2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar bu da benim bebeğim

738 gram olmuş kızlar, çok şükür her şey yolunda.

Şeker yüklemesi yaptırmayacağım ben doktorumla konuştuk evde ölçüm yapmaya devam et dedi.

Tetanoz aşısının 2. dozunu da olabilirsin dedi onu da sağlık ocağına söyleyeceğim.

Ben de haberler böyle, 3 haftalık kontrollere devam :)

Gitmeden çikolata dondurma yemiştim kıpırdıyordu, hatta ayakları başının üzerindeydi. Çok şükür bugünümüze

Eklentiler

• 968C1897-FB74-4134-88E3-5C4F7673A6D1.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 89
Kız maşallah herseyi halletmissin işte bisey kalmamis benim de listem var ama aldigim bisey yok

Çok sevindim cnm, hep böyle güzel haberler alalım

Kız maşallah herseyi halletmissin işte bisey kalmamis benim de listem var ama aldigim bisey yok
kıyafeti pek yok kaç aylık ne kadar alcam omu kestiremiyorum bazıları yeni doğan hiç alma 0-3 ay al diyo bazılarıda yeni doğan al 0-3 ayda ilk zamanlarda içinde kaynoluyp diyo 0-3 ay 4 takımı olsa yetermiki mesela dahamı fazla lazım benim kafamda 0-3 ay 4 5 takım ya da tulum aynı şekilde 3-6 ve 6-9 için azmı olur

Canım bizim aşılara ayın 7si dediler bana şimdi aradım. Sende var mı bir haber merak ettim pecan
Yok aramadılar , aradılarsa da ben bakmadım telefonlara. 40 derece ateşle mücadele ediyoruz bir süredir oğlumda. Sağlık ocağı bi şeyi yok dedi , ateş düşmeyince hastaneye götürdük. Tonsilit olmuş çocuk. Söylemiyor da acıyor falan
diye. Biz de geçirdik onunla beraber , Covid de değiliz ne olduğu belli değil , anaokulundan getirdi. Bu bitkinliğe sanırım Covid de geçirseydim , enkaz olmuştum. ilaç da almadım Parol falan ateş yok diye. manyak gibiyiz bir haftadır.

bir selam ver bin ah işit , oldu Haber alınca yazarım sana canım

Al bizden de , hepimizzz. Önce çocuk, sonra ben , sonra eşim. Bir haftadır geçmek bilmedi. Salgın demek ki lanet şey. Geçmiş olsun size de.

Yaaa çok geçmiş olsun bu aralar herkesten duyuyorum tonsilit olduk diye büyük bir salgın var çocuklar aracılığıyla yayılan.

Oysss maşallah bal yanak ne güzel haberler böyle canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına darısı bize

Al bizden de , hepimizzz. Önce çocuk, sonra ben , sonra eşim. Bir haftadır geçmek bilmedi. Salgın demek ki lanet şey. Geçmiş olsun size de.
Teşekkürler Size de çok geçmiş olsun bu sene salgınların biri bitiyo biri başlıyo bizim çocuklarda hiçbirini atlamıyo şükürlerce

Yaaa minnoooşa bak sen maşallah
giremedim hiç 8 sayfa birikmiş anca bakabildim
Allah sağlıklarını daim etsin vakitlice kucağımıza alalım inşallah
Bal yanak bal dudak ah yarabbim

Herkese günaydın, bu sabah 5:30 da bazı minik dış mihraklar tarafından ritmik tekmeler ile uyandırıldım sonrasında tabiki kendisi geri uyudu ve uykusuz kalan ben oldum neyse sabah erkenden doktor kontrolümüz var, miniğim de heyecan yaptı sanırım erkenden uyandırdı beni güzel haberler alacağımız bir gün olsun

Güzel pozlar bekliyoruuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…