2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim utangac bir oglus geliyor sana desene inşallah tahlil sonuclarin da tertemiz çıkar canim başka biseys gerek kalmaz
Utangaç mı yoksa sürprizci mi bilemedim, ben de hep elimi yüzüme koyarmışım öyle dedi annem :) tahliller çıktı sorun yok hersey temiz, seker sıkıntısı yok

Utangaç mı yoksa sürprizci mi bilemedim, ben de hep elimi yüzüme koyarmışım öyle dedi annem :) tahliller çıktı sorun yok hersey temiz, seker sıkıntısı yok
Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına hadi ödüllendirin kendinizi demek ki annesine çekmiş yüzünü kapatıyor

Benim sonraki randevum 15 inden sonra bende okullar kapanınca gideceğim. Çok şükür sertleşme kasılma yorulma ve burun kanamaları dışında sorunum yok
Bende bu sertleşme olayı oğluma sinirlenip bağırınca oluyor ya kötü bişey mi acaba

Hevesliydi bayada göremedi yandan ufak bi ağzını burnunu gördü mutlu oldu baya
Maşallah
Sağlığı daim olsun

Ben de buraya yazmadım ama dün detaylıdaydık 472 gr lık bi minnoş olmuşuz
Maşallah canım valla tek isteğimiz o sağlıklı olmaları

Benim sonraki randevum 15 inden sonra bende okullar kapanınca gideceğim. Çok şükür sertleşme kasılma yorulma ve burun kanamaları dışında sorunum yok
Yaaa benimde özellikle akşam yemeklerinden sonra karnım çok sertleşiyor , normal mi bu
çok da yemek yediğimi sanmıyorum

Başta viral başlamış ( Doktor öyle dedi) , bekledik yensin bağışıklık güçlendirir gibi. Biz tabii Calpol veriyoruz ateşi düşsün diye. Düşüyor iyileşiyor galiba diyoruz,bir kaç gün iyi. Çocuk 39 derece ile okuldan dönüyor sonra. Üç kez ateş dalgası yaşadı, üç- dört haftadır. dördüncüde uzmanana götürdüm artık. Bize söylendi doktor ,niye antibiyotik verilmedi diye. Sanki ben yazıcam Sağlık Ocağı bal mal, organik bi şeyler verin geçer, dedi. 25-26 yaşında doktora niye güveniyorum ki. Bir kaç gün sonra, sonuç 40,2 ateşle eve geldi, bayılacak gibi. Neyse bize ders oldu.

Çok teşekkürler, inşallah toparlar artık. Olmasın minikler hasta.

Of çok geçmişler olsun. Kendi kendimizin doktoru olucaz takip edicez sürekli maalesef devir bunun devri

Ateş çok zor gerçekten, benim de çocukluğum bu şekilde geçti hala da her sene olurum o tonsilliti, ateş tablosu gittikce azalmaliydi tabi uzun süren inatçı ateş olursa bağışıklık yetemiyor demektir, keske şu kültür dediğim ufacik çubukla alınıp beş dk da bakılabilen testi yapsa şu doktorlar, çok geçmiş olsun tekrar ama yine de antibiyotikle birlikte vitamin desteği alırsa iyi olur hastalık bitince vücut daha çabuk toparlansın

Yaaa benimde özellikle akşam yemeklerinden sonra karnım çok sertleşiyor , normal mi bu
çok da yemek yediğimi sanmıyorum
Ben de aynı şeyi sordum. Rahim genişlediğinden, organları itiyor. Mide - bağırsak, o yüzden sıkıntı oluyor. Problem etme, dedi bana.

Bende bu sertleşme olayı oğluma sinirlenip bağırınca oluyor ya kötü bişey mi acaba
Bence ondan degil cunku ben bi haftadir yaşıyorm son zamanlarimiz bu sekilde gececek bence .alta baski sertlesme resmen oturdummu kalkamiyorum

Bence ondan degil cunku ben bi haftadir yaşıyorm son zamanlarimiz bu sekilde gececek bence .alta baski sertlesme resmen oturdummu kalkamiyorum
Aynennn benimde bı tarafa bir toplanıyor sanki kendini büklüm büklüm yapıp oraya sığmaya çalışıyor gibi

Selamlar tekrardan ben de gittim bugün kontrole herşey yolunda 810 gr dedi doktor ne çok kilolu ne de zayıf olması gerektiği gibi dedi oğlum 3670 doğmuştu bu da o civarlarda olur dedi. Boyunu söylemedi bacak boyu uzun dedi. Şeker yüklemesi yapıldı 140 çıkmış tam sınırda tekrarlarmıyız bilmiyorum daha bişi yazmadı bakalım. Öperim hepiciğinizi

Şeker için malesef diyetisyen sonrası endokronolojiye yönlendirildim. İzmir için önerebileceğiniz diyetisyen var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…