Canım bende afedersin kabızlık çok nadir oluyor bazen ishal dediğin gibi en başından beri. Erik falan çok tükettiysen ya da yediğin bi yemek de etkilemiş olabilir sorun yoktur inşaallahHerkese iyi akşamlar kızlar, bende de 2 gündür devam eden çok afedersiniz ishal var. Neden olduğunu bilmiyorum ama biraz da tedirgin oldum açıkcası. Aranızda bunu yaşayan var mı acaba?
Benim kürek kemiğime kaburgama vuruyor ağrı. İnternette normal diye okudum hatta gittikçe bebek büyüdükçe artarmış ne yazık kiKızlar benim gibi beli çok ağrıyan var mı. Bazen kıvranıyorum. Magnezyum da bi işe yaramıyo ağrı kesici içsem. Her gün mu icicem. Gerçekten dayanacak gibi değil. Hele.suan ağladım ağlıcam
Benim de sol yanım. Öyle ki nefes alamıyorum kalp krizi geçiriyorum sanıyorum. Evde iken yine tolere edebiliyorum ama işte iken çok zor.Benim kürek kemiğime kaburgama vuruyor ağrı. İnternette normal diye okudum hatta gittikçe bebek büyüdükçe artarmış ne yazık kiBüyük ihtimalle normal bi durum yani sırt ve kaburga ağrısı. Sağlıkla doğsunlar da doğumdan sonra geçer inşaallah
Tabii yaa asıl bundan sonrası zor ağırlaştık göbükler hareket kısıtlanmaları başladı bir de yaza denk geldi ki son zamanlar hayırlısı bakalım ama geçer zaman yaaa hep geçmiyo muEskiden bizim haftalarımızda olan hamileler bana artık yolu bitirmiş gibi gelirdi ama şimdi kendime bakınca sanki daha çok var gibi geliyor, sizde de öyle mi kızlar
Bi kaç gündür bendede var gerçekten yatakdan zor kalkıyorum bel ağrımdan . Magnezyum kullanıyorum. Multivitaminde maden suyu felanda içiyorum ama sabah kalkarkende bacağıma kramplar girmeye başladı. Sanırım artık ağırlaşıyorum 2nc trimester bitimine yaklaştığımız için başladı ağrılar. Yinede doktorunuza sorun . Bende sorcam haftaya şeker yüklemesine gidinceKızlar benim gibi beli çok ağrıyan var mı. Bazen kıvranıyorum. Magnezyum da bi işe yaramıyo ağrı kesici içsem. Her gün mu icicem. Gerçekten dayanacak gibi değil. Hele.suan ağladım ağlıcam
Bende vardı sağ tarafta en başından beri ama şiddetlenince doktora göründüm geçen hafta, böbrekte büyüme olduğunu söyledi. Hamilelikte çok doğalmış ama doktora danışmakta fayda var. Geçmiş olsun.Tek taraflı kasık ağrısı yaşıyorum, sizlerde de var mı kızlar?
Artık bende çorap giyeyim yaz olunca insan bilemedim. Nasıl geçti peki kaşıntı sizin geçtimi?Valla doktorum damarlar genisliyor varis riski var diye 4. Aydan beri varis corabi verdi geceleri cikariyorum sadece
Bundan eminim cunki terliksiz asla gezmem dun gece terliksiz bastim sabah basladi kasintienfeksiyon saniyordum ilk baslarda ama bu yuzden demislerdi
Damarlar genisleyince bas donmesini duymustum da bunu ilk kez duydum
Teşekkür ederim, benim de hep sağda olurdu şu an solda, düne göre daha hafif ama bir sorayımBende vardı sağ tarafta en başından beri ama şiddetlenince doktora göründüm geçen hafta, böbrekte büyüme olduğunu söyledi. Hamilelikte çok doğalmış ama doktora danışmakta fayda var. Geçmiş olsun.
Evet bol su icmek gerekiyormus birde sicak tutunca gectiArtık bende çorap giyeyim yaz olunca insan bilemedim. Nasıl geçti peki kaşıntı sizin geçtimi?
Allah yardımcın olsun. Evet işte daha zor geçiyor olmalı muhakkak. Aynen bende de sol. Kalbi zorlamasıyla da alakalı olabilir mi kiBenim de sol yanım. Öyle ki nefes alamıyorum kalp krizi geçiriyorum sanıyorum. Evde iken yine tolere edebiliyorum ama işte iken çok zor.
Organları sıkıştırıyor büyüdükçe. Ondan dolayı olabilir. Sağlıklı doğsunlar da gelen bize gelsinAllah yardımcın olsun. Evet işte daha zor geçiyor olmalı muhakkak. Aynen bende de sol. Kalbi zorlamasıyla da alakalı olabilir mi ki
Benimde artık 3. Hamilelik olduğun için mıdır neden. Agriyo bacaklarım ve 2 gündür sanki alt tarafım agriyo nasıl tarif etsem bilemedim de genital bölge tarafı genişliyo mu acaba diyorum doğum için. Kendimi çok dinlemem ama belli ediyo. Allah yardimcimiz olsun hızlı bi şekilde geçer inşallah bu günler. Hamilelik zor bana göre. Pek sevmiyorum. Tek sevdiğim bebek hareketleri.[
Bi kaç gündür bendede var gerçekten yatakdan zor kalkıyorum bel ağrımdan . Magnezyum kullanıyorum. Multivitaminde maden suyu felanda içiyorum ama sabah kalkarkende bacağıma kramplar girmeye başladı. Sanırım artık ağırlaşıyorum 2nc trimester bitimine yaklaştığımız için başladı ağrılar. Yinede doktorunuza sorun . Bende sorcam haftaya şeker yüklemesine gidince
Son ayımızda Allah yardımcımız olsun sıcaklığın zirve yaptığı zamanlar biz doğum telaşesinde olacağızTabii yaa asıl bundan sonrası zor ağırlaştık göbükler hareket kısıtlanmaları başladı bir de yaza denk geldi ki son zamanlar hayırlısı bakalım ama geçer zaman yaaa hep geçmiyo mu
Bana doktor remolent onerdi 100-150 arasi bir seydi eczaneden aldim.catlak olusmadi henuzGünaydın kızlar,
Ben hiç daha çatlak kremi kullanmadım. Hep kararsızlıktan ve yoğunluktan erteledim kaldı öyle. Bu saatten sonra alıp kullansam faydası olur mu sizce? Olursa hangisinden alayım sizce
Bende uni baby dusunuyorum.evde grren clean var birde carrefourda u green var onlarda organik bebege olur mu acaba su an kendi kiyafetlerimi yikiyorum bunlarla.Instagramda “annelerinceler” diye bir sayfa var. Bebek ürünlerinin içeriklerini paylaşıyor. Oraya bakın derim bi. Ben unıbaby yenidoğan çamaşır detaejanı alacağım. İçeriği temizmiş
Benimde sirtim agriyor normalmis 1 haftadir ,yan yatincada agriyor.Benim kürek kemiğime kaburgama vuruyor ağrı. İnternette normal diye okudum hatta gittikçe bebek büyüdükçe artarmış ne yazık kiBüyük ihtimalle normal bi durum yani sırt ve kaburga ağrısı. Sağlıkla doğsunlar da doğumdan sonra geçer inşaallah
Ben 50 lik yaptırdığımdaKızlar bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım 75 lik 2 saatlik.
Açlık 98
1. Tokluk 223
2. Tokluk 186
Yüksek galiba. Dr a yolladım bakalım ne diyecek? Normalde açlık kan şekerim hep 70 lerdeydi ne olduda çıktı anlamadım. Moralim bozuldu
Annelerinceler ınstagram sayfasına bakın bu ürünleri değerlendirmiştir belkiBende uni baby dusunuyorum.evde grren clean var birde carrefourda u green var onlarda organik bebege olur mu acaba su an kendi kiyafetlerimi yikiyorum bunlarla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?