- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Cok güzel anlatmışsın teşekkürlerCanim benim bi oglum var bide yakin zamanda iki yegenim oldu o yuzden elimden geleni yazayim yine sen kendin listeni yaparsin.kiyafet icin 3tane sifir kollu citcitli body ,3tane zibin takimi yani ust alt sapka,3tane çorap,1tane ince yelek ve 1tane ince penye battaniye bunlar 0_3ay olsun dogduktan sonra masallah inanilmaz buyuyorlar.sonra alacagin 3_6ay 2ser takim yine yazdiklarimdan.en son 6-9ay üçer takim seklinde almalisin..zaten o zamana gelince kendin bebek arabasiyla gidip artk eksikleri alirsinbir kışlık battaniyesi olsun.kislik patigi hirkasi olsun cok alma yinede egzama riski var örgü yasak oluyo sonra giydiremiyosunda .kiyafetleri bu sekilde hallediyorum ben liste yaptim bi aya alacagm insallah onun disinda kullanmasam bile evde bulunsun diye 1 biberon 1emzik..yenidogan icin bir paket yenidogan bezi cok alma yine buyuyecegi icin bezler elinde kalmasin..katlanir banyo seti alacagim yer kaplamaz diye.bornozu lifi .dalin sampuan.dalin camasir deterjani.otribebe burun aspiratoru muhakkk al serum fizyolojik ve sudokrem bunlar elindeyse artik gerisini almasanda olur. Kendin icinde bi takim pijama.iki tane gecelik.emzirme atlet ve sutyeni birer tane.lansinoh lanolin gogus ucu kremi gumus gogus kalkanı.sut sorunun eger olusursa elektrikli göğüs pompası aklinda olsun bunlari istersen al istersen alma..humana kimyonlu rezene cayi al kendine.sormk istedgn bsy olursa yaz benim listem belli.bu arada hamak besik alacagim her odaya tasiniyor sallanmasi kolay arastir bence bi yasa kdr kullaniliyo.bide çift tarafli bebek arabasi aldinmi tamamdir
Evet bu özel aşı tek dozmuş. Boostrıx mı seninkideTek doz demişti geçen aylarda neden öyle dediğini dün sorcaktim unuttum, bı ara sorayım.
Aile hekimliğinin elinde olan buymuş, ismini bilmiyorum malesef, hatta doktoruma sormami.istemislerdi sadece tetanoz olanı mi yoksa bunu mu diye, doktorum da boğmacanın da olduğu aşıyı tavsiye etmişti.Evet bu özel aşı tek dozmuş. Boostrıx mı seninkide
Oglumdan kalan atesolcer vs oldugu icin yazmamisim ama listen harika bayildimCok güzel anlatmışsın teşekkürlerseen böyle yazınca yazdıklarının Yarısını almışım onu farkettm böyle okuyunca dha cok kafamda canlandı.liste olarak civilde hazırlılk listesi var onu yazdım.buna göre alaym diyorm
Bacim bide arastir istersen bebek yağı,pudrasi, yumuşatıcı hepsi bebeklere zararlıymis ben arastirmistim hicbirisini almamistim sen yinede arastir kafana gore al yada alma..bide elbiselerde leke icin leke cikarici rossmanda domol marka var dün aldim baya begendim oda ileriki zamanlar icin aklind olsunCok güzel anlatmışsın teşekkürlerseen böyle yazınca yazdıklarının Yarısını almışım onu farkettm böyle okuyunca dha cok kafamda canlandı.liste olarak civilde hazırlılk listesi var onu yazdım.buna göre alaym diyorm
Bir tetanoz aşısı 5sene gecerliymis .bende doktora istemiyorum olmak dedim ama tek doz ol dedi gecen cuma yaptirdim mecbur dedi nolur nolmaz dediBen tetenoz olmayı düşünmüyorum.bekarken olmuştum aşı yerim sonradan şişti ondan sonrada 7ngun antibiyotik igne vuruldum simdide aynisi olur diye tırsıyorum
Listeye bakınca kendim için hastanede giyilecek terlik, pijama takımı, bebek kıyafetleri için deterjan ve bebek bezi dışında hepsini aldığımı farkettimCok güzel anlatmışsın teşekkürlerseen böyle yazınca yazdıklarının Yarısını almışım onu farkettm böyle okuyunca dha cok kafamda canlandı.liste olarak civilde hazırlılk listesi var onu yazdım.buna göre alaym diyorm
Bebek yagını musteledn almayı düşünüyorumda digerlerinin yazdm listede var diye bi çizik çekerimBacim bide arastir istersen bebek yağı,pudrasi, yumuşatıcı hepsi bebeklere zararlıymis ben arastirmistim hicbirisini almamistim sen yinede arastir kafana gore al yada alma..bide elbiselerde leke icin leke cikarici rossmanda domol marka var dün aldim baya begendim oda ileriki zamanlar icin aklind olsun
Anneler gününde ablamla kardeşim bana Pentiden emzirme özelikli gecelik ve sabahlık takımı almıştı, bir takım da pijama alacağım ben yeterli olur. Bebek bakım çantasını ben Hepsiburadadan aldım markasını unuttum suanKızlar hastane için hangi takımları aldınız paylaşır mısınız? Almayanlara fikir olsun. Bir de bebek çantası aldıysanız nereden hangisini aldınız?
hastane çıkışını 0-3 ay aldım aziz bebenin kalitesini beğendim.bebek çantasınında açıkçası birazda görünüşnü beğendiğim için bunu aldım içide gayet kullanışlı genişKızlar hastane için hangi takımları aldınız paylaşır mısınız? Almayanlara fikir olsun. Bir de bebek çantası aldıysanız nereden hangisini aldınız?
gecelikmi pijamamı daha rahat olur acaba ben çok kararsız kaldım bu konudaAnneler gününde ablamla kardeşim bana Pentiden emzirme özelikli gecelik ve sabahlık takımı almıştı, bir takım da pijama alacağım ben yeterli olur. Bebek bakım çantasını ben Hepsiburadadan aldım markasını unuttum suanbu arada AILE20 koduyla Hepsiburada da 100 tl te 20 TL indirim var suan.
Ben gecelik daha rahat olur diye düşünüyorum ama her ihtimale karşı bir de pijama takımı olsun istiyorum, genelde gecelik daha rahat diyor tecrübeli kişiler ama bilemiyorum tabiki. Bir de gereksiz pahalı bu lohusa takımları fırsatçılar iş başında her zaman olduğu gibi.gecelikmi pijamamı daha rahat olur acaba ben çok kararsız kaldım bu konuda
Büyük seyler cabuk biter şanslısın son ayıda kendine ayırır dinleenirsinListeye bakınca kendim için hastanede giyilecek terlik, pijama takımı, bebek kıyafetleri için deterjan ve bebek bezi dışında hepsini aldığımı farkettimgeriye oda için dolap, şifoniyer ve dekorasyon malzemeleri kalmış sanırım
Cantanın yeşilini aldım bnde.çantayı makineye atablrmiyiz acaba satıcı 30 derece yıkanablr demiş ama bilemedimhastane çıkışını 0-3 ay aldım aziz bebenin kalitesini beğendim.bebek çantasınında açıkçası birazda görünüşnü beğendiğim için bunu aldım içide gayet kullanışlı geniş
Bizim bebek odası yapacağımız odada eşyalar var onları elden çıkaramadık henüz. Çıkarsaydık çoktan dolabını falan da yaptırırdım ama nasip daha zaman varBüyük seyler cabuk biter şanslısın son ayıda kendine ayırır dinleenirsinbebek bezinide yenidoğan alır koyarm son ay 1 2 paket sonra sını zamana göre alırım heralde.ıslak mendilde sleepynin yenidoganı cok iyi içerigi temiz 24lü aldım.almadıysan tavsiye ederm
Fotoğraflarını atabilir misin acabaAnneler gününde ablamla kardeşim bana Pentiden emzirme özelikli gecelik ve sabahlık takımı almıştı, bir takım da pijama alacağım ben yeterli olur. Bebek bakım çantasını ben Hepsiburadadan aldım markasını unuttum suanbu arada AILE20 koduyla Hepsiburada da 100 tl te 20 TL indirim var suan.
Az önce oldum aşıyı markayı göremedim ama boostrix marka adı içerikler aynı, ihaleye göre elimizdeki marka değişiyor dediler.Bende aşı bekliyorum canım. Tek doz diye biliyorum ama doktorun kaç doz önerdi
aynen çok pahalılar ben araltırma hastanesinde doğum yapıcam sezeryan olursa 2 gece normal doğumda 1 gece yatırıyılar her iki ihtimaldede bi gecelik bi pijama takımı yetermikiBen gecelik daha rahat olur diye düşünüyorum ama her ihtimale karşı bir de pijama takımı olsun istiyorum, genelde gecelik daha rahat diyor tecrübeli kişiler ama bilemiyorum tabiki. Bir de gereksiz pahalı bu lohusa takımları fırsatçılar iş başında her zaman olduğu gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?