Kızlar bu 1.saat 2.saat muhabbeti oluyor ya iki kere mi kan veriyorsunuz nasıl oluyor bende yarın yaptiracagimBen 50 lik yaptırdığımda
Açlık 82
1. Tokluk 146 çıkmıştı tekrar yükleme yapmamız gerektiğini söyledi ikincisinde. 100 lük yaptı
açlık 87
1. Saat tokluk 178
2. Sat 130 çıktı şekerin sınırda şimdilik diyet yapalım dedi yediklerime dikkat ediyorum ben şuan
Önce açlık kan şekerini veriyorsun. Sonra içeceği içiyorsun ilk kandan 1 saat sonra tekrar veriyorsun. Ondan 1 saat sonra tekrar. Gerçekten çok zorlayıcı. Gebelikten önce yaptırmıştım aç karnına o içecek mahvediyor insanı. Yaptırmayacağım benKızlar bu 1.saat 2.saat muhabbeti oluyor ya iki kere mi kan veriyorsunuz nasıl oluyor bende yarın yaptiracagim
Bi tokken veriyosun gider gitmez. Glikoz içiriyolar ilk kandan hemen sonra. 1 saat sonra bide onun sonrasında 1 saat sonra. Toplamda 3 kan aldılarKızlar bu 1.saat 2.saat muhabbeti oluyor ya iki kere mi kan veriyorsunuz nasıl oluyor bende yarın yaptiracagim
Öncelikle aç gidiyorsunuz sizden kan alıyorlar. Daha sonra ne kadarlık yükleme yapılacaksa önce düşükten başlanır. Kutu coladaki gibi teneke bir kutuda glikoz veriliyor size. Onu 5 dk da içmelisiniz diyorlar.Kızlar bu 1.saat 2.saat muhabbeti oluyor ya iki kere mi kan veriyorsunuz nasıl oluyor bende yarın yaptiracagim
Çok teşekkür ederim bende dikkat edeceğimEvet bol su icmek gerekiyormus birde sicak tutunca gecti
Corap zor ama yazin
iyi oluyor bas donmem felan gidiyor oneririm
Benimde 2nci ilki ikizdi hep bi endişe kaygı ile geçti ama gerçekten bu hamileliğimde erken başladı ağrılar. Bende bebek hareketlerini hissedene kadar sevmiyom . Şu araşar hareketler iyice netleştikçe daha rahatım endişelerim azaldı ama bel ağrılarım zorlayacak gibi duruyor. Sağlıcakla doğurur evlatlarımıza kavuşuruz inşallah. Sizin ilk iki doğum nasıldı . Sezeryanmı normal doğummuBenimde artık 3. Hamilelik olduğun için mıdır neden. Agriyo bacaklarım ve 2 gündür sanki alt tarafım agriyo nasıl tarif etsem bilemedim de genital bölge tarafı genişliyo mu acaba diyorum doğum için. Kendimi çok dinlemem ama belli ediyo. Allah yardimcimiz olsun hızlı bi şekilde geçer inşallah bu günler. Hamilelik zor bana göre. Pek sevmiyorum. Tek sevdiğim bebek hareketleri.
Inşallah tek temennim sağlıcakla alıp evime gelmek. Ikisi de normal doğumdu. 3. Ama yine de insan biraz tedirgin oluyo. Doğumun da en güzel yanı bebeğin çıktığı an. O anı düşünerek hazırlıyorum.kendimiBenimde 2nci ilki ikizdi hep bi endişe kaygı ile geçti ama gerçekten bu hamileliğimde erken başladı ağrılar. Bende bebek hareketlerini hissedene kadar sevmiyom . Şu araşar hareketler iyice netleştikçe daha rahatım endişelerim azaldı ama bel ağrılarım zorlayacak gibi duruyor. Sağlıcakla doğurur evlatlarımıza kavuşuruz inşallah. Sizin ilk iki doğum nasıldı . Sezeryanmı normal doğummu
Maşallah ne güzel normal doğum çok istedim ama kısmet olmadı ikizlerde şimdide doktorum pek sıcak bakmıyor . Gene sezeryan olacak gibiyim tabi kızım kendi normal doğumla doğmak isterse bi ihtimal normal doğurabilirim belki diyorum.Inşallah tek temennim sağlıcakla alıp evime gelmek. Ikisi de normal doğumdu. 3. Ama yine de insan biraz tedirgin oluyo. Doğumun da en güzel yanı bebeğin çıktığı an. O anı düşünerek hazırlıyorum.kendimi
Bende hic istemiyorum ama bebeğin suyu fazla olunca mecburen yaptiricam canimÖnce açlık kan şekerini veriyorsun. Sonra içeceği içiyorsun ilk kandan 1 saat sonra tekrar veriyorsun. Ondan 1 saat sonra tekrar. Gerçekten çok zorlayıcı. Gebelikten önce yaptırmıştım aç karnına o içecek mahvediyor insanı. Yaptırmayacağım ben
Teşekkürler yarın neler olacak bakalım garanti öğlene kadar hastanede kalacağım sanirimBi tokken veriyosun gider gitmez. Glikoz içiriyolar ilk kandan hemen sonra. 1 saat sonra bide onun sonrasında 1 saat sonra. Toplamda 3 kan aldılar
Ayyy inşallah o kadarına gerek kalmaz ya doktor 75 lik istedi benden nasıl bitecek bilmem şekeri de hiç seven birisi değilim bebek takla tukla olacak onu içince desenizeÖncelikle aç gidiyorsunuz sizden kan alıyorlar. Daha sonra ne kadarlık yükleme yapılacaksa önce düşükten başlanır. Kutu coladaki gibi teneke bir kutuda glikoz veriliyor size. Onu 5 dk da içmelisiniz diyorlar.
Diyelim ki 9.30 da içtiniz bitti tam bir saat sonra arada su bike içmek yok tekrar gidip kan veriyorsunuz. Burada çıkan sonuç 1. Tokluk oluyor Bu ilki içindi. Daha sonra diyelim ki yüksek ya da sınırda çıktı ki umarım öyle bir şey olmaz.
İkinci kez yükleme isterse doktor bir sonraki gidişinizde aynı şekilde aç karna kan verip daha yüksek oranda glikozu içiyorsunuz. 1 saat sonra kan veriyorsunuz, yine bir şey yemeden içmeden 2. Kez kan veriyorsunuz ama çok zorluyor ağlayacaktım ben artık lütfen bitsin diye. Çünkü benim randevum 8.40 ydı 12.30 da bitti tüm işlem. Umarım siz bununla uğraşmazsınız
Normal doğum isteyenlere ne önerirsinizInşallah tek temennim sağlıcakla alıp evime gelmek. Ikisi de normal doğumdu. 3. Ama yine de insan biraz tedirgin oluyo. Doğumun da en güzel yanı bebeğin çıktığı an. O anı düşünerek hazırlıyorum.kendimi
Evet biraz zorlayıcı olabiliyor ne yalan söyleyeyim. Ama o süre içerisinde kusma gibi bir durum olursa mutlaka haber verin iptal ediliyor o gün diyebiliyorum inşallah kolaylıkla atlatırsınızAyyy inşallah o kadarına gerek kalmaz ya doktor 75 lik istedi benden nasıl bitecek bilmem şekeri de hiç seven birisi değilim bebek takla tukla olacak onu içince desenize
İnşallah çok teşekkür ederimEvet biraz zorlayıcı olabiliyor ne yalan söyleyeyim. Ama o süre içerisinde kusma gibi bir durum olursa mutlaka haber verin iptal ediliyor o gün diyebiliyorum inşallah kolaylıkla atlatırsınız
Ikizlerde pek riske atmıyorlar sanırım ama.olsun yeter ki sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil. Normal doğum da encok sevindiğim 2 3 çocuk varken hareketli olabilmemdiMaşallah ne güzel normal doğum çok istedim ama kısmet olmadı ikizlerde şimdide doktorum pek sıcak bakmıyor . Gene sezeryan olacak gibiyim tabi kızım kendi normal doğumla doğmak isterse bi ihtimal normal doğurabilirim belki diyorum.
Ay ben ne desem bilemedim şimdiNormal doğum isteyenlere ne önerirsiniz
Testten önce de bana meyve çok yeme demişti. Biraz kilolu hamile kaldığım için gizli şeker olabilir demişti.Ben 50 lik yaptırdığımda
Açlık 82
1. Tokluk 146 çıkmıştı tekrar yükleme yapmamız gerektiğini söyledi ikincisinde. 100 lük yaptı
açlık 87
1. Saat tokluk 178
2. Sat 130 çıktı şekerin sınırda şimdilik diyet yapalım dedi yediklerime dikkat ediyorum ben şuan
İnşallah bende kilolu hamile kaldım son aylarda daha hızlı kilo alınıyor diyorlar bende kilo almaktan korkuyorum. Doğum sonrası aslında hızlı kilo veriliyormuş fazla yenilmezse umarım istediğimiz gibi olur her şeyTestten önce de bana meyve çok yeme demişti. Biraz kilolu hamile kaldığım için gizli şeker olabilir demişti.
Ben 75'lik yaptırdım.
Açlık 90
1.tokluk 128
2.tokluk 115 çıktı.
Şeker çıkmadı ama yine de yediklerime dikkat ediyorum, canım arada hamur işi falan istiyor ama fazladan kilo almamak için yemiyorum. İnşaAllah doğum sonrası da dikkat edebilirsem en azından bu süreçte aldıklarımı verebilirim.
Yaşayıp görücez artıkAy ben ne desem bilemedim şimdihiç kimsenin hikayesine fslan bakmayın vence herkesin doğumu farklı. Şancı evet kötü ama geciyo bitiyo bunu bilmeniz yeterli. Ve em güzeli o bebek doğduğu an sen doğuyorsun adeta. Hiç korkmayın bence geciyo gidiyo. Benim kuzenim için mesala yapamaz diyordum ben ama 2 tane normal doğum yaptı sancılar çekti o kadar dikiş atıldı. Ama tekrar doğurdu. Bence güzel bisey. Korkmayın araştırmayın dinlemeyin. Herşey çorap söküğü gibi ilerliyo
Cesaretli ol kendine güven inan yaparsın bi aksilik olmadığı sürece. Bak ben bir kaç seneliğine almanyaya geldik. Nasip.iste bi an da hamile kaldım. Dil bilmiyorum kimseyle konuşamıyorum ama olacak yani mecbur yapacak bisey yok konuşmadığım insanlarla doğum yapicam. Bide kontrole gittiğin doktor yaptırmiyo burda doğumu. Hastaneye gidiyorsun orda ebe yaptiriyo. Her şekilde yabancı dil.huy hastane ama o bebek doğacak yapacak bisey yok.Yaşayıp görücez artıkhayırlısı bakalım
Kendime güveniyorum da işte , ilk olunca bide.. elimizden geleni yapıcaz artık , pilates yapıyorum yürüyüş fırsat buldukça yapıyorum , bakalım artıkCesaretli ol kendine güven inan yaparsın bi aksilik olmadığı sürece. Bak ben bir kaç seneliğine almanyaya geldik. Nasip.iste bi an da hamile kaldım. Dil bilmiyorum kimseyle konuşamıyorum ama olacak yani mecbur yapacak bisey yok konuşmadığım insanlarla doğum yapicam. Bide kontrole gittiğin doktor yaptırmiyo burda doğumu. Hastaneye gidiyorsun orda ebe yaptiriyo. Her şekilde yabancı dil.huy hastane ama o bebek doğacak yapacak bisey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?