Evet evet kuzum bende bu haftasonu başlıyorum artık ennn sevdiğim şey bebek alışverişiİnsan hiç bitmesin istiyor ultrason be
Artık alışverişe hız verebilirim 25. Hafta içindeyiz, yolun yarısını epey geçtik.
Ahhh sağlıkla gelsin minik kızın isim belli mi canimEvet canım kızımız oluyorsizin belli mi??
Kuzumm ne güzel ozetlemissin benim de ikinci bebek ama öyle güzel örnek oldu ki teşekkürlerCanim benim bi oglum var bide yakin zamanda iki yegenim oldu o yuzden elimden geleni yazayim yine sen kendin listeni yaparsin.kiyafet icin 3tane sifir kollu citcitli body ,3tane zibin takimi yani ust alt sapka,3tane çorap,1tane ince yelek ve 1tane ince penye battaniye bunlar 0_3ay olsun dogduktan sonra masallah inanilmaz buyuyorlar.sonra alacagin 3_6ay 2ser takim yine yazdiklarimdan.en son 6-9ay üçer takim seklinde almalisin..zaten o zamana gelince kendin bebek arabasiyla gidip artk eksikleri alirsinbir kışlık battaniyesi olsun.kislik patigi hirkasi olsun cok alma yinede egzama riski var örgü yasak oluyo sonra giydiremiyosunda .kiyafetleri bu sekilde hallediyorum ben liste yaptim bi aya alacagm insallah onun disinda kullanmasam bile evde bulunsun diye 1 biberon 1emzik..yenidogan icin bir paket yenidogan bezi cok alma yine buyuyecegi icin bezler elinde kalmasin..katlanir banyo seti alacagim yer kaplamaz diye.bornozu lifi .dalin sampuan.dalin camasir deterjani.otribebe burun aspiratoru muhakkk al serum fizyolojik ve sudokrem bunlar elindeyse artik gerisini almasanda olur. Kendin icinde bi takim pijama.iki tane gecelik.emzirme atlet ve sutyeni birer tane.lansinoh lanolin gogus ucu kremi gumus gogus kalkanı.sut sorunun eger olusursa elektrikli göğüs pompası aklinda olsun bunlari istersen al istersen alma..humana kimyonlu rezene cayi al kendine.sormk istedgn bsy olursa yaz benim listem belli.bu arada hamak besik alacagim her odaya tasiniyor sallanmasi kolay arastir bence bi yasa kdr kullaniliyo.bide çift tarafli bebek arabasi aldinmi tamamdir
Hadi bakalım güzel haberlerle gelHerkese günaydın, bu sabah 5:30 da bazı minik dış mihraklar tarafından ritmik tekmeler ile uyandırıldımsonrasında tabiki kendisi geri uyudu ve uykusuz kalan ben oldum neyse sabah erkenden doktor kontrolümüz var, miniğim de heyecan yaptı sanırım erkenden uyandırdı beni güzel haberler alacağımız bir gün olsun
Benim de çok hafif kol ağrısı dışında bir sorun olmadı, aile hekimim de 1 ay sonra 2. dozu olmalısın dedi.Ben sadece tetenoz oldum 1.dozunu 2.dozunuda 1 ay sonra olucam.hic bir yan etki olmadi1 gün sonra azicik kolum agridi.bogmacasiz benimki
Ay ne güzel yaa beni de uyandırsa.bebegim hareketlerini hissediyorum ama uyandıracak kadar degilHerkese günaydın, bu sabah 5:30 da bazı minik dış mihraklar tarafından ritmik tekmeler ile uyandırıldımsonrasında tabiki kendisi geri uyudu ve uykusuz kalan ben oldum neyse sabah erkenden doktor kontrolümüz var, miniğim de heyecan yaptı sanırım erkenden uyandırdı beni güzel haberler alacağımız bir gün olsun
Günaydın mavisim biz de doktordan çıktık benim nazlı kızım yüzünü tam dönmedi çok uğraştık ama ancak yan profilden bi görüntü yakaladık 1 ay sonra heyecanla bekliyodm amaHerkese günaydın güzel annislerimm
Hayırlı cumalar diliyorum bir haftayı daha bitirerek doğuma bir adım daha yaklaşmış bulunmaktayız tablo güncellemesi yapıyorum 50 oğlumuz 47 kızımız olmuşyarın kendi doktoruma randevum var heyecan dorukta yüzünü görücem minnosumun sizde haberler nasıl bakalım herkes iyidir inşallah bu arada kk morlasmış nedendir acaba ben çok sevdim bu halini mutlu huzurlu bir haftasonu diliyorum
2 haftaya o kıvama gelmiş olur hiç merak etmeyin giderek büyüyüp güçleniyorlar çünküAy ne güzel yaa beni de uyandırsa.bebegim hareketlerini hissediyorum ama uyandıracak kadar degil
Güzel pozlar bekliyoruuz
Hersey yolunda kızlar çok şükür, boyu ve kilosu gayet iyi dedi doktorum. 50 gr glukoz içtim, 1 saat bekledim kan ve idrar tahlili verdim. Sonuçları 2-2,5 saate çıkarmış, ben çıkınca mesaj atacağım doktoruma. Bizim oğluş yüzünü göstermedi yine yan duruyordu ve eliyle kapatmıştıHadi bakalım güzel haberlerle gel
Gözün aydın canım:)Hersey yolunda kızlar çok şükür, boyu ve kilosu gayet iyi dedi doktorum. 50 gr glukoz içtim, 1 saat bekledim kan ve idrar tahlili verdim. Sonuçları 2-2,5 saate çıkarmış, ben çıkınca mesaj atacağım doktoruma. Bizim oğluş yüzünü göstermedi yine yan duruyordu ve eliyle kapatmıştıelleriyle ayaklarını yakalayıp bırakıyordu minnoşum Diğer kontrol 1 ay sonra 2 temmuzda
Tahlillerde güzel çıkar inşallahHersey yolunda kızlar çok şükür, boyu ve kilosu gayet iyi dedi doktorum. 50 gr glukoz içtim, 1 saat bekledim kan ve idrar tahlili verdim. Sonuçları 2-2,5 saate çıkarmış, ben çıkınca mesaj atacağım doktoruma. Bizim oğluş yüzünü göstermedi yine yan duruyordu ve eliyle kapatmıştıelleriyle ayaklarını yakalayıp bırakıyordu minnoşum Diğer kontrol 1 ay sonra 2 temmuzda
Ahh evet kontrol süreleri çok uzun kesinlikle ve ultrason hiç bitmesin istiyor insanGözün aydın canım:)
Kontrol süreler çok uzun geliyor bana o yüzden bir başka doktora daha gidiyorum bazen ne yapayım merak ediyorum
Yüzünü görmek tamamen şans galiba bu dönemde hareket etse bile yüzünü göstermeyebiliyorlar.
Her şey yolunda ya o bize yeter gerçi
Ahhh inşallahTahlillerde güzel çıkar inşallahYüzünü göstereydi iyiydi, neyse bı dahakine artık
Çok geçmiş olsun tonsilit nedir ilk kez duyuyorumYok aramadılar , aradılarsa da ben bakmadım telefonlara. 40 derece ateşle mücadele ediyoruz bir süredir oğlumda. Sağlık ocağı bi şeyi yok dedi , ateş düşmeyince hastaneye götürdük. Tonsilit olmuş çocuk. Söylemiyor da acıyor falan
diye. Biz de geçirdik onunla beraber , Covid de değiliz ne olduğu belli değil , anaokulundan getirdi. Bu bitkinliğe sanırım Covid de geçirseydim , enkaz olmuştum. ilaç da almadım Parol falan ateş yok diye. manyak gibiyiz bir haftadır.
bir selam ver bin ah işit , olduHaber alınca yazarım sana canım
Maşalah neredeyse başa baş gidiyor kızlarımız oğullarımız ne güzelHerkese günaydın güzel annislerimm
Hayırlı cumalar diliyorum bir haftayı daha bitirerek doğuma bir adım daha yaklaşmış bulunmaktayız tablo güncellemesi yapıyorum 50 oğlumuz 47 kızımız olmuşyarın kendi doktoruma randevum var heyecan dorukta yüzünü görücem minnosumun sizde haberler nasıl bakalım herkes iyidir inşallah bu arada kk morlasmış nedendir acaba ben çok sevdim bu halini mutlu huzurlu bir haftasonu diliyorum
Merhaba, ben bugün 50 gr glukoz aldım 1 saat sonra kan verdim. Doktorum eğer 1 saat sonunda verdiğin kan 140 tan fazla çıkarsa 100 gr daha yükleme yapmamız gerekir dedi. Çok şükür bende sıkıntı çıkmadı 2.ye gerek kalmadıMerhabalar acil bir şey danışmalıyım size. Dün şeker yüklemesi yapıldı yüksek çıkmış doktorla bugün konuştuk. Yarın sabahtan gel tekrar şeker yüklemesi yapmamız gerekiyor dedi. Ben bir şey anlamadım bu durumdan ilk gebeliğim bir bilgim de olmadığı için ne yapacağımı bilemedim. 2 .kez yükleme yapılıyor mu normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?