Ben de öyleyim..Güzel anneler yardım lazımbazen neyi nasıl alacagım hakkında kafam çok karışıyor tecrübesizliktenn.araştırıyorum sürekli ama beynim yanmışş durumda kafamda bebek bezleri zıbınlar biberonlar çıtçıtlı badiler battaniyeler daha birçok şey dönüp duruyor
Ne zaman alıcaksın canım ..neyden başlamayı düşünüyorsunBen de öyleyim..
Daha bir kaç kıyafet ve müslin dışında bir şey almadım
Geçen hafta odaya baktık canım, Doğtaş’ta 13 hazirana kadar indirim var kızlar bu arada.Ne zaman alıcaksın canım ..neyden başlamayı düşünüyorsun
bn aldım ama ne farkeder aldıkça daha cok karışıyor kafam
Hevesle herseyi almak istiyoruz ondan olıuyor galiba sanki dogduktan sonrada hiç alamayacakmışız gibi geliyor banada dogduktan sonrada alabilecegmizin farknda degilim dahaGeçen hafta odaya baktık canım, Doğtaş’ta 13 hazirana kadar indirim var kızlar bu arada.
Biz bebek odası yerine ileride de kullanması İçin daha genç odası tarzı bir şey baktık. Şuanlık sadece gardrop ve şifonyer kurarız ilerde okul çağına gelince masayı yatağı da ekleriz dedik. Bu tarz şeylerin üretimi belli bir yıl sonra durduğu İçin bulamayız birde diye. e fiyatlar makuldü:)
Onun dışında bir de kendime depend aldım o kadar. Bitersen başlamam lazım internet siparişi
Yerine gidip kendim eşimle dokunarak almayı düşünüyorum ama sanki alınması gereken çok şey var gibi geliyor ve ben yetişemeyecekmişim gibi..
Zıbınlar en ucuz ebebekte 6 al 5 öde kampanyasi var. Müslinler için ben kumaşcidan muslin kumas alip terzide kenarlarini diktirdim. Kiyafetleri takip edip lcw den alin zara gibi pahalı markalarla boşa para sacmayın trendyol ve ebebek indirimlerini takip edip tirnak makasi firca bavul ici duzenleyici askı gibi ıvır zıvır seyleri alabilirsiniz biberon emzik bez islak mendil sampuan nemlendirici gibi seyler icin en uygunu amazon ve hepsiburada oluyor. Temmuzda amazonun indirim haftasi var mutlaka onu bekleyin. Camasir deterjani yumusatici emzik kulak cubugu pamuk biberon temizleyici icin ebebek baby&me markası f/p olarak en uygunuGüzel anneler yardım lazımbazen neyi nasıl alacagım hakkında kafam çok karışıyor tecrübesizliktenn.araştırıyorum sürekli ama beynim yanmışş durumda kafamda bebek bezleri zıbınlar biberonlar çıtçıtlı badiler battaniyeler daha birçok şey dönüp duruyor
Ya elbiseleriniz ne güzel nereden aldınız ben bulamıyorum hiç bir şeyMaşallah baya büyümüş göbüş cok tatlı içindeki kimbilir nasıl ballıdırbizde +9 çok şükür
46 47 kiloyken almıştım bekarken esnekti hala oluyorYa elbiseleriniz ne güzel nereden aldınız ben bulamıyorum hiç bir şey
Geenelde kıyafet konusunda kafam karısık bayadır kücük bebkk görmedim boyutunuda unuttumZıbınlar en ucuz ebebekte 6 al 5 öde kampanyasi var. Müslinler için ben kumaşcidan muslin kumas alip terzide kenarlarini diktirdim. Kiyafetleri takip edip lcw den alin zara gibi pahalı markalarla boşa para sacmayın trendyol ve ebebek indirimlerini takip edip tirnak makasi firca bavul ici duzenleyici askı gibi ıvır zıvır seyleri alabilirsiniz biberon emzik bez islak mendil sampuan nemlendirici gibi seyler icin en uygunu amazon ve hepsiburada oluyor. Temmuzda amazonun indirim haftasi var mutlaka onu bekleyin. Camasir deterjani yumusatici emzik kulak cubugu pamuk biberon temizleyici icin ebebek baby&me markası f/p olarak en uygunu
Güzel bilgiler olmuş, çoğunu aldım sanırım, genellikle E bebek ve Trendyol'dan aldım. Islak mendil, bez, beşik, puset vs. için biraz daha beklemedeyim. Bu arada baby&me pamuklar, doğum sonrası ılık suyla silmek için büyük kolaylık diyorlardı ondan da almıştım. Hangi aydan kaç takım olmalı bilmeden aldım, bı doğsun yine alınır, en geç iki günde kargo geliyor zaten.Zıbınlar en ucuz ebebekte 6 al 5 öde kampanyasi var. Müslinler için ben kumaşcidan muslin kumas alip terzide kenarlarini diktirdim. Kiyafetleri takip edip lcw den alin zara gibi pahalı markalarla boşa para sacmayın trendyol ve ebebek indirimlerini takip edip tirnak makasi firca bavul ici duzenleyici askı gibi ıvır zıvır seyleri alabilirsiniz biberon emzik bez islak mendil sampuan nemlendirici gibi seyler icin en uygunu amazon ve hepsiburada oluyor. Temmuzda amazonun indirim haftasi var mutlaka onu bekleyin. Camasir deterjani yumusatici emzik kulak cubugu pamuk biberon temizleyici icin ebebek baby&me markası f/p olarak en uygunu
Evet benimde hep kurudur malesef. İçeridende bol su ile destekliyorum ben.Bende karnıma Hindistan cevizi ile kakao yağı karıştırıp sürüyorum. Göğüse susam yağı sürüyorum. Ama genelde 2 güne bir sürüyorum artık daha sık sürücem vücut nem istiyor baya bacaklarım kollarımda kuruyor çünkü.
Bu videoda guzel bilgiler veriyor kıyafet yatak nasil olmali v.s.Güzel anneler yardım lazımbazen neyi nasıl alacagım hakkında kafam çok karışıyor tecrübesizliktenn.araştırıyorum sürekli ama beynim yanmışş durumda kafamda bebek bezleri zıbınlar biberonlar çıtçıtlı badiler battaniyeler daha birçok şey dönüp duruyor
Haberleri bekliyorum, minnoş da gösterir inşallah yüzünüGünaydın kızlar
Bugün kontrolüm var, şeker yüklemesini de netleştireceğim doktorumla yüzyüze görüşüp. En son evde ölçüm yapıyorsan gerek yok deyip mutabık kalmıştık.
İnşallah yüzünü görebilirim
Akıntı değil de belki terlemedir, hava sıcak malum.Merhaba arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Akıntınız oluyor mu? Bu normal mi acaba yoksa amniyon mı nasıl anlarız?
Hahahah çok tatlısın ya hamilelikte gayet normal şeyler bunlar gelip geçici hiç takılma canim25+0da gittim 2 gün önce 800 gramdı aslnda normal bi bebek ama bilemedimm çıplak olunca afedersn göt göbek salmış gibi duruyorumelbise biraz toplu gösteriyor sanki
Hayır gayet normal canim bebekten bebeğe değişiklik gösteriyor her bebeğin gelişimi farklıdır her doktor söyler bunu bir de kız bebekleri bir tık minyon oluyorlarbenim bebeğim 22+2 de 485 gr dı fazlamı küçük acaba ya normalmi
Canim lalammm güzel haberlerle gel inşallah minnoş oğlun yüzünü kapatmaz güzel bir poz verir annesineGünaydın kızlar
Bugün kontrolüm var, şeker yüklemesini de netleştireceğim doktorumla yüzyüze görüşüp. En son evde ölçüm yapıyorsan gerek yok deyip mutabık kalmıştık.
İnşallah yüzünü görebilirim
Hıc umdugum gibi hamilelik gecirmiyorum agrili sizili aglamali sol sirt kaburgam kirilmis sekilde cok agriyor sol tarafima yatamiyorim yatsam aglaya aglaya kalkiyorum oksurmeye korkuyorum direk batiyo zaten zature olmusum yeni iyilestm cok kotu bi surec oldu bana dua edin lutfen geceleri uyumak haram oldu simdiden cok agirlastmAyyy süper kabızlık başa bela maalesef, siz şanslısınız maşallahGüzel haberler ile gelin, benim de cuma günü 1 ay aradan sonra
şermin yaşar-başlarım şimdi anneliğe kitabını okudum eğlenceli çerezlik güel bir kitaptı. Ana konu: mükemmel anne diye bir şey yok herkes aynı yollardan geçiyorGünaydın kızlar. Bebek gelişimi ile alakalı kitap aldınız mı. Önereceğiniz bir kitap ya da. Hormanlardan galşba bazen çok kafama takıyorum. Nasıl yetiştireceğiz nasıl bir karakteri olacak. İnsanlar zorba kötü. Kendini nasıl koruyacak. Herşeyi düşünür oldum
Çok geçmiş olsun. Zor olmuş evet ama geçicek hepsi diye düşünün bunları bebeğiniz olunca unutacaksınız inşalahHıc umdugum gibi hamilelik gecirmiyorum agrili sizili aglamali sol sirt kaburgam kirilmis sekilde cok agriyor sol tarafima yatamiyorim yatsam aglaya aglaya kalkiyorum oksurmeye korkuyorum direk batiyo zaten zature olmusum yeni iyilestm cok kotu bi surec oldu bana dua edin lutfen geceleri uyumak haram oldu simdiden cok agirlastm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?