Yeni yeni kilo alıyorsan faydası olur canim neden olmasın başladı mı catlaklarin nasıl vücudunGünaydın kızlar,
Ben hiç daha çatlak kremi kullanmadım. Hep kararsızlıktan ve yoğunluktan erteledim kaldı öyle. Bu saatten sonra alıp kullansam faydası olur mu sizce? Olursa hangisinden alayım sizce
Benim ilk kez kabızlık hafif var. Çok zorlamıyorum kendimi de. Kuru kayısı falan mı yesem düzelir mi ki? Kaşıntı kabızlığa bağlı mı oluşuyor bu aradaBenim arada kaşıntı ve afedersin kanama oluyor canım, doktorum bana probiyotik vermişti kabızlık İçin. Haplardan ve beslenmeden kaynaklı olabilir, kabızlık çok iyi değil bu dönemde ama işte ben de yaşıyorum malesef.
İyiyiz bebişim sen nasılsın bakalımKızlar nasılsınız herkes iyi mi?
Artık hareketleri daha net hissediyorum ben şükürler olsun, güçleniyor bizim bebişler gün geçtikçe.
Cuma günü 2. Tetanoz aşım var doktorum 2. Dozu da olmamı önerdi.
Bebek odamızı da Doğtaş’tan genç odası olarak aldık, şimdilik sadece şifonyer ve dolabı kullanacağız ilerleyen zamanlarda masayı yatağı kutularından çıkarıp açarız dedik :)
Rahim ağzından uzaklığını kastediyorsun sanırım. Zamanla yukarı çıkma ihtimali çok yüksek. Benim de hala aşağıda ama zamanla cm cm yukarı doğru uzaklaştı.Günaydın kızlar bugün doktora gittim bebiş gayet iyiymiş ama plasenta asadaymis bir cm varmış rahimle arasında başına böyle bişey gelen vafmiy
Canım sanırım Rahim ağzından uzaklığı olarak 1 cm demiş olabilir.Canım 1 cm olduğuna emin misin?
Doktorun ne dedi?
Günaydınn, kullanın bence de , ben şuana kadar bebeyağı kullandım o bile nemlendirdi, yoksa çok gergin ve kuru oluyordu.Günaydın kızlar,
Ben hiç daha çatlak kremi kullanmadım. Hep kararsızlıktan ve yoğunluktan erteledim kaldı öyle. Bu saatten sonra alıp kullansam faydası olur mu sizce? Olursa hangisinden alayım sizce
ben yaptırdım 1.dozu işyerim yaptırmıştı, 2.yi de sağlık ocağındaKızlar tetanoz aşısını kimler yaptırdı kimler yaptırmadı? Bikaç yerde erken doğumu tetiklediğini okudum. Bu beni kararsız bıraktı. Doktorum önerdi ama yaparsam bişi olursa diye korkuyorum
Çatlak yok şuanda, doğumdan sonra oluyormuş. Çok fazla araştırdığım için alamadım. Kimisi şu iyi kimisi bu iyi diyor, kimisi işe yaramadı vs diyor. Mühendisin oğlu diye bir instagram sayfası var paylaşımlara ve yorumlara bakınca kafam karıştı karar veremedim, iş yoğunluğundan da hep erteledim. Bebek bakım ürünlerinde de bu yüzden karar veremiyorumYeni yeni kilo alıyorsan faydası olur canim neden olmasın başladı mı catlaklarin nasıl vücudun
Bende iyiyim güzel geçiyor günler kalça ağrımda geçti sayılır çok yorulunca oluyor sadece :) bizde oda bakıyoruz karar verdik ama malesef montessori yatak sığmıyor odamız biraz küçük. O yüzden şimdilik sadece dolap ve şifonyer alacağız bizde birkaç seneye evi değiştirirsek o zaman alırız dedik. O zamana kadar park yatağında yatacakKızlar nasılsınız herkes iyi mi?
Artık hareketleri daha net hissediyorum ben şükürler olsun, güçleniyor bizim bebişler gün geçtikçe.
Cuma günü 2. Tetanoz aşım var doktorum 2. Dozu da olmamı önerdi.
Bebek odamızı da Doğtaş’tan genç odası olarak aldık, şimdilik sadece şifonyer ve dolabı kullanacağız ilerleyen zamanlarda masayı yatağı kutularından çıkarıp açarız dedik :)
Kullanın bence ileride birden çatlaklar oluşuyormuş. Bio oil ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum hamileliğin başından beri memnunum.Günaydın kızlar,
1 yaşına kadar kullanacağız yatağı kuzeninden alacağız canımİyiyiz bebişim sen nasılsın bakalım
Güzel günler de kullansin inşallah ege bebekanne yani yatağını büyük alacaksın o zaman kuzum uzun süreli yatabilsin diye oğlumdan kalan beşiği odasında kullanacağım bende büyük oğluma da Montessori yatak almayı düşünüyorum daha rahat olur diye artık odayı ikiye bölüyoruz yetecek mi bakalım
Anladım canım galiba öyle ben de bir an rahim ağzı uzunluğu zannettim de endişelendim.Rahim ağzından uzaklığını kastediyorsun sanırım. Zamanla yukarı çıkma ihtimali çok yüksek. Benim de hala aşağıda ama zamanla cm cm yukarı doğru uzaklaştı.
Doktorunuzun yorumu var mı?
Canım sanırım Rahim ağzından uzaklığı olarak 1 cm demiş olabilir.
Benim rahim ağzını tamamen kapamıştı sonra çekilmişti. Detaylıda doktora söyledim o da yeniden ölçtü. Plasenta rahim ağzından 3.5 cm kadar uzakta benim de şu anda.
Biz de taşınıyoruz nasipse ama çocuk odası yine de çok büyük değil, bir de ben çok eşya sevmiyorum ferah ve aydınlık olsun istiyorum o yüzden dolap ve şifonyer yeterli geldi şimdilik :)Bende iyiyim güzel geçiyor günler kalça ağrımda geçti sayılır çok yorulunca oluyor sadece :) bizde oda bakıyoruz karar verdik ama malesef montessori yatak sığmıyor odamız biraz küçük. O yüzden şimdilik sadece dolap ve şifonyer alacağız bizde birkaç seneye evi değiştirirsek o zaman alırız dedik. O zamana kadar park yatağında yatacak
Aynen canım bizde öyle düşündük çocuğa oyun alanı kalsın istiyorum şu çitlerle falan yapıyorlar ya öyle bir şey istiyorum odasınaBiz de taşınıyoruz nasipse ama çocuk odası yine de çok büyük değil, bir de ben çok eşya sevmiyorum ferah ve aydınlık olsun istiyorum o yüzden dolap ve şifonyer yeterli geldi şimdilik :)
.Biz de taşınıyoruz nasipse ama çocuk odası yine de çok büyük değil, bir de ben çok eşya sevmiyorum ferah ve aydınlık olsun istiyorum o yüzden dolap ve şifonyer yeterli geldi şimdilik :)
Evet geçen sefer doktorum ikizlerde özelde yarı aç felan yaptı diye kalmıştı aklımda . Yinede kardeşim götürecek sabah arabayla sağolsun. Eşim kalacak evde ikizlerle. Bende endişeliyim bu sefer tamamen aç etkilenirmiyim diye.Rica ederim. Kolaylıklar dilerim gerçekten benim midem bulanmaz pek ama glikoz etkiliyor yanınızda birisiyle gitmeniz daha iyi olur
Ben de mustela aldım bakalım, hindistan cevizi yağı da var. Artık sabah akşam bol bol sürerim.Kullanın bence ileride birden çatlaklar oluşuyormuş. Bio oil ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum hamileliğin başından beri memnunum.
Eminim doktor dedi zaten bir cm var rahimle plesanta arasında diyeCanım 1 cm olduğuna emin misin?
Doktorun ne dedi?
Yukarı çıkma ihtimali çok az dedi çünkü Yeni inmiş aşa önceden normaldiRahim ağzından uzaklığını kastediyorsun sanırım. Zamanla yukarı çıkma ihtimali çok yüksek. Benim de hala aşağıda ama zamanla cm cm yukarı doğru uzaklaştı.
Doktorunuzun yorumu var mı?
Canım sanırım Rahim ağzından uzaklığı olarak 1 cm demiş olabilir.
Benim rahim ağzını tamamen kapamıştı sonra çekilmişti. Detaylıda doktora söyledim o da yeniden ölçtü. Plasenta rahim ağzından 3.5 cm kadar uzakta benim de şu anda.
Eminim doktor dedi zaten bir cm var rahimle plesanta arasında diyehiç hareket etmek ilişki yok falan gibi bunlari dedi bebege bişey olurmu erken doğum gibi korktum
Anladım ama hiç belli de olmaz. Umutsuzluğa kapılmayın hemen.Yukarı çıkma ihtimali çok az dedi çünkü Yeni inmiş aşa önceden normaldi
Yaptırdım gitti valla az önce. Şifa olur inşaallah hepimizeGünaydınn, kullanın bence de , ben şuana kadar bebeyağı kullandım o bile nemlendirdi, yoksa çok gergin ve kuru oluyordu.
şimdide badger aldım bakalım , çok övdüler forumlarda..
ben yaptırdım 1.dozu işyerim yaptırmıştı, 2.yi de sağlık ocağında
görümcem yaptırmamış mesela..
yeni doğduğunda hastane ortamında bebeğin bağışıklığı için gerekli diye okumuştum
Hiç duymadım yarı aç açıkcası. Açlık şekerinizi neye göre anlıyor o zaman. Halsizlik ve mide bulantısı yapıyor fazla şekerden sadeceEvet geçen sefer doktorum ikizlerde özelde yarı aç felan yaptı diye kalmıştı aklımda . Yinede kardeşim götürecek sabah arabayla sağolsun. Eşim kalacak evde ikizlerle. Bende endişeliyim bu sefer tamamen aç etkilenirmiyim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?