- 29 Ağustos 2021
- 101
- 125
- 23
Teşekkür ederim, size de geçmiş olsun. Çift olunca daha zordur muhakkak.Merhaba benim de her iki böbreğimde büyüme var. Ama bebek ne tarafa vuruyorsa orada ağrım oluyor. Sağdaki ağrım daha çok tabi. Bana da sizin gibi söylediler ilaç olarak da sadece parol kullanabilirsin dediler onun dışında söyledikleri şey sizinle aynı. Çok geçmiş olsun. Ben geçen hafta cumartesi günü gittim ama ağrım yok iki gündür çok şükür belki ara ara gelen bir ağrıdır bilmiyorum dediğim gibi 1 haftalık tecrübem var bu konuda
İnşallah mutlaka bol su için. Bana eğer içemiyorsan çok az limon damlat ama iç demişlerdi. Çünkü böbrek genişlediği için daha fazla idrar tutuyor artık ne kadar su içer idrara çıkarsak o kadar yenilenir böbrekteki idrar da Yine ara ara ağrılarımız olur ama inşallah daha da ilerlemez. Sıcak tutmaya çalışın böbreğinizi akşam saatlerinde dışarda oturursanız ceketi bağlayın muhakkak ya da içerden bi bez eşarp dolayın direkt rüzgara maruz kalmasın. Tekrar bir şeyler öğrenirsem size de yazarım mutlakaTeşekkür ederim, size de geçmiş olsun. Çift olunca daha zordur muhakkak.
Bebek bende sol kısımda hareketlendiğinde hiç ağrım yok belki o böbrek normaldir diye olabilir ama sağ bölümde olunca cidden zorluyor.
Umarım sizin gibi ağrılarım yok olur.
Bende bu sertleşme olayı oğluma sinirlenip bağırınca oluyor ya kötü bişey mi acaba
Ben doktoruma sordum normal dedi sıkıntı yok dedi. Yorulma,yemek birleşimi falan :)Yaaa benimde özellikle akşam yemeklerinden sonra karnım çok sertleşiyor , normal mi bu
çok da yemek yediğimi sanmıyorum
En sevdiğim hamiş gobuslerinden ne tatlı duruyor maşallah canımBenim göbüşünde son durumu bu biraz geç çekebildim ancak fırsat olduEki Görüntüle 3078202 Eki Görüntüle 3078203
Hahahah yalnız değilsin o konuda bende direk basen ve bacaklardan alıyorum ama çok bir kilon yok canım seninBendede son durum buiyice belirginleşiyor. 56 kilo ile hamile kaldım şuan 64 kiloyum. Benim sanki karnıma değilde popoma alıyorum kiloları her gören popon büyümüş diyor
Yaaaa yerim çok tatlısın minnosumBu da ben
Galerim ya göbek fotosu ya hareketleri çekmeye çalıştığım göbek videosu ya da usg fotoğrafı ile doldu.
Elbiseler çok kurtarıcı oluyor canım valla en iyisi püfür püfür maşallah sanaBen de bu sabah hastane tuvaletinde çekmiştim, elbise bol tam belli değil, ayy bu açıdan da boyum çok kısa çıkmış ama olsun
Bugün benim de kontrol var soracağım bakalım büyümüş mu oglus ne var ne yok meraktayimBen doktoruma sordum normal dedi sıkıntı yok dedi. Yorulma,yemek birleşimi falan :)
Güzel bir poz da senden bekliyoruz mavişim hayırlı haberlerle gel inşallah. Bizim kontrolle 3 haftada bir olacakmış 30. Haftaya kadar ondan sonra 2 haftada bire düşecekmiş. Çok uzunEn sevdiğim hamiş gobuslerinden ne tatlı duruyor maşallah canım
Hahahah yalnız değilsin o konuda bende direk basen ve bacaklardan alıyorum ama çok bir kilon yok canım senin
Yaaaa yerim çok tatlısın minnosumbide dogunca gör her halini videoya alıp fotoğraflamak istiyorsun
Elbiseler çok kurtarıcı oluyor canım valla en iyisi püfür püfür maşallah sana
Bugün benim de kontrol var soracağım bakalım büyümüş mu oglus ne var ne yok meraktayim
Ben depend in hasta bezini alıcam rahat etmek içinKızlar sizce doğum için ped mi almalı hasta bezi mi? Ped idare eder mi?
Depend almayı düşünüyorumKızlar sizce doğum için ped mi almalı hasta bezi mi? Ped idare eder mi?
Geçmiş olsunSelam kızlar diyetisyen randevum çok güzel geçti umarım artık şekerim yoluna girer.idrar tahlilimde de enfeksiyon çıktığı için antibiyotik başlattı doktorum bir kurtulamadık şu enfeksiyonlardan
Geçmiş olsun, benim de epeydir enfeksiyonum bitmiyor hangi antibiyotiği verdi doktorun, kültürde üreme oldu mu?Selam kızlar diyetisyen randevum çok güzel geçti umarım artık şekerim yoluna girer.idrar tahlilimde de enfeksiyon çıktığı için antibiyotik başlattı doktorum bir kurtulamadık şu enfeksiyonlardan
Çıktım canim pozumuzu zor da olsa yakaladıkGüzel bir poz da senden bekliyoruz mavişim hayırlı haberlerle gel inşallah. Bizim kontrolle 3 haftada bir olacakmış 30. Haftaya kadar ondan sonra 2 haftada bire düşecekmiş. Çok uzun
Şu şeker olayında da son haberleri bekliyorum senden.
Maşallah güzel bir uykulu poz yakalamışsınızÇıktım canim pozumuzu zor da olsa yakaladık650 gram 31 cm olmuşuz çok şükür kendi doktorum da suyun fazla kesinlikle şeker yuklemesini yaptır dedi artık yaptırmaktan başka şansım kalmadı canim
Benim açlık 68 tokluk 75-80 arası bir şey çıkıyor, bazen 100’leri gördüğü de oldu, bilen varda beni de aydınlatsınKızlar bir de şeker hakkında bilgisi olanlar bi bakabilir mi? Açlık şekerim 69 tokluk 91 çıktı benim hala mide bulantılarım tiksnmelerim geçmediği için besleneniyorum doğru düzgün buna bağlıdır dedi doktorm şeker yüklemesi istemedim siz bilirsiniz dedi doktor da yanlış mı yapmışım?
Teşekkür ederimGeçmiş olsun, benim de epeydir enfeksiyonum bitmiyor hangi antibiyotiği verdi doktorun, kültürde üreme oldu mu?
Sirkeli su temizlik için iyiymiş ama enfeksiyonu öldürmüyormuş malesef antibiyotik başladık bizde teşekkür ederimGeçmiş olsunenfeksiyonla benim de başım dertte ne yapsam kurtulamıyorum. Sirkeli su ile temizleniyorum ama yine de tekrarlıyor. Sanırım doğuma kadar sürecek böyle
Ultracef 500mg diye bir antibiyotik vermiş canımGeçmiş olsun, benim de epeydir enfeksiyonum bitmiyor hangi antibiyotiği verdi doktorun, kültürde üreme oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?