2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben tetenoz olmayı düşünmüyorum.bekarken olmuştum aşı yerim sonradan şişti ondan sonrada 7ngun antibiyotik igne vuruldum simdide aynisi olur diye tırsıyorum

Cok güzel anlatmışsın teşekkürler seen böyle yazınca yazdıklarının Yarısını almışım onu farkettm böyle okuyunca dha cok kafamda canlandı.liste olarak civilde hazırlılk listesi var onu yazdım.buna göre alaym diyorm

Eklentiler

• IMG_20220602_141651.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 119
Kızlar hastane için hangi takımları aldınız paylaşır mısınız? Almayanlara fikir olsun. Bir de bebek çantası aldıysanız nereden hangisini aldınız?

Oglumdan kalan atesolcer vs oldugu icin yazmamisim ama listen harika bayildim insallah guzel gunlerde kullanmayi Rabbim nasip etsin kıyafetleri cok alma bence cunku buyudukce kendin gider ustune tutarsin bebisin oyle alirsin bide ilk aylar totosunu islak mendille silmiyosun aklinda olsun marketten bildigin pamuk al karton bardakta ilik su yap oyle siliyosun

Bacim bide arastir istersen bebek yağı,pudrasi, yumuşatıcı hepsi bebeklere zararlıymis ben arastirmistim hicbirisini almamistim sen yinede arastir kafana gore al yada alma..bide elbiselerde leke icin leke cikarici rossmanda domol marka var dün aldim baya begendim oda ileriki zamanlar icin aklind olsun

Ben tetenoz olmayı düşünmüyorum.bekarken olmuştum aşı yerim sonradan şişti ondan sonrada 7ngun antibiyotik igne vuruldum simdide aynisi olur diye tırsıyorum
Bir tetanoz aşısı 5sene gecerliymis .bende doktora istemiyorum olmak dedim ama tek doz ol dedi gecen cuma yaptirdim mecbur dedi nolur nolmaz dedi

Listeye bakınca kendim için hastanede giyilecek terlik, pijama takımı, bebek kıyafetleri için deterjan ve bebek bezi dışında hepsini aldığımı farkettim geriye oda için dolap, şifoniyer ve dekorasyon malzemeleri kalmış sanırım

Bebek yagını musteledn almayı düşünüyorumda digerlerinin yazdm listede var diye bi çizik çekerim deterjanı green clean almayı düşünüyorum uni babydede gidip geliyorm karar veremedim.domolu sürekli duyar oldum bi ürününü alıp deneyecegim

Kızlar hastane için hangi takımları aldınız paylaşır mısınız? Almayanlara fikir olsun. Bir de bebek çantası aldıysanız nereden hangisini aldınız?
Anneler gününde ablamla kardeşim bana Pentiden emzirme özelikli gecelik ve sabahlık takımı almıştı, bir takım da pijama alacağım ben yeterli olur. Bebek bakım çantasını ben Hepsiburadadan aldım markasını unuttum suan bu arada AILE20 koduyla Hepsiburada da 100 tl te 20 TL indirim var suan.

hastane çıkışını 0-3 ay aldım aziz bebenin kalitesini beğendim.bebek çantasınında açıkçası birazda görünüşnü beğendiğim için bunu aldım içide gayet kullanışlı geniş

Eklentiler

• Screenshot_20220602-143431.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 89
  • Screenshot_20220602-143252.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 114
gecelikmi pijamamı daha rahat olur acaba ben çok kararsız kaldım bu konuda

gecelikmi pijamamı daha rahat olur acaba ben çok kararsız kaldım bu konuda
Ben gecelik daha rahat olur diye düşünüyorum ama her ihtimale karşı bir de pijama takımı olsun istiyorum, genelde gecelik daha rahat diyor tecrübeli kişiler ama bilemiyorum tabiki. Bir de gereksiz pahalı bu lohusa takımları fırsatçılar iş başında her zaman olduğu gibi.

Büyük seyler cabuk biter şanslısın son ayıda kendine ayırır dinleenirsin bebek bezinide yenidoğan alır koyarm son ay 1 2 paket sonra sını zamana göre alırım heralde.ıslak mendilde sleepynin yenidoganı cok iyi içerigi temiz 24lü aldım.almadıysan tavsiye ederm

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-02-15-37-31-527_trendyol.com.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 106
Cantanın yeşilini aldım bnde.çantayı makineye atablrmiyiz acaba satıcı 30 derece yıkanablr demiş ama bilemedim

Bizim bebek odası yapacağımız odada eşyalar var onları elden çıkaramadık henüz. Çıkarsaydık çoktan dolabını falan da yaptırırdım ama nasip daha zaman var ıslak mendil ben de sleepy aldım zamanında 2.si 1 tl kampanyası ile toplam 24 paket. bebek bezini de sleepy düşünüyorum ama bazıları kalıpları çok küçük 1 numara prematüre için gibi yendioğana 2 numara alın diyor, bazıları da tam kalıp diyor arada kaldım hangisi alacağım konusunda neyse onu da ben de son 1-2 ay kala alayım diyorum

Fotoğraflarını atabilir misin acaba Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

aynen çok pahalılar ben araltırma hastanesinde doğum yapıcam sezeryan olursa 2 gece normal doğumda 1 gece yatırıyılar her iki ihtimaldede bi gecelik bi pijama takımı yetermiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…