2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Güzel anneler sol gögüsümün altında karnımın başladıgı yerde aşırı derecede yanma var cok rahatsız ediyor saanki içerden yırtılıyor gibi 1 aydır cekiyorm ve git gide artıyor yaşayan varmı bunu

Çok şükür bugün daha iyiyim, toparladı ayy erik hergün yiyorum neredeyse o etkilemiş olabilir haklısınız çok teşekkür ederim
Canım bende afedersin kabızlık çok nadir oluyor bazen ishal dediğin gibi en başından beri. Erik falan çok tükettiysen ya da yediğin bi yemek de etkilemiş olabilir sorun yoktur inşaallah

Selam kizcelerim şeker yuklemesini yaptırdım içtiğim şey çilek aromaliydi fena değildi kola gibi içtim ama aç aç üç saat beklemek çok mide bulandırıcı sonuçları merak ediyorum sizinle de paylaşırım bu arada kontrole giden minnoslar Yok mu bakalım senlenelim birazcik

Sonuçların güzel çıkar inşaallah kolay geçirmene çok çok sevindim

Kizlar doktordan çıktım tam 27haftaligim bebegin kilosu 1.180 şükür şimdilik sıkıntı yok her sey yolunda giderse 39haftalikken sezeryana alirim dedi yani 1eylule denk geliyor doğum nasipse bir haftaligina memleketime gitmeme izin verdi.bu arada ben bi hafta icinde tum eksiklerimi aldim hamdolsun eksikte yok insallah sıkıntısız kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim

Çok güzel. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Çıkmış sonuçlar canim
Açlık 84
1.saat 108
2.saat 61
Değerler normal mi kızlar
Kuzum benim bildiğim kadarıyla normal. Sana bir tablo ileteyim.

Benim yarın kontrolüm var

Eklentiler

• AD9E638E-FF3D-41CD-A171-2EDDA48757AA.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 71
Teşekkürler canlarım doktorum da dönüş yapmış değerler normal diyetine dikkat et demiş siz nasıl besleniyorsunuz
Valla ben abur cubur ve tatlı dışında normal rutinde devam ediyorum canım. Bir de kahvaltı alışkanlığım yoktu hiç hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez artık kahvaltımı yanımda taşır yapar oldum.

Farkettim ki ben zaten sağlıklı besleniyormuşum aşında çoğunlukla ama işte bazen insanın gözü dönüyor yemek konusunda. Burda kendisine diyet verilen arkadaşlarımız da vardı onlar belki şiste paylaşırlar.

Teşekkürler canlarım doktorum da dönüş yapmış değerler normal diyetine dikkat et demiş siz nasıl besleniyorsunuz
Herhangi bir diyet listem yok ama sağlıklı şeyler tüketmeye çalışıyorum her öğün düzenli yiyorum çok tatlıya dalmıyorum misafirim geldiğinde onlarla bende biraz yiyorum ama asla eskisi gibi değil o kadar

Kizlar merhaba Doktor bana seker testi yazmadi
bu konuda ailede seker hastasi yoksa gerek yok dedi
Normal kan verdim sonuclari bekliyorum
Hepiniz esyalari dizmissiniz insallah bu ayi bekliyorum bende otuz hafta olsun oyle alirim dedim hep bakalim daha 25deyiz
Canim felaket cikolata tatli birde kahve istiyor bu istegimi asamiyorum kan sekerim artar diye de korkuyorum aranizda boyle olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…