2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Merhaba akşam 9 dan sonra yediğimiz herşey şekeri yükseltiyor anladığım kadarıyla. İki güün evdeydim diyete de uydum açlık şekeri 87 ye düştü .dün akşam annemler deydim listeye uymadım meyve yedim 9 dan sonra hemen şeker 99 a çıkmış

Evet canım yaptıracağım sonuçları paylaşırım
Ahhh çok sevindim kuzum onlar iyi olsun yeter ki herşeye razıyız nasıl da minnoş maşallah Kerem beye
Çok teşekkür ediyorum canım minnoş ve çok hareketli bir göbüş bizimki durmuyor
Doğunca çok özleyeceğiz o hareketleri şuan bol bol keyfini çıkaralım canim
Ay maşalah pozu da vermiş tatlı kuzucuk
Zorla da olsa verdi canim elleri hep yüzündeydi
O burunu ıssırırım kime cekmiş minik burun maşallah miniğime
Hahaha doktor bana benzetti bende abisine benzettim bakalım doğunca kime benzeyecek

Acaba stres mi yapiyorum geçen hafta sinirlendim 1 kase çorba içtiğim halde 170e çıkmıştı biraz rahat bırakayım kendimi ben bakalim ise yarayacak mi cok teşekkürler
Stres evet etkili bir faktör ama hamilelik ilerledikçe diyete rağmen şeker yükseliyor çünkü bebek plesentasında şekeri arttıran bir madde üretiyormuş büyüdükçede miktarı artıyormuş doktorum söylemişti.

Öyle gerçekten canım sağlıklı olsunlar gerisi bomboş geliyor insana annelik bu olsa gerek

Guzelkuss bebeğinizin midesinin düzelmesine çok sevindimm Rabbim sağ Salim kucaklarımıza almayı da nasip etsin inşallah
Canım aynı durumu yaşayan sendin değilmi dün sana yazacaktım bulamadım bi türlü seni çok teşekkür ederim sanada amin canım benim

Eee napacaz ozaman diyeti yapiyorum yinede yukselecek mi ozaman insülin kullanmak kaçınılmaz olur

İnanın ben de aynı doktora söylemekte fayda var sizin muhtemelen o yuzdendir hiç bozmamak gerekiyor demekki

Eee napacaz ozaman diyeti yapiyorum yinede yukselecek mi ozaman insülin kullanmak kaçınılmaz olur
Zaten diyetle düzelmiyorsa endokrinoloji bölümüne yönlendirirler ilaç ya da insülin ile doğuma kadar takip edilirsiniz. Bende şu an diyet kısmındayım dün diyetisyenle başladık takipteyiz yine düşmezse benide yönlendirecekler.

Ben Perşembe günü gittim degerlerimin hepsi iyiydi böyle devam et iki haftasonra gel dedi diyetisyenden geldigimden beri toparlayamadim muhtemelen o öyle hersey iyi dediği için biraz rahatlayip bozdum simdi acisini çekiyorum

Ben Perşembe günü gittim degerlerimin hepsi iyiydi böyle devam et iki haftasonra gel dedi diyetisyenden geldigimden beri toparlayamadim muhtemelen o öyle hersey iyi dediği için biraz rahatlayip bozdum simdi acisini çekiyorum
Bir gün bozunca ertesi gün normal beslenince düzeliyormuş aslında. Önemli olan püf noktalara dikkat etmekmiş. Meyveyi süt ürünleriyle tüketmek mesela ani şeker dalgalanmasını önlüyormuş. Ya da akşam meyve yememek. Bizim için birde en önemlisi porsiyon kontrolü sanırım. Benim dünden beri güzel gidiyor düzenli beslenmeye başlayınca hemen dengeye geldi şekerim inşallah böyle devam eder. Şu ilk 15 gün biraz katı gideceğiz dedi şekeri düzeltmek için. Sonrasında yavaş yavaş tatlı vs ekleyecekmiş listeye.

Sen bu ölçümleri evde yapıyorsun değil mi kahvaltı yapıp 1. Saat , 2. Saat ölçümü gibi . Kaç çıkıyor da yüksek diyorlar mesela?

Ben de kaydediyorum ama diyet yapmıyorum açıkçası. Yani özel beslenmiyorum. Hastayız zaten kimsenin hali yok özel yemek hazırlamaya. Bi taraftan korkuyorum.
Hastanede birlikte kaldığım bir hamile vardı, gebelik şekeri yüzünden yatırmışlar . Böyle kahvaltı yapıyordu, diyet kahvaltı .
1. Saat tokluk 200 - 210 falan çıkıyordu. İnsülin kullandığı halde.
Gerçekten fena bir durum.

Diyet listemde akşam 9 da meyve var yatmadan 1 saat önce süt var acaba meyveyi hem aksam hem süt ürünü olmadan yedigim icin mi sabah yuksek cikiyor aksam meyveyi birakip sadece süt iceyim bakalim nasil etkilicek

Kızlar merhaba benden çok az kahverengi akıntı geldi başına gelen var mı
Bir de bebek 2 gündür vajinayı çok tekmeliyor sanki normal mii

Kızlar merhaba benden çok az kahverengi akıntı geldi başına gelen var mı
Bir de bebek 2 gündür vajinayı çok tekmeliyor sanki normal mii
Canım son zamanlara yaklaşıyoruz artık o yüzden hiç bi lekelenmeyi normal kabul etme. Git sor muhakkak. Ben 10 gün falan önce bikaç kere yaşadım kuzenimin düğünüydü çok yorulmuşum bi de ilişki oldu ondan dolayı muhtemelen dedi ama kesinlikle normal korkma falan demedi. Şu an iyi bi sorun görünmüyor zorlama çok kendini dediler. Ne olur ne olmaz sor için rahatlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…