2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
ben 2 buçuk kilo doğmuşum küvezde hiç kalmamışım ama annem kucağına almaya korkmuş beni bişi olur diye çok küçükmüşüm bende ondan korkuyorum ya altını alamazsam ya bişi olursa diye ama analık herşeyi yaptırıyo galiba

Reactions: Zzy
Bayanlar artık herkes göğüs ve karnına yağlar kremlerini günlük düzenli olarak sürüyor musunuz? Ben bazen üşeniyorum iki üç günde bir oluyor. Mesela göğüslerimde ve karnımda kuruyan derileri görüyorum yağlı cilt olmama rağmen. Sizde de kuru deriler oluyor mu özellikle göğüste? Kuruyup Çatlıyor mu acaba diye görünce endişeleniyorum

Bende bir iki aydir her dustan sonra yaglaniyorum benim goguslerimin ucu bir degisik oluyordu sanki süt akmıs kurumus gibi sarımsı biseyler vardi onlari gordukten sonra goguslerimin ucuna da surmeye basladim bir daha olmadi ama göbegimin üstünde kurumus egzama olmus gibi minik yerler var

Ben de düzenli yapmaya çalışıyorum ama arada unuttuğum gün de oluyo, duş sonrası her yerim kuruyup kaşınıyo malesef, göğüste problem yok gibi şimdilik

Ben yaklaşık 1 aydır karnıma ve bel çevreme hem sabah hem de akşam yağ sürüyorum, simdilik sorun yok göğüslerime günde 1 kere sürüyorum sadece.

Ben hamileliği öğrendiğim günden beri her gün duştan sonra sürüyorum. Hindistan cevizi yağı ve bio oil kullanıyorum

Benimde çok minik minik deriler göğüste ve karnımda sanırım kuruduğundan nem aZalınca oluyor diye tahmin ediyorum
Ben de düzenli yapmaya çalışıyorum ama arada unuttuğum gün de oluyo, duş sonrası her yerim kuruyup kaşınıyo malesef, göğüste problem yok gibi şimdilik
benim nadir kaşınıyor küçük çok fazla kaşıntı olmuyor. Bir yerde okumuştum sakın kaşımayın kaşıdığınız an çatlama oluşuyor kaşınan yerlere o sırada yağ sürün diyordu.

Ben hamileliği öğrendiğim günden beri her gün duştan sonra sürüyorum. Hindistan cevizi yağı ve bio oil kullanıyorum
Bende karnıma Hindistan cevizi ile kakao yağı karıştırıp sürüyorum. Göğüse susam yağı sürüyorum. Ama genelde 2 güne bir sürüyorum artık daha sık sürücem vücut nem istiyor baya bacaklarım kollarımda kuruyor çünkü.

Gebelik önce diz altlarim bile kaşınırdı kuruluktan benim ama haklısın kasimadan nemlendirmek en güzeli

Güzel anneler yardım lazım bazen neyi nasıl alacagım hakkında kafam çok karışıyor tecrübesizliktenn.araştırıyorum sürekli ama beynim yanmışş durumda kafamda bebek bezleri zıbınlar biberonlar çıtçıtlı badiler battaniyeler daha birçok şey dönüp duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…