Bi paket 1 bi paket 2 alıp koysak olablr bnce 1 numara bi süre olur ya popişleri avuc kadar olucak zatenBizim bebek odası yapacağımız odada eşyalar var onları elden çıkaramadık henüz. Çıkarsaydık çoktan dolabını falan da yaptırırdım ama nasip daha zaman varıslak mendil ben de sleepy aldım zamanında 2.si 1 tl kampanyası ile toplam 24 paket. bebek bezini de sleepy düşünüyorum ama bazıları kalıpları çok küçük 1 numara prematüre için gibi yendioğana 2 numara alın diyor, bazıları da tam kalıp diyor arada kaldım hangisi alacağım konusunda neyse onu da ben de son 1-2 ay kala alayım diyorum
Bakacağım çok teşekkür ederimEvet çantanın sırta takma askıları var hatta bebek arabasına takılması için de aparatı mevcut ekstra aparata gerek yok. Çok teşekkür ederimeffort markasının çok yaygın görüyorum ben de lohusa için pijama ve gecelik takımlarını bakın İsterseniz bi:)
aynen o kesinAynen ben de aynı şekilde düşünüyorum ama pijama da olsa gecelik de olsa en az 2 tane şart
ben 2 numara 168 tane aldım ama doğuma yakın bebek 3 ün altındaysa 1 numarada alcam bende 24 paket ıslak mendil stokladımBizim bebek odası yapacağımız odada eşyalar var onları elden çıkaramadık henüz. Çıkarsaydık çoktan dolabını falan da yaptırırdım ama nasip daha zaman varıslak mendil ben de sleepy aldım zamanında 2.si 1 tl kampanyası ile toplam 24 paket. bebek bezini de sleepy düşünüyorum ama bazıları kalıpları çok küçük 1 numara prematüre için gibi yendioğana 2 numara alın diyor, bazıları da tam kalıp diyor arada kaldım hangisi alacağım konusunda neyse onu da ben de son 1-2 ay kala alayım diyorum
Aynen en mantıklısı bu şekilde yapmak sanırım, ayyy totolarını sevdiklerimiz yaaaBi paket 1 bi paket 2 alıp koysak olablr bnce 1 numara bi süre olur ya popişleri avuc kadar olucak zaten
Valla kısa kol bence iyidir gerekli durumda sırtına hop bi hırka ya sabahlıkla iş çözülür diye düşünüyorumaynen o kesinbenim ya eylül sonu olcak ya da ekim başı uzun kolmu alsam kısamı bilemedim
İnsan tecrübesiz olunca şaşırıyor bu tarz konulardaben 2 numara 168 tane aldım ama doğuma yakın bebek 3 ün altındaysa 1 numarada alcam bende 24 paket ıslak mendil stokladım
Ben de suwenden bir tane gecelik almıştım uzun kollu ama vaktinden önce olursa diye kısa kollu bir tane alıcam malum İzmirValla kısa kol bence iyidir gerekli durumda sırtına hop bi hırka ya sabahlıkla iş çözülür diye düşünüyorum
Benim şeffaf aventim oglumdan kalan evde var ama inanilmaz yaralar yasadim cekmeyen bilemez o yuzden yinede gumus klkan alacagim bi cok seyden vazgecip alacagim hatta .daha once kullanmadim o zamanlar yoktu ama cevremde çoğu kişi kullandi bayada memnunlarGümüş kalkanı daha önce kullandınız mı? Yorumlara baktım birçok kişiden paslanması yüzünden şikayet var bende bilemedim şeffaf avent mi alsam diye
Yok kiz iki saniye sürmüyorayy sondadan çok ürküyorumsabahlık bi tane yeter dimi
Canım aldıklarımı ekliyorum gecelikler gereksiz pahalı bir daha da giymem ben şortlu pijama seviyorum genelde gecelik hiç giymem o yüzden lcw den aldım, ilk alışverişe özel 75 tl indirim oluyor sabahlık + gecelik 250 ye geldi kumaşı da pamuklu tavsiye ederim. Eklediğim her şeyden memnun kaldımKızlar hastane için hangi takımları aldınız paylaşır mısınız? Almayanlara fikir olsun. Bir de bebek çantası aldıysanız nereden hangisini aldınız?
Bende araştırdığımda gümüş kafama yatmıştı da paslanma kafamı karıştırdı bilemedimBenim şeffaf aventim oglumdan kalan evde var ama inanilmaz yaralar yasadim cekmeyen bilemez o yuzden yinede gumus klkan alacagim bi cok seyden vazgecip alacagim hatta .daha once kullanmadim o zamanlar yoktu ama cevremde çoğu kişi kullandi bayada memnunlar
aynen ilk çocuk olunca hiçbişiyi bilemiyo inaan yeterki sağlıklı olsunlarİnsan tecrübesiz olunca şaşırıyor bu tarz konulardasağlıklı olsunlar da bez de alınır kıyafet de herşey de
Ayyy evet Ankara bile Ağustos ve Eylül'de çok sıcak oluyor, İzmir'i düşünemiyorum bile, kısa almakta kesinlikle fayda varBen de suwenden bir tane gecelik almıştım uzun kollu ama vaktinden önce olursa diye kısa kollu bir tane alıcam malum İzmir
Haahha ha aynen katılıyor bence de maşallahaynen ilk çocuk olunca hiçbişiyi bilemiyo inaan yeterki sağlıklı olsunlar(derken bi tekme yedim ada hanımda katıldı galiba bu cümleme )
benim listem bile yokYok kiz iki saniye sürmüyoraynen sabahlik bi tane yetiyo o da odadan cikarsan diye yoksa odada yuruyeceksen gerek bile yok aslinda inanki cogu seyi niye almisim dedim simdi listem yari yarıya azaldı
Doğrudur canım. Bende haber bekliyorum gümrükten gelecekmiş. Herhangi bir etki yaptı mı rahat mısınAz önce oldum aşıyı markayı göremedim ama boostrix marka adı içerikler aynı, ihaleye göre elimizdeki marka değişiyor dediler.
Anladım cnm. Çok hafif kol ağrısı var şimdilik iyiyim.Doğrudur canım. Bende haber bekliyorum gümrükten gelecekmiş. Herhangi bir etki yaptı mı rahat mısın
Canım sabahlık cok güzelmiş kaç beden aldın senCanım aldıklarımı ekliyorum gecelikler gereksiz pahalı bir daha da giymem ben şortlu pijama seviyorum genelde gecelik hiç giymem o yüzden lcw den aldım, ilk alışverişe özel 75 tl indirim oluyor sabahlık + gecelik 250 ye geldi kumaşı da pamuklu tavsiye ederim. Eklediğim her şeyden memnun kaldım
Large aldım kuzucum 70 kiloyum şuan bi tık bol oldu ama rahat olsun dedm değiştirmedim, emzirme özelliği de varCanım sabahlık cok güzelmiş kaç beden aldın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?