Valla ben de yok yok gibi, onlar iyi olsun da, bı şekilde geçer bu günlerHamileliği çiçek gibi geçenlerden değiliz maalesef galibaolsun buna şükür bebişler iyi, sağlıklı olsun razıyız her şeye diyelim
Maşallah baya büyümüş göbüş cok tatlı içindeki kimbilir nasıl ballıdırGünaydın güzel annislerim bir göbek güncellemesi yapalım 24+4 den selamlar olsun +10 kg ile yolumuza devam ediyoruz ama fotoğrafa bakınca 9 aylığı haklamis gibi duruyorumee sizden de gelsin mi gobus fotoğrafları
Bende dertliyim yaaSizinde sınır değerler diyet verebilir. Genetikte olabilir. Yemekle alakası yok ama hamilelikte bebek şekeri yükselten bir madde üretiyormuş plesentasında büyüdükçe çoğu ondanmış. Bende ne yapsam indiremiyorum akşam yemeklerinde 1.saati 140 altına. Karnıyarık(yağsız fırında) yemeği şekeri yükseltir mi benim yükseltiyor şaka gibi resmen şaşırdım bende ne pişireceğimi artık
Oyyy maşallah artık minnoslar çok belirgin ,Benden de bı göbüş gelsin o zmn, minnoşu görmeye gitmek için hazırlanmıştım
Maşallah canım 9 kiloya rağmen çok almış görünmüyorsn sanırım çoğunlukla bebek kilo aldıMaşallah baya büyümüş göbüş cok tatlı içindeki kimbilir nasıl ballıdırbizde +9 çok şükür
25+0da gittim 2 gün önce 800 gramdı aslnda normal bi bebek ama bilemedimm çıplak olunca afedersn göt göbek salmış gibi duruyorumMaşallah canım 9 kiloya rağmen çok almış görünmüyorsn sanırım çoğunlukla bebek kilo aldı
Benim evde olçtum Aclik 93Bende şu anda şeker var kabul ediliyor.seker takibi ve diyet yapıyorum.
Seker yüklemede açlık:95 1.saat tokluk:163 2.Saat tokluk:67 çıktı
Evde takip ettiklerim açlık:85-95 arası tokluk:115_130 arası çıkıyor.
Kendi değerlerimi göre yorum yapabiliyorum. Diyet ve şeker takibi verirler size muhtemelen
Ay öyle mi ertelemeden yüklemeyi yaptırayım ona göre hareket ederim bilgi sahibi olduğum bi konu değildi tesekkur ederim ciddenBende şu anda şeker var kabul ediliyor.seker takibi ve diyet yapıyorum.
Seker yüklemede açlık:95 1.saat tokluk:163 2.Saat tokluk:67 çıktı
Evde takip ettiklerim açlık:85-95 arası tokluk:115_130 arası çıkıyor.
Kendi değerlerimi göre yorum yapabiliyorum. Diyet ve şeker takibi verirler size muhtemelen
Bir kac oneri olsun:Yesil mercimek yemegi,taze fasulye yemegi,semizoitu yemegi,kabak yemegi bol domatesli dereotlu.Bende dertliyim yaapatlican patates havuc bezelye yasak zaten geriye yapacak sebze kalmadi çorbanın icine sehriye un bile yasak boyle hamilelik mi olur
Ben de dikkat ettiğimi sanıyordum kendimce pilav makarna beyaz un şekerden vs uzak durarak.. bi de bu çıktı başımızaSizinde sınır değerler diyet verebilir. Genetikte olabilir. Yemekle alakası yok ama hamilelikte bebek şekeri yükselten bir madde üretiyormuş plesentasında büyüdükçe çoğu ondanmış. Bende ne yapsam indiremiyorum akşam yemeklerinde 1.saati 140 altına. Karnıyarık(yağsız fırında) yemeği şekeri yükseltir mi benim yükseltiyor şaka gibi resmen şaşırdım bende ne pişireceğimi artık
Valla İzmir'de şimdiden bunaliyoruz, Allah herkese yardım etsinOyyy maşallah artık minnoslar çok belirgin ,su yaz sicaklarinda elbise o kadar kurtarıcı oluyor ki
Cumartesiden beri sirayla çoğunu yaptimBir kac oneri olsun:Yesil mercimek yemegi,taze fasulye yemegi,semizoitu yemegi,kabak yemegi bol domatesli dereotlu.
Tokluklar kahvaltidan cikmis olsa bile açlık yüksek hemen insülin baslatmiyorlar zaten diyet verirler muhtemelen bu arada ilac plesantadan bebeğe gecebiliyormus ama insülin gecemiyormus o yüzden ilac vermeden hemen insülin veriliyormus bilginiz olsun diyabet hemsiresi öyle söylediBenim evde olçtum Aclik 93
1.saat 143
2.saat 111 ailede seker yok
Hap veya insilun ignesi vermezler dimi ya?
Bu arada kahvaltida tost yagda yumurta baya yedim beyaz ekmekte
Yaa cok sevimli görünüyor bebeginiz sağlıkla dogsunKontrolden çıktık, bazı minnoşlar 912 gram, 33 cm olmuşlarŞeker yüklemesi yaptırmama gerek yokmuş, hafif enfeksiyon var, yine idrar kültürü verdim. Diğer her şey yolunda çok şükür 25+4 olduk bugün.
Buda benim minnoş kızım parmak emiyorKontrolden çıktık, bazı minnoşlar 912 gram, 33 cm olmuşlarŞeker yüklemesi yaptırmama gerek yokmuş, hafif enfeksiyon var, yine idrar kültürü verdim. Diğer her şey yolunda çok şükür 25+4 olduk bugün.
Maşallah sizin metabolizma baya aktif çalışıyor ya da sizin minik baya özverili bi çalışma ile çekiyor ne varsaBende en başından beri iştahım hiç durmadı. Evden cıktığımda bile acıkırsam ne yiyeceğimçünkü acıkınca duramıyorum midem ekşiyor bayılcak gibi oluyorum dayanamıyorum. Kahvaltı yaparken öğlen ne yesem diye düşünüyorum aralarda da boş durmuyorum erik kabak çekirdeği bisküvi kurabiye falan anlamadım ben
3 buçuk kilo aldım bu arada.
Ayyy çoktan o korku sardı her yanımıBenm iştahım 2 aydır açık 9 kilo almışım şimdidenkorkutmak istemem ama cokk yersen şişiyosun söylim
Hayırlısı olsun bakalım kaçla bitireceğiz bu serüveniValla bende battı balık yan gider modundayjm
Ayyy acaba bazen diyorum açlık değil de açgözlülük mü bu acaba neden böyle oluyor ve ne olacak sonu çok merak ediyorumAybi haftdayiz ayni durumdayiz elime ne gecerse yiyorum yemekten bi kalkiyorum 5dk sonra yine açım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?