bem atmayı düşünüyorum 30 derecede bişi olmaz herhaldeCantanın yeşilini aldım bnde.çantayı makineye atablrmiyiz acaba satıcı 30 derece yıkanablr demiş ama bilemedim
Sanırım bu sekildede kullanılmaz mecbur atmak lazımbem atmayı düşünüyorum 30 derecede bişi olmaz herhalde
Aminn çok teşekkür ederim inşallahFotoğraflarını atabilir misin acabaRabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Kızlar hastane için hangi takımları aldınız paylaşır mısınız? Almayanlara fikir olsun. Bir de bebek çantası aldıysanız nereden hangisini aldınız?
Valla bilemedim ama yeterli olur diye düşünüyorum, gerçi sezeryan olursa kanama vs fazla oluyormuş lekelenme olabilir. Neyse gerekirse de normal üstü gömlek yaka olan pijamalarım var suanda da giyebiliyorum rahatça 1 takım da yanıma ondan alırım diye düşündüm simdi emzirme işi rahat olur böylece.aynen çok pahalılar ben araltırma hastanesinde doğum yapıcam sezeryan olursa 2 gece normal doğumda 1 gece yatırıyılar her iki ihtimaldede bi gecelik bi pijama takımı yetermiki
Aynen herkesi dinle kendi bildigini oku bende oyle yaparimBebek yagını musteledn almayı düşünüyorumda digerlerinin yazdm listede var diye bi çizik çekerimdeterjanı green clean almayı düşünüyorum uni babydede gidip geliyorm karar veremedim.domolu sürekli duyar oldum bi ürününü alıp deneyecegim
Canim sezeryanda bende iki gece kalacagm diger oglumdada oyle kaldim pijama takimi bi takim aldim hastanede hic giymedim ama gecelik iki tane almistim iyikide iki tane almisim kanama vs gecelige geciyo kalkinca degistirmek zorunda kaliyosun.sonda falan gelip kontrol ediyolar o yuzden gecelik iki tane olsun pijamayi giymiyosun bile.evde giyiyosunaynen çok pahalılar ben araltırma hastanesinde doğum yapıcam sezeryan olursa 2 gece normal doğumda 1 gece yatırıyılar her iki ihtimaldede bi gecelik bi pijama takımı yetermiki
Benimkilerde ağırlaştı baya rahatsız ediyor. Sıcaktan terletiyor. İri biri de olmadığım halde gögüslerimin kilo aldığını çok hissediyorum. Evde sütyen takmıyordum esnek straplez kapsız sütyenlerden takmaya başladım en azından biraz kaldırıyor daha rahat ettim gibi 2 gündür başladım dahaKurumak değil de göğüslerde yavaş yavaş bi sarkma oluyor sankivar mıdır bir çaresi acaba
aynen bende atıcam inşallah bişi olmazSanırım bu sekildede kullanılmaz mecbur atmak lazım
Gümüş kalkanı daha önce kullandınız mı? Yorumlara baktım birçok kişiden paslanması yüzünden şikayet var bende bilemedim şeffaf avent mi alsam diyeCanim benim bi oglum var bide yakin zamanda iki yegenim oldu o yuzden elimden geleni yazayim yine sen kendin listeni yaparsin.kiyafet icin 3tane sifir kollu citcitli body ,3tane zibin takimi yani ust alt sapka,3tane çorap,1tane ince yelek ve 1tane ince penye battaniye bunlar 0_3ay olsun dogduktan sonra masallah inanilmaz buyuyorlar.sonra alacagin 3_6ay 2ser takim yine yazdiklarimdan.en son 6-9ay üçer takim seklinde almalisin..zaten o zamana gelince kendin bebek arabasiyla gidip artk eksikleri alirsinbir kışlık battaniyesi olsun.kislik patigi hirkasi olsun cok alma yinede egzama riski var örgü yasak oluyo sonra giydiremiyosunda .kiyafetleri bu sekilde hallediyorum ben liste yaptim bi aya alacagm insallah onun disinda kullanmasam bile evde bulunsun diye 1 biberon 1emzik..yenidogan icin bir paket yenidogan bezi cok alma yine buyuyecegi icin bezler elinde kalmasin..katlanir banyo seti alacagim yer kaplamaz diye.bornozu lifi .dalin sampuan.dalin camasir deterjani.otribebe burun aspiratoru muhakkk al serum fizyolojik ve sudokrem bunlar elindeyse artik gerisini almasanda olur. Kendin icinde bi takim pijama.iki tane gecelik.emzirme atlet ve sutyeni birer tane.lansinoh lanolin gogus ucu kremi gumus gogus kalkanı.sut sorunun eger olusursa elektrikli göğüs pompası aklinda olsun bunlari istersen al istersen alma..humana kimyonlu rezene cayi al kendine.sormk istedgn bsy olursa yaz benim listem belli.bu arada hamak besik alacagim her odaya tasiniyor sallanmasi kolay arastir bence bi yasa kdr kullaniliyo.bide çift tarafli bebek arabasi aldinmi tamamdir
benimde o tip pijamam var şu an oluyo benimkide ama doğumdan sonra olurmu bilmiyorumValla bilemedim ama yeterli olur diye düşünüyorum, gerçi sezeryan olursa kanama vs fazla oluyormuş lekelenme olabilir. Neyse gerekirse de normal üstü gömlek yaka olan pijamalarım var suanda da giyebiliyorum rahatça 1 takım da yanıma ondan alırım diye düşündüm simdi emzirme işi rahat olur böylece.
Çanta sırt çantası da oluyor değil mi? Gecelik çok hoşmuş ben pijamalı düşünüyorum elbise düşünsem bunu düşünürdüm kesimAminn çok teşekkür ederim inşallah
ayy sondadan çok ürküyorumCanim sezeryanda bende iki gece kalacagm diger oglumdada oyle kaldim pijama takimi bi takim aldim hastanede hic giymedim ama gecelik iki tane almistim iyikide iki tane almisim kanama vs gecelige geciyo kalkinca degistirmek zorunda kaliyosun.sonda falan gelip kontrol ediyolar o yuzden gecelik iki tane olsun pijamayi giymiyosun bile.evde giyiyosun
Çantayı çok beğendim. Bakacağım buna teşekkürler
Aynen ben de aynı şekilde düşünüyorum ama pijama da olsa gecelik de olsa en az 2 tane şartbenimde o tip pijamam var şu an oluyo benimkide ama doğumdan sonra olurmu bilmiyorum3 tane gereksiz olursada boşyere almak istemiyorum malum fiyatlar
Evet çantanın sırta takma askıları var hatta bebek arabasına takılması için de aparatı mevcut ekstra aparata gerek yok. Çok teşekkür ederimÇanta sırt çantası da oluyor değil mi? Gecelik çok hoşmuş ben pijamalı düşünüyorum elbise düşünsem bunu düşünürdüm kesim
Ekran resmi aldımmmAynen herkesi dinle kendi bildigini oku bende oyle yaparimhah aklima gelmisken al demiyorum ama aklinda olsun sut hemen gelmez veya az gelirse şahane bir damla var sezeryan sonrasi o damlayla sutum gelmisti galactago damla.aklinda olsun
Rica ederim ne demekÇantayı çok beğendim. Bakacağım buna teşekkürler
Sütyen kesinlikle kullanamıyorum ya evde. Eski babaanne sütyenleri ne bile sabrım yok. Tek umudum birinin çıkıp doğumdan sonra düzeliyor demesiBenimkilerde ağırlaştı baya rahatsız ediyor. Sıcaktan terletiyor. İri biri de olmadığım halde gögüslerimin kilo aldığını çok hissediyorum. Evde sütyen takmıyordum esnek straplez kapsız sütyenlerden takmaya başladım en azından biraz kaldırıyor daha rahat ettim gibi 2 gündür başladım dahabaşkada bi çözüm yok gibi tabi bu engellemez ama toparladığı için biraz daha rahat ettiriyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?