Günaydın güzel annislerim bir göbek güncellemesi yapalım 24+4 den selamlar olsun +10 kg ile yolumuza devam ediyoruz ama fotoğrafa bakınca 9 aylığı haklamis gibi duruyorumee sizden de gelsin mi gobus fotoğrafları
Ahhhh maşallah ya kuzum bak seninde çok kilon yok +10 a rağmen sanırım biraz bünye meselesi
Aslında var yanlardan ve popodan aldım bende elbise toparlıyor sanırım ama takılmıyorum yıllardır bekliyorum bebişimi o sağlıklı olsun da kilo verilir. Ama 5-6 kilo alanları da kıskanmıyor değilimAhhhh maşallah ya kuzum bak seninde çok kilon yok +10 a rağmen sanırım biraz bünye meselesibenim direk basenlere yarıyor aldığım kilolar
benimde bu ara oluyor , şeffaf değil ama bebekten önce de ara ara olduğu için kafaya takmamaya çalışıyorumMerhaba arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Akıntınız oluyor mu? Bu normal mi acaba yoksa amniyon mı nasıl anlarız?
Kurumak değil de göğüslerde yavaş yavaş bi sarkma oluyor sankiBayanlar artık herkes göğüs ve karnına yağlar kremlerini günlük düzenli olarak sürüyor musunuz? Ben bazen üşeniyorum iki üç günde bir oluyor. Mesela göğüslerimde ve karnımda kuruyan derileri görüyorum yağlı cilt olmama rağmen. Sizde de kuru deriler oluyor mu özellikle göğüste? Kuruyup Çatlıyor mu acaba diye görünce endişeleniyorum
Canim benim bi oglum var bide yakin zamanda iki yegenim oldu o yuzden elimden geleni yazayim yine sen kendin listeni yaparsin.kiyafet icin 3tane sifir kollu citcitli body ,3tane zibin takimi yani ust alt sapka,3tane çorap,1tane ince yelek ve 1tane ince penye battaniye bunlar 0_3ay olsun dogduktan sonra masallah inanilmaz buyuyorlar.sonra alacagin 3_6ay 2ser takim yine yazdiklarimdan.en son 6-9ay üçer takim seklinde almalisin..zaten o zamana gelince kendin bebek arabasiyla gidip artk eksikleri alirsinGüzel anneler yardım lazımbazen neyi nasıl alacagım hakkında kafam çok karışıyor tecrübesizliktenn.araştırıyorum sürekli ama beynim yanmışş durumda kafamda bebek bezleri zıbınlar biberonlar çıtçıtlı badiler battaniyeler daha birçok şey dönüp duruyor
Ahh herkesin imtahanı farklı oluyor ne yazık ki. Benimde çok rahattı hamileliğim işime vs engel olmuyordu ki yorucu bi işim vardı, bulantı vs hiç yaşamadım herşey süperdi ta ki 20 haftalık olana kadar. 20 haftalık olduğu gün rahim ağzımda kısalma olduğunu erken doğum/düşük riskim olduğumu öğrendim. 22 nisandan beri işe gidemiyorum, raporlu şekilde evde yatak istirahi ağırlıklı geçiyor sürecim.hiç böyle hayal etmemiştim ben de, eşimle temmuz gibi tatil planımız falan vardı hepsi iptal oldu, arada isyan eder gibi oldum ama sonra toparlandım eşimle hep dua ettik hala da ediyoruz Allah bebeğimize sağlık versin, zamanında ailemize katılsın, bu bir süreç ve geçecek sonu selamet olsun, yavrumuzu kucağımıza alınca bütün ağrılar, stresler unutulup yerini mutluluğa bırakacak insallah. Siz de sabredin iyi düşünün iyi şeyler olsun her zaman Allah hepimizin yardımcısı olsunHıc umdugum gibi hamilelik gecirmiyorum agrili sizili aglamali sol sirt kaburgam kirilmis sekilde cok agriyor sol tarafima yatamiyorim yatsam aglaya aglaya kalkiyorum oksurmeye korkuyorum direk batiyo zaten zature olmusum yeni iyilestm cok kotu bi surec oldu bana dua edin lutfen geceleri uyumak haram oldu simdiden cok agirlastm
Malesef elimizde olmayan durumlar yaşıyoruz, yalnız değilsin demek rahatlatmayacak içini belki de ama inan bana öyle.. Ben ilk üç ay bulantı yaşadım 16. haftada başlayan enfeksiyon sürekli tekrarladı, yaşadığım ağrı ve sancıyı tarif etmem mümkün değil ki ben onalrin sancı olduğunu bilmeyecek kadar tecrübesizdim, derken düzenli sancı ya dönüştü ve rahim boyum kısaldı, şimdi dikişim var ve yataktan sadece tuvalet ve yemek yemek için kalkabiliyorum. Ayrıca enfeksiyon hala tam olarak bitmiş değil. Telefonuma kasılmalarımi not ediyorum, her günüm ayrı bir endişe içinde geçiyor. Demem o ki fedakarlık rahme düştükleri an başlıyormuş, bunun bir süreç olup geçici olduğunu düşünmek iyi geliyor. Benim de hayalim bu değildi, yapamadığım o kadar çok şey var ki.. Herkesin sınavı farklı, dayanmaya çalışmaktan başka çare yok, Allah dermansız dert vermesin, sağlıkla zamanında kucaklayalım yavrularımızı. En yakın zamanda da şifa diliyorum nerde kim varsaHıc umdugum gibi hamilelik gecirmiyorum agrili sizili aglamali sol sirt kaburgam kirilmis sekilde cok agriyor sol tarafima yatamiyorim yatsam aglaya aglaya kalkiyorum oksurmeye korkuyorum direk batiyo zaten zature olmusum yeni iyilestm cok kotu bi surec oldu bana dua edin lutfen geceleri uyumak haram oldu simdiden cok agirlastm
Aynenn öyle canim doğumdan sonra kesinlikle gidiyor fazla kilolar yeter ki sağlıklı olsunlarAslında var yanlardan ve popodan aldım bende elbise toparlıyor sanırım ama takılmıyorum yıllardır bekliyorum bebişimi o sağlıklı olsun da kilo verilir. Ama 5-6 kilo alanları da kıskanmıyor değilim
Bende herhangi bir sorun olmadı, hatta ağrı yapabilir dediler o da olmadı. İnşallah sizin de olmazBirazdan ilk doz tetanoz+boğmaca aşımı olucam, ilk dozda ateş vs gibi sorun yaşayan oldu mu kızlar?
İnşallah bende de olmazBende herhangi bir sorun olmadı, hatta ağrı yapabilir dediler o da olmadı. İnşallah sizin de olmaz
Oy insllah gercekten gececekmi diye dusunuyorum elimde deil stres beni yefiÇok geçmiş olsun. Zor olmuş evet ama geçicek hepsi diye düşünün bunları bebeğiniz olunca unutacaksınız inşalahkötü düşünürsek üzüntümüzü artırırsak bu süreçi kendimize daha da zorlaştırmış oluruz. Bende ilk aylarımda korona oldum bulantı bi yandan yattığım yerden 3-4 ay kalkamadım işlerimi yapamadım. Eşimden başka kimsede yoktu ev mahvolmuştu. Ama şükür artık bulantı geçince işlerimi yapıyorum. Bu süreç herkesin farklı malesef bebişlerimiz sağlıklı diye motive olacağız şükür varlıklarına Bebek umuduyla yıllardır bekleyenler var diye düşün canım acil şifalar diliyorum
Bende aşı bekliyorum canım. Tek doz diye biliyorum ama doktorun kaç doz önerdiBirazdan ilk doz tetanoz+boğmaca aşımı olucam, ilk dozda ateş vs gibi sorun yaşayan oldu mu kızlar?
Sağlikla gelsim hepimizinki 2 cocuk var mecbur ayaklanmak zoru da kaliuorim ama canim yana yanaAhh herkesin imtahanı farklı oluyor ne yazık ki. Benimde çok rahattı hamileliğim işime vs engel olmuyordu ki yorucu bi işim vardı, bulantı vs hiç yaşamadım herşey süperdi ta ki 20 haftalık olana kadar. 20 haftalık olduğu gün rahim ağzımda kısalma olduğunu erken doğum/düşük riskim olduğumu öğrendim. 22 nisandan beri işe gidemiyorum, raporlu şekilde evde yatak istirahi ağırlıklı geçiyor sürecim.hiç böyle hayal etmemiştim ben de, eşimle temmuz gibi tatil planımız falan vardı hepsi iptal oldu, arada isyan eder gibi oldum ama sonra toparlandım eşimle hep dua ettik hala da ediyoruz Allah bebeğimize sağlık versin, zamanında ailemize katılsın, bu bir süreç ve geçecek sonu selamet olsun, yavrumuzu kucağımıza alınca bütün ağrılar, stresler unutulup yerini mutluluğa bırakacak insallah. Siz de sabredin iyi düşünün iyi şeyler olsun her zaman Allah hepimizin yardımcısı olsuniyi ki var yavrularımız, bebek hasretiyle yanan kişileri görünce bir kere daha çok şükür diyor insan varlıklarına. Zaten annelik kolay olsaydı, cennet annelerin ayakları altında olmazdı, iyi şeyler düşünün
Amin allah razi olsun herkesdencok zor cok gsizlerede gecmisMalesef elimizde olmayan durumlar yaşıyoruz, yalnız değilsin demek rahatlatmayacak içini belki de ama inan bana öyle.. Ben ilk üç ay bulantı yaşadım 16. haftada başlayan enfeksiyon sürekli tekrarladı, yaşadığım ağrı ve sancıyı tarif etmem mümkün değil ki ben onalrin sancı olduğunu bilmeyecek kadar tecrübesizdim, derken düzenli sancı ya dönüştü ve rahim boyum kısaldı, şimdi dikişim var ve yataktan sadece tuvalet ve yemek yemek için kalkabiliyorum. Ayrıca enfeksiyon hala tam olarak bitmiş değil. Telefonuma kasılmalarımi not ediyorum, her günüm ayrı bir endişe içinde geçiyor. Demem o ki fedakarlık rahme düştükleri an başlıyormuş, bunun bir süreç olup geçici olduğunu düşünmek iyi geliyor. Benim de hayalim bu değildi, yapamadığım o kadar çok şey var ki.. Herkesin sınavı farklı, dayanmaya çalışmaktan başka çare yok, Allah dermansız dert vermesin, sağlıkla zamanında kucaklayalım yavrularımızı. En yakın zamanda da şifa diliyorum nerde kim varsa
Tek doz demişti geçen aylarda neden öyle dediğini dün sorcaktim unuttum, bı ara sorayım.Bende aşı bekliyorum canım. Tek doz diye biliyorum ama doktorun kaç doz önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?