2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Maşallah baya büyümüş göbüş cok tatlı içindeki kimbilir nasıl ballıdır bizde +9 çok şükür

Eklentiler

• IMG_20220601_124450.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 108
Bende dertliyim yaa patlican patates havuc bezelye yasak zaten geriye yapacak sebze kalmadi çorbanın icine sehriye un bile yasak boyle hamilelik mi olur

Benim evde olçtum Aclik 93
1.saat 143
2.saat 111 ailede seker yok
Hap veya insilun ignesi vermezler dimi ya?
Bu arada kahvaltida tost yagda yumurta baya yedim beyaz ekmekte

Ay öyle mi ertelemeden yüklemeyi yaptırayım ona göre hareket ederim bilgi sahibi olduğum bi konu değildi tesekkur ederim cidden

Bende dertliyim yaa patlican patates havuc bezelye yasak zaten geriye yapacak sebze kalmadi çorbanın icine sehriye un bile yasak boyle hamilelik mi olur
Bir kac oneri olsun:Yesil mercimek yemegi,taze fasulye yemegi,semizoitu yemegi,kabak yemegi bol domatesli dereotlu.

Ben de dikkat ettiğimi sanıyordum kendimce pilav makarna beyaz un şekerden vs uzak durarak.. bi de bu çıktı başımıza tabii işin şakası onlar iyi olsun elden geleni yapmaya çalışacağız

Benim evde olçtum Aclik 93
1.saat 143
2.saat 111 ailede seker yok
Hap veya insilun ignesi vermezler dimi ya?
Bu arada kahvaltida tost yagda yumurta baya yedim beyaz ekmekte
Tokluklar kahvaltidan cikmis olsa bile açlık yüksek hemen insülin baslatmiyorlar zaten diyet verirler muhtemelen bu arada ilac plesantadan bebeğe gecebiliyormus ama insülin gecemiyormus o yüzden ilac vermeden hemen insülin veriliyormus bilginiz olsun diyabet hemsiresi öyle söyledi

Buda benim minnoş kızım parmak emiyor

Eklentiler

• IMG-20220526-WA0002.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG-20220526-WA0001.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 86
Maşallah sizin metabolizma baya aktif çalışıyor ya da sizin minik baya özverili bi çalışma ile çekiyor ne varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…