayım öyleyse geç olmadan tesekkur ederim
Benden de bı göbüş gelsin o zmn, minnoşu görmeye gitmek için hazırlanmıştımGünaydın güzel annislerim bir göbek güncellemesi yapalım 24+4 den selamlar olsun +10 kg ile yolumuza devam ediyoruz ama fotoğrafa bakınca 9 aylığı haklamis gibi duruyorumee sizden de gelsin mi gobus fotoğrafları
Sizinde sınır değerler diyet verebilir. Genetikte olabilir. Yemekle alakası yok ama hamilelikte bebek şekeri yükselten bir madde üretiyormuş plesentasında büyüdükçe çoğu ondanmış. Bende ne yapsam indiremiyorum akşam yemeklerinde 1.saati 140 altına. Karnıyarık(yağsız fırında) yemeği şekeri yükseltir mi benim yükseltiyor şaka gibi resmen şaşırdım bende ne pişireceğimi artıkKızlar açlık şekeri;89
1.saat tokluk; 137
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?