Yavaş yavaş bebek giysilerini eşyalarını da yıkamak istiyorum. Daha erken biliyorum ama her duruma hazır olmak lazım. Siz hangi marka deterjan aldınız/alacaksınız? Hangisi iyi araştırdınız mı?
Ben de aynı düşüncedeyim, aylar önce e bebeğin markası olan baby me deterjanını almıştım yorumları ve içeriği güzel diye tercih etmiştim. onunla yakın zamanda yıkarım muhtemelen
Arkadaaslaaer ben yaz cocuğuyum, hiç okul arkadaslarimla doğum günü partim olmadi çocuğum da aynı kaderi yaşayacak, çok üzücü
Erkek cocuklarına da kız cocukları gibi partiler yapiliyor mu, hep kızların partisine gittiğimi hatirliyorum. Beni bi aydinlatin
Yavaş yavaş bebek giysilerini eşyalarını da yıkamak istiyorum. Daha erken biliyorum ama her duruma hazır olmak lazım. Siz hangi marka deterjan aldınız/alacaksınız? Hangisi iyi araştırdınız mı?
Günaydın kızlar benim afedersiniz makatta hafif bir kaşıntı başladı bir kaç gündür ara ara geliyor başına gelen var mı neden olabilir Bir kaç gün öncesinde ara ara ishal olup geçmişti çok uzun sürmedi, ama şuan da kabızlık var biraz çözemedim omega hapım değişti pregofem kullanıyorum başka bir hap kullanmıyorum. O mu acaba etkilemiş olabilir kaşıntı devam ediyor çözemedim
Çatlak yok şuanda, doğumdan sonra oluyormuş. Çok fazla araştırdığım için alamadım. Kimisi şu iyi kimisi bu iyi diyor, kimisi işe yaramadı vs diyor. Mühendisin oğlu diye bir instagram sayfası var paylaşımlara ve yorumlara bakınca kafam karıştı karar veremedim, iş yoğunluğundan da hep erteledim. Bebek bakım ürünlerinde de bu yüzden karar veremiyorum
Eskiden bizim haftalarımızda olan hamileler bana artık yolu bitirmiş gibi gelirdi ama şimdi kendime bakınca sanki daha çok var gibi geliyor, sizde de öyle mi kızlar
Hadi ya onunla da alakası var mı ben hamilelikte damarlar genişliyormuş bu durum olma ihtimali o yüzden artıyormuş diye duymuştum. Bende bazen sıcak diye evde fayanslarda terlik giymediğim oluyor
Hadi ya onunla da alakası var mı ben hamilelikte damarlar genişliyormuş bu durum olma ihtimali o yüzden artıyormuş diye duymuştum. Bende bazen sıcak diye evde fayanslarda terlik giymediğim oluyor
Valla doktorum damarlar genisliyor varis riski var diye 4. Aydan beri varis corabi verdi geceleri cikariyorum sadece
Bundan eminim cunki terliksiz asla gezmem dun gece terliksiz bastim sabah basladi kasintienfeksiyon saniyordum ilk baslarda ama bu yuzden demislerdi
Damarlar genisleyince bas donmesini duymustum da bunu ilk kez duydum
Eskiden bizim haftalarımızda olan hamileler bana artık yolu bitirmiş gibi gelirdi ama şimdi kendime bakınca sanki daha çok var gibi geliyor, sizde de öyle mi kızlar
Herkese iyi akşamlar kızlar, bende de 2 gündür devam eden çok afedersiniz ishal var. Neden olduğunu bilmiyorum ama biraz da tedirgin oldum açıkcası. Aranızda bunu yaşayan var mı acaba?
Kızlar benim gibi beli çok ağrıyan var mı. Bazen kıvranıyorum. Magnezyum da bi işe yaramıyo ağrı kesici içsem. Her gün mu icicem. Gerçekten dayanacak gibi değil. Hele.suan ağladım ağlıcam
Kızlar benim gibi beli çok ağrıyan var mı. Bazen kıvranıyorum. Magnezyum da bi işe yaramıyo ağrı kesici içsem. Her gün mu icicem. Gerçekten dayanacak gibi değil. Hele.suan ağladım ağlıcam
Benimde belle başladı sonra kalçaya geçti ağrı bu aralar geçti şu an vajinamın dudakları ağrıyor nasıl bir şeyse ilk defa başıma geldi. Ağrı kesici almadım hiç ama sıcak kompres iyi geliyor birde masaj
Benimde belle başladı sonra kalçaya geçti ağrı bu aralar geçti şu an vajinamın dudakları ağrıyor nasıl bir şeyse ilk defa başıma geldi. Ağrı kesici almadım hiç ama sıcak kompres iyi geliyor birde masaj
Ben ağrısı bende bir kaç gündür başladı ama ofis ortamında çalışıyorum ve sanırım rahatsız koltuklar da arttırıyor bu durumu.
Dayanılmayacak kadar zorluyorsa magnezyumu değiştirebilir belki doktorun canım. Ben ekstra mahzenyum takviyesi almıyorum mesela, hala kullandığım folik asitte ne varsa o.