- 29 Ağustos 2021
- 101
- 125
- 23
Merhaba akşam 9 dan sonra yediğimiz herşey şekeri yükseltiyor anladığım kadarıyla. İki güün evdeydim diyete de uydum açlık şekeri 87 ye düştü .dün akşam annemler deydim listeye uymadım meyve yedim 9 dan sonra hemen şeker 99 a çıkmışYa bende çıldıracam hic bozmuyorum ama sabah açlık şekerim giderek yükseliyor bu sabah 100 çıktı neyi yanlış yapıyorum anlamıyorum 2 gün önce dışardaydim biraz bozdum hala onun etkisi mi acaba çok kafaya takıyorum
peki kaç beden almıştın ben şu an 54 kiloyum 24+1 de m olur mu acaba2 paket almıştım bi paketi boşta kalmıştı gerçekten bitane yeterli çünkü hastanede de vermişlerdi zaten kalanı sonra doğum yapan arkadaşa vermiştim
Evet canım yaptıracağım sonuçları paylaşırımMaşallah güzel bir uykulu poz yakalamışsınız
Anladım canım doktorun nasıl bir yöntem önerdiyse kesinlikle ona uymakta fayda var.
Benim açlık 68 tokluk 75-80 arası bir şey çıkıyor, bazen 100’leri gördüğü de oldu, bilen varda beni de aydınlatsın
Sağlık ocağında 3 aylık şeker ölçümünü gösteren HBA1C testim normal çıkmıştı doktorum da evde takip ediyorsan yüklemeye gerek yok dedi ben de yaptırmadım.
Ahhh çok sevindim kuzum onlar iyi olsun yeter ki herşeye razıyızMerhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı hatırlarsınız belki bebeğimin midesi küçük çıkmıştı ayrınrılıda çok şükür normale dönmüş büyümüş midesi çok mutluyum rabbime şükürler olsunkiÇokta özlemiştim 24hafta 2 günlük çıktı ultrasonda 30cm 680 grammış, bi türlü önden foto alamıyoruz hep yan profilden gösteriyor kendisini göbek deliğimin orda olduğu için kafası yine göremedik buda benim Keremim teyzeleri esnemekle meşgul
Doğunca çok özleyeceğiz o hareketleri şuan bol bol keyfini çıkaralım canimÇok teşekkür ediyorum canımminnoş ve çok hareketli bir göbüş bizimki durmuyor
Zorla da olsa verdi canim elleri hep yüzündeydiAy maşalah pozu da vermiş tatlı kuzucuk
Hahaha doktor bana benzetti bende abisine benzettim bakalım doğunca kime benzeyecekO burunu ıssırırım kime cekmiş minik burun maşallah miniğime
Stres evet etkili bir faktör ama hamilelik ilerledikçe diyete rağmen şeker yükseliyor çünkü bebek plesentasında şekeri arttıran bir madde üretiyormuş büyüdükçede miktarı artıyormuş doktorum söylemişti.Acaba stres mi yapiyorum geçen hafta sinirlendim 1 kase çorba içtiğim halde 170e çıkmıştı biraz rahat bırakayım kendimi ben bakalim ise yarayacak micok teşekkürler
Öyle gerçekten canım sağlıklı olsunlar gerisi bomboş geliyor insana annelik bu olsa gerekEvet canım yaptıracağım sonuçları paylaşırım
Ahhh çok sevindim kuzum onlar iyi olsun yeter ki herşeye razıyıznasıl da minnoş maşallah Kerem beye
Doğunca çok özleyeceğiz o hareketleri şuan bol bol keyfini çıkaralım canim
Zorla da olsa verdi canim elleri hep yüzündeydi
Hahaha doktor bana benzetti bende abisine benzettim bakalım doğunca kime benzeyecek
Canım aynı durumu yaşayan sendin değilmi dün sana yazacaktım bulamadım bi türlü seni çok teşekkür ederim sanada amin canım benimGuzelkuss bebeğinizin midesinin düzelmesine çok sevindimm Rabbim sağ Salim kucaklarımıza almayı da nasip etsin inşallah
Eee napacaz ozaman diyeti yapiyorum yinede yukselecek mi ozaman insülin kullanmak kaçınılmaz olurStres evet etkili bir faktör ama hamilelik ilerledikçe diyete rağmen şeker yükseliyor çünkü bebek plesentasında şekeri arttıran bir madde üretiyormuş büyüdükçede miktarı artıyormuş doktorum söylemişti.
İnanın ben de aynı doktora söylemekte fayda var sizin muhtemelen o yuzdendir hiç bozmamak gerekiyor demekkiYa bende çıldıracam hic bozmuyorum ama sabah açlık şekerim giderek yükseliyor bu sabah 100 çıktı neyi yanlış yapıyorum anlamıyorum 2 gün önce dışardaydim biraz bozdum hala onun etkisi mi acaba çok kafaya takıyorum
Zaten diyetle düzelmiyorsa endokrinoloji bölümüne yönlendirirler ilaç ya da insülin ile doğuma kadar takip edilirsiniz. Bende şu an diyet kısmındayım dün diyetisyenle başladık takipteyiz yine düşmezse benide yönlendirecekler.Eee napacaz ozaman diyeti yapiyorum yinede yukselecek mi ozaman insülin kullanmak kaçınılmaz olur
Ben Perşembe günü gittim degerlerimin hepsi iyiydi böyle devam et iki haftasonra gel dedi diyetisyenden geldigimden beri toparlayamadim muhtemelen o öyle hersey iyi dediği için biraz rahatlayip bozdum simdi acisini çekiyorumZaten diyetle düzelmiyorsa endokrinoloji bölümüne yönlendirirler ilaç ya da insülin ile doğuma kadar takip edilirsiniz. Bende şu an diyet kısmındayım dün diyetisyenle başladık takipteyiz yine düşmezse benide yönlendirecekler.
Bir gün bozunca ertesi gün normal beslenince düzeliyormuş aslında. Önemli olan püf noktalara dikkat etmekmiş. Meyveyi süt ürünleriyle tüketmek mesela ani şeker dalgalanmasını önlüyormuş. Ya da akşam meyve yememek. Bizim için birde en önemlisi porsiyon kontrolü sanırım. Benim dünden beri güzel gidiyor düzenli beslenmeye başlayınca hemen dengeye geldi şekerim inşallah böyle devam eder. Şu ilk 15 gün biraz katı gideceğiz dedi şekeri düzeltmek için. Sonrasında yavaş yavaş tatlı vs ekleyecekmiş listeye.Ben Perşembe günü gittim degerlerimin hepsi iyiydi böyle devam et iki haftasonra gel dedi diyetisyenden geldigimden beri toparlayamadim muhtemelen o öyle hersey iyi dediği için biraz rahatlayip bozdum simdi acisini çekiyorum
Sen bu ölçümleri evde yapıyorsun değil mi kahvaltı yapıp 1. Saat , 2. Saat ölçümü gibi . Kaç çıkıyor da yüksek diyorlar mesela?Bir gün bozunca ertesi gün normal beslenince düzeliyormuş aslında. Önemli olan püf noktalara dikkat etmekmiş. Meyveyi süt ürünleriyle tüketmek mesela ani şeker dalgalanmasını önlüyormuş. Ya da akşam meyve yememek. Bizim için birde en önemlisi porsiyon kontrolü sanırım. Benim dünden beri güzel gidiyor düzenli beslenmeye başlayınca hemen dengeye geldi şekerim inşallah böyle devam eder. Şu ilk 15 gün biraz katı gideceğiz dedi şekeri düzeltmek için. Sonrasında yavaş yavaş tatlı vs ekleyecekmiş listeye.
Diyet listemde akşam 9 da meyve var yatmadan 1 saat önce süt var acaba meyveyi hem aksam hem süt ürünü olmadan yedigim icin mi sabah yuksek cikiyor aksam meyveyi birakip sadece süt iceyim bakalim nasil etkilicekBir gün bozunca ertesi gün normal beslenince düzeliyormuş aslında. Önemli olan püf noktalara dikkat etmekmiş. Meyveyi süt ürünleriyle tüketmek mesela ani şeker dalgalanmasını önlüyormuş. Ya da akşam meyve yememek. Bizim için birde en önemlisi porsiyon kontrolü sanırım. Benim dünden beri güzel gidiyor düzenli beslenmeye başlayınca hemen dengeye geldi şekerim inşallah böyle devam eder. Şu ilk 15 gün biraz katı gideceğiz dedi şekeri düzeltmek için. Sonrasında yavaş yavaş tatlı vs ekleyecekmiş listeye.
Başıma gelmedi ama bir doktora görünmende fayda var bence canımKızlar merhaba benden çok az kahverengi akıntı geldi başına gelen var mı
Bir de bebek 2 gündür vajinayı çok tekmeliyor sanki normal mii
Benim başıma gelmişti, sebebi değişebilir, doktora görünmelisiniz.Kızlar merhaba benden çok az kahverengi akıntı geldi başına gelen var mı
Evet gidicem doktora sizin neden olmuş pekiBenim başıma gelmişti, sebebi değişebilir, doktora görünmelisiniz.
Rahim ağzı değişikliğe uğramıştı, kısalma olmuştu. Başka bir sebebi de olabilir dediğim gibi, dilerim hiç bir sorun yokturEvet gidicem doktora sizin neden olmuş peki
İnşallah teşekkür ederimRahim ağzı değişikliğe uğramıştı, kısalma olmuştu. Başka bir sebebi de olabilir dediğim gibi, dilerim hiç bir sorun yoktur
Canım son zamanlara yaklaşıyoruz artık o yüzden hiç bi lekelenmeyi normal kabul etme. Git sor muhakkak. Ben 10 gün falan önce bikaç kere yaşadım kuzenimin düğünüydü çok yorulmuşum bi de ilişki oldu ondan dolayı muhtemelen dedi ama kesinlikle normal korkma falan demedi. Şu an iyi bi sorun görünmüyor zorlama çok kendini dediler. Ne olur ne olmaz sor için rahatlasın.Kızlar merhaba benden çok az kahverengi akıntı geldi başına gelen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?