Maşalla minnoşaBuda benim minnoş kızım parmak emiyor
Maşallah çok tatlı görünüyor, Allah nazarlardan saklasınGünaydın güzel annislerim bir göbek güncellemesi yapalım 24+4 den selamlar olsun +10 kg ile yolumuza devam ediyoruz ama fotoğrafa bakınca 9 aylığı haklamis gibi duruyorumee sizden de gelsin mi gobus fotoğrafları
benim bebeğim 22+2 de 485 gr dı fazlamı küçük acaba ya normalmi25+0da gittim 2 gün önce 800 gramdı aslnda normal bi bebek ama bilemedimm çıplak olunca afedersn göt göbek salmış gibi duruyorumelbise biraz toplu gösteriyor sanki
maşallah ama çok güzel bi hamile göbüşüGünaydın güzel annislerim bir göbek güncellemesi yapalım 24+4 den selamlar olsun +10 kg ile yolumuza devam ediyoruz ama fotoğrafa bakınca 9 aylığı haklamis gibi duruyorumee sizden de gelsin mi gobus fotoğrafları
Yaa teşekkür ederim, amin hepimizin inşallahYaa cok sevimli görünüyor bebeginiz sağlıkla dogsun
Metabolizmam hep önceden hızlıydı hamilelikte normal gibi ama şükür o sayede galiba kabızlık yaşamadım hiçMaşallah sizin metabolizma baya aktif çalışıyor ya da sizin minik baya özverili bi çalışma ile çekiyor ne varsa
Doğumdan sonra doğum kilolarını verme topigine geçiş yapariz :))))Hayırlısı olsun bakalım kaçla bitireceğiz bu serüveni
Kontrolden çıktık, bazı minnoşlar 912 gram, 33 cm olmuşlarŞeker yüklemesi yaptırmama gerek yokmuş, hafif enfeksiyon var, yine idrar kültürü verdim. Diğer her şey yolunda çok şükür 25+4 olduk bugün.
Buda benim minnoş kızım parmak emiyor
Hayır evde ölçüm istememisti hiç, tarama açısından da damaryolu tercih etmişti. HbA1C değeri de gerek olmadığını destekliyor zaten dedi. Açlık 80, 1.saat tokluk (reçel ve tahin pekmez de yemiştim) 113, hba1c 4.8 çıkmıştı. En düşük 64 çok da düşük sayılmaz dediğim gibi senden de yüksek ihtimalle yükleme istemeyecek, belki birkaç besine dikkat etmeni ve uzun süre aç kalmamanı isteyebilir. Evde ölçüme devam etme konusunu bilmiyorum malesef.Kızlar öncelikle hepinizin göbeklerine birer maşallah
Ultrason fotoğrafları da pek Tatlı bir maşallah da onlara :)
katinaizmir evde ölçüme devam değil mi? Ben de yarın soracağım ama benim normal çıkıyor sanki. Bazen düşük ama düşük dediğim de en düşük 64 falan çıktı.
HBA1C değeri benim de 4,7 çıkmış aynı hemen hemen. Ben de öyle düşünüyorum yarın güncellerim sizi:)Hayır evde ölçüm istememisti hiç, tarama açısından da damaryolu tercih etmişti. HbA1C değeri de gerek olmadığını destekliyor zaten dedi. Açlık 80, 1.saat tokluk (reçel ve tahin pekmez de yemiştim) 113, hba1c 4.8 çıkmıştı. En düşük 64 çok da düşük sayılmaz dediğim gibi senden de yüksek ihtimalle yükleme istemeyecek, belki birkaç besine dikkat etmeni ve uzun süre aç kalmamanı isteyebilir. Evde ölçüme devam etme konusunu bilmiyorum malesef.
Valla İzmir'de şimdiden bunaliyoruz, Allah herkese yardım etsin
Bana sebzelerden hiçbir yasak koymadı sadece yağda olmayacak ve ölçülü yiyeceksin dedi ama ne kadar dikkat etsemde çıkıyor. İlginç yanı geçen gün iskender yedim 1.saat 104 çıktıBende dertliyim yaapatlican patates havuc bezelye yasak zaten geriye yapacak sebze kalmadi çorbanın icine sehriye un bile yasak boyle hamilelik mi olur
Aynen öyle insanın aklına gelmeyecek şeyler çıkartıyor şekerini ya. Hayırlısıyla bi doğursaydıkBen de dikkat ettiğimi sanıyordum kendimce pilav makarna beyaz un şekerden vs uzak durarak.. bi de bu çıktı başımızatabii işin şakası onlar iyi olsun elden geleni yapmaya çalışacağız
Olsun küçük olsun. Kolay doğar. Ben 2. De doktor 3500 kilo dedi eyvah doğuramam.dedim napicam daha da vardı doğuma neyse ki almamıştı fazla 3550 doğmuştu. Şimdide 3 kiloyu geçmese diyorum. Sormuyorum kilosunu falan da. Kilosu önemli degl bana göre sağlığı olsun rahat nefes alabilsin yeter. Benim ki 3 kilo doğdu kuvezde kaldi arkadaşın 2 kiloyla eve gitmişti. Bence gayet normaldir kilosu sizinkininde zaten.benim bebeğim 22+2 de 485 gr dı fazlamı küçük acaba ya normalmi
Metabolizmam hep önceden hızlıydı hamilelikte normal gibi ama şükür o sayede galiba kabızlık yaşamadım hiçinşaalah bebişimde çekmiştir daha randevümüze bi on gün var
Doğumdan sonra doğum kilolarını verme topigine geçiş yapariz :))))
Teşekkür ederim yeterince bulantıdan 4buçuk ay gece gündüz çektiğim için sanırım Allah daha fazla çektirmediAyyy süper kabızlık başa bela maalesef, siz şanslısınız maşallahGüzel haberler ile gelin, benim de cuma günü 1 ay aradan sonra
Bnce normal canım doktorun bşi demedyse korkma..bnde ilk gramını ögrndigimde acaba diye cok düşünümbenim bebeğim 22+2 de 485 gr dı fazlamı küçük acaba ya normalmi
Benim yerime de yürü, ben en fazla balkondayımBende öyleyim oturuyorum bütün gün klimayı açıp. Akşamda sahilde yürümeye gidiyoruz esiyor allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?