- 29 Ocak 2019
- 1.871
- 2.248
- 133
Utangaç mı yoksa sürprizci mi bilemedim, ben de hep elimi yüzüme koyarmışım öyle dedi annem :) tahliller çıktı sorun yok hersey temiz, seker sıkıntısı yokHerşeyin yolunda olmasına çok sevindim utangac bir oglus geliyor sana desene inşallah tahlil sonuclarin da tertemiz çıkar canim başka biseys gerek kalmaz
Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına hadi ödüllendirin kendiniziUtangaç mı yoksa sürprizci mi bilemedim, ben de hep elimi yüzüme koyarmışım öyle dedi annem :) tahliller çıktı sorun yok hersey temiz, seker sıkıntısı yok
Bende bu sertleşme olayı oğluma sinirlenip bağırınca oluyor ya kötü bişey mi acabaBenim sonraki randevum 15 inden sonra bende okullar kapanınca gideceğim. Çok şükür sertleşme kasılma yorulma ve burun kanamaları dışında sorunum yok
Hevesliydi bayada göremedi yandan ufak bi ağzını burnunu gördü mutlu oldu bayaMaşallah maşallah
Seninle aynı gidiyoruz hemen hemen, boy ve kilo da aynı sayılır. 738 e 30,5 civarı da benim.
Gerçekten öyle sağlıklı olsunlar da fotoğraf almak işin bonosu.
Babası ilk defa gördü dimi duygulandı mı?
Maşallah canım valla tek isteğimiz o sağlıklı olmalarıMaşallah
Sağlığı daim olsun
Ben de buraya yazmadım ama dün detaylıdaydık 472 gr lık bi minnoş olmuşuz
Teşekkür ederimHiç korkmayın, doktorunuz sizin ve bebeğiniz için yanlış bir hamlede bulunmaz
Yaaa benimde özellikle akşam yemeklerinden sonra karnım çok sertleşiyor , normal mi buBenim sonraki randevum 15 inden sonra bende okullar kapanınca gideceğim. Çok şükür sertleşme kasılma yorulma ve burun kanamaları dışında sorunum yok
Başta viral başlamış ( Doktor öyle dedi) , bekledik yensin bağışıklık güçlendirir gibi. Biz tabii Calpol veriyoruz ateşi düşsün diye. Düşüyor iyileşiyor galiba diyoruz,bir kaç gün iyi. Çocuk 39 derece ile okuldan dönüyor sonra. Üç kez ateş dalgası yaşadı, üç- dört haftadır. dördüncüde uzmanana götürdüm artık. Bize söylendi doktor ,niye antibiyotik verilmedi diye. Sanki ben yazıcamGeçmiş olsun, tonsillit viral de olabiliyor yani antibiyotiksiz de iyilesebilir. En iyisi boğaz kültürü yapılmasıdır, bir haftadan önce geçmiyor. Bol su ve c vitamini desteği de alın, antibiyotik olsa da olmasa da, şifa diliyorum
Ahhh çok teşekkür ederim, ödül olarak 2 saat uyumuşum kendime geldimÇok sevindim herşeyin yolunda olmasına hadi ödüllendirin kendinizidemek ki annesine çekmiş yüzünü kapatıyor
Of çok geçmişler olsun. Kendi kendimizin doktoru olucaz takip edicez sürekli maalesef devir bunun devriBaşta viral başlamış ( Doktor öyle dedi) , bekledik yensin bağışıklık güçlendirir gibi. Biz tabii Calpol veriyoruz ateşi düşsün diye. Düşüyor iyileşiyor galiba diyoruz,bir kaç gün iyi. Çocuk 39 derece ile okuldan dönüyor sonra. Üç kez ateş dalgası yaşadı, üç- dört haftadır. dördüncüde uzmanana götürdüm artık. Bize söylendi doktor ,niye antibiyotik verilmedi diye. Sanki ben yazıcamSağlık Ocağı bal mal, organik bi şeyler verin geçer, dedi. 25-26 yaşında doktora niye güveniyorum ki. Bir kaç gün sonra, sonuç 40,2 ateşle eve geldi, bayılacak gibi. Neyse bize ders oldu.
Çok teşekkürler, inşallah toparlar artık.Olmasın minikler hasta.
Ateş çok zor gerçekten, benim de çocukluğum bu şekilde geçti hala da her sene olurum o tonsilliti, ateş tablosu gittikce azalmaliydi tabi uzun süren inatçı ateş olursa bağışıklık yetemiyor demektir, keske şu kültür dediğim ufacik çubukla alınıp beş dk da bakılabilen testi yapsa şu doktorlar, çok geçmiş olsun tekrar ama yine de antibiyotikle birlikte vitamin desteği alırsa iyi olur hastalık bitince vücut daha çabuk toparlansınBaşta viral başlamış ( Doktor öyle dedi) , bekledik yensin bağışıklık güçlendirir gibi. Biz tabii Calpol veriyoruz ateşi düşsün diye. Düşüyor iyileşiyor galiba diyoruz,bir kaç gün iyi. Çocuk 39 derece ile okuldan dönüyor sonra. Üç kez ateş dalgası yaşadı, üç- dört haftadır. dördüncüde uzmanana götürdüm artık. Bize söylendi doktor ,niye antibiyotik verilmedi diye. Sanki ben yazıcamSağlık Ocağı bal mal, organik bi şeyler verin geçer, dedi. 25-26 yaşında doktora niye güveniyorum ki. Bir kaç gün sonra, sonuç 40,2 ateşle eve geldi, bayılacak gibi. Neyse bize ders oldu.
Çok teşekkürler, inşallah toparlar artık.Olmasın minikler hasta.
Ben de aynı şeyi sordum. Rahim genişlediğinden, organları itiyor. Mide - bağırsak, o yüzden sıkıntı oluyor. Problem etme, dedi bana.Yaaa benimde özellikle akşam yemeklerinden sonra karnım çok sertleşiyor , normal mi bu
çok da yemek yediğimi sanmıyorum
Bence ondan degil cunku ben bi haftadir yaşıyorm son zamanlarimiz bu sekilde gececek bence .alta baski sertlesme resmen oturdummu kalkamiyorumBende bu sertleşme olayı oğluma sinirlenip bağırınca oluyor ya kötü bişey mi acaba
Aynennn benimde bı tarafa bir toplanıyor sanki kendini büklüm büklüm yapıp oraya sığmaya çalışıyor gibiBence ondan degil cunku ben bi haftadir yaşıyorm son zamanlarimiz bu sekilde gececek bence .alta baski sertlesme resmen oturdummu kalkamiyorum
Benimde popo aldı.basini gitti özellikle yanlarBendede son durum buiyice belirginleşiyor. 56 kilo ile hamile kaldım şuan 64 kiloyum. Benim sanki karnıma değilde popoma alıyorum kiloları her gören popon büyümüş diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?