2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Şeker için malesef diyetisyen sonrası endokronolojiye yönlendirildim. İzmir için önerebileceğiniz diyetisyen var mı acaba
Size bir şey sorabilir miyim ilk şeker yüklemesi yüksek çıkınca ikinci yüklemeyi yaptılar mı yoksa direkt yönlendirme yapıldı mı. Çünkü benim ilki yüksek çıktı yarın da 2. Yi yükleyelim dedi araştırdım bazıları normal diyor bazıları arada diyet yapıp bakılması lazım deniyor

Yok benim tek yükleme oldu. Evde gün aşırı kendim ölçüp doktorumla görüşüyordum ama bir türlü 1.saat 140 altına inmiyordu doktorum verdiği yasak listesiyle. Şimdi diyetisyene yönlendirdi bugün. Açıkcası şekerim zaten yüksek ikinci yüklemeyi yaptırmak istemiyorum doktorumda istemedi

50 ml yüklediler ve sadece tokluk bakildiysa ikinci yapiliyor ama 75 veya 100 yuklediler ve önce aclik sonra 1.saat tokluk ve 2. Saat tokluk bakildiysa tekrar yukleme yapılmıyor

Sanırım yanlış ölçüyor yada İlk denemede ben beceremedim 1.saat tokluk 118 , 2 saat tokluk 85 çıktı
Yarın tekrar deneyeceğim

Anladım umarım kontrol altına alınır insan çok tedirgin oluyor anlıyorum inşallah düzene girer bakalım ben napıcam yarın

Kızlar benim de açlık 68 civarı Çıkıyor hep, tokluk da 82 çıktı mesela. Ben de yükseltemiyorum bir türlü.

Yüksek çıksa dert düşük çıksa dert ne yapacağız böyle

50 ml yüklediler ve sadece tokluk bakildiysa ikinci yapiliyor ama 75 veya 100 yuklediler ve önce aclik sonra 1.saat tokluk ve 2. Saat tokluk bakildiysa tekrar yukleme yapılmıyor
Bana önce açlık bakıldı hemen ardından 50 ml yüklediler 1 saat sonra da tokluk bakıldı ve yüksek çıkmış. Yüksek çıktığı içinde de yarın sabah tekrar aç karna gel dedi yükleme için

Selamlar herkese,
24+1 günlük hamileyim, sağ kasık ve belde ağrıyla doktora göründüm bugün, böbrekte büyüme olduğunu söylediler. Gebelikte çok normalmiş ama ağrı olması sebebiyle katater ile takılarak ağrının azaltılabileceğini söylendi. Aranızda böyle bir durumla karşılan oldu mu acaba?
Çok su içmek, sola yatmak ve sıcak uygulamak dışında çaresini bilen duyan var mı acaba?

Merhaba benim de her iki böbreğimde büyüme var. Ama bebek ne tarafa vuruyorsa orada ağrım oluyor. Sağdaki ağrım daha çok tabi. Bana da sizin gibi söylediler ilaç olarak da sadece parol kullanabilirsin dediler onun dışında söyledikleri şey sizinle aynı. Çok geçmiş olsun. Ben geçen hafta cumartesi günü gittim ama ağrım yok iki gündür çok şükür belki ara ara gelen bir ağrıdır bilmiyorum dediğim gibi 1 haftalık tecrübem var bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…