2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
MAşallah ne güzel poz vermiş annişine

Masallah çok güzel bir poz olmus

Merhaba benim de yüksek çıktı. Dr. Diyetisyen e yönlendirdi. Listesinde 1 orta boy yeşil elma veya armut veya 10 tane çilek var. Diyetisyen e dedim kabız oluyorum meyve olarak kayısı ile değiştireyim diye. 1 elma yerine 4 kayısı ye dedi. Kiraz gerçekten yükseltiyor. Gün içinde kiraz yemiştim ertesi gün 109 çıktı şekerim. Meyve yi bile ölçülü yemekte fayda var.
Sevgiler....

bebek nasıl beslenecek bu şeker şartları çok ağır değil mi gerçekten ne zormuş rabbim yardımcımız olsun çok tesekkur ederim

bebek nasıl beslenecek bu şeker şartları çok ağır değil mi gerçekten ne zormuş rabbim yardımcımız olsun çok tesekkur ederim
Bebeğe uygun veriyorlar benim bugün ilk günüm hiç açlık hissetmedim keşke en başından bir diyetisyenle devam etseydim diyorum şimdi şeker böyle olana kadar

Çıktım canim pozumuzu zor da olsa yakaladık 650 gram 31 cm olmuşuz çok şükür kendi doktorum da suyun fazla kesinlikle şeker yuklemesini yaptır dedi artık yaptırmaktan başka şansım kalmadı canim
O burunu ıssırırım kime cekmiş minik burun maşallah miniğime

Maşallah minnoşa

Kime benziyor yorumladnmı bn hemen kendime benzetmiştim
İlk başlarda babaya çok benzetiyordum canım ama değişiyorlar gerçekten şimdi çenesini, burnunu, yüz şeklini kendime dudak ve gözlerini babaya benzetiyorum iri gözlü olacak belli Ama bi süpriz yapıp hiç bana benzemeyip komple babaya benzer diyede korkuyorum sonuçta erkekler daha çok babaya benziyor Seninkide çok güzel maşallah prenses Gönül hep kendimize benzesin istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…