- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
Arada hastanede yapıyorlar onun dışında evde takip ediyorum. Açlık ve 1.saat bakıyorum genelde. 1.saat 140 altı olmalıymış benim 160-180 civarları geliyor o yüzden diyetisyene yönlendirildim. Özel yemek bende yapmıyorum zaten halim yok pekSen bu ölçümleri evde yapıyorsun değil mi kahvaltı yapıp 1. Saat , 2. Saat ölçümü gibi . Kaç çıkıyor da yüksek diyorlar mesela?
Ben de kaydediyorum ama diyet yapmıyorum açıkçası. Yani özel beslenmiyorum. Hastayız zaten kimsenin hali yok özel yemek hazırlamaya. Bi taraftan korkuyorum.
Hastanede birlikte kaldığım bir hamile vardı, gebelik şekeri yüzünden yatırmışlar . Böyle kahvaltı yapıyordu, diyet kahvaltı .
1. Saat tokluk 200 - 210 falan çıkıyordu. İnsülin kullandığı halde.
Gerçekten fena bir durum.
Bunu bir diyetisyeninize danışın bence. Benimki akşam kesinlikle yasakladı meyveyi şekeri çok oynatıyormuş sabah kahvaltıya kadar.Diyet listemde akşam 9 da meyve var yatmadan 1 saat önce süt var acaba meyveyi hem aksam hem süt ürünü olmadan yedigim icin mi sabah yuksek cikiyor aksam meyveyi birakip sadece süt iceyim bakalim nasil etkilicek
Olur olur m al sen çok zayıfmışın ya ben şimdi 73 kilo olmuşumpeki kaç beden almıştın ben şu an 54 kiloyum 24+1 de m olur mu acaba
Çok geçmiş olsun ama bisürü sebebi olabilir artık sonlara yaklaşıyoruz rahim ağzı açılmış vs bile olabilir bence en acilinden git doktora nolur nolmaz. İnşallah hiçbişe yoktur ama ihmale gelmezİnşallah teşekkür ederim
Yarın sormayı düşünüyorum bugun aksam denemek icin meyve yemedim sadece süt içtim insallah düser açlık şekerimBunu bir diyetisyeninize danışın bence. Benimki akşam kesinlikle yasakladı meyveyi şekeri çok oynatıyormuş sabah kahvaltıya kadar.
Çıktım canim pozumuzu zor da olsa yakaladık650 gram 31 cm olmuşuz çok şükür kendi doktorum da suyun fazla kesinlikle şeker yuklemesini yaptır dedi artık yaptırmaktan başka şansım kalmadı canim
Merhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı hatırlarsınız belki bebeğimin midesi küçük çıkmıştı ayrınrılıda çok şükür normale dönmüş büyümüş midesi çok mutluyum rabbime şükürler olsunkiÇokta özlemiştim 24hafta 2 günlük çıktı ultrasonda 30cm 680 grammış, bi türlü önden foto alamıyoruz hep yan profilden gösteriyor kendisini göbek deliğimin orda olduğu için kafası yine göremedik buda benim Keremim teyzeleri esnemekle meşgul
Amiinn canımm sağolasın2 gündür bakamamıştım kaçırmışım minnoşları yaaamaşallah bebişlere gözüm gönlüm açıldı akşam şekeri oldular
Rabbim bebişlerin sağlıklarını daim etsin
aynen ben zayıf hamile kaldım kalfığımdan beride hiç kilo vermedim bulantım olmamıştı hiç 4 kilo aldım boyda 165 olur herhalde dediğin gibi.aynen 70 kg üstüne l diyodu nettedeOlur olur m al sen çok zayıfmışın ya ben şimdi 73 kilo olmuşumlarge alcam
İnşallah düzene girer gerçekten zor bir durummuş başına gelince anlıyor insanYarın sormayı düşünüyorum bugun aksam denemek icin meyve yemedim sadece süt içtim insallah düser açlık şekerim
Malesef isme daha karar veremedimKesinlikle öyle canim neyse sağlıkla doğsun bebisler kilo dediğin verilir
Sağlıkla gelsin kızın canim isim belli mi
Amin teyzosu inşallah teşekkür ederiz senin ne zaman detayliya girdin mj2 gündür bakamamıştım kaçırmışım minnoşları yaaamaşallah bebişlere gözüm gönlüm açıldı akşam şekeri oldular
Rabbim bebişlerin sağlıklarını daim etsin
Aaa sağlık ocakları yapıyor mu normalde 24 28 hafta arasında yapılıyor canimŞeker yükleme testini kaçıncı haftada yaptırdınız kızlar?
Her sağlık ocağında yapılıyor mu acaba?
Kan testini yapıyorlar saglık ocagında bn öyle yaptırmıştm doktorum yükleme yaptırmadı 29ncu haftada aile hekiminden kan testi yaptır gel dediŞeker yükleme testini kaçıncı haftada yaptırdınız kızlar?
Sağlık ocağında yapılıyor mu bilmiyorum ama 24. Hafta başında kendi doktorum yapmıştıŞeker yükleme testini kaçıncı haftada yaptırdınız kızlar?
Kan tahlili yapıyolar galiba canım bn yaptırmıştım tahlilAaa sağlık ocakları yapıyor mu normalde 24 28 hafta arasında yapılıyor canim
Yaptırdım bebişin sağlığıyla alakalı bir sorun çıkmadı şükürler olsunAmin teyzosu inşallah teşekkür ederiz senin ne zaman detayliya girdin mj
Oysss o duduslar o burun neeee maşallah çok güzel ya Rabbim sağlıkla sihatle kucağına almayı nasip etsin inşallah güneş kızınıYaptırdım bebişin sağlığıyla alakalı bir sorun çıkmadı şükürler olsun
rahimde perde ve kalp şeklinden dolayı yeri biraz dar. Bu da erken doğum riski getiriyor. Bir de çocuğum şimdiden iki büklüm popoyu sağa dayamış doktor karnın sağa doğru büyüyecek dedi :) sol arkada da plasenta var, sol taraf da o sebeple şiş. Karnım zaten en başından beri 2 tepecikliydi sebebi belli oldu
Plasenta rahim ağzından çekilmiş durumda ama hala aşağıda. Rahim ağzı ile mesafesini 3.5 cm ölçtü gayet iyi dedi su anlık. Muhtemelen bu şekilde kalacak:)
O zaman ben de size miniğimin ve annesinin bi fotoğrafını paylaşayımMinik 19+5, Anası 22+0 fotoğrafta
472 gr olmuşuz yaklaşık 26 cm sanırım
Ay yanlış yazmışım ya 21+5 ti Bebiş detaylı ultrasondaOysss o duduslar o burun neeee maşallah çok güzel ya Rabbim sağlıkla sihatle kucağına almayı nasip etsin inşallah güneş kızınıannesine de çok yakışmış hamislik artık ben burdayım diyor kız bebekleri zaten erken gelirmiş ama senin kizcen tam zamanında gelsin kuzum sorunsuz bir şekilde atlatalim su donemleri hayırlısıyla
Nasıl oldunuz, doktora gidebildiniz mi?Evet gidicem doktora sizin neden olmuş peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?