2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
O kadar mı diyorsunuz, maşallah, pazartesi ilk iş bu olacak artık ne yapalım allah daha beterinden korusun
Hiç enerjim düşmedi çünkü şekerim ani yükselip alçalmadı mesela bugün. Genel olarak her şey var yararlı olan sadece porsiyon kontrollü. Onun dışında normal hayatta yenmemesi gereken yağlılar,tatlılar vs yok. Kan değerlerinize göre ayarlıyorlar zaten aç kalma gibi bir durumum olmadı henüz.

Kızlar sizce doğum için ped mi almalı hasta bezi mi? Ped idare eder mi?
Ben kiloma uygun (85 Kilo doğurmuştum) Çocuk , plasenta , sıvılar derken , 5 kilo gitmiştir. 80 diyelim , large almıştım. Öyle rahat etmiştim ki. Külot gibi giydim doğumhaneden çıkarken. Ben de başka bir annenin tavsiyesi ile almıştım.

Ped olanı hiç kullanmadım. Klasik ped değil bu arada. Hani yetişkin pedleri oluyor. Yakın zamana kadar duruyordu.

Çok güzel, öyleyse gönül rahatlığıyla uygulayabiliriz. Doğuma kadar uyulması gerekiyor di mi?

Buradaki diğer arkadaşlar da çoğunlukla depend demiş zaten ben de onu alacağım ne olur ne olmaz burada ziyaretler de olacak muhtemelen taştı mı derdi olmasın bir de. Sadece acaba terletir mi rahatsız hissettirir mi bi muallakta kaldım. Öyle bi sıkıntı yaşadınız mı?

Yani dötünde kışır kışır bi bez var sonuçta ama taşmama olayı çok iyi zaten onu birkaç gün kullanacaksın sonra yoğunluk azalıyo pede geçiyorsun ama ilk 4 gün filan kullanılır. Gecelik pijamanın altından bez gibi belli oluyo kimin umrunda tabii önemli olan rahatlığı. Yanlardan yırtıp çıkardığın için de aşırı pratik çünkü bacak kaldır indir sıkıntılı durumlar. Gayet rahat güzel kesinlikle alınmalı kızlar hiç pişik filan yapmamıştı ben Temmuz sonunda kullanmıştım

Ah bilmiyorum. Lohusalık+ yaz sıcağı+ bez çok bunaltmaz umarım. Rahatlığı için 4 günse çekilir herhalde. Tercihim külot bezler olcak

bende dependlere baktım netten biraz araştırdımda gayet memnundu çoğu yorum ama genelde iki paket fazla demiilern1 paket 10 lu yeterli oluyomuş sen ne kadar kullanmıştın hatırlıyomusun

Yok yok , zaten hemşireler belli aralıklarla batikonla silinmesini istiyor. Her idrardan sonra, evde de oyle. Steril bezlerle… Sık sık da değiştirmiştim. Bir iki gün kullanılıyor ve sonrasında gerek kalmıyor. Markası mı varmış ? Ben yıllar önce gidip gross marketin birinden yetişkin bezi almıştım Depend , ok aklımda olsun

Yesil erik 1 tanesi 2 kalori hic kilo aldirmaz,yesil elma,bir ince dilim karpuz olabilir.muz en sekerlisi malesef.

Ya bende çıldıracam hic bozmuyorum ama sabah açlık şekerim giderek yükseliyor bu sabah 100 çıktı neyi yanlış yapıyorum anlamıyorum 2 gün önce dışardaydim biraz bozdum hala onun etkisi mi acaba çok kafaya takıyorum

bende dependlere baktım netten biraz araştırdımda gayet memnundu çoğu yorum ama genelde iki paket fazla demiilern1 paket 10 lu yeterli oluyomuş sen ne kadar kullanmıştın hatırlıyomusun
2 paket almıştım bi paketi boşta kalmıştı gerçekten bitane yeterli çünkü hastanede de vermişlerdi zaten kalanı sonra doğum yapan arkadaşa vermiştim

Depend daha ince o yüzden rahatsız etmiyor yetişkin bezleri biraz daha kalın. Hastanede bana giydirdikleri kalındı ama depend güzel ince ped kalın ped gibi düşünün

Streste şekeri etkileyen bişey diye biliyorum acaba kafaya taktığın için mi oluyor ya da genetik bi faktör filan mı

Streste şekeri etkileyen bişey diye biliyorum acaba kafaya taktığın için mi oluyor ya da genetik bi faktör filan mı
Acaba stres mi yapiyorum geçen hafta sinirlendim 1 kase çorba içtiğim halde 170e çıkmıştı biraz rahat bırakayım kendimi ben bakalim ise yarayacak mi cok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…