2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Oyy hokka burnunu yerler maşallah sağlıkla vaktinde gelsin minnoş

Şeker yükleme testini kaçıncı haftada yaptırdınız kızlar?
Her sağlık ocağında yapılıyor mu acaba?
Sağlık ocağında gebeliğini takip eden Dr. Tarafından yaptırılıyor. Ben de açlık şekerini s.ocağında yaptırdım. Sadece sonuç aynı gün çıkmıyor 3-4 gün bekledim. 92 çıkınca kadın doğum dr.m yüklemeye gerek yok gebelik şekeri çıkmış gibi hareket edip diyet yapacaksın dedi.

Sadece açlık mı verdiniz. Tokluk kan şekerine baktılar mı sağlık ocağında

Ayyy evet Hatta alt-üst-sapka şeklinde 3lü takımlar da 30-35 tl arası değişiyor hem kız hem de erkek minnoşlar için
Bunları kaptım bnde hastaneyede götürmek için yenidogan seçtim inşallah olur cok kücük degildir sen alıcakmısın

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-06-18-44-13-539_com.pozitron.hepsiburada.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 103
Bunları kaptım bnde hastaneyede götürmek için yenidogan seçtim inşallah olur cok kücük degildir sen alıcakmısın
Ayyy hepsi çok güzeller bayıldım. Sağlıkla, güzel günlerde zamanı gelince kullansın inşallah minnoş ben kıyafet işini ablamınkilerden kalanlar ve kendi aldıklarım ile uzun bir süre için tamamladım. O yüzden almayacağım, yani inşallah

Bn 2 3 haftadır cekiyorum geceleeri uyuyamaz oldum artık kramplar agrılar sanki hergün tonlarca agırlık kaldırmışım gibi heryerim agrıyarak uyanıyorum erken basladım
Benimde ara ara karnıma ağrılar giriyo, çok uzaninca acayip rahatsız oluyorum. Yavaş yavaş başladılar galiba :) zamanında sagliklica gelsinler de hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…