2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Arada hastanede yapıyorlar onun dışında evde takip ediyorum. Açlık ve 1.saat bakıyorum genelde. 1.saat 140 altı olmalıymış benim 160-180 civarları geliyor o yüzden diyetisyene yönlendirildim. Özel yemek bende yapmıyorum zaten halim yok pek sebze falan serbest, yağda olmadığı sürece et,tavuk,balık serbest o yüzden evde ne yaptıysam ondan yiyiyorum. Önemli olan porsiyon kontrolü sanırım. Birde meyve tüketimimi azalttılar baya şekerli(karpuz,kuru meyveler,muz gibi..) hepsi yasak.

Diyet listemde akşam 9 da meyve var yatmadan 1 saat önce süt var acaba meyveyi hem aksam hem süt ürünü olmadan yedigim icin mi sabah yuksek cikiyor aksam meyveyi birakip sadece süt iceyim bakalim nasil etkilicek
Bunu bir diyetisyeninize danışın bence. Benimki akşam kesinlikle yasakladı meyveyi şekeri çok oynatıyormuş sabah kahvaltıya kadar.

Çıktım canim pozumuzu zor da olsa yakaladık 650 gram 31 cm olmuşuz çok şükür kendi doktorum da suyun fazla kesinlikle şeker yuklemesini yaptır dedi artık yaptırmaktan başka şansım kalmadı canim

2 gündür bakamamıştım kaçırmışım minnoşları yaaa maşallah bebişlere gözüm gönlüm açıldı akşam şekeri oldular
Rabbim bebişlerin sağlıklarını daim etsin

Olur olur m al sen çok zayıfmışın ya ben şimdi 73 kilo olmuşum large alcam
aynen ben zayıf hamile kaldım kalfığımdan beride hiç kilo vermedim bulantım olmamıştı hiç 4 kilo aldım boyda 165 olur herhalde dediğin gibi.aynen 70 kg üstüne l diyodu nettede

2 gündür bakamamıştım kaçırmışım minnoşları yaaa maşallah bebişlere gözüm gönlüm açıldı akşam şekeri oldular
Rabbim bebişlerin sağlıklarını daim etsin
Amin teyzosu inşallah teşekkür ederiz senin ne zaman detayliya girdin mj

Amin teyzosu inşallah teşekkür ederiz senin ne zaman detayliya girdin mj
Yaptırdım bebişin sağlığıyla alakalı bir sorun çıkmadı şükürler olsun
rahimde perde ve kalp şeklinden dolayı yeri biraz dar. Bu da erken doğum riski getiriyor. Bir de çocuğum şimdiden iki büklüm popoyu sağa dayamış doktor karnın sağa doğru büyüyecek dedi :) sol arkada da plasenta var, sol taraf da o sebeple şiş. Karnım zaten en başından beri 2 tepecikliydi sebebi belli oldu
Plasenta rahim ağzından çekilmiş durumda ama hala aşağıda. Rahim ağzı ile mesafesini 3.5 cm ölçtü gayet iyi dedi su anlık. Muhtemelen bu şekilde kalacak:)

O zaman ben de size miniğimin ve annesinin bi fotoğrafını paylaşayım Minik 19+5, Anası 22+0 fotoğrafta
472 gr olmuşuz yaklaşık 26 cm sanırım

Eklentiler

• 0A5F4C41-4855-44DF-8B58-542F20DD43C7.webp
    111,5 KB · Görüntüleme: 112
  • 7D87B874-DC90-4055-9DFB-4C3608CEEA09.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 111
Oysss o duduslar o burun neeee maşallah çok güzel ya Rabbim sağlıkla sihatle kucağına almayı nasip etsin inşallah güneş kızını annesine de çok yakışmış hamislik artık ben burdayım diyor kız bebekleri zaten erken gelirmiş ama senin kizcen tam zamanında gelsin kuzum sorunsuz bir şekilde atlatalim su donemleri hayırlısıyla

Ay yanlış yazmışım ya 21+5 ti Bebiş detaylı ultrasonda bayaaa da yanlış yazmışım düzeltemiyorum da

İnşallah canım rabbim hepimize vaktiyle kolaylıkla sağlıklı doğan bebişler nasip etsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…