2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Yavaş yavaş bebek giysilerini eşyalarını da yıkamak istiyorum. Daha erken biliyorum ama her duruma hazır olmak lazım. Siz hangi marka deterjan aldınız/alacaksınız? Hangisi iyi araştırdınız mı?
Ben de aynı düşüncedeyim, aylar önce e bebeğin markası olan baby me deterjanını almıştım yorumları ve içeriği güzel diye tercih etmiştim. onunla yakın zamanda yıkarım muhtemelen

Arkadaaslaaer ben yaz cocuğuyum, hiç okul arkadaslarimla doğum günü partim olmadi çocuğum da aynı kaderi yaşayacak, çok üzücü
Erkek cocuklarına da kız cocukları gibi partiler yapiliyor mu, hep kızların partisine gittiğimi hatirliyorum. Beni bi aydinlatin

Yavaş yavaş bebek giysilerini eşyalarını da yıkamak istiyorum. Daha erken biliyorum ama her duruma hazır olmak lazım. Siz hangi marka deterjan aldınız/alacaksınız? Hangisi iyi araştırdınız mı?
Instagramda “annelerinceler” diye bir sayfa var. Bebek ürünlerinin içeriklerini paylaşıyor. Oraya bakın derim bi. Ben unıbaby yenidoğan çamaşır detaejanı alacağım. İçeriği temizmiş

Instagramda “annelerinceler” diye bir sayfa var. Bebek ürünlerinin içeriklerini paylaşıyor. Oraya bakın derim bi. Ben unıbaby yenidoğan çamaşır detaejanı alacağım. İçeriği temizmiş
Bende onu kullandım gayet memnunum sabun tozu da olabilir canlar

Ben yalin ayakla yere bastigim icin basladi kasinti o yuzden sicak tutmak onemli ayaklari
Muhendisin oglu felan hep yalan ama
Bio oil oneririm sahsen

Ben yalin ayakla yere bastigim icin basladi kasinti o yuzden sicak tutmak onemli ayaklari
Hadi ya onunla da alakası var mı ben hamilelikte damarlar genişliyormuş bu durum olma ihtimali o yüzden artıyormuş diye duymuştum. Bende bazen sıcak diye evde fayanslarda terlik giymediğim oluyor

Hadi ya onunla da alakası var mı ben hamilelikte damarlar genişliyormuş bu durum olma ihtimali o yüzden artıyormuş diye duymuştum. Bende bazen sıcak diye evde fayanslarda terlik giymediğim oluyor
Valla doktorum damarlar genisliyor varis riski var diye 4. Aydan beri varis corabi verdi geceleri cikariyorum sadece
Bundan eminim cunki terliksiz asla gezmem dun gece terliksiz bastim sabah basladi kasintienfeksiyon saniyordum ilk baslarda ama bu yuzden demislerdi
Damarlar genisleyince bas donmesini duymustum da bunu ilk kez duydum

Herkese iyi akşamlar kızlar, bende de 2 gündür devam eden çok afedersiniz ishal var. Neden olduğunu bilmiyorum ama biraz da tedirgin oldum açıkcası. Aranızda bunu yaşayan var mı acaba?

Kızlar benim gibi beli çok ağrıyan var mı. Bazen kıvranıyorum. Magnezyum da bi işe yaramıyo ağrı kesici içsem. Her gün mu icicem. Gerçekten dayanacak gibi değil. Hele.suan ağladım ağlıcam
Benimde belle başladı sonra kalçaya geçti ağrı bu aralar geçti şu an vajinamın dudakları ağrıyor nasıl bir şeyse ilk defa başıma geldi. Ağrı kesici almadım hiç ama sıcak kompres iyi geliyor birde masaj

Reactions: Zzy
Benimde sağ kalçam fenaydı oturup kalkamıyordum hicbirsey yapamiyordum sıcak kompres yaptım bir kaç gün üst üste simdi.daha iyi hafifledi

Kızlar benim gibi beli çok ağrıyan var mı. Bazen kıvranıyorum. Magnezyum da bi işe yaramıyo ağrı kesici içsem. Her gün mu icicem. Gerçekten dayanacak gibi değil. Hele.suan ağladım ağlıcam
Ben ağrısı bende bir kaç gündür başladı ama ofis ortamında çalışıyorum ve sanırım rahatsız koltuklar da arttırıyor bu durumu.
Dayanılmayacak kadar zorluyorsa magnezyumu değiştirebilir belki doktorun canım. Ben ekstra mahzenyum takviyesi almıyorum mesela, hala kullandığım folik asitte ne varsa o.

Reactions: Zzy
Eskiden bizim haftalarımızda olan hamileler bana artık yolu bitirmiş gibi gelirdi ama şimdi kendime bakınca sanki daha çok var gibi geliyor, sizde de öyle mi kızlar
Eveeet. Bakardım diğer topiklere ah ben de 20 lerde olsam ne güzel olurdu derdim. Şimdi de 30 larda olsam diyorum Bi türlü memnun olamıyoruz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…