Benimde ara ara karnıma ağrılar giriyo, çok uzaninca acayip rahatsız oluyorum. Yavaş yavaş başladılar galiba :) zamanında sagliklica gelsinler de hayırlısıyla
Artık hareketleri daha net hissediyorum ben şükürler olsun, güçleniyor bizim bebişler gün geçtikçe.
Cuma günü 2. Tetanoz aşım var doktorum 2. Dozu da olmamı önerdi.
Bebek odamızı da Doğtaş’tan genç odası olarak aldık, şimdilik sadece şifonyer ve dolabı kullanacağız ilerleyen zamanlarda masayı yatağı kutularından çıkarıp açarız dedik :)
Günaydın kızlar benim afedersiniz makatta hafif bir kaşıntı başladı bir kaç gündür ara ara geliyor başına gelen var mı neden olabilir Bir kaç gün öncesinde ara ara ishal olup geçmişti çok uzun sürmedi, ama şuan da kabızlık var biraz çözemedim omega hapım değişti pregofem kullanıyorum başka bir hap kullanmıyorum. O mu acaba etkilemiş olabilir kaşıntı devam ediyor çözemedim
Günaydın kızlar benim afedersiniz makatta hafif bir kaşıntı başladı bir kaç gündür ara ara geliyor başına gelen var mı neden olabilir Bir kaç gün öncesinde ara ara ishal olup geçmişti çok uzun sürmedi, ama şuan da kabızlık var biraz çözemedim omega hapım değişti pregofem kullanıyorum başka bir hap kullanmıyorum. O mu acaba etkilemiş olabilir kaşıntı devam ediyor çözemedim
Benim arada kaşıntı ve afedersin kanama oluyor canım, doktorum bana probiyotik vermişti kabızlık İçin. Haplardan ve beslenmeden kaynaklı olabilir, kabızlık çok iyi değil bu dönemde ama işte ben de yaşıyorum malesef.
Bugün gidip doktora rica edecektim ama hic halim yok çocukla o kadar yolu gitmeye gene kaldi şeker yüklemesi yaptırmak istemedigimden heralde ayaklarım hiç gitmiyor
Bugün gidip doktora rica edecektim ama hic halim yok çocukla o kadar yolu gitmeye gene kaldi şeker yüklemesi yaptırmak istemedigimden heralde ayaklarım hiç gitmiyor
Aminn canim valla onunla çıkmak ekstra zor durdan sustan anlamıyor artık peşinden de kosamiyorm kendini yerlere atmaları falan var yorulunca kucak istemeleri karnım tepe gibi zaten bazen diyorum ki ikinci Cocuk için acele ettim galiba
Aminn canim valla onunla çıkmak ekstra zor durdan sustan anlamıyor artık peşinden de kosamiyorm kendini yerlere atmaları falan var yorulunca kucak istemeleri karnım tepe gibi zaten bazen diyorum ki ikinci Cocuk için acele ettim galiba
BBocuklerinanasi
doğrudur canım ya ben kocaelideyim yani bizimkiler idrar testi bile yapmıyor.
Şeker yükleme sordum ona da yapılmıyor dediler. Zaten kan tahlillerinde de bakmadıkları seyler var
ne işe yarıyorsunuz neye bakıyorsunuz diye sorcam bi gün evin yakınında sağlık ocağı var diye seviniyordum bi işimizi göremedik daha :))
Günaydın kızlar,
Ben hiç daha çatlak kremi kullanmadım. Hep kararsızlıktan ve yoğunluktan erteledim kaldı öyle. Bu saatten sonra alıp kullansam faydası olur mu sizce? Olursa hangisinden alayım sizce
Günaydın kızlar,
Ben hiç daha çatlak kremi kullanmadım. Hep kararsızlıktan ve yoğunluktan erteledim kaldı öyle. Bu saatten sonra alıp kullansam faydası olur mu sizce? Olursa hangisinden alayım sizce
Günaydın, bence alıp kullanmaya başlayın hemen, zaten tecrübeliler genelde özellikle son ay ve haftalarda catlamaların yogun şekilde oluştuğunu söylüyorlar nereden başlarsanız kardır. Ben bio-oil natural yani sarı olanı kullanıyorum herhangi bi şikayetim olmadı şimdiye kadar, başka markalar da var tabi lierac, mustela vs ya da doğal yağlar kullananlar.
Kızlar tetanoz aşısını kimler yaptırdı kimler yaptırmadı? Bikaç yerde erken doğumu tetiklediğini okudum. Bu beni kararsız bıraktı. Doktorum önerdi ama yaparsam bişi olursa diye korkuyorum
Günaydın kızlar,
Ben Lierac aldım güzel nemlendiriyor yağlı his bırakmıyor. Fiyatı diğerleri egöre biraz daha yüksek. Şimdilik iyi ama zaten çatlaklar son ay oluyor genelde Çatlağın henüz olmadıysa kullan bence.
Kızlar tetanoz aşısını kimler yaptırdı kimler yaptırmadı? Bikaç yerde erken doğumu tetiklediğini okudum. Bu beni kararsız bıraktı. Doktorum önerdi ama yaparsam bişi olursa diye korkuyorum
Günaydın kızlar,
Faydası olur tabi, ben bio oil kullanıyorum memnunum, kuru bir cildim var. Hindistan cevizi yağı kullananlar da var, ben de alıp dönüşümlü kullanmayı düşünüyorum