2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
İnsan hiç bitmesin istiyor ultrason be

Artık alışverişe hız verebilirim 25. Hafta içindeyiz, yolun yarısını epey geçtik.
Evet evet kuzum bende bu haftasonu başlıyorum artık ennn sevdiğim şey bebek alışverişi aldıklarımizi paylaşalım burdan fikir olsun dün kızlar paylaşmış bayıldım ne güzel şeyler almışlar özellikle bı sabahlık vardı çok da makul fiyatı

Herkese günaydın güzel annislerimm
Hayırlı cumalar diliyorum bir haftayı daha bitirerek doğuma bir adım daha yaklaşmış bulunmaktayız tablo güncellemesi yapıyorum 50 oğlumuz 47 kızımız olmuş yarın kendi doktoruma randevum var heyecan dorukta yüzünü görücem minnosumun sizde haberler nasıl bakalım herkes iyidir inşallah bu arada kk morlasmış nedendir acaba ben çok sevdim bu halini mutlu huzurlu bir haftasonu diliyorum

Kuzumm ne güzel ozetlemissin benim de ikinci bebek ama öyle güzel örnek oldu ki teşekkürler

Hadi bakalım güzel haberlerle gel

Merhaba hanımlar
Netten şeker ölçüm cihazı aldım 1 Haziran da s.ocağı 94 ölçmüş cihaz sabah açlık 106 ölçtü. Cihaz kullanan arkadaşlar bu kadar fark oluyor mu yoksa benim cihaz mı bozuk hep kafam karıştı şimdi

Ay ne güzel yaa beni de uyandırsa.bebegim hareketlerini hissediyorum ama uyandıracak kadar degil

Günaydın mavisim biz de doktordan çıktık benim nazlı kızım yüzünü tam dönmedi çok uğraştık ama ancak yan profilden bi görüntü yakaladık 1 ay sonra heyecanla bekliyodm ama neyse ki her şey yolunda inşallah senin paşa gösterir kendini

Eklentiler

• 8008473E-263A-4978-8305-F4A7EA3193C2.webp
    27 KB · Görüntüleme: 74
Güzel pozlar bekliyoruuz

Hadi bakalım güzel haberlerle gel
Hersey yolunda kızlar çok şükür, boyu ve kilosu gayet iyi dedi doktorum. 50 gr glukoz içtim, 1 saat bekledim kan ve idrar tahlili verdim. Sonuçları 2-2,5 saate çıkarmış, ben çıkınca mesaj atacağım doktoruma. Bizim oğluş yüzünü göstermedi yine yan duruyordu ve eliyle kapatmıştı elleriyle ayaklarını yakalayıp bırakıyordu minnoşum Diğer kontrol 1 ay sonra 2 temmuzda

Gözün aydın canım:)

Kontrol süreler çok uzun geliyor bana o yüzden bir başka doktora daha gidiyorum bazen ne yapayım merak ediyorum

Yüzünü görmek tamamen şans galiba bu dönemde hareket etse bile yüzünü göstermeyebiliyorlar.
Her şey yolunda ya o bize yeter gerçi

Tahlillerde güzel çıkar inşallah Yüzünü göstereydi iyiydi, neyse bı dahakine artık

Ahh evet kontrol süreleri çok uzun kesinlikle ve ultrason hiç bitmesin istiyor insan evet bizim oğluş göstermiyor, aynrn sağlıklı olsunlar gerisi önemsiz

Merhabalar acil bir şey danışmalıyım size. Dün şeker yüklemesi yapıldı yüksek çıkmış doktorla bugün konuştuk. Yarın sabahtan gel tekrar şeker yüklemesi yapmamız gerekiyor dedi. Ben bir şey anlamadım bu durumdan ilk gebeliğim bir bilgim de olmadığı için ne yapacağımı bilemedim. 2 .kez yükleme yapılıyor mu normal mi

Çok geçmiş olsun tonsilit nedir ilk kez duyuyorum acil şifalar dilerim ya üzüldüm

kızlae lohusa pijama geceliği 1 beden büyükmü alıyosunuz yoksa kendi bedeninizimi ben şu an s giyiyorum ama o zamna daha kilo alıcam m mi s mi bilemedim

Maşalah neredeyse başa baş gidiyor kızlarımız oğullarımız ne güzel

Merhaba, ben bugün 50 gr glukoz aldım 1 saat sonra kan verdim. Doktorum eğer 1 saat sonunda verdiğin kan 140 tan fazla çıkarsa 100 gr daha yükleme yapmamız gerekir dedi. Çok şükür bende sıkıntı çıkmadı 2.ye gerek kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…