2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228

Bir kaç gündür giremedim maviss_34 Crknkz çok tatlış olmuş göbüşler ben de 26+ 4 de +10 la çok hızlı gidiyorum bakalım nolcak doğuma kadar bi göbüş de benden gelsin

Eklentiler

• BCC46FF0-29EF-4021-8724-F588432A14B6.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 118
Bir kaç gündür giremedim maviss_34 Crknkz çok tatlış olmuş göbüşler ben de 26+ 4 de +10 la çok hızlı gidiyorum bakalım nolcak doğuma kadar bi göbüş de benden gelsin
Ahhhh maşallah ya kuzum bak seninde çok kilon yok +10 a rağmen sanırım biraz bünye meselesi benim direk basenlere yarıyor aldığım kilolar

Ahhhh maşallah ya kuzum bak seninde çok kilon yok +10 a rağmen sanırım biraz bünye meselesi benim direk basenlere yarıyor aldığım kilolar
Aslında var yanlardan ve popodan aldım bende elbise toparlıyor sanırım ama takılmıyorum yıllardır bekliyorum bebişimi o sağlıklı olsun da kilo verilir. Ama 5-6 kilo alanları da kıskanmıyor değilim

Merhaba arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Akıntınız oluyor mu? Bu normal mi acaba yoksa amniyon mı nasıl anlarız?
benimde bu ara oluyor , şeffaf değil ama bebekten önce de ara ara olduğu için kafaya takmamaya çalışıyorum

Kurumak değil de göğüslerde yavaş yavaş bi sarkma oluyor sanki var mıdır bir çaresi acaba

Canim benim bi oglum var bide yakin zamanda iki yegenim oldu o yuzden elimden geleni yazayim yine sen kendin listeni yaparsin.kiyafet icin 3tane sifir kollu citcitli body ,3tane zibin takimi yani ust alt sapka,3tane çorap,1tane ince yelek ve 1tane ince penye battaniye bunlar 0_3ay olsun dogduktan sonra masallah inanilmaz buyuyorlar.sonra alacagin 3_6ay 2ser takim yine yazdiklarimdan.en son 6-9ay üçer takim seklinde almalisin..zaten o zamana gelince kendin bebek arabasiyla gidip artk eksikleri alirsin bir kışlık battaniyesi olsun.kislik patigi hirkasi olsun cok alma yinede egzama riski var örgü yasak oluyo sonra giydiremiyosunda .kiyafetleri bu sekilde hallediyorum ben liste yaptim bi aya alacagm insallah onun disinda kullanmasam bile evde bulunsun diye 1 biberon 1emzik..yenidogan icin bir paket yenidogan bezi cok alma yine buyuyecegi icin bezler elinde kalmasin..katlanir banyo seti alacagim yer kaplamaz diye.bornozu lifi .dalin sampuan.dalin camasir deterjani.otribebe burun aspiratoru muhakkk al serum fizyolojik ve sudokrem bunlar elindeyse artik gerisini almasanda olur. Kendin icinde bi takim pijama.iki tane gecelik.emzirme atlet ve sutyeni birer tane.lansinoh lanolin gogus ucu kremi gumus gogus kalkanı.sut sorunun eger olusursa elektrikli göğüs pompası aklinda olsun bunlari istersen al istersen alma..humana kimyonlu rezene cayi al kendine.sormk istedgn bsy olursa yaz benim listem belli.bu arada hamak besik alacagim her odaya tasiniyor sallanmasi kolay arastir bence bi yasa kdr kullaniliyo.bide çift tarafli bebek arabasi aldinmi tamamdir

Ahh herkesin imtahanı farklı oluyor ne yazık ki. Benimde çok rahattı hamileliğim işime vs engel olmuyordu ki yorucu bi işim vardı, bulantı vs hiç yaşamadım herşey süperdi ta ki 20 haftalık olana kadar. 20 haftalık olduğu gün rahim ağzımda kısalma olduğunu erken doğum/düşük riskim olduğumu öğrendim. 22 nisandan beri işe gidemiyorum, raporlu şekilde evde yatak istirahi ağırlıklı geçiyor sürecim.hiç böyle hayal etmemiştim ben de, eşimle temmuz gibi tatil planımız falan vardı hepsi iptal oldu, arada isyan eder gibi oldum ama sonra toparlandım eşimle hep dua ettik hala da ediyoruz Allah bebeğimize sağlık versin, zamanında ailemize katılsın, bu bir süreç ve geçecek sonu selamet olsun, yavrumuzu kucağımıza alınca bütün ağrılar, stresler unutulup yerini mutluluğa bırakacak insallah. Siz de sabredin iyi düşünün iyi şeyler olsun her zaman Allah hepimizin yardımcısı olsun iyi ki var yavrularımız, bebek hasretiyle yanan kişileri görünce bir kere daha çok şükür diyor insan varlıklarına. Zaten annelik kolay olsaydı, cennet annelerin ayakları altında olmazdı, iyi şeyler düşünün

Son düzenleme:
Malesef elimizde olmayan durumlar yaşıyoruz, yalnız değilsin demek rahatlatmayacak içini belki de ama inan bana öyle.. Ben ilk üç ay bulantı yaşadım 16. haftada başlayan enfeksiyon sürekli tekrarladı, yaşadığım ağrı ve sancıyı tarif etmem mümkün değil ki ben onalrin sancı olduğunu bilmeyecek kadar tecrübesizdim, derken düzenli sancı ya dönüştü ve rahim boyum kısaldı, şimdi dikişim var ve yataktan sadece tuvalet ve yemek yemek için kalkabiliyorum. Ayrıca enfeksiyon hala tam olarak bitmiş değil. Telefonuma kasılmalarımi not ediyorum, her günüm ayrı bir endişe içinde geçiyor. Demem o ki fedakarlık rahme düştükleri an başlıyormuş, bunun bir süreç olup geçici olduğunu düşünmek iyi geliyor. Benim de hayalim bu değildi, yapamadığım o kadar çok şey var ki.. Herkesin sınavı farklı, dayanmaya çalışmaktan başka çare yok, Allah dermansız dert vermesin, sağlıkla zamanında kucaklayalım yavrularımızı. En yakın zamanda da şifa diliyorum nerde kim varsa

Aslında var yanlardan ve popodan aldım bende elbise toparlıyor sanırım ama takılmıyorum yıllardır bekliyorum bebişimi o sağlıklı olsun da kilo verilir. Ama 5-6 kilo alanları da kıskanmıyor değilim
Aynenn öyle canim doğumdan sonra kesinlikle gidiyor fazla kilolar yeter ki sağlıklı olsunlar

Oy insllah gercekten gececekmi diye dusunuyorum elimde deil stres beni yefi

Sağlikla gelsim hepimizinki 2 cocuk var mecbur ayaklanmak zoru da kaliuorim ama canim yana yana ama insllah gececek inaniyorum

Amin allah razi olsun herkesdencok zor cok gsizlerede gecmisolsin

Canım bizim aşılara ayın 7si dediler bana şimdi aradım. Sende var mı bir haber merak ettim pecan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…