ben 2 buçuk kilo doğmuşum küvezde hiç kalmamışım ama annem kucağına almaya korkmuş beni bişi olur diye çok küçükmüşüm bende ondan korkuyorum ya altını alamazsam ya bişi olursa diye ama analık herşeyi yaptırıyo galibaOlsun küçük olsun. Kolay doğar. Ben 2. De doktor 3500 kilo dedi eyvah doğuramam.dedim napicam daha da vardı doğuma neyse ki almamıştı fazla 3550 doğmuştu. Şimdide 3 kiloyu geçmese diyorum. Sormuyorum kilosunu falan da. Kilosu önemli degl bana göre sağlığı olsun rahat nefes alabilsin yeter. Benim ki 3 kilo doğdu kuvezde kaldi arkadaşın 2 kiloyla eve gitmişti. Bence gayet normaldir kilosu sizinkininde zaten.
oo maşallah yok hiçbişi demedi doktor o zaman korkulcak bişi yokBnce normal canım doktorun bşi demedyse korkma..bnde ilk gramını ögrndigimde acaba diye cok düşünümsonrasnda hızlı kilo alıyor bebişler bmm 1 haftada 200 gram almış mesela
Bidahaki kilosunu duydugunda şaşırıcaksnoo maşallah yok hiçbişi demedi doktor o zaman korkulcak bişi yok
21 haftayken 455 gr di erkek.doktor iyi dedi haftasindan onde cikmisti 22 haftalik.bence sizin bebiste iyi kız mi erkek mi bilmiyorumbenim bebeğim 22+2 de 485 gr dı fazlamı küçük acaba ya normalmi
Balkonda esiyor bizim akşamları ya oturuyoruz bazen hiç yoktan iyidir canım belki ileride azar azar yürüyüş verir doktorunBenim yerime de yürü, ben en fazla balkondayım
Evet esiyor Allah'tan bende Yeşilyurt'ta yüksekteyim biraz. Bakalım nasipBalkonda esiyor bizim akşamları ya oturuyoruz bazen hiç yoktan iyidir canım belki ileride azar azar yürüyüş verir doktorun
Bende bir iki aydir her dustan sonra yaglaniyorum benim goguslerimin ucu bir degisik oluyordu sanki süt akmıs kurumus gibi sarımsı biseyler vardi onlari gordukten sonra goguslerimin ucuna da surmeye basladim bir daha olmadi ama göbegimin üstünde kurumus egzama olmus gibi minik yerler varBayanlar artık herkes göğüs ve karnına yağlar kremlerini günlük düzenli olarak sürüyor musunuz? Ben bazen üşeniyorum iki üç günde bir oluyor. Mesela göğüslerimde ve karnımda kuruyan derileri görüyorum yağlı cilt olmama rağmen. Sizde de kuru deriler oluyor mu özellikle göğüste? Kuruyup Çatlıyor mu acaba diye görünce endişeleniyorum
Ben de düzenli yapmaya çalışıyorum ama arada unuttuğum gün de oluyo, duş sonrası her yerim kuruyup kaşınıyo malesef, göğüste problem yok gibi şimdilikBayanlar artık herkes göğüs ve karnına yağlar kremlerini günlük düzenli olarak sürüyor musunuz? Ben bazen üşeniyorum iki üç günde bir oluyor. Mesela göğüslerimde ve karnımda kuruyan derileri görüyorum yağlı cilt olmama rağmen. Sizde de kuru deriler oluyor mu özellikle göğüste? Kuruyup Çatlıyor mu acaba diye görünce endişeleniyorum
maşallahbo zamna normal herhalde benimki kız21 haftayken 455 gr di erkek.doktor iyi dedi haftasindan onde cikmisti 22 haftalik.bence sizin bebiste iyi kız mi erkek mi bilmiyorum
Benim kızım 22de 450 gramdi gecen hafta 26da gittim 950 gram olmus normal bence kilosu doktor hersey guzel gidiyor demisti banamaşallahbo zamna normal herhalde benimki kız
Ben yaklaşık 1 aydır karnıma ve bel çevreme hem sabah hem de akşam yağ sürüyorum, simdilik sorun yok göğüslerime günde 1 kere sürüyorum sadece.Bayanlar artık herkes göğüs ve karnına yağlar kremlerini günlük düzenli olarak sürüyor musunuz? Ben bazen üşeniyorum iki üç günde bir oluyor. Mesela göğüslerimde ve karnımda kuruyan derileri görüyorum yağlı cilt olmama rağmen. Sizde de kuru deriler oluyor mu özellikle göğüste? Kuruyup Çatlıyor mu acaba diye görünce endişeleniyorum
Ben hamileliği öğrendiğim günden beri her gün duştan sonra sürüyorum. Hindistan cevizi yağı ve bio oil kullanıyorumBayanlar artık herkes göğüs ve karnına yağlar kremlerini günlük düzenli olarak sürüyor musunuz? Ben bazen üşeniyorum iki üç günde bir oluyor. Mesela göğüslerimde ve karnımda kuruyan derileri görüyorum yağlı cilt olmama rağmen. Sizde de kuru deriler oluyor mu özellikle göğüste? Kuruyup Çatlıyor mu acaba diye görünce endişeleniyorum
Benimde çok minik minik deriler göğüste ve karnımda sanırım kuruduğundan nem aZalınca oluyor diye tahmin ediyorumBende bir iki aydir her dustan sonra yaglaniyorum benim goguslerimin ucu bir degisik oluyordu sanki süt akmıs kurumus gibi sarımsı biseyler vardi onlari gordukten sonra goguslerimin ucuna da surmeye basladim bir daha olmadi ama göbegimin üstünde kurumus egzama olmus gibi minik yerler var
benim nadir kaşınıyor küçük çok fazla kaşıntı olmuyor. Bir yerde okumuştum sakın kaşımayın kaşıdığınız an çatlama oluşuyor kaşınan yerlere o sırada yağ sürün diyordu.Ben de düzenli yapmaya çalışıyorum ama arada unuttuğum gün de oluyo, duş sonrası her yerim kuruyup kaşınıyo malesef, göğüste problem yok gibi şimdilik
maşallah bende 24 te giidcem tekrar bakalım kaç olucakBenim kızım 22de 450 gramdi gecen hafta 26da gittim 950 gram olmus normal bence kilosu doktor hersey guzel gidiyor demisti bana
Bende karnıma Hindistan cevizi ile kakao yağı karıştırıp sürüyorum. Göğüse susam yağı sürüyorum. Ama genelde 2 güne bir sürüyorum artık daha sık sürücem vücut nem istiyor baya bacaklarım kollarımda kuruyor çünkü.Ben hamileliği öğrendiğim günden beri her gün duştan sonra sürüyorum. Hindistan cevizi yağı ve bio oil kullanıyorum
Gebelik önce diz altlarim bile kaşınırdı kuruluktan benim ama haklısın kasimadan nemlendirmek en güzelibenim nadir kaşınıyor küçük çok fazla kaşıntı olmuyor. Bir yerde okumuştum sakın kaşımayın kaşıdığınız an çatlama oluşuyor kaşınan yerlere o sırada yağ sürün diyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?