2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Selam kızlar uzun zamandır yazamadım. Evde bir hastalık ağına tutulduk sıradan hepimiz geçiriyoruz boğaz enfeksiyonu. Yaz geldi hala hastalık bitmedi yahuu. Neyseki toparladık. Yarın kontrolüm var bakalım. Ben de 8 kilo aldım. Ama hiç takılmıyorum. 20 kilo alarak girdiğim doğumdan 15 gün sonra 6 kilo fazlam kalmıştı o da peyderpey gidiverdi. Koşturmaca biraz da dikkatle gidiyo kilo dediğin takılmayın bence. Hayatınızda bu kadar rahat kilo alabileceğiniz başka dönem yok. Strese sokmayın kendinizi. Deterjan konusu geçmiş ilk başta granül sabun tavsiye ederim deterjandan ziyade. Bebek yağı ve pudrası mustelada olsa asla tavsiye etmiyorum. Temiz içerikli bebe losyonu alıverin masaj yaparız banyo sonrası boklularımıza öperim herkesi

aynen çok pahalılar ben araltırma hastanesinde doğum yapıcam sezeryan olursa 2 gece normal doğumda 1 gece yatırıyılar her iki ihtimaldede bi gecelik bi pijama takımı yetermiki
Valla bilemedim ama yeterli olur diye düşünüyorum, gerçi sezeryan olursa kanama vs fazla oluyormuş lekelenme olabilir. Neyse gerekirse de normal üstü gömlek yaka olan pijamalarım var suanda da giyebiliyorum rahatça 1 takım da yanıma ondan alırım diye düşündüm simdi emzirme işi rahat olur böylece.

Aynen herkesi dinle kendi bildigini oku bende oyle yaparimhah aklima gelmisken al demiyorum ama aklinda olsun sut hemen gelmez veya az gelirse şahane bir damla var sezeryan sonrasi o damlayla sutum gelmisti galactago damla.aklinda olsun

aynen çok pahalılar ben araltırma hastanesinde doğum yapıcam sezeryan olursa 2 gece normal doğumda 1 gece yatırıyılar her iki ihtimaldede bi gecelik bi pijama takımı yetermiki
Canim sezeryanda bende iki gece kalacagm diger oglumdada oyle kaldim pijama takimi bi takim aldim hastanede hic giymedim ama gecelik iki tane almistim iyikide iki tane almisim kanama vs gecelige geciyo kalkinca degistirmek zorunda kaliyosun.sonda falan gelip kontrol ediyolar o yuzden gecelik iki tane olsun pijamayi giymiyosun bile.evde giyiyosun

Kurumak değil de göğüslerde yavaş yavaş bi sarkma oluyor sanki var mıdır bir çaresi acaba
Benimkilerde ağırlaştı baya rahatsız ediyor. Sıcaktan terletiyor. İri biri de olmadığım halde gögüslerimin kilo aldığını çok hissediyorum. Evde sütyen takmıyordum esnek straplez kapsız sütyenlerden takmaya başladım en azından biraz kaldırıyor daha rahat ettim gibi 2 gündür başladım dahabaşkada bi çözüm yok gibi tabi bu engellemez ama toparladığı için biraz daha rahat ettiriyor sadece

Gümüş kalkanı daha önce kullandınız mı? Yorumlara baktım birçok kişiden paslanması yüzünden şikayet var bende bilemedim şeffaf avent mi alsam diye

benimde o tip pijamam var şu an oluyo benimkide ama doğumdan sonra olurmu bilmiyorum3 tane gereksiz olursada boşyere almak istemiyorum malum fiyatlar

ayy sondadan çok ürküyorumsabahlık bi tane yeter dimi

Çanta sırt çantası da oluyor değil mi? Gecelik çok hoşmuş ben pijamalı düşünüyorum elbise düşünsem bunu düşünürdüm kesim
Evet çantanın sırta takma askıları var hatta bebek arabasına takılması için de aparatı mevcut ekstra aparata gerek yok. Çok teşekkür ederim effort markasının çok yaygın görüyorum ben de lohusa için pijama ve gecelik takımlarını bakın İsterseniz bi:)

Sütyen kesinlikle kullanamıyorum ya evde. Eski babaanne sütyenleri ne bile sabrım yok. Tek umudum birinin çıkıp doğumdan sonra düzeliyor demesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…