2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Maşallah çok tatlı görünüyor, Allah nazarlardan saklasın Bu da benden gelsin sabah çekmiştim, 25+5 günlük oldu bugün Eki Görüntüle IMG_20220601_143138_034.webp

maşallah ama çok güzel bi hamile göbüşü

Maşallah sizin metabolizma baya aktif çalışıyor ya da sizin minik baya özverili bi çalışma ile çekiyor ne varsa
Metabolizmam hep önceden hızlıydı hamilelikte normal gibi ama şükür o sayede galiba kabızlık yaşamadım hiç inşaalah bebişimde çekmiştir daha randevümüze bi on gün var

Benim en baştan beri iştahım çok açık bulantım da olmadı ki kilo vereyim ne bulsam yiyorum yemezsem bayılacak gibi oluyorum gece acıkmalarım da çok oluyor açlıktan uyandığım bile oluyor şekerim yok çok şükür ama 5 kilo aldım şimdiden bir de diyorlar son aylar daha beter olacaksın ne diyelim Allah sonumuzu hayretsin

Buda benim minnoş kızım parmak emiyor

Kızlar öncelikle hepinizin göbeklerine birer maşallah

Ultrason fotoğrafları da pek Tatlı bir maşallah da onlara :)

katinaizmir evde ölçüme devam değil mi? Ben de yarın soracağım ama benim normal çıkıyor sanki. Bazen düşük ama düşük dediğim de en düşük 64 falan çıktı.

Hayır evde ölçüm istememisti hiç, tarama açısından da damaryolu tercih etmişti. HbA1C değeri de gerek olmadığını destekliyor zaten dedi. Açlık 80, 1.saat tokluk (reçel ve tahin pekmez de yemiştim) 113, hba1c 4.8 çıkmıştı. En düşük 64 çok da düşük sayılmaz dediğim gibi senden de yüksek ihtimalle yükleme istemeyecek, belki birkaç besine dikkat etmeni ve uzun süre aç kalmamanı isteyebilir. Evde ölçüme devam etme konusunu bilmiyorum malesef.

HBA1C değeri benim de 4,7 çıkmış aynı hemen hemen. Ben de öyle düşünüyorum yarın güncellerim sizi:)

Bende dertliyim yaa patlican patates havuc bezelye yasak zaten geriye yapacak sebze kalmadi çorbanın icine sehriye un bile yasak boyle hamilelik mi olur
Bana sebzelerden hiçbir yasak koymadı sadece yağda olmayacak ve ölçülü yiyeceksin dedi ama ne kadar dikkat etsemde çıkıyor. İlginç yanı geçen gün iskender yedim 1.saat 104 çıktı
Ben de dikkat ettiğimi sanıyordum kendimce pilav makarna beyaz un şekerden vs uzak durarak.. bi de bu çıktı başımıza tabii işin şakası onlar iyi olsun elden geleni yapmaya çalışacağız
Aynen öyle insanın aklına gelmeyecek şeyler çıkartıyor şekerini ya. Hayırlısıyla bi doğursaydık

benim bebeğim 22+2 de 485 gr dı fazlamı küçük acaba ya normalmi
Olsun küçük olsun. Kolay doğar. Ben 2. De doktor 3500 kilo dedi eyvah doğuramam.dedim napicam daha da vardı doğuma neyse ki almamıştı fazla 3550 doğmuştu. Şimdide 3 kiloyu geçmese diyorum. Sormuyorum kilosunu falan da. Kilosu önemli degl bana göre sağlığı olsun rahat nefes alabilsin yeter. Benim ki 3 kilo doğdu kuvezde kaldi arkadaşın 2 kiloyla eve gitmişti. Bence gayet normaldir kilosu sizinkininde zaten.

Ayyy süper kabızlık başa bela maalesef, siz şanslısınız maşallah Güzel haberler ile gelin, benim de cuma günü 1 ay aradan sonra
Metabolizmam hep önceden hızlıydı hamilelikte normal gibi ama şükür o sayede galiba kabızlık yaşamadım hiç inşaalah bebişimde çekmiştir daha randevümüze bi on gün var

Ayyy süper kabızlık başa bela maalesef, siz şanslısınız maşallah Güzel haberler ile gelin, benim de cuma günü 1 ay aradan sonra
Teşekkür ederim yeterince bulantıdan 4buçuk ay gece gündüz çektiğim için sanırım Allah daha fazla çektirmedi Sizede mutlu güzel haberler dilerim bebişten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…