2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Canım şekerinde baktırdın mı kan şekerin düşüyor olabilir eğer sürekli bir şeyler yeme ihtiyacı duyuyorsan. Kilon gayet iyi
Yok canım ya şeker yüklemesi yapılcak haziranın 10-15 arası gidilecek ozaman mı bakar ki hiç şeker bakılacak diye bişiy demediler birde gün içinde halsizlik sık sık oluyor bi kahvaltı hazırlıyorum sonra toplamadan yatıp dinlenip öyle topluyorum ayakta beklemek yoruyor beni. Yemekte oturararak doğrayıp hazır ediyorum. Sonra pişirirken biraz karıştırıp bakıp beş dk otur kalk öyle pişiriyorum. Böyle olanvar mı bilmiyorum normal mi?

Aybi haftdayiz ayni durumdayiz elime ne gecerse yiyorum yemekten bi kalkiyorum 5dk sonra yine açım

Günaydın güzel annislerim bir göbek güncellemesi yapalım 24+4 den selamlar olsun +10 kg ile yolumuza devam ediyoruz ama fotoğrafa bakınca 9 aylığı haklamis gibi duruyorum ee sizden de gelsin mi gobus fotoğrafları

Eklentiler

• IMG_20220601_111611.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 111
Kızlar açlık şekeri;89
1.saat tokluk; 137
2.saat tokluk;120 çıktı sanırım üst sınırda arastırdığım kadarıyla. Aslında beyaz şeker beyaz ekmek yemiyorum arada bikaç parça çikolata, demir için pekmez ve meyve yiyorum. Babam şeker hastası o yüzden yüksek olabilir mi doktor görüşü öncesi bi görüşünüzü almak istedim bilgisi olan yazabilir mi

Ben de öyleyim afedersiniz az önce duşa girmeden geri çıktım başım döner gibi oldu doktor demir haricinde değerlerin normal dedi(bir türlü artmıyor) daha çok dinlenmeye ihtiyacın olabilir dedi ama evden çıkmıyorum bile her fırsatta yatıştayım zaten hareketsizliğe bağlıyorum hamlık olacaktır illaki ama biraz rahatsız edici olmaya başladı

Ben sürekli istirahat halindeyim, benim de demirin pek yükseldiği yok, o kadar da dikkat ediyorum, çay kahve süt ürünleri ve diğer ilaçlarla arasına zaman koyuyorum ama malesef yani istirahatin de pek gözle görülür etkisi yok

Ailede şeker olan birey varsa yaptırılması öneriliyor. Kağan Kocatepe'nin konu hakkındaki videosu :

Bu normal kahvaltiyla çıkan degerler glikoz yüklemesinde muhtemelen cok daha yuksek cıkacak şeker yüklemesi yaptirip ona göre tedaviye başlamaniz gerekir bence

Yaaa ilk defa hareketini bu kadar net gördüm dışardan ve videoya çektim baya bildiğiniz tekme atıyordu pamuk gibi oldum kızlar Analık duyguları büyük bi hızla yükleniyor. Yolda gördüğüm kedi köpek insan kuş fark etmeksizin her yavruya içim eriyor sizde de oluyor mu öyle

Hamileliği çiçek gibi geçenlerden değiliz maalesef galiba olsun buna şükür bebişler iyi, sağlıklı olsun razıyız her şeye diyelim

Öyle mi dersiniz 24+1im bu hafta yaptırayım öyleyse geç olmadan tesekkur ederim
Bende şu anda şeker var kabul ediliyor.seker takibi ve diyet yapıyorum.
Seker yüklemede açlık:95 1.saat tokluk:163 2.Saat tokluk:67 çıktı
Evde takip ettiklerim açlık:85-95 arası tokluk:115_130 arası çıkıyor.
Kendi değerlerimi göre yorum yapabiliyorum. Diyet ve şeker takibi verirler size muhtemelen

Benden de bı göbüş gelsin o zmn, minnoşu görmeye gitmek için hazırlanmıştım

Eklentiler

• IMG_20220601_122825.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 112
Sizinde sınır değerler diyet verebilir. Genetikte olabilir. Yemekle alakası yok ama hamilelikte bebek şekeri yükselten bir madde üretiyormuş plesentasında büyüdükçe çoğu ondanmış. Bende ne yapsam indiremiyorum akşam yemeklerinde 1.saati 140 altına. Karnıyarık(yağsız fırında) yemeği şekeri yükseltir mi benim yükseltiyor şaka gibi resmen şaşırdım bende ne pişireceğimi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…