Canım bikaç güne yoğunlaşacak muhtemelen benimki bir haftadır ne kadar uzansam başlıyor çalışmaya. Babası sağolsun maç izlete izlete futbolcu yaptı çocuğu. Artık dışarıdan bile görünüyor özellikle belli saatlerdeAy ne güzel yaa beni de uyandırsa.bebegim hareketlerini hissediyorum ama uyandıracak kadar degil
Çok şükür sizde gerek kalmamış bakalım yarın ben ne yapıcam korktum biraz açıkçasıMerhaba, ben bugün 50 gr glukoz aldım 1 saat sonra kan verdim. Doktorum eğer 1 saat sonunda verdiğin kan 140 tan fazla çıkarsa 100 gr daha yükleme yapmamız gerekir dedi. Çok şükür bende sıkıntı çıkmadı 2.ye gerek kalmadı
Canim rica ederim eklemek istediklerin varsa memnun olurum bendeKuzumm ne güzel ozetlemissin benim de ikinci bebek ama öyle güzel örnek oldu ki teşekkürler
0-3ay 4 takim yeterli cok cabuk buyuyor cunku.ben tulum almayacagim tulumlari ogluma hic giydirememistim minicikti ve goydirim dedm kucucuk kaldi bacaklari hareket etmiyodu icinde..o yuzden zibin takimi yani alr ve ust alacagm ..diger aylar icinde 4er takım gayet yeterlikıyafeti pek yok kaç aylık ne kadar alcam omu kestiremiyorum bazıları yeni doğan hiç alma 0-3 ay al diyo bazılarıda yeni doğan al 0-3 ayda ilk zamanlarda içinde kaynoluyp diyo 0-3 ay 4 takımı olsa yetermiki mesela dahamı fazla lazım benim kafamda 0-3 ay 4 5 takım ya da tulum aynı şekilde 3-6 ve 6-9 için azmı olur
o zamna aklımdaki kadar alsam yeter0-3ay 4 takim yeterli cok cabuk buyuyor cunku.ben tulum almayacagim tulumlari ogluma hic giydirememistim minicikti ve goydirim dedm kucucuk kaldi bacaklari hareket etmiyodu icinde..o yuzden zibin takimi yani alr ve ust alacagm ..diger aylar icinde 4er takım gayet yeterli
Çok teşekkür ediyorumÇok geçmiş olsun tonsilit nedir ilk kez duyuyorumacil şifalar dilerim ya üzüldüm
Ahhh yerim onu benGünaydın mavisim biz de doktordan çıktık benim nazlı kızım yüzünü tam dönmedi çok uğraştık ama ancak yan profilden bi görüntü yakaladık 1 ay sonra heyecanla bekliyodm amaneyse ki her şey yolunda inşallah senin paşa gösterir kendini
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim utangac bir oglus geliyor sana desene inşallah tahlil sonuclarin da tertemiz çıkar canim başka biseys gerek kalmazHersey yolunda kızlar çok şükür, boyu ve kilosu gayet iyi dedi doktorum. 50 gr glukoz içtim, 1 saat bekledim kan ve idrar tahlili verdim. Sonuçları 2-2,5 saate çıkarmış, ben çıkınca mesaj atacağım doktoruma. Bizim oğluş yüzünü göstermedi yine yan duruyordu ve eliyle kapatmıştıelleriyle ayaklarını yakalayıp bırakıyordu minnoşum Diğer kontrol 1 ay sonra 2 temmuzda
Her ihtimale karşı m beden alabilirsin canim bölüm çaresi var ama dar olunca çareler çaresizkızlae lohusa pijama geceliği 1 beden büyükmü alıyosunuz yoksa kendi bedeninizimi ben şu an s giyiyorum ama o zamna daha kilo alıcam m mi s mi bilemedim
Evet yaa sağlıkla gelsinler inşallah hala cinsiyet belirtmeyen annelerimiz de var sanırım kk ya girmiyorlar yada girenler de cvp vermiyor anlamış değilimMaşalah neredeyse başa baş gidiyor kızlarımız oğullarımız ne güzel
Tabiki aklıma geldikce yazarım ilk cocugum için ne kadar eksik almışım çoğu şeyi diyorum ya cahillikmis resmen ikincide daha bilinçli oluyor insan görüp yaşadığı için emziricem diye biberon bile almamışım soook yaniCanim rica ederim eklemek istediklerin varsa memnun olurum bende
Geçen hafta diyabet hemsiresiyle görüştüm bana özellikle bayer marka almamı söyledi digerleri hatalı ölçüyor gebeler geliyor kendi ölçtükleri normal biz ölcüyoruz degerler çok yuksek çıkıyor dedi belki hatalı ölmüştür emin olamiyorsaniz ikinci kez ölçün benceMerhaba hanımlar
Netten şeker ölçüm cihazı aldım 1 Haziran da s.ocağı 94 ölçmüş cihaz sabah açlık 106 ölçtü. Cihaz kullanan arkadaşlar bu kadar fark oluyor mu yoksa benim cihaz mı bozukhep kafam karıştı şimdi
Bacim dedigm gibi yine sen bilirsin ama kışa kadar buyuyecekler hem giydirme acisindan hem ısı acisindan ben sifir kollu citcitli aldim ogluma hep.simdide sifir kollu aliyorum hem giydirmesi cok kolay hem ısı icin mantikli.kisin buyuyecekler zaten ustune yelek giyecekler o kdr ısıya ihtiyaclari olmuyoo zamna aklımdaki kadar alsam yeterpeki iç zıbın olarak uzun kolmu kısa yarım kolmu mantıklı kış bebeği olcağından ızunmu alsam diyotum ama giydirmek zoe olurmu
Bende emzirme sorunu inanılmaz yasadigim icin gumus kalkan biberon emzik elektrikli pompa ne ararsan alcam bu seferAhhh yerim onu bensağlığı yerinde olsun da zaten surda üç ay kadar kollarımız da olacaklar hayırlısıyla canim bu sefer olmadı bir dahaki ay gösterir hem daha büyümüş olur annesi
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim utangac bir oglus geliyor sana desene inşallah tahlil sonuclarin da tertemiz çıkar canim başka biseys gerek kalmaz
Her ihtimale karşı m beden alabilirsin canim bölüm çaresi var ama dar olunca çareler çaresiz
Evet yaa sağlıkla gelsinler inşallah hala cinsiyet belirtmeyen annelerimiz de var sanırım kk ya girmiyorlar yada girenler de cvp vermiyor anlamış değilim
Tabiki aklıma geldikce yazarım ilk cocugum için ne kadar eksik almışım çoğu şeyi diyorum ya cahillikmis resmen ikincide daha bilinçli oluyor insan görüp yaşadığı için emziricem diye biberon bile almamışım soook yaniburası iyi ki var çoğu şeyi burda öğreniyoruz
Maşallah maşallahSelam kızlarBizde 735gr 31cm olmuşuz 24+4üz bugün. Foto ekleyemiyorum malesef hiç yüzünü dönmedi babasıda göremedi ama sağlıklı ya o yeter
MaşallahSelam kızlarBizde 735gr 31cm olmuşuz 24+4üz bugün. Foto ekleyemiyorum malesef hiç yüzünü dönmedi babasıda göremedi ama sağlıklı ya o yeter
Geçmiş olsun, tonsillit viral de olabiliyor yani antibiyotiksiz de iyilesebilir. En iyisi boğaz kültürü yapılmasıdır, bir haftadan önce geçmiyor. Bol su ve c vitamini desteği de alın, antibiyotik olsa da olmasa da, şifa diliyorumÇok teşekkür ediyorum
Doktor öyle dedi diye yazdım da, Türkçesi bademcik iltihabı, çeşitli virüsler sebep oluyor. Antibiyotik kullanmadan da geçmiyor ne yazık ki, özellikle çocuklarda
Ben de bir indirimden almıştım, kullananlar çok memnunMerhaba kızlar,bir indirim haberi vermek istedim
E bebek in bebek temizleme mendillerini biliyorsunuzdur.Şuan 6li paketlisi kendi sitesinde 80 TL+kargo. Ben Vodafone yanımda uygulaması ile YAZ15 kodu ile 65 TL ye kargo bedava olarak aldım.Ustelik Vodafone lu olmanıza gerek yok ve bu kupon kodu 3 farklı alışveriste kullanılabiliyor.Eger stok yapmak istiyorsanız teker teker sipariş verebilirsiniz 3 tane indirimli almış olursunuz.
Hiç korkmayın, doktorunuz sizin ve bebeğiniz için yanlış bir hamlede bulunmazÇok şükür sizde gerek kalmamış bakalım yarın ben ne yapıcam korktum biraz açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?